Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Επίμονες μυκητιάσεις

Recommended Posts

Κοριτσια κι εγω τεραστιο προβλημα..ουτε ορεξη για σεξ εννοειται...τωρα ειμαι καλυτερα σιγουρα...χαμομηλι,πρεσινο σαπουνι και σουντοκριμ...μονο αυτο εκανε δουλεια απο κρεμες.Σοδα δεν εχω δοκιμασει και το γιαουρτακι

Να στε καλα παντως.νομιζα οτι ειμαι η μονη και αισθανομουν ασχημα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 185
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια... εμένα μια φίλη μου έγινε πιο ευαίσθητη "εκεί κάτω" μετά τη χρήση πράσινου σαπουνιού. Άκουσα ότι καταστρέφει φυσική χλωρίδα. Σίγουρα κάνει δουλειά;

I believe in miracles, they happen every day:mrgreen:

Κορίτσια γεια σας και από μένα! Έγώ είχα χρόνιες μυκητιάσεις, με έπιαναν σχεδόν μήνα παρά μήνα, σε σημείο μάλιστα όταν θελήσαμε να κάνουμε παιδί, να μην μπορούμε, γιατί εγώ δεν ήμουν σχεδόν ποτέ καλά. Και οι "κρίσεις" ήταν τόσο σοβαρές που πόναγα και μόνο που καθόμουν, ούτε λόγος για επαφή!! Και μαντεψτε πώς απαλλάχτηκα..Η θεά ομοιοπαθητική με έσωσε και μένα! Είχα δοκιμάσει ό,τι κρέμα, υπόθετο, χάπι υπάρχει και είπα να δοκιμάσω και αυτό, γιατί πλέον δεν είχα κάτι να χάσω... Και απαλλάχτηκα με τα ομοιοπαθητικά φάρμακα σε συνδιασμό με τα εξής:

Πλύσεις κολπικές με αραιωμένο βάμμα καλέντουλας, πλύσεις εξωτειρκές με χαμομήλι, σε περιόδους έντονης κρίσης είχα βάλει 2 φορές και γιαούρτι εσωτερικά πριν κοιμηθώ :shock: Ακούγεται κάπως το ξέρω, αλλά έκανε δουλειά!! Πέρσα 3 κρίσεις με αυτά τα "ματζούνια" :P και 3 χρόνια μετά είμαι εντελώς καθαρή! Αυτές τις μέρες έτυχε να αισθάνομαι λίγο περίεργα και θα βάλω λίγη καλέντουλα και είμαι σίγουρη ότι θα είναι όλα οκ!

Η συμβουλή μου λοιπόν? ΟΧΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ! Λύνουν το πρόβλημα προσωρινά και όχι μόνιμα!!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Κορίτσια, έκανα σήμερα καλλιέργεια. Την Τετάρτη θα πάρω τα αποτελέσματα. Σιγουρα έχω πάντως μύκητες, γιατί σήμερα είχα πολλά άσπρα υγρά. Τους παλιομύκητες. Πότε θα απαλλαγώ; Σκέφτομαι πολύ σοβαρά, αν δεν λειτουργήσει η θεραπεία που θα κάνω μόνη μου από εδώ και πέρα, να πάω κι εγώ σε ομοιοπαθητικό. Βαρέθηκα να παιρνω φάρμακα.

Αστεράκι μου, ήρθες και μας φωτισες :P Σε λατρεύω!

Κορίτσια, έκανα σήμερα καλλιέργεια. Την Τετάρτη θα πάρω τα αποτελέσματα. Σιγουρα έχω πάντως μύκητες, γιατί σήμερα είχα πολλά άσπρα υγρά. Τους παλιομύκητες. Πότε θα απαλλαγώ; Σκέφτομαι πολύ σοβαρά, αν δεν λειτουργήσει η θεραπεία που θα κάνω μόνη μου από εδώ και πέρα, να πάω κι εγώ σε ομοιοπαθητικό. Βαρέθηκα να παιρνω φάρμακα.

Κορίτσια αν κάποια δεν θέλει να ακολουθήσει ομοιοπαθητική ή δεν μπορεί, γιατί πχ δεν μπορεί να κόψει τον καφέ, τότε μπορείτε απλά να κάνετε τις πλύσεις με βάμμα καλέντουλας, υπάρχουν και κολπικά υπόθετα καλέντουλας ή τις πλύσεις με σόδα που είπε η dinami. Για πιο δραστικό βάζετε και το lactal. Θα έχουν αποτέλεσμα, απλά με την ομοιοπαθητική θα καταφέρνατε να δυναμώσει ο οργανισμός σας γενικότερα και φυσικά να αποφεύγετε τα χημικά φάρμακα γενικότερα. Πάντως να ξέρετε από την "παλιά" :D ότι όσο χρησιμοποιείτε φάρμακα για τους μύκητες, τόσο ανακυκλώνετε το πρόβλημα κι ας έχετε προσωρινή ανακούφιση. Θα κολλάτε πάλι με το παραμικρό...:-(

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

Συνέχισε τις πλύσεις και μη μασας. Επίσης σταμάτα να κάνεις εξετάσεις. Ο γυναικολόγος μου λέει (και δεν είναι ομοιοπαθητικός) "δεν υπάρχει αποστειρωμένος γυναικείος κόλπος. Όποια γυναίκα και αν εξετάσουμε αυτή τη στιγμή θα βρούμε coli, βακτηρίδια, μύκητες" Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Ο οργανισμός τα περισσότερα τα ξεπερνάει μόνος του.

Αρκεί εσύ να μην έχεις ενοχλήσεις. Το σώμα σου ξέρει, όχι τα νούμερα που σου δίνουν τα εργαστήρια. Εμένα για χρόνια μου έβρισκαν "ασυμπτωματικές" ουρολοιμώξεις και μου έδιναν αντιβιώσεις που φυσικά ποτέ δεν έπαιρνα. Τους έλεγα πως δεν έχω κανένα σύμπτωμα ουρολοίμωξης, γιατί να πάρω και μου έλεγαν "γιατί έτσι πρέπει". Μπούρδες. Τίποτα δεν πρέπει. Άσε τον οργανισμό σου να ηρεμήσει και να λειτουργήσει όσο ξέρει αυτός καλύτερα. Οι εξετάσεις (όλων των ειδών, κι εγώ για την υπογονιμότητα είχα τρελαθεί...) μπορούν να σε τρελάνουν!

Υ.Γ. Όσο κάνεις τις πλύσεις, απέφευγε τα γλυκά και τα γαλακτοκομικά που ενθαρρύνουν τους μύκητες...

γεια σας κ παλι

αυτο με τα γλυκα κ τα γαλακτοκομικα δν το ηξερα..

μα θεωρρητικα το γιαουρτι δν βοηθαει οταν παιρνουμε αντιβιωσεις να μην αναπτυσσονται οι μυκητες;;

/& παρεπιμπτωντος αυτο με το πρασινο σαπουνι το ειχα ακουσει κι εγω,ασε που αν πλενομουν με αυτο ετσουζα...ο γιατρος μου ειπε να πλενεσαι καλα,οχι κολπικα σαφως,κ παρα πολυ καλο σκουπισμα,η υγρασια τους αναπτυσει.

2UxXp2.png

το 4 αστερακι μου!!!!!!!

γεια σας κ παλι

αυτο με τα γλυκα κ τα γαλακτοκομικα δν το ηξερα..

μα θεωρρητικα το γιαουρτι δν βοηθαει οταν παιρνουμε αντιβιωσεις να μην αναπτυσσονται οι μυκητες;;

/& παρεπιμπτωντος αυτο με το πρασινο σαπουνι το ειχα ακουσει κι εγω,ασε που αν πλενομουν με αυτο ετσουζα...ο γιατρος μου ειπε να πλενεσαι καλα,οχι κολπικα σαφως,κ παρα πολυ καλο σκουπισμα,η υγρασια τους αναπτυσει.

Το γιαούρτι βοηθάει μόνο στην περίπτωση που παίρνεις αντιβίωση. Επίσης μακριά από γάλατα (ειδικά αγελαδινά - τίγκα στις αντιβιώσεις, τα φάρμακα και τις ορμόνες!) και τα τυριά. Αν θέλετε να τρώτε γιαούρτι που και που, προτιμήστε κατσικίσια και πρόβεια που δεν είναι ευρείας κατανάλωσης και δεν έχουν φάρμακα. Τα φάρμακα των αγελαδινών προϊόντων να ξέρετε ότι περνάνε κατευθείαν στο γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα και προκαλούν προβλήματα στις ωοθήκες, κύστες και άλλα πολλά.. Και η ζάχαρη βοηθάει στην ανάπτυξη μυκητών καθώς και κάθε τι που περιέχει μαγιά (που είναι μύκητας) δηλαδή ψωμί, ζύμες κλπ. αλλά εκεί το πάμε πολύ μακριά... Τώρα δεν σημαίνει κι εγώ ότι τα έχω κόψει μαχαίρι, όμως τα έχω μειώσει σημαντικά με τα χρόνια... Και πιστέψτε με μόνο καλά εχω δει.. (όχι μόνο στους μύκητες αλλά και στα "φουσκώματα", στα δερματικά, στο έντερο, σε όλα)

Αχ, βρε dinami! Ας μην είχα εγώ ενοχλήσεις και σιγά μην ασχολούμουν! Αλλά, βρε κορίτσια, μ' έχουν "φάει" πραγματικά. Μία ενόχληση αφύσικη...Ούτε τσούξιμο, ούτε φαγούρα. Σαν να υπάρχουν μέλλισσες εκεί κάτω. Τέλος πάντων...Από γιαουρτάκια τρώω πρόβειο σχεδόν καθημερινά. Νόμιζα ότι βοηθάει. Α, και τρώω πολύ ψωμί! Μήπως να το περιορίσω;;Οσον αφορά τα γλυκά δεν τα συμπαθώ καθόλου...Αλήθεια, dinami, παιδάκια έχεις;

margi μου, υπομονή. Σιγά σιγά θα τους κερδίσεις τους άτιμους τους μύκητες! Το έχω περάσει ακριβώς όπως το περιγράφεις. Τσιμπήματα κανονικά, όχι απλά φαγούρα, σαν να είχα ξυραφάκια στο εσώρουχό μου! Κι όμως περνάνε...

Παιδάκι ακόμα όχι. Προσπαθούμε εδώ και 1μιση χρόνο και όπως καταλαβαίνεις έχω αγχωθεί...

Διαφημίσεις

Ευχομαι να πάνε όλα καλά dinami και σύντομα να είσαι έγκυος. Εγώ παιδεύομαι τα τελευταία χρόνια με το θέμα του παιδιού αλλά δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμη. Το Καλοκαίρι είχα εξωμήτριο κύηση. Κλάμα, στενοχώρια, άσε. Δύσκολες στιγμές...Τώρα, έχουμε που προσπαθούμε οχτώ μήνες, αλλά....Κι εκεί που άρχιζα να συνέρχομαι λίγο ψυχολογικά, να και οι μύκητες να με ταλαιπωρούν! Α, το κολπικό έδειξε μικρή ανάπτυξη candida. Μύκητες δεν έιναι αυτό;; Μακάρι να συνέλθω επιτέλους...Να δω τι θα πει αύριο η γιατρός.

Ευχομαι να πάνε όλα καλά dinami και σύντομα να είσαι έγκυος. Εγώ παιδεύομαι τα τελευταία χρόνια με το θέμα του παιδιού αλλά δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμη. Το Καλοκαίρι είχα εξωμήτριο κύηση. Κλάμα, στενοχώρια, άσε. Δύσκολες στιγμές...Τώρα, έχουμε που προσπαθούμε οχτώ μήνες, αλλά....Κι εκεί που άρχιζα να συνέρχομαι λίγο ψυχολογικά, να και οι μύκητες να με ταλαιπωρούν! Α, το κολπικό έδειξε μικρή ανάπτυξη candida. Μύκητες δεν έιναι αυτό;; Μακάρι να συνέλθω επιτέλους...Να δω τι θα πει αύριο η γιατρός.

Το ίδιο εύχομαι και σε'σένα κοπέλα μου, γρήγορα με ένα παιδάκι στην αγκαλιά σου... Να ξέρεις ότι αυτά τα παιδιά, που θα έρθουν στις αγκαλιές μας θα είναι πολύ τυχερά γιατί δεν θα τα θεωρούμε αυτονόητα αλλά πολύτιμα. Θα τα αγαπάμε και θα τα φροντίζουμε (όσο καλύτερα μπορούμε) και θα είμαστε ευγνώμονες κάθε μέρα που ήρθαν στη ζωή μας. Οι περισσότερες γυναίκες δεν το βιώνουν αυτό. Να ξέρεις ότι οι μύκητες δεν είναι άσχετοι από το ψυχολογικό στρες που βιώνεις. Αν πας σε ομοιοπαθητικό θα στο πει αμέσως. Και αυτό θα φροντίσει να λύσει πρώτα... να σε ηρεμήσει και να ισορροπήσει το σώμα σου. Στο συνιστώ και πάλι ανεπιφύλακτα. Κάντο και μόνο για να δεις πόσο θα αλλάξει η ψυχολογία σου. Όσο και αν σου φαίνεται παράξενο, παραπάνω από 80% των ασθενειών, είναι ψυχογενής. Ακόμα και ο καρκίνος. Μόλις αλλάξει η ψυχολογία σου, αλλάζουν όλα! Σε φιλώ και σου εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την ψηυχή μου.

Κοριτσια γεια σας!

Και εγω ειχα μυκητες για σχεδον 10 χρονια και νομιζα οτι δεν θα μου φευγουνε ποτε.

Εδω και 5 μηνες δεν εχω τιποτα....να σας πω τι μου ειπε ο γιατρος μου να κανω.

Ποτε πλησεις με προιοντα που ειναι για την ευαισθητη περοχη γιατι κανει κακο στο κανονικο PH.Μου ειπε να πλενομαι σε ολο μου το σωμα μονο με αφρολουτρο για μωρα(προτιμο proderm) γιατι δεν εχουνε μεσα ωσα εχουνε τα αλλα. Ποτε μην σκουπιζεσαι με μωρομαντιλα η μαντιλακια για την ευαιστιτη περιοχη.Τα εσωρουχα μας πρεπει να τα σιδεροσουμε. Και πρεπει να κανουμε πλησεις (απο μεσα) με χαμομηλι 3 φορες την εβδομαδα(οταν ειχα ενοχλισεις το εκανα ..τωρα που δεν εχω δεν κανω)και οχι με φαρμακα η betadin. Το γιαουρτι βοηθαι πολυ. Ζαχαρη και ψωμια,οτι γραψανε τα κοριτσια δεν πρεπει. Εμενα με βοηθισανε,καντε και εσεις μια προσπαθεια.

Οταν θελουμε να κανουμε ενα μωρακι πρεπει να ειμαστε 100% ενταξη απο υγεια.

Εγω αυριο θα παο για ωοληψια (2η προσπαθεια εκσωσωματικης).

Σας ευχομαι οτι καλυτερο.

Τα εσωρουχα μας πρεπει να τα σιδεροσουμε.

Εγω αυριο θα παο για ωοληψια (2η προσπαθεια εκσωσωματικης).

Σας ευχομαι οτι καλυτερο.

Για τα εσώρουχα έχω ακούσει και το αντίθετο. Καλό είναι να μην τα σιδερώνεις, για να μην συνηθίζει σε περιβάλλον αποστείρωσης και μετά κολλάς με το παραμικρό. Άντε βγάλε τώρα άκρη...

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία και σύντομα να ακούσουμε τα ευχάριστα!! Το ίδιο και σε όλες τις κοπέλες που είδα ότι προσπαθείτε! :P

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

Δεν μπορεις να βγαλεις ακρη γιατι ο καθε γιατρος λει τα δικα του....εμενα ομος αφτα που εγραψα με βοηθισανε πολυ!!!

Σε ευχαριστω παρα πολυ σημερα πηγαμε πολυ καλα ,αυριο θα ξερω ποσα εμβρυακια γινανε απο τα 13 αυγουλακια. Να σου ζησει το μωρακι σου!!!

• 4 months later...

Επαναφέρω το θεματάκι για να μάθω τι έγινε με τη Renatoula! Κοριτσάκι τα κατάφερες τελικά;

Εγω είχα πάλι μία επίσκεψη από μυκητάκια και την καταπολεμώ με χαμομηλάκι και σόδα, όπως είπαμε. Είμαι ήδη καλύτερα. Φάρμακα από τον Απρίλιο και μετά δεν ξαναπήρα. Μωρό ακόμη. Αυτά!!!

Καλησπερα κοριτσια και καλη δυναμη να εχουμε ολες μας σε αυτο τον μεγαλο αγωνα εναντιον των μυκητων!!!:cool:

Διαβασα τα οσα γραψατε και εχω μια ερωτηση για οποια γνωριζει να μου απαντησει : εγω τωρα που ειμαι εγκυος μπορω να κανω πλυσεις με σοδα προληπτικα?

χαμομηλη δεν μπορω να χρησιοποιησω ειμαι και εγω δυστυχως αλλεργικη..........

as1cJNt0g410000Nzc3MjVsenwwNjBkfHRvIHBpdHNpcG9wYWtpIG1vdSBlaW5haS4uLg.gif

Χριστιάννα, καλώς να δεχτείς το μωράκι σου. Δεν ξέρω να σου απαντήσω. Καλύτερα ρώτα το γιατρό σου. Πάντως δεν νομίζω να πειράζει. Τις κολπικές πλύσεις να τις αποφύγεις όμως όσο είσαι εγκυος!

Διαβασα τα οσα γραψατε και εχω μια ερωτηση για οποια γνωριζει να μου απαντησει : εγω τωρα που ειμαι εγκυος μπορω να κανω πλυσεις με σοδα προληπτικα?

χαμομηλη δεν μπορω να χρησιοποιησω ειμαι και εγω δυστυχως αλλεργικη..........

Προληπτικά μπορείς να βάζεις υπόθετα καλέντουλας (τελείως φυσικά και ακίνδυνα). Θα τα βρεις στα ομοιοπαθητικά φαρμακεία.

Η γυναικολόγος μου μου είπε να βάζω 1-2 φορές τη βδομάδα και σχεδόν βράδυ παρά βράδυ τις τελευταίες βδομάδες.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Επανέρχομαι δριμύτερη, αφού και οι παλιομήκυτες επανήλθαν ακόμα πιο δριμύτεροι! Λοιπόν, με έχουν ταράξει την τελευταλια εβδομάδα. Δεν πήγα στο γιατρό γιατί αφενός μετακόμισα σε ένα μικρό χωριό ( που μόνο κέντρο υγείας έχει) και αφετέρου έχω υποσχεθεί να μην ξαναπάρω αντιβιώσεις αφού παροδικά λύνουν το πρόβλημα κι όχι οριστικά. Είμαι στην 20η μέρα του κύκλου και κάνω προσπάθειες για παιδί ( γι αυτό δεν έχω βάλει καμία αλοιφή κι ας έχω τσουρουφλιστεί. Κορίτσια έχω γεμίσει! Παω τουαλέτα, σκουπίζομαι, και στο χαρτί βγαίνουν άσπρα. Αρχίζω εσωτερική πλύση με χαμομήλι; Υπάρχει περίπτωση αν είμαι έγκυος η εσωτερικη πλύση να επηρεάσει αρνητικά την εξέλιξη; Πέιτε μου τι να κανω κι εσείς που ξέρετε από πρώτο χέρι το πρόβλημα!!

καλα κοριτσια θυμηθικα το καλοκαιρι 2006 επαθα μυκητιαση δεν εχω παθει ποτε και δεν ηξερα τι ειναι πηγα γυναικολογο,, μου εδωσε αντιβιωση και μια κολπικη κρεμα..στην οποια αν διαβασετε προσεκτικα γραφει.(δεν θυμαμαι ακριβος λεξει προς λεξει) αλλα το νοημα οτι μπορεις να μεινει εγκυος ευκολα και θελει λιγο προσοχη να μην εχεις επαθες εκεινη την περιοδο της θεραπειας κατι που δεν μου ειπε η γυναικολογος...τεσπα ειχαμε μια επαφη μια εβδομαδα αργοτερα χωρις καποιο ατυχημα...επειδη δεν εχω σταθερο κυκλο δεν ειχα περιοδο περιμενα περιμενα οταν εκανα τεστ δεν πιστευα οτι ειμαι εγκυος, γεννησα την μικρη σε λιγους μηνες και καμια φορα ακομα αναρωτιομουν πως εμεινα εγκυος...οταν πολυ αργοτερα (μικρη χρονισε) η αδερφη μου επαφε μυκητιαση) ειδα την κρεμα και λεω α... την ιδια εβαζα πριν μεινω εγκυος!!! ναι μου λεει η αδερφη μου αλλα τωρα πρεπει να προσεχω πολυ με την επαφη!!! τι... λεω!! γιατι?? μου λεει διαβασε οδηγειες...τα διαβασα και τοτε καταλαβα πως!! τοσο ευκολα εμεινα εγκυος...βεβαια να σημειωσω οτι δεν παιρναμε προφυλαξεις και ποτε μα ποτε δεν επαιρνα αντισυλληπτικα η τα χαπια τυπου( χαπι της επομενης μερας)...

Καλησπέρα κι από μένα. Επειδή είμαι παθούσα αλλά όχι σε έντονο βαθμό, καναδυό φορές την έχω πάθει, ομολογώ ότι σώθηκα με το γιαούρτι.

Άρχισα να τρώω γιαούρτι σε καθημερινή βάση και μέσα σε λίγο καιρό ο οργανισμός μου επανήλθε σε φυσιολογικά επίπεδα. Έκτοτε (εδώ και 4-5 χρόνια) δεν είχα κανένα κρούσμα. Μου το συνέστησε η γιατρός μου, τονίζοντάς μου ότι τα ένζυμα του γιαουρτιού βοηθούν με εκπληκτικά αποτελέσματα. Και όντως ισχύει.

Συζητήστε το και με το γιατρό σας.

Λοιπόν κορίτσια! Εγώ είμαι πλέον βαριά περίπτωση. Σήμερα είχα ενοχλήσεις. Λέω θα βάλω δάχτυλο ( συγνώμη, ντρέπομαι που σας τα λέω, αλλα....) να δω. Κορίτσια, γεμισε λες και το βούτηξα σε γιαούρτι. Εν τω μεταξυ προχθες που πήρα τη γυναικολόγο τηλ είπε να μην κάνω τίποτα, μέχρι να με δει. Μεχρι να πάω όμως εγώ στην πόλη μου και μέχρι να βρω εδώ άλλο γιατρό, σώθηκα. Δεν άντεξα. Μόνο που είδα αυτό το πράγμα πανικοβλήθηκα. Εκανα πλύση εσωτερική με χαμομήλι χλιαρό και σόδα. Αχ, κορίτσια, γέμισε η ντουζιέρα από άσπρα. Είμαι πολύ στενοχωρημένη. Είμαι στην 24η μέρα του κύκλου και φοβάμαι μην είμαι έγκυος και με την πλύση κάνω κακό στην εγκυμοσύνη. Η γιατρός είπε όχι συνεχεια κολπικές πλύσεις, για να μη χαλάσω τη χλωρίδα του κόλπου.Ποια χλωρίδα;;;Τα έχω δει πλέον όλα. Ακούω συμβουλές.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...