Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καταστήματα Βαπτιστικών στο Ηράκλειο Κρήτης

Demetrius

Recommended Posts

Τρέχω να πάω να πάρω τους ανεμόμυλους μου :)

ΧΑΧΑΧΑΧΑ κανονισε να τους τελειωσεις όλους και να μη βρισκω εγω μετα!!!! κι εοχι τιποτα αλλο δε μπορω να αλλαξω μπουμπουνιερα εχω ηδη φτιαξει το /3 !!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Ο φπα περιλαμβανοταν αν θυμαμαι καλα στη τιμη αυτη. και να μη περιλαμβανοταν ομως παλι ειναι πολυ φθηνοτερα!!!!!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 54
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• v & a

v & a 18 δημοσιεύσεις

• ΠΓ

ΠΓ 13 δημοσιεύσεις

• female

female 6 δημοσιεύσεις

• elenada

elenada 4 δημοσιεύσεις

ΧΑΧΑΧΑΧΑ κανονισε να τους τελειωσεις όλους και να μη βρισκω εγω μετα!!!! κι εοχι τιποτα αλλο δε μπορω να αλλαξω μπουμπουνιερα εχω ηδη φτιαξει το /3 !!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Ο φπα περιλαμβανοταν αν θυμαμαι καλα στη τιμη αυτη. και να μη περιλαμβανοταν ομως παλι ειναι πολυ φθηνοτερα!!!!!

Καλέ ανεμόμυλους και εσύ... Τους ίδιους; Τρέχα μήπως βρεις.... Χα χα σε πρόλαβα... (πλάκα κάνω).

καλές βαφτίσεις....!!!

0517350.jpg

Αχ μακάρι να τα είχε αυτά σε σιελ μιας κι εμείς θα έχουμε θέμα τον πρίγκιπα! σνιφ σνιφ κλαψ κλαψ.... :( :( :(

v&a λέω να φτιάξω τις προσκλήσεις αλλά επειδή θα έχουν χρώμα δεν με συμφέρει να τις εκτυπώσω λόγω του ότι ο εκτυπωτής μου τρώει πολύ μελάνι...τι να κάνω??? Έλεγα να έβαζα και φώτο του μπέμπη οπότε καταλαβαίνεις....στείλε μου αν είναι πμ να μου πεις λόγω του ότι είπες ότι είσαι του επαγγέλματος!!! ;)

Αύριο λέω να κάνω βόλτα στα μαγαζιά αυτά να δω τι παίζει από υλικά!!!

Κουτιά για τα ρούχα και μπαουλάκια βάπτισης στολισμένα και σχετικά οικονομικά που θα μπορέσουμε να βρούμε ρε παιδιά;;;;

ΥΓ: Πράγματι η Ερατώ έχει πολύ ωραία και καλά πράγματα ...

..."Μη παροργίζετε τα τέκνα υμών, αλλ' εκτρέφετε αυτά εν παιδεία και νουθεσία Κυρίου" ...(Εφ. 6,1-4).

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια και αγόρια. Ψάχνω αποθήκη με είδη βάφτισης για να φτιάξω μπομπονιέρες και στολισμό για την βάφτισή του μικρού. Ξέρετε καμιά αποθήκη? Επισκέφτηκα μία στο Στάδιο από πίσω αλλά δεν είχε ιδιαίτερη ποικιλία.

Ευχαριστώ πολύ!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Το paper pack είναι στην οδό Ανωγείων 50. Η Ανωγείων είναι παράλληλη της 62 μαρτύρων. Η πίσω είσοδος του Ομηρόλη είναι επί της Ανωγειών. Στο νούμερο 50 είνια μι απολυκατοικί αμε πινακίδες γιατρλων κια έχει ένα στενό σαν αδιέξοδο, κατηφορικό δρομάκι. Εκεί βρίσκεται ένα κτίριο με μπλε κάγκελα όπου είναι το Paper pack.

Ελπίζω να βοήθησα.

Οταν βάφτισα εγώ τον πρώτο μου γιό πήγα με την νονά και πήραμε τα κουτιά, λαδόπανα και λαμπάδες, μαρτυρικά και όλα τα σχετικά απο την Βενέρη. Ηταν οικονομικά και πολύ ωραία...όπως της τα ζητήσαμε! Πολλοί βέβαια έχουν παράπονα απο τη συγκεκριμένη αλλά εμένα μου έκανε καλή δουλειά! Τα ρουχαλάκια τα πήραμε απο το Lapin House στην 1821! Κάνε και εσύ κάτι τέτοιο...!

Στις

Οταν βάφτισα εγώ τον πρώτο μου γιό πήγα με την νονά και πήραμε τα κουτιά, λαδόπανα και λαμπάδες, μαρτυρικά και όλα τα σχετικά απο την Βενέρη. Ηταν οικονομικά και πολύ ωραία...όπως της τα ζητήσαμε! Πολλοί βέβαια έχουν παράπονα απο τη συγκεκριμένη αλλά εμένα μου έκανε καλή δουλειά! Τα ρουχαλάκια τα πήραμε απο το Lapin House στην 1821! Κάνε και εσύ κάτι τέτοιο...!

Στις 24 Ιουλίου βαφτίζω τον 2ο γιό μου και πάλι έτσι θα το κάνω...

• 2 εβδομάδες μετά...

...δεν ηξερα που αλλου να βαλω τη φωτο μου σε ποιο τοπικ για να το δειτε κι εσεις που παρακολουθειτε το θεμα οποτε μιας και εδω λεμε για υλικα βαφτισης/ βαφτιστικα και ηρακλειο ιδου!

Αυτη ειναι τελικα ( μονο το ενα χρωμα προς το παρον μιας και οι αλλες τα ξιδεψαν για το νησι της βαφτισης...εχουμε αλλους 3 χρωμματισμους)

mpom.jpg

εδω

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=393760#post393760

εχω βαλει τις λεπτομερειες για τη μπομπονιέρα μου... (που ποσο κλπ)

τη προσκληση θα τη βγαλω καποια στιγμη φωτο κ θα την ανεβασω...

Έκανα μια βόλτα σε όλα τα μαγαζιά, γιατί μας το ζήτησε η νονά.... Καλά το διανοείστε ότι το ίδιο φόρεμα σε ένα μαγαζί έδιναν το πακέτο 580? και το ίδιο σε άλλο χωρίς ματρυρικά και παπούτσια 850????

Τέλος πάντων για άλλη μια φορά στα ...'αντα μου συνειδητοποίησα ότι όλα είναι εφετζίδικά... Δοκιμάσαμε πολλά ρουχά σε πολλά μαγαζιά για να καταλήξουμε στο 1ο (στην Ερατω|) όπου κλείσαμε ένα ρομαντικό φόρεμα με γαλλική δαντέλα. Είναι υπέροχο γιατί είναι λιτό και ρομαντικό ένω έχει το κάτι τις παραπάνω ως βαφτιστικό.

Πάντως για κοριτσάκια πολύ ωραία είχε ο ΙΑΤΡΙΔΗΣ και το ΝΤΑΦΥ (σε καλές τιμές) και η Λυδία σε λίγο πιο ακριβά.

Μετά τη βάφτιση θα σας βάλω φώτο.

• 1 month later...

η δικη μας εγινε πριν απο 20 ακριβως μερες...ηταν ολα μια χαρα! και αν φανταστεις πως τα πραγματα ταξιδεψανε για να πανε εκει σε κουτες!!!! θα βαλω φωτο συντομα αλλα δε ξερω μηπως πρεπει να ανοιξουμε νεο θεμα η να τις προσθεσουμε καπου αλλου???

η δικη μας εγινε πριν απο 20 ακριβως μερες...ηταν ολα μια χαρα! και αν φανταστεις πως τα πραγματα ταξιδεψανε για να πανε εκει σε κουτες!!!! θα βαλω φωτο συντομα αλλα δε ξερω μηπως πρεπει να ανοιξουμε νεο θεμα η να τις προσθεσουμε καπου αλλου???

να σας ζησει η νεοφωτιστη!

να βαλεις φωτο,να δουμε κι εμεις.μαλλον σε νεο θεμα καλυτερα,για να σου ευχηθουμε παλι!

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα...

Βαφτιστήκαμε!

λοιπόν στις 6 ιουνιου, ενα μηνα πριν βαφτισαμε τα 2 κοριτσακια μας.... Όλα πηγαν καλά παρόλο που τη προηγουμενη νυχτα εβρεχε καταρακτωδως. ξημερωσε μια τελεια μερα!

εχω κανει νεο θεμα στο Parentscafe και εβαλα και μερικές φωτογραφιούλες μας...πατηστε εδω να τις δειτε...

• 1 χρόνο μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...