Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Επίμονες μυκητιάσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 185
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα διαβασα ολα οσα γραφετε κ θα ηθελα να κανω καποισ ερωτησεις σχετικα με τη θεραπεια για τουσ μυκητεσ επειδη αυτο το καιρο εχω ουρολοιμωξη για 3 ισωσ κ 4 φορα μεσα σε διαστημα 4 μηνων που υποτροπιασε αλλα οπω κ παλοιτερα που ειχα παλι σχεδον παρομοιο θεμα οι μυκητεσ παντα επιβαρυνουν τη κατασταση μου με την ουρολοιμωξη η καποιεσ φορεσ μπορει κ να την προκαλουν κ επειδη εχς μυκητεσ απο περσι που εκανα ενα χειρουργειο κ επινα αντιβιωση χωρισ να τρωω γιαουρτι η να πινω ultra levoure επειδη δεν μπορουσα να ανοιξω το στομα τουσ οποιους δεν θεραπευσα τουσ αφησα ετσι για ενα χρονο ελπιζοντασ οτι ισωσ μπορει να περνουσαν μονοι τουσ τελικα ξαναξεκινησαν οι ουρολοιμωξεισ αφου δεν τουσ θεραπευσα μετα απο καπιουσ μηνεσ κ πηρα παλι πολυ κ δυνατη αντιβιωση αυτη τη φορα τρωγοντασ γιαουρτια ομωσ τωρα εχω τα συμτωματα τησ ουρολοιμωξησ με εντονο καυσιμο κ υγρα οπωσ κ φαγουρα εσωτερικα εξωτερικα εκανα πλυσεισ με σοδα κ καλεντουλα αλλα μου ειπαν στο φαρμακειο οτι αυτα ειναι αντυσιπτικα κ απλα ανακουφιζουν κ πωσ δεν θεραπευουν αν βαλω ταμπον με γιαουρτι που διαβασα κανει το ιδιο?η βοηθαει και στο να θεραπευτουν οι

μυκητες??:confused:

κανεις θεραπεια με norocin Και συνεχιζεις με sporanox για τους μυκητες παραλληλα με κολπικα υποθετα Pevaryl ή Lomexyn, Παραλληλα παιρνεις καθε μερα το προβιοτικο biotix με berry που ειναι ειδικο για τις ουρολοιμωξεις της εταιριας quest στα φαρμακεια.επισης παιρνεις βιταμινες το echinacea extra της εταιριας Power health για να αυξησεις την αμυνα του οργανισμου σου γιατι προφανως εχει πεσει.και τελος κανεις διατροφη πλουσια σε φυτικες ινες για να φτιαξει η χλωριδα του εντερου σου.εννοειται πως χαλας τις σχεσεις σου με την αντιβιωση γιατι αυτη κανει ολο το κακο και παιρνεις μονο σε ζητημα ζωης και θανατου!πες μου πως πηγε.

καλησπερα διαβασα ολα οσα γραφετε κ θα ηθελα να κανω καποισ ερωτησεις σχετικα με τη θεραπεια για τουσ μυκητεσ επειδη αυτο το καιρο εχω ουρολοιμωξη για 3 ισωσ κ 4 φορα μεσα σε διαστημα 4 μηνων που υποτροπιασε αλλα οπω κ παλοιτερα που ειχα παλι σχεδον παρομοιο θεμα οι μυκητεσ παντα επιβαρυνουν τη κατασταση μου με την ουρολοιμωξη η καποιεσ φορεσ μπορει κ να την προκαλουν κ επειδη εχς μυκητεσ απο περσι που εκανα ενα χειρουργειο κ επινα αντιβιωση χωρισ να τρωω γιαουρτι η να πινω ultra levoure επειδη δεν μπορουσα να ανοιξω το στομα τουσ οποιους δεν θεραπευσα τουσ αφησα ετσι για ενα χρονο ελπιζοντασ οτι ισωσ μπορει να περνουσαν μονοι τουσ τελικα ξαναξεκινησαν οι ουρολοιμωξεισ αφου δεν τουσ θεραπευσα μετα απο καπιουσ μηνεσ κ πηρα παλι πολυ κ δυνατη αντιβιωση αυτη τη φορα τρωγοντασ γιαουρτια ομωσ τωρα εχω τα συμτωματα τησ ουρολοιμωξησ με εντονο καυσιμο κ υγρα οπωσ κ φαγουρα εσωτερικα εξωτερικα εκανα πλυσεισ με σοδα κ καλεντουλα αλλα μου ειπαν στο φαρμακειο οτι αυτα ειναι αντυσιπτικα κ απλα ανακουφιζουν κ πωσ δεν θεραπευουν αν βαλω ταμπον με γιαουρτι που διαβασα κανει το ιδιο?η βοηθαει και στο να θεραπευτουν οι

μυκητες??:confused:

κανεις θεραπεια με norocin Και συνεχιζεις με sporanox για τους μυκητες παραλληλα με κολπικα υποθετα Pevaryl ή Lomexyn, Παραλληλα παιρνεις καθε μερα το προβιοτικο biotix με berry που ειναι ειδικο για τις ουρολοιμωξεις της εταιριας quest στα φαρμακεια.επισης παιρνεις βιταμινες το echinacea extra της εταιριας Power health για να αυξησεις την αμυνα του οργανισμου σου γιατι προφανως εχει πεσει.και τελος κανεις διατροφη πλουσια σε φυτικες ινες για να φτιαξει η χλωριδα του εντερου σου.εννοειται πως χαλας τις σχεσεις σου με την αντιβιωση γιατι αυτη κανει ολο το κακο και παιρνεις μονο σε ζητημα ζωης και θανατου!πες μου πως πηγε.

Καλημέρα στα κορίτσια κ καλη εβδομάδα! Την έχω πάτησει και εγώ με το μικρόβιο e.coli 2 φορές σε διάστημα ανα 2 χρόνια , χωρίς κανένα σύμπτωμα , αλλά μόνο με εντονη μυρωδιά των ούρων , χωρίς φαγούρα κλπ. Αυτες τις μέρες πάλι τα ίδια , και πήγα για εξέταση ούρων , και αναμένω αποτελέσματα! με την αντιβιωση που μου έδιναν , όχι πολύ δυνατή , περναγε μια χαρά !

Αλλά δεν είμαι και πολύ της αντιβιωσης ! Προσέχω γενικότερα την υγιεινη , παντα σιδερωμένα εσώρουχα , όχι σερβιετάκι κλπ . Τι αλλό μπορω να κάνω , για να μην εμφανίζετε ? Και κάτι αλλό , επειδή είμαι στην προσπάθεια για μωράκι , υπάρχει πρόβλημα ?

Αν ξέρει καμιά κοπελά ας με βοηθήσει ... ευχαριστώ!

• 1 month later...

Έχω ακούσει τα πάντα για θεραπείες. Τα φάρμακα όντως ανακυκλώνουν το πρόβλημα, δεν τα συνιστώ. Δοκίμασα γιαούρτι, πλύσεις με ξύδι, χαμομήλι και προσέφεραν μόνο προσωρινή ανακούφιση. Κάποιες φορές έφευγαν από μόνοι τους. Τελευταίο μου εγχείρημα, το σκόρδο. Έχετε ακούσει για τα αυτοσχέδια ταμπόν με μια σκελίδα σκόρδου; Αυτή τη στιγμή είμαι με μια σκελίδα ξέρετε που,και ομολογουμένως ήδη νιώθω διαφορετικά. Άμα θέλετεπερισσότερες λεπτομέρειεςγια την παρασκευή ταμπόν σκόρδου πείτε μου και θα απαντήσω asap.

Διαφημίσεις

Καλημέρα στα κορίτσια κ καλη εβδομάδα! Την έχω πάτησει και εγώ με το μικρόβιο e.coli 2 φορές σε διάστημα ανα 2 χρόνια , χωρίς κανένα σύμπτωμα , αλλά μόνο με εντονη μυρωδιά των ούρων , χωρίς φαγούρα κλπ. Αυτες τις μέρες πάλι τα ίδια , και πήγα για εξέταση ούρων , και αναμένω αποτελέσματα! με την αντιβιωση που μου έδιναν , όχι πολύ δυνατή , περναγε μια χαρά !

Αλλά δεν είμαι και πολύ της αντιβιωσης ! Προσέχω γενικότερα την υγιεινη , παντα σιδερωμένα εσώρουχα , όχι σερβιετάκι κλπ . Τι αλλό μπορω να κάνω , για να μην εμφανίζετε ? Και κάτι αλλό , επειδή είμαι στην προσπάθεια για μωράκι , υπάρχει πρόβλημα ?

Αν ξέρει καμιά κοπελά ας με βοηθήσει ... ευχαριστώ!

Παλιότερα με ταλαιπωρούσαν και μένα οι μύκητες. Τα τελευταία 2-3 χρόνια δεν έχω ευτυχώς εμφανίσει. Αυτό που κάνω (δεν ξέρω αν αυτό είναι που βοηθάει) είναι κάθε μέρα που κάνω μπάνιο, με καθαρό δάκτυλο, "μαζεύω" ότι υγρά έχω στον κόλπο και τον "αδειάζω". Δε χρησιμοποιώ ενδοκολπικές πλύσεις καθώς απ' ότι κατάλαβα επηρεάζουν το ph του κόλπου και μπορεί να χειροτερέψει η κατάσταση. Πάντα πλένομαι εξωτερικά με ειδικό σαπούνι. Επίσης στη θάλασσα αλλάζω μετά τη βουτιά με ένα στεγνό μαγιό.

• 4 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια γεια σας! Παρακολουθώ τακτικά το φόρουμ αλλά πρώτη φορά γράφω. Αν ξέρει κάποια ποια χάπια εννοούσε η zeta77 ας μου πει σας παρακαλώ! Ταλαιπωρούμαι αρκετούς μήνες τώρα και δεν μπορούμε να βάλουμε μπρος για παιδάκι που θέλουμε! Ευχαριστώ!

Να ΄μαι κι εγω εδώ... Παθαίνω μυκητίαση απο 20 χρονών και είμαι πια 40 τουλαχιστον μια φορα το χρονο. Τις περισσοτερς φορες με ταυτοχρονη ουρολοιμωξη η οποία εκδηλωνεται με μοναδικο συμπτωμα τη φαγουρα μετα την ουρηση!!!

Εχοντας απελπιστει απο την κλασικη ιατρικη και εχοντας δει θεαματικα αποτελεσματα στην κορη μου απο την ομοιπαθητικη,εχω ξεκινησει ομοιοπαθητικη εδω και 5 μηνες. Το καλοκαιρι ξυπνησα ενα πρωι και ειχα εντονη φαγουρα εκανα μια μονο κολπικη πλυση με Eva douche baking soda και η φαγουρα σταματησε την επομενη μερα. Τωρα εχω ξεκινησει να παιρνω τα χαπια natrium muriaticum στα πλαισια της ομοιοπαθητικης και απο χθες εχω εντονη φαγουρα μετα την ουρηση η οποια ομως κραταει καποια λεπτα και οχι οπως πριν την ομοιοπαθητικη που φαγουριζομουν ολη τη μερα οτι κι αν εκανα. Εκανα παλι πλυση με το eva douche και αναμενω.

Για οσες εχετε κανει ομοιοπαθητικη για κολπιτιδες,ενδεχεται να ειναι η λεγομενη "εξαρση των συμπτωματων" που προκαλει η ομοιοπαθητικη ? Σε περιπτωση που επιμεινει η φαγουρα παω σε γυναικολογο ή στην ομοιoπαθητικο (η οποια ειναι παιδιατρος ως ειδικοτητα) ?

Kαι κατι ακομη. Δεν καταλαβα οι πλυσεις με χαμομηλι και σοδα σε περιπτωση που εχουμε ενοχλησεις πρεπει να γινονται κολπικα ή εξωτερικα και καθε ποτε?

χρονια εκανα θεραπεια με γυναικολογους και τιποτα μια φορα πηγα για κρυομα στον παθολογο και επειδη μου ειπε για αντιβιωση του ειπα το προβλημα μου.μου εδωσε κατι χαπια για 15 μερες και δεν ξαναεπαθα ποτε εδω και 4 χρονια .σωθηκα .για την ακριβεια μου ειπε πετα οτι σου εχουν δωσει και παρε αυτα.

Χρειάζομαι απελπιστικά να μάθω. Όποια ξέρει παρακαλώ να μου πει! Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Ξανανοίγω το θέμα... Καλησπέρα!!!

Είμαι μια από τις άτυχες με υποτροπιάζουσες μυκητιάσεις εδώ και τρεις μήνες. Πάνω που νιώθεις λίγο καλύτερα, να σου η επόμενη περίοδος και πάλι από την αρχή!

Αρχικά, ως και τις πρώτες μέρες, το αντιμετώπισα φυσικά, με σκελίδες σκόρδου... Ήταν όντως σα να είχε εξαφανιστεί το πρόβλημα, ώσπου μετά από επαφή ξανάρχισε. Συνέχισα θεραπεία με σκόρδο και εξωτερικά πλύσεις με χαμομήλι ή καλέντουλα. Αφού είχε περάσει 1,5 μήνας και μου φάνηκε πως ο οργανισμός μου συνήθισε την αντιβίωση-σκόρδο, αφού δεν αντιμετωπιζόταν πλέον η φαγούρα, πήγα και μου έδωσαν αντιμυκητιασική κρέμα. Όσες μέρες έβαζα κρέμα, οκ, μετά πάλι επανερχόταν η φαγούρα και αυτά τα αντιπαθητικά άσπρα κομματάκια εξωτερικά!

Αποφάσισα να το ελέγξω μόνο μέσω διατροφής και διαχείρισης άγχους, γιατί όντως εμένα ευθύνεται το άγχος κατά κύριο λόγο. Αυτό το πράγμα αποδυναμώνει τόσο τον οργανισμό μας, που δεν έχει πλέον άμυνες.

Η διατροφή που κάνω ήταν την πρώτη εβδομάδα χαμομήλι-κρέας-λαχανικά μόνο, και τις επόμενες μέρες πρόσθεσα μικρές μερίδες ψωμί και μακαρόνια, και πολλά πορτοκάλια.

Είμαι καλύτερα, αλλά πάω στοίχημα πως αν ξαναφάω έστω κι ένα γλυκάκι δε θα μπορώ πάλι να κοιμηθώ.

Έχει καμιά παρόμοια εμπειρία; Πότε επαναεισάγουμε λίγη ζάχαρη στη διατροφή μας....?

Up

Επίσης, γνωρίζει κάποια αν έχει σχέση η κύστη στις ωοθήκες με δυσκοιλιότητα και φούσκωμα στην κοιλιά;

Παρακαλώ να απαντήσει κάποια κοπέλα αν έχει παρόμοια εμπειρία... :|

• 1 month later...

Καλησπέρα σας.

Εγω ταλαιπωρούμε αρκετό καιρό από μύκητες και επειδή μένω επαρχία τα πράγματα ήταν ακόμα πιο δύσκολα. Προσπαθούμε και για μωρό και δεν μπορούσα να βγάλω άκρη. Αποφασισά λοιπόν να επισκευπτώ τον γιατρό μου που είχα στην Αθήνα για να δω τι μπορώ να κάνω. Έμαθα λοιπόν τα παρακάτω:

1. Οι μύκητες πλέον το τελευταία 3 - 4 χρόνια θεωρούνται φυσιολογική χλωρίδα του κόλπου της γυναίκας και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν τους καταπολεμάμε. Αν αυτοί γίνονται ενοχλητικοί και επιμένουν να μας ενοχλόυν με φαγούρες ή τσουξίματα τότε κάτι κάνουμε λάθος σε δύο πράγματα.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αλλάξουμε όταν έχουμε μυκητιάσεις είναι η διατροφή μας. Σταματάμε να τρώμε πολύ άμυλο, ζάχαρη, φρουκτόζη και προίοντα που περιέχουν ζύμες και προτιμάμε προίοντα με προβιοτικά, πρωτεινες (κρέας).

Το δευτερό πραγμά, σταματάμε να χρησιμοποιούμε σκευάσματα όπως betadin που διάβασα παραπάνω ή γιαούρτι. Το καλύτερο είναι το πράσινο σαπούνι και το χαμομήλι.

2) Οι μύκητες ΔΕΝ επηρεάζουν εγκυμοσύνη, σύλληψη, τοκετό, ακόμα και αν είναι ενεργοί. Το δεν το έγραψα με κεφαλαία γιατί σε αυτό ήταν απόλυτως ο γιατρός. Οπως είπα και παραπάνω η ιατρική τα τελευταία χρόνια άλλαξε στο πως αντιμετωπίζει τους μήκετες στον κόλπο.

Επίσης κορίτσια όσες έχετε μύκητες καλό θα ήταν να κάνετε μια καλλιέργεια και να δείτε αν πράγματι είναι μύκητες ή αν ο κολπός σας κάνει υπερανάπτυξη γαλακτοβάκκιλου. Σύμβαίνει και αυτό και έχει ακριβώς τα ίδια συμπτώματα.

Εγώ τώρα ακολούθω ένα εξάμηνο πρόγραμμα διατροφής σε συνδυασμό με κάτι υποθετά συνταγογραφημένα από τον γιατρό μου τα οποία δεν είναι εμπορίου, μου τα φτιάχνει ο φαρμακοποιός. Ήδη πάω πολύ καλύτερα.

Ελπίζω να βοήθησα.

Καλησπέρα σας.

Εγω ταλαιπωρούμε αρκετό καιρό από μύκητες και επειδή μένω επαρχία τα πράγματα ήταν ακόμα πιο δύσκολα. Προσπαθούμε και για μωρό και δεν μπορούσα να βγάλω άκρη. Αποφασισά λοιπόν να επισκευπτώ τον γιατρό μου που είχα στην Αθήνα για να δω τι μπορώ να κάνω. Έμαθα λοιπόν τα παρακάτω:

1. Οι μύκητες πλέον το τελευταία 3 - 4 χρόνια θεωρούνται φυσιολογική χλωρίδα του κόλπου της γυναίκας και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν τους καταπολεμάμε. Αν αυτοί γίνονται ενοχλητικοί και επιμένουν να μας ενοχλόυν με φαγούρες ή τσουξίματα τότε κάτι κάνουμε λάθος σε δύο πράγματα.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αλλάξουμε όταν έχουμε μυκητιάσεις είναι η διατροφή μας. Σταματάμε να τρώμε πολύ άμυλο, ζάχαρη, φρουκτόζη και προίοντα που περιέχουν ζύμες και προτιμάμε προίοντα με προβιοτικά, πρωτεινες (κρέας).

Το δευτερό πραγμά, σταματάμε να χρησιμοποιούμε σκευάσματα όπως betadin που διάβασα παραπάνω ή γιαούρτι. Το καλύτερο είναι το πράσινο σαπούνι και το χαμομήλι.

2) Οι μύκητες ΔΕΝ επηρεάζουν εγκυμοσύνη, σύλληψη, τοκετό, ακόμα και αν είναι ενεργοί. Το δεν το έγραψα με κεφαλαία γιατί σε αυτό ήταν απόλυτως ο γιατρός. Οπως είπα και παραπάνω η ιατρική τα τελευταία χρόνια άλλαξε στο πως αντιμετωπίζει τους μήκετες στον κόλπο.

Επίσης κορίτσια όσες έχετε μύκητες καλό θα ήταν να κάνετε μια καλλιέργεια και να δείτε αν πράγματι είναι μύκητες ή αν ο κολπός σας κάνει υπερανάπτυξη γαλακτοβάκκιλου. Σύμβαίνει και αυτό και έχει ακριβώς τα ίδια συμπτώματα.

Εγώ τώρα ακολούθω ένα εξάμηνο πρόγραμμα διατροφής σε συνδυασμό με κάτι υποθετά συνταγογραφημένα από τον γιατρό μου τα οποία δεν είναι εμπορίου, μου τα φτιάχνει ο φαρμακοποιός. Ήδη πάω πολύ καλύτερα.

Ελπίζω να βοήθησα.

η υπεραναπτυξη γαλακτοβακιλλων δημιουργει συμπτωματα μυκητιασης???????????????τοτε μαλλον ελυσα το προβλημα μου! εχω κνησμο και καψιμο κυριως μετα τις επαφες οι καλλιεργιες μου βγαινουν καθαρες αλλα εχω παρα πολλους γαλακτοβακιλλους

Διαφημίσεις

οταν εκανα καλλιεργια την προηγουμενη ειχα βαλει fusiderm κρεμα εξωτερικα.Θα μπορουσε αυτο να αλλοιωσει το αποτελεσμα της καλλιεργιας.Να υπαρχουν μυκητες και η εξωτερικη κρεμα να τους καλυψε??

• 2 εβδομάδες μετά...
γενικα οταν κανεις καλλιεργεια κολπικού υγρού πρέπει να εχεις αποχη 3 ημερες απο επαφη και δεν πρεπει να εχεις βαλει τιποτα απο κρεμες

Εκανα καλλιεργεια στο νοσοκομειο ενω ειχα βαλει canesten 1 υποθετο ενδοκολπικα και επαιρνα stabilanol βρεθηκαν σπορια μυκητων και αφθονοι γαλακτοβακιλλοι.Τιποτε αλλο απορω ομως γιατι τα συμπτωματα δεν υποχωρησαν αμεσα.Συνηθως οταν με πιανει ενοχληση με ενα υποθετο γινομαι καινουρια ! Και πως γινεται να εχω αφθονους γαλακτ.και μυκητες μαζι??

Κορίτσια γειά σας!!! Να ρωτήσω κάτι! Μην γελάσουμε όμως!!! Μου είπε ο γιατρός μου να πάρω κολπικά υπόθετα αλλά επειδή δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει τα βάζουμε με το πλαστικό έτσι όπως ειναι;;;Η πρέπει να καταφέρω με κάποιο μαγικό τρόπο να το ανοίξω;;;( πεδεύομαι μισή ώρα τώρα)

• 1 month later...

Παθούσα κι εγώ κορίτσια! Δε μου λέτε, όταν λέμε πράσινο σαπούνι εννοούμε την κανονική πράσινη πλάκα σαπουνιού που βρίσκουμε στο εμπόριο;;;

UmJ2p11.png

4/12/2009: Τhe first day of the rest of my life.

aMUmp10.png

χρονια εκανα θεραπεια με γυναικολογους και τιποτα μια φορα πηγα για κρυομα στον παθολογο και επειδη μου ειπε για αντιβιωση του ειπα το προβλημα μου.μου εδωσε κατι χαπια για 15 μερες και δεν ξαναεπαθα ποτε εδω και 4 χρονια .σωθηκα .για την ακριβεια μου ειπε πετα οτι σου εχουν δωσει και παρε αυτα.

Αχ θα μπορούσες να πεις και σε μένα τα χάπια... Έχω απελπιστεί με αυτό το θέμα... Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)

Κοριτσια καλησπερα ηθελα να ρωτησω κατα ποσο μπορει να επηρεασουν σε μεγαλο βαθμο οι επιμονες κολπιτιδες και μυκιτιασεις την γονημοτητα. Υπαρχει περιπτωση να μην μπορει να συλλαβει καποια σε γονιμες μερες με ελευθερη επαφη λογω αυτου? τι αποψη εχετε απο δικες σας εμπειριες?

Καλημερα mairy_lou!

Κοιτα,προσωπικη εμπειρια δεν εχω ,αλλα μια φιλη μου που προσπαθουσε για νινι ,δεν μπορουσε λογω μυκητιασεων.Δεν ξερω αν τελικα αυτο που εμποδιζει,ειναι η μυκητιαση αυτη καθαυτη ή η θεραπεια για την καταπολέμησή της.Ο γυναικολογος σου τι λεει;

Καλη σου μερα, ο γυναικολογος μου δεν εδειξε πολυ θορυβημενος γιατι συμβαινει σε πολλες κοπελες σχετικα, απ οσο μου πε!! επισης μου ειπε πως καλυτερο ειναι για την αρχη να μην ανησυχω και στην πορεια εαν δω οτι υπαρχει καποιο προβλημα η δεν ''προχωραει'' η δουλεια, να δουμε τι μπορουμε να κανουμε! Πειτε μου σας παρακαλω αν καποια εχει σχετικη εμπειρια με το θεμα εγκυμοσυνη η συλληψη με κολπιτιδες???? Γιατι θα αρχισω ηδη να απογοητευομαι :(

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...