Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μαιευτήριο Ρέα

RANIA

Recommended Posts

Ο γυναικολόγος μου έδωσε έναν κατάλογο με τιμές μαιευτηρίων. Το ιασώ κόστιζε 2000 για ΦΤ τοκετό ενώ το Ρέα 1780. Στην τιμή αυτή είναι σίγουρα 4 διανυκτερεύσεις και όχι 3 που γράψατε πιο πάνω. Εγώ πλήρωσα 1780 και γέννησα Σάββατο (για την ακρίβεια πήγα από Παρασκευή νύχτα) και βγήκα Τετάρτη. Κι εγώ κάπου το είχα διαβάσει για 3 διαν/σεις αλλά τελικά είναι 4, ήταν λάθος γραμμένο.

lysistrat καλησπέρα. Μπήκα στο site του ΡΕΑ και οι τιμές που έχουν για το κλειστό οικονομικό πακέτο είναι για 3 ημέρες Φυσιολογικό τοκετό 1575€ χωρίς ΦΠΑ 13% και 4 ημέρες για την Καισαρική 1.750€ χωρίς ΦΠΑ 13%. Επίσης λέει ότι επιπλέον ημέρα νοσηλείας χρεώνεται 100€. Τώρα εσύ κάτι ξέρεις παραπάνω οπότε για λέγε αν αυτά που σου είπα είναι σωστά και πως είναι το προσωπικό εκεί και άλλες λεπτομέρειες. Σε κούρασα το ξέρω αλλά επειδή και εγώ εκεί πρόκειται να γεννήσω, καταλαβαίνεις.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

lysistrat καλησπέρα. Μπήκα στο site του ΡΕΑ και οι τιμές που έχουν για το κλειστό οικονομικό πακέτο είναι για 3 ημέρες Φυσιολογικό τοκετό 1575 χωρίς ΦΠΑ 13% και 4 ημέρες για την Καισαρική 1.750 χωρίς ΦΠΑ 13%. Επίσης λέει ότι επιπλέον ημέρα νοσηλείας χρεώνεται 100. Τώρα εσύ κάτι ξέρεις παραπάνω οπότε για λέγε αν αυτά που σου είπα είναι σωστά και πως είναι το προσωπικό εκεί και άλλες λεπτομέρειες. Σε κούρασα το ξέρω αλλά επειδή και εγώ εκεί πρόκειται να γεννήσω, καταλαβαίνεις.

Ε τότε εκεί το είδα κι εγώ και νόμιζα 3... Θα είναι λάθος. Ρωτούσα συνέχεια για να κανονίσω την άδεια του άντρα μου και με διαβεβαίωναν ότι είναι 4 οι διανυκτερεύσεις για ΦΤ, όντως 1780 πλήρωσα. Και η διπλανή μου που γέννησε ξημερώματα Παρασκευής προς Σάββατο, Τετάρτη βγήκε μαζί μου. Δε μείναμε επιπλέον μέρα γιατί πήγαν όλα καλά. Αυτό για τα 100 ευρώ την επιπλέον μέρα ισχύει.

squsquard20110219_-9_My+baby+is.png

Κορίτσια να σας ενημερώσω ότι όσες κάνετε επαναληπτικό doppler να το λέτε στα κορίτσια στο ταμείο. Γιατί την πρώτη φορά πληρώνετε 100 ευρώ κάθε επανάληψη του doppler κοστίζει 70 ευρώ.

Eπαναληπτικό doppler τι είναι; Κάνουμε δύο; Πότε γίνεται γιατί δεν θυμάμαι;

Σας ευχαριστώ που υπάρχετε...!!!

Κορίτσια να σας ενημερώσω ότι όσες κάνετε επαναληπτικό doppler να το λέτε στα κορίτσια στο ταμείο. Γιατί την πρώτη φορά πληρώνετε 100 ευρώ κάθε επανάληψη του doppler κοστίζει 70 ευρώ.

Eπαναληπτικό doppler τι είναι; Κάνουμε δύο; Πότε γίνεται γιατί δεν θυμάμαι;

Κοριτσάκι μου το doppler το κάνουμε στο 3ο τρίμηνο και βλέπουμε άν το μωρό τρέφεται σωστά από τον ομφάλιο,αν είναι ο πλακούντας οκ, κ γενικά είναι ένα υπέρυχο ρουτίνας.Κάνουμε ένα doppler λογικά.Εγώ επειδή είχα χαμηλό πλακούντα, έκανα και δεύτερο κ τρίτο.Απλά την πρώτη φορά πλήρωσα 100 ευρώ και τις άλλες επειδή ήταν επαναληπτικές η τιμή ήταν στα 70 ευρώ.Γι αυτό είπα να το λέτε στις κοπέλες στο ταμείο όταν οι εξετάσεις που κάνετε είναι επαναληπτικές γιατί κάποιες από αυτές έχουν χαμηλή τιμή σε σχέση με την πρώτη.

καλησπέρα και από μένα σήμερα πήγα για β΄επιπέδου στο ρέα όλα καλά με το μωρό , το έκανα με τον κο Μαντζουράνη αρκετά καλός και πολύ της λεπτομέρειας το κόστος 120Ε

Διαφημίσεις

:lol:Καλησπερα κοριτσια. Εγω γεννησα το τριτο μου παιδακι στο ρεα στις 16/12/2010. Ηταν το τριτο μωρακι που γεννηθηκε στο μαιευτηριο. Ολα τελεια αψογα φανταστικα. Επειδη ημουν απο τις πρωτες που γεννησα με εβαλαν σε μονοκλινο και πληρωσα για 3κλινο. Ειχε και πολυθρονα που γινονταν κρεββατι και κοιμοταν και ο αντρας μου εκει. Να φανταστειτε καθε μερα εφερναν και στον αντρα μου φαγητο πρωι μεσημερι βραδυ. Οσο για το προσωπικο αψογοι ολοι απο την καθαριστρια μεχρι και τον φυλακα!!!!!!!!!!!!!!!

Ε τότε εκεί το είδα κι εγώ και νόμιζα 3... Θα είναι λάθος. Ρωτούσα συνέχεια για να κανονίσω την άδεια του άντρα μου και με διαβεβαίωναν ότι είναι 4 οι διανυκτερεύσεις για ΦΤ, όντως 1780 πλήρωσα. Και η διπλανή μου που γέννησε ξημερώματα Παρασκευής προς Σάββατο, Τετάρτη βγήκε μαζί μου. Δε μείναμε επιπλέον μέρα γιατί πήγαν όλα καλά. Αυτό για τα 100 ευρώ την επιπλέον μέρα ισχύει.

Lysistrat καλησπέρα. Χθές πήγα και είδα το οικονομικό τρίκλινο και το οικονομικό δίκλινο. Σούπερ!!!! όσο αφορά για τις ημέρες μου είπαν πως για ΦΤ είναι 3 ημέρες και για ΚΤ 4 ημέρες. Βέβαια ξέχασα να ρωτήσω όταν λένε 3 ημέρες αν εννοούν 2 διανυχτερεύσεις ή τρείς. Θα ρωτήσω πάλι.

Καλό μεσημέρι!!!!!!!!:lol:

Την Δευτέρα νοσηλεύθηκα στο Ρέα με συσπάσεις και βγήκα χτες και για ακόμα μία φορά έχω να πω τα καλύτερα! Παντακάθαροι χώροι, προσωπικό άψογο, ησυχία, φαγητό τέλειο και παααρα πολύ! Και το κυριότερο..πλήρωσα 350 ευρώ ενώ για τις ίδιες μέρες στο Μητέρα με τις ίδιες εξετάσεις είχα πληρώσει 580...και τεράστια διαφορά και καμία σχέση οι συνθήκες! Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!

DoUwp3.png

Διαφημίσεις

Την Δευτέρα νοσηλεύθηκα στο Ρέα με συσπάσεις και βγήκα χτες και για ακόμα μία φορά έχω να πω τα καλύτερα! Παντακάθαροι χώροι, προσωπικό άψογο, ησυχία, φαγητό τέλειο και παααρα πολύ! Και το κυριότερο..πλήρωσα 350 ευρώ ενώ για τις ίδιες μέρες στο Μητέρα με τις ίδιες εξετάσεις είχα πληρώσει 580...και τεράστια διαφορά και καμία σχέση οι συνθήκες! Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!

Άν επιτρέπεται, τι εξετάσεις είναι αυτές που πλήρωσες στο Ρεα;

Σ' ευχαριστώ! Ρωτάω για να προετοιμάζομαι σιγά σιγά να πάρω και την τράπεζα μαζί μου... χαχαχα!!!

Τα 350 όπως έγραψα δεν ήταν μόνο για αυτές τις εξετάσεις. Ήταν η νοσηλεία 2 ημερών, τα φάρμακα και οι εξετάσεις.Πάντως μην ανησυχείς έχει και μέσα στο Ρέα τράπεζα! :lol: :lol: :lol:

DoUwp3.png

Η τιμή στο οικονομικό τρίκλινο του ΡΕΑ είναι αυτή τη στιγμή για φ.τ. (3 μέρες) περίπου 1500 ευρώ χωρίς ΦΠΑ 13% και για καισαρική (4 μερες) 1750 ευρώ χωρίς ΦΠΑ 13%. Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται: αμοιβή γιατρού και κάποιες προαιρετικές εξετάσεις του νεογνού.

Girl78 καλησπέρα, να σε ρωτήσω κάτι? αν γνωρίζεις φυσικά. Όταν λένε στο ΡΕΑ 3 ημέρες, εννοούν 2 διανυχτερεύσεις? Σε ευχαριστώ!!!!!:-D

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!Διαβασα το θεμα γιατι και εμενα ο γυναικολογος μου στο Ρεα πηγε!Να κανω μια ερωτηση ομως?Οταν λετε 1780 ειναι για το οικονομικο 4κλινο?Γεννησε μια φιλη μου εκει πριν ενα 10ημερο και μου ειπε οτι στο οικονομικο εδωσε 1100 ευρω φτ!Τη γιατρο της την λενε Κουρακου νομιζω!Μεγαλη διαφορα και μου εκανε εντυπωση!

KETsp3.png

Καλησπερα κοριτσια!Διαβασα το θεμα γιατι και εμενα ο γυναικολογος μου στο Ρεα πηγε!Να κανω μια ερωτηση ομως?Οταν λετε 1780 ειναι για το οικονομικο 4κλινο?Γεννησε μια φιλη μου εκει πριν ενα 10ημερο και μου ειπε οτι στο οικονομικο εδωσε 1100 ευρω φτ!Τη γιατρο της την λενε Κουρακου νομιζω!Μεγαλη διαφορα και μου εκανε εντυπωση!

Προφανώς θα λες για την αμοιβή της γιατρού 1100 σωστά? Το 1780 είναι η τιμή για το μαιευτήριο και είναι για το τρίκλινο. (το πιο οικονομικό). Εκτός αν για κάποιο λόγο της έκαναν έκπτωση...

DoUwp3.png

Lysistrat καλησπέρα. Χθές πήγα και είδα το οικονομικό τρίκλινο και το οικονομικό δίκλινο. Σούπερ!!!! όσο αφορά για τις ημέρες μου είπαν πως για ΦΤ είναι 3 ημέρες και για ΚΤ 4 ημέρες. Βέβαια ξέχασα να ρωτήσω όταν λένε 3 ημέρες αν εννοούν 2 διανυχτερεύσεις ή τρείς. Θα ρωτήσω πάλι.

Τι να σου πω, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί. Εγώ επαναλαμβάνω, και η διπλανή μου και όσες γνώρισα κοιμηθήκαμε 4 νύχτες και γεννήσαμε με ΦΤ. Την πρώτη μέρα μας τη λέγανε μέρα 0, δεν ξέρω αν έχει σχέση. Εύχομαι όσο και να κάτσεις τελικά να είναι αρκετά. Είναι μία καλή ξεκούραση πριν το μαραθώνιο στο σπίτι, εγώ αναπολώ εκείνες τις μέρες, χλιδή! Φαί και ξάπλα, να σε περιποιούνται κι εσύ μόνη υποχρέωση να θηλάζεις. Ούτε να πλύνεις, να αλλάξεις πάνες... Χλιδή λέμε...

squsquard20110219_-9_My+baby+is.png

Προφανώς θα λες για την αμοιβή της γιατρού 1100 σωστά? Το 1780 είναι η τιμή για το μαιευτήριο και είναι για το τρίκλινο. (το πιο οικονομικό). Εκτός αν για κάποιο λόγο της έκαναν έκπτωση...

Οχι λεω για το δωματιο...και απ οτι μου ειπε (την ξερω χρονια) δεν ειχε καποια εκπτωση!Εκτος και αν παιζει καποια συμφωνια μεταξυ γιατρων-μαιευτηριου!Π.χ αν ειναι καποιος μετοχος εχει αλλη τιμη!

KETsp3.png

Οχι λεω για το δωματιο...και απ οτι μου ειπε (την ξερω χρονια) δεν ειχε καποια εκπτωση!Εκτος και αν παιζει καποια συμφωνια μεταξυ γιατρων-μαιευτηριου!Π.χ αν ειναι καποιος μετοχος εχει αλλη τιμη!

Δεν ξέρω..πρώτη φορά το ακούω. Και η νύφη μου γέννησε με μέτοχο του Ρέα, και ο δικός μου είναι μέτοχος και γενικά μέχρι τώρα από τις κοπέλες που έχουν γεννήσει το 1100 πρώτη φορά το ακούω..Ίσως η συγκεκριμένη γιατρός να είχε κάποια άλλη συμφωνία..

DoUwp3.png

Kαλησπερα κοριτσια, ξερετε αν στο Ρεα υποστηριζετε το rooming in?Oχι στα μονοκλινα αλλα στα απλα δωματια?

Απ'ότι γράφει στο site υποστηρίζεται σε όλα τα δωμάτια http://www.reahospital.gr/page.aspx?id=1003

DoUwp3.png

Καλησπέρα,

στο site γράφει 4 ημέρες για ΦΤ και 5 για ΚΤ. Και εγώ έχω μπερδευτεί...:confused::confused:

http://www.reahospital.gr/page.aspx?id=1005

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...