Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μαιευτήριο Ρέα

RANIA

Recommended Posts

Νταιζάκι μόλις είναι να φέρουν μωρό κι ας έχει επισκεπτήριο τους βγάζει έξω η μαία και μετά το φέρνουν. Ίσως να αφήσουν ένα άτομο να δει το μωρό για λίγο.Όντως πάντως αν ζητήσει αποκλειστικό στο φέρνουν αμέσως μόλις κλάψει.Φαντάσου ότι σήμερα η νύφη μου είναι με τρεις ώρες ύπνο γιατί η μπουμπούκα μας δεν χορταίνει! Της την πήγαιναν όλο το βράδυ:lol:

Elepet δεν ξέρω για την καισαρική αλλά στον φυσ/κο είσαι σε ένα δωμάτιο με κλασσική μουσική για να περάσεις τις ωδίνες πάνω σε κρεβάτι και όταν έρθει η ώρα δεν σε μεταφέρουν σε χειρουργείο αλλά ''σπάνε το κρεβάτι'' βάζουν αυτά που ακουμπάς τα πόδια επάνω και γεννάς εκεί. Η κοπέλες συνέχεια κοντά σου.

(Όπως καταλαβένετε την έχω βομβαρδίσει την νύφη μου με τις ερωτήσεις..:lol: )

Ελπίζω να είναι τόσο καλά όταν θα έρθει και η δική μας η σειρά!

DoUwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νταιζάκι μόλις είναι να φέρουν μωρό κι ας έχει επισκεπτήριο τους βγάζει έξω η μαία και μετά το φέρνουν. Ίσως να αφήσουν ένα άτομο να δει το μωρό για λίγο.Όντως πάντως αν ζητήσει αποκλειστικό στο φέρνουν αμέσως μόλις κλάψει.Φαντάσου ότι σήμερα η νύφη μου είναι με τρεις ώρες ύπνο γιατί η μπουμπούκα μας δεν χορταίνει! Της την πήγαιναν όλο το βράδυ:lol:

Χίλια ευχαριστώ για την απάντηση!!!:P:p:p

Χάρηκα πάρα πολύ γιατί για μένα είναι πολύ σημαντικό να θηλάσω την μικρή μου...βλέπεις απέτυχα στον γιο(μόνο 20 μέρες με άπειρεσ δυσκολίες) και το έχω μαράζι.

Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας!!!Γερό, καλότυχο και ευτυχισμένο!!!!

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Κορίτσια να σας ζήσουν τα μωράκια.

Evi σ΄ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Κ εγώ για καισαρική ετοιμάζομαι. Την εξυπηρέτηση του προσωπικού την γνώριζα, γιατί νοσηλεύτηκα στις αρχές του Γενάρη με αποκόληση πλακούντα, αλλά οι πληροφορίες σου για την καισαρική ήταν άψογες. Αυτό που μ΄έκανε και χάρηκα περισσότερο είναι ότι παρόλο την καισαρική κάθεσαι μόνο 4 μέρες και όχι 5 όπως σε άλλα μαιευτήρια και η δωρεά των βλαστοκυττάρων.

Και πάλι να σου ζήσει το μωράκι.

Άντε κορίτσια να πέρνουμε σειρά κ εμείς.:D:D:D:D:D:D

Καλή λευτεριά σε όσες περιμένουν.

Koρίτσια πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σας, ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!

Να ρωτήσω κάτι για τις ημέρες παραμονής...όπως είπε και η fouli στην καισαρική κάθεσαι 4 ημέρες...το θέμα είναι ότι αν το μωρό εμφανίσει ίκτερο :(:(:(, φαίνεται την 3η ημέρα. Οπότε θεωρώ ότι θα πρέπει να μείνει η μητέρα περισσότερες ημέρες στο μαιευτήριο. Πώς άραγε αντιμετωπίζουν αυτήν την περίπτωση???:confused::confused:

Διαφημίσεις

Έκανα την β-επιπέδου στο Ρέα και στοίχησε 120 ευρώ-μου φάνηκε φτηνότερα από κάτι άλλα που είχα ακούσει 180-190 κτλ.

Καινούρια μαμά, καινούριο blog! Είμαι μια Μαμά-Κουκουβάγια!

http://www.owlmommy.blogspot.com

tuti μου καλησπέρα. Θέλω να σου θέσω κάποιες ερωτήσεις, καταρχήν πόσα πλήρωσες στο τρίκλινο? εννοείται μαζί με ΦΠΑ και όλα όσα σε χρεώνει το μαιευτήριο για τις μέρες που μένεις. Οι μαίες είναι καλές? εννοώ σου δείχνουν πως να θηλάσεις κλπ? Ποιόν γιατρό είχες? Αυτά τα ολίγα. Σε ευχαριστώ και συγγνώμη αν σε κούρασα. Φιλιά!!! Έχω ΠΗΤ 30/5/11

Koρίτσια πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σας, ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!

Να ρωτήσω κάτι για τις ημέρες παραμονής...όπως είπε και η fouli στην καισαρική κάθεσαι 4 ημέρες...το θέμα είναι ότι αν το μωρό εμφανίσει ίκτερο :(:(:(, φαίνεται την 3η ημέρα. Οπότε θεωρώ ότι θα πρέπει να μείνει η μητέρα περισσότερες ημέρες στο μαιευτήριο. Πώς άραγε αντιμετωπίζουν αυτήν την περίπτωση???:confused::confused:

Pola απ΄ότι έχω ακούσει (δεν το έχω διασταυρώσει), σε περίπτωση που το μωρό εμφανίσει ίκτερο, η μητέρα κ το μωρό κάθονται μόνο μία μέρα παραπάνω. Βέβαια αν έχει εμπειρία κάποια απο τις κοπέλες ας μας ενημερώσει.

tuti μου καλησπέρα. Θέλω να σου θέσω κάποιες ερωτήσεις, καταρχήν πόσα πλήρωσες στο τρίκλινο? εννοείται μαζί με ΦΠΑ και όλα όσα σε χρεώνει το μαιευτήριο για τις μέρες που μένεις. Οι μαίες είναι καλές? εννοώ σου δείχνουν πως να θηλάσεις κλπ? Ποιόν γιατρό είχες? Αυτά τα ολίγα. Σε ευχαριστώ και συγγνώμη αν σε κούρασα. Φιλιά!!! Έχω ΠΗΤ 30/5/11

Εδώ υπάρχει ο τιμοκατάλογος καθώς και πολλές άλλες πληροφορίες :wink:http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=60553&page=8

DoUwp3.png

Να σου ζήσει το μωράκι, να είναι πάντα καλά κ τυχερό! Αγοράκι ή κοριτσάκι?

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες...κ εγώ καισαρική θα κάνω. Είχες επιλέξει rooming in ή όχι?

tfQvp2.png

Ευχαριστώ.Κοριτσάκι.Δεν με ρωτήσανε αν θέλω να το έχω στο δωμάτειο.Μου το φέρνανε όμως κάθε τρείς ώρες για να το ταίζω

Διαφημίσεις

Εγω θελω να ρωτησω οποια κοπελα γεννησε με καισαρικη στο ΡΕΑ επειδη μπαινω κι εγω σε 1,5 εβδομαδα να γεννησω,πως ηταν οι συνθηκες στα χειρουργεια..η συμπεριφορα του προσωπικου εκει..και γενικα τις εμπειριες τους! Εχω τρομερο αγχος η αληθεια ειναι..

Τέλειες,τέλειες,τέλειες.Δεν ξέρω αν είναι όλο το προσωπικό έτσι ή αν έτυχε αλλά ήταν όλοι τους πάρα πολύ καλοί.Η στάση τους με βοήθησε πάρα πολύ ψυχολογικά γιατί η αλήθεια είναι οτι φοβόμουν και είχα συνέχεια δίπλα μου την αναισθησιολόγο η οποία μου κράταγε το χέρι μέχρι το τέλος.Το ίδιο ισχύει και για τις μαίες και το υπόλοιπο νοσηλευτικό προσωπικό.Αυτά

Τέλειες,τέλειες,τέλειες.Δεν ξέρω αν είναι όλο το προσωπικό έτσι ή αν έτυχε αλλά ήταν όλοι τους πάρα πολύ καλοί.Η στάση τους με βοήθησε πάρα πολύ ψυχολογικά γιατί η αλήθεια είναι οτι φοβόμουν και είχα συνέχεια δίπλα μου την αναισθησιολόγο η οποία μου κράταγε το χέρι μέχρι το τέλος.Το ίδιο ισχύει και για τις μαίες και το υπόλοιπο νοσηλευτικό προσωπικό.Αυτά

Έυη μου να σου ζήσει το μωράκι σου και να το δείς όπως επιθυμείς. Οι πληροφορίες σου μπορώ να πώ ότι ήταν κατατοπιστικότατες. Να είσαι πάντα καλά!!!!!!:D:lol:

Καλησπέρα σας και συχγαρητήρια σε όλες για τα πλασματάκια σας, Εγώ ειμαι ακόμη στην 21 εβδομάδα, οπότε εχω αρκετό καιρό ακόμη μπροστά μου, απλά έχω μία απορία που θα ήθελα να μου λύσετε. Όσες γεννήσατε με Φ.Τ. είχατε μαζί σας την δική σας μαία ή παρέχει το ΡΕΑ? Πήγα προχθές στον γιατρό μου και άρχισε να μου λέει πως καλό θα είνα να έχω μαζί αποκλειστική μαία (την κοπέλα δλδ που έχει στο ιατρείο του) με έξτρα επιβάρυνση 400-500 ευρώ. Ομολογώ πως είναι κάτι που δεν το είχα σκεφτεί, αλλα παράλληλα μου φάνηκε υπερβολικό. Αν παρέχει μαίες το ΡΕΑ είναι με χρηματική επιβάρυνση ή μέσα στην τιμή του πακέτου?

Σας ευχαριστώ πολύ.

Πολύ χαιρομαι!..μακαρι να ειναι ετσι τα πραγματα και σε μενα..γιατι εχω αρχισει να μην κοιμαμαι τα βραδυα οσο πλησιαζουνε οι μερες το αγχος μου μεγαλωνει!

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Σούπερ! Ελπίζω έτσι να είναι κ σε μένα! ;)

Καλό σαραντισμό! :)

tfQvp2.png

Διαφημίσεις

Και να σας πω να μη σας πιάνει άγχος,δεν αλλάζει κάτι γιατί και εγώ είχα πλαντάξει στο κλάμα μέχρι να βγεί η μικρούλα μου και όπως ήδη έχω πει φοβόμουν πολύ.Θα δείτε όμως οτι και όλα θα πάνε καλά και οτι θα βοηθήσουν πολύ εκεί μέσα.Με το καλό

Και να σας πω να μη σας πιάνει άγχος,δεν αλλάζει κάτι γιατί και εγώ είχα πλαντάξει στο κλάμα μέχρι να βγεί η μικρούλα μου και όπως ήδη έχω πει φοβόμουν πολύ.Θα δείτε όμως οτι και όλα θα πάνε καλά και οτι θα βοηθήσουν πολύ εκεί μέσα.Με το καλό

Ευχαριστούμε, μας δίνεις δύναμη! Περίπου 20 μέρες μου έμειναν..

Να τη χαίρεσαι την κορούλα σου!!!

tfQvp2.png

Κορίτσια ποιον μαιευτήρα θα μου συστήνατε στο ΡΕΑ;

Με ενδιαφέρει μιας και είμαι σε αναζήτηση γυναικολόγου στο ΡΕΑ γιατί μένω νότια και δε θέλω τα των βορείων προαστίων μαιευτήρια.

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για τη βοήθειά σας.

Να πω βέβαια πως θέλω γυναικολόγο που να είναι και σχετικός με θέματα γονιμότητας λόγω ηλικίας (είμαι 37).

4RMtp3.png

Καλησπέρα efalcom αν θέλεις σου στέλνω το όνομα και το κινητό του γιατρού μου σε προσωπικό μήνυμα για να τα έχεις.Γεννάει στο ΡΕΑ με την αμοιβή που είπα.Θέλεις να στα στείλω τώρα

Εβίτα σου έστειλα pm

σ' ευχαριστώ :-)

4RMtp3.png

αντε μπραβο!να παμε να το δουμε κιολας τα χριστουγεννα.

ειδα ομως οτι το ιασω αναλαμβανει δωρεαν συλλογη και φυλαξη βλαστοκυτταρων στην εταιρια του, θα το διασταυρωσω αυτοπροσωπως την αλλη βδομαδα που θα παω για doppler και θα σας πω. αν ισχυει θα το σκεφτουμε τι θα κανουμε με τον συζυγο, μηπως παμε εκει και να συλλεξουμε και βλαστοκυτταρα.

και το ρεα εχει δωρεαν βλαστοκυτταρα ειναι καινουριο,οικονομικο ...

Χριστινάκι, ευχαριστώ για τα παρηγορητικά σου λόγια. Η γιατρός μου συνεργάζεται και με τα δύο αλλά απ' ό,τι κατάλαβα πρέπει νε έχει περισσότερα οικονομικά συμφέροντα στο Ρέα.Μου είπε ότι αν θέλω και δει ότι μέχρι τότε όλα λειτουργούν καλά στο Ρέα, μπορώ να πάω εκεί.Είμαι όμως αναποφάσιστη γιατί σπάστηκα με όλες αυτες τις παρανοήσεις περί τιμών.ΑΧ..ΜΑΝΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

γιατι ρε κοριτσια ειναι πολλα 1700ε σε τρικλινο?μην τρελαθουμε!!!παιζει ρολο και που τα δινεισ...το εχετε δει το ρεα?εχετε δει τα δωματια?ξερετε τι εξυπηρετηση υπαρχει?το προσωπικο ειναι τελειο.γεννησα εκει πριν 1 μηνα.χαιρομαι που γεννησα στο ρεα!!!!!στα οπα-οπα με ειχανε!

Εγω θελω να ρωτησω οποια κοπελα γεννησε με καισαρικη στο ΡΕΑ επειδη μπαινω κι εγω σε 1,5 εβδομαδα να γεννησω,πως ηταν οι συνθηκες στα χειρουργεια..η συμπεριφορα του προσωπικου εκει..και γενικα τις εμπειριες τους! Εχω τρομερο αγχος η αληθεια ειναι..

κι εγω με καισαρικη γεννησα.το περιβαλλον ειναι τελειο και τα κορισια του χειρουργειου ειναι πολυ καλα.δεν φοβηθηκα ουτε μια στιγμη,μου μιλουσαν μου λεγανε αστεια και μετα την καισαρικη μ'ενημερωσαν για τα παντα!!!μη φοβασαι τιποτα τελειο το ρεα:D:D:D:D

Καμμία;;;

Κορίτσια ποιον μαιευτήρα θα μου συστήνατε στο ΡΕΑ;

Με ενδιαφέρει μιας και είμαι σε αναζήτηση γυναικολόγου στο ΡΕΑ γιατί μένω νότια και δε θέλω τα των βορείων προαστίων μαιευτήρια.

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για τη βοήθειά σας.

Να πω βέβαια πως θέλω γυναικολόγο που να είναι και σχετικός με θέματα γονιμότητας λόγω ηλικίας (είμαι 37).

4RMtp3.png

Κορίτσια ξέρει καμία να μου απαντήσει?? Thanx :)

Καλησπέρα σας και συχγαρητήρια σε όλες για τα πλασματάκια σας, Εγώ ειμαι ακόμη στην 21 εβδομάδα, οπότε εχω αρκετό καιρό ακόμη μπροστά μου, απλά έχω μία απορία που θα ήθελα να μου λύσετε. Όσες γεννήσατε με Φ.Τ. είχατε μαζί σας την δική σας μαία ή παρέχει το ΡΕΑ? Πήγα προχθές στον γιατρό μου και άρχισε να μου λέει πως καλό θα είνα να έχω μαζί αποκλειστική μαία (την κοπέλα δλδ που έχει στο ιατρείο του) με έξτρα επιβάρυνση 400-500 ευρώ. Ομολογώ πως είναι κάτι που δεν το είχα σκεφτεί, αλλα παράλληλα μου φάνηκε υπερβολικό. Αν παρέχει μαίες το ΡΕΑ είναι με χρηματική επιβάρυνση ή μέσα στην τιμή του πακέτου?

Σας ευχαριστώ πολύ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...