Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

δεν αντέχεται η αναμονή...

Recommended Posts

Το ξέρω ότι είμαι υπερβολική και απιστευτα αγχώδης αλλά δεν αντέχεται βρε κορίτσια μου η αναμονή μέχρι τον επόμενο υπέρηχο.

Είμαι στην 16η εβδομάδα και έχω επόμενο υπέρηχο σε μια βδομάδα. Δε μπορώ να περιμένω με τίποτα!! Τις τελευταίες μέρες δεν αισθάνομαι τίποτα απολύτως (όχι ότι πιο πριν ένιωθα το μωρό αλλά είχα τουλάχιστον τσιμπήματα στο έντερο κ.λπ. και ένιωθα πως όλα πάνε καλά, τώρα δεν έχω τίποτα:cry:) και η ψυχολογία μου πέφτει.

Αφού σήμερα στο τσακ με σταμάτησε ο άνδρας μου από το να πάω σε άλλο γιατρό για extra υπέρηχο. Φοβάμαι συνεχώς ότι κάτι έπαθε το μωρό και θα το χάσω, ακούω και διάφορα αρνητικά που συμβαίνουν στο περιβάλλον μου και όχι μόνο...

Δεν ξέρω τι να κάνω για να ηρεμήσω και αυτό το δόλιο τι φταίει να υπομένει το άγχος μου...

Εσείς σ'αυτή την εβδομαδα τι αισθάνεστε ακριβώς;; Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει ήδη ακούσει το μωρό ή να έχει κάποιες άλλες μικροενοχλήσεις;

Τέλωσπάντων υπάρχει καμιά άλλη τρελή σαν εμένα που να αγχώνεται τόοοσο;;;:lol::lol:

M1fyp3.png

g5E6p3.png

Διαφημίσεις

Αυτό που θα σε συμβούλευα είναι να μην ακούς κανέναν (ούτε εμένα!!) και να σταματήσεις να σκέφτεσαι τα αρνητικά. Το μόνο που καταφέρνεις με τις αρνητικές σκέψεις είναι να επιδεινώνεις το άγχος σου.

Κι εγώ μετράω τις μέρες από τον έναν υπέρηχο στον άλλον και πάντα έχω στην άκρη του μυαλού μου ότι μπορεί κάτι να μην πάει καλά, έτσι για να είμαι προετοιμασμένη για όλα... αλλά δεν σταματάω ποτέ να είμαι αισιόδοξη. Σκέφτομαι ότι διανύω την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής μου και δεν αφήνω την απαισιοδοξία και το άγχος να μου τη χαλάσει!!!

εγω εγω !!!!!!!:cool:

δεν μπορουσα με τπτ να περιμενω τον επομενο υπερηχο......κ να φανταστεις ειναι το 2ο μου.......

παντως θα αρχισεις να το καταλαβαινεις μετα απο τις 22-23 εβδ. οποτε υπομονη....ολα καλα ειναι !!!!!:)

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

καλημερα...ειναι τελικα πολυ ομορφο να μοιραζεσαι και με αλλους τις ιδιες αγωνιες...εμενα οταν περασει μια δυο εβδομαδες απο τον υπερυχο και μετα ειμαι στην αναμονη.κοιμαμαι και ξυπναω με το ιδιο αγχος !!!!σαφεστατα και σκεφτομαι τα απιστευτα...(ισως και επειδη ψιλοκαπνιζω...)και το μυαλο τρεεεεεχει...να φανταστειτε πως λιγες μερες πριν τον υπερυχο αλλαζει ο χαρακτηρας μου...γινομαι αποτομη...και φωνακλου!

ο μαριουλης μου ειναι 7 και ο δευτερος αντρουλης μου ειναι στο δρομο!!

Εγώ προσπαθώ να ηρεμώ για να το απολαύσω όσο κρατήσει...

Από τη μια νιώθω ότι δεν περνάει ο καιρός από τον έναν υπέρηχο στον άλλο και από την άλλη στεναχωριέμαι που έχουμε φτάσει ήδη στα μισά...

Διαφημίσεις

εμεις καναμε την προηγουμενη πεμπτη την αυχενικη και τωρα θα ξαναπαω στις 11 μαιου.ειναι πολυ ενας μηνας κια ηδη απο τωρα αγωνιω.εγω εχω βεβαια και τις αναγουλες μου.esperanza μου αν το νοιωθεις να πας στον γιατρο σου να το δεις.εγω ετσι το σκεφτομαι.αν δω οτι δεν αντεχω εκει που θα σκασω θα παω εστω 5 λεπτα να το δω οτι ειναι καλα και θα ηρεμησω.

Nrulp3.png?mUxDOJnd

εμεις καναμε την προηγουμενη πεμπτη την αυχενικη και τωρα θα ξαναπαω στις 11 μαιου.ειναι πολυ ενας μηνας κια ηδη απο τωρα αγωνιω.εγω εχω βεβαια και τις αναγουλες μου.esperanza μου αν το νοιωθεις να πας στον γιατρο σου να το δεις.εγω ετσι το σκεφτομαι.αν δω οτι δεν αντεχω εκει που θα σκασω θα παω εστω 5 λεπτα να το δω οτι ειναι καλα και θα ηρεμησω.

Χαίρομαι πολύ που δεν είμαι η μόνη σχιζοφρενής στην παρέα:-D:grin::-D:grin:

Πράγματι λίγο πριν τον υπέρηχο αλλάζει εντελώς ο χαρακτήρας μου (όχι ότι πριν ήμουν και ο πιο ήρεμος άνθρωπος...)

Panan μου δε μπορώ να πάω όποτε θέλω στο γιατρό μου γιατί δεν πέφτει καρφίτσα από τα πολλά ραντεβού που έχει. Κατά τις 12 το βράδυ φεύγει από το ιατρείο του...!!! Πήρα τηλ και στη γραμματέα του να μου κάνει λίγο νωρίτερα το ραντεβού και δεν υπάρχει τίποτα γιαυτό είχα σκεφτεί να πάω σε άλλον για extra υπέρηχο. Δεν το έκανα βέβαια, ευτυχώς συγκρατήθηκα:mrgreen:

Τέλωσπάντων σήμερα είμαι λίγο καλύτερα ελπίζω να περάσει η διαβολοβδομάδα, τι να πω...

Φιλιά σε όλες και...ευχαριστώ για τη συμπαράσταση:wink:

M1fyp3.png

g5E6p3.png

Εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα 2 γιατρους για να πηγαινω καθε 2 εβδομαδες! Στην δευτερη επεισα το γιατρο μου να με δεχετε καθε 2 εβδομαδες. Οσο για τον μεγαλο υπερηχο κανονισα και τον εκανα και σε αλλο νοσοκομιο (2 φορες δηλαδη)

Εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα 2 γιατρους για να πηγαινω καθε 2 εβδομαδες! Στην δευτερη επεισα το γιατρο μου να με δεχετε καθε 2 εβδομαδες. Οσο για τον μεγαλο υπερηχο κανονισα και τον εκανα και σε αλλο νοσοκομιο (2 φορες δηλαδη)

Καλή ιδέα είχες αλλά οι γιατροί σου δεν παρεξηγούνταν που ήξεραν ότι πήγαινες και σε άλλον; Πώς τους φαίνονταν αυτό ή μήπως δεν το ήξεραν;;

M1fyp3.png

g5E6p3.png

Βάλτε με και εμένα στο club!!!!!Είμαι στην 17η εβδομάδα και μόλις πριν από μερικές ημέρες έκανα τον τελευταίο μου υπέρηχο αλλά ήδη ανυπομονώ για τον επόμενο.....Εντομεταξύ δεν εχω ακούσει ακόμα το μωρό....Μερικές φορές νοιώθω κάτι να κουνιέται αλλά δεν ξέρω αν είναι το μωρό.Πάντως κλοτσιά δεν είναι σίγουρα....Φαντάζομαι ότι όταν αρχίσει να κλωτσάει δεν θα ανησυχώ τόσο πολύ γιατί θα έχω δείγματα για το ότι όλα πάνε καλά....Καλή συνέχεια σε όλες μας!

G2Mbp3.png

--------------------------------------------------

Μy boy is 5 years old-my girl is 3 years old!

Διαφημίσεις

Αυτά να τα βλέπει ο άντρας μου που νομίζει ότι είμαι η μόνη τρελαμένη εγκυούλα! Κι εγώ την Παρασκευή έκανα τον τελευταίο μου υπέρηχο και νιώθω ότι έχει περάσει μήνας. Πέντε μέρες πριν το ραντεβού της Παρασκευής δεν άντεξα και πήγα στο Τζάνειο όπου εφημέρευε γυναικολογική για να κάνω υπέρηχο να δω αν χτυπάει η καρδούλα του! Το πρόβλημα είναι ότι στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου σταμάτησε να χτυπάει η καρδούλα του ξαφνικά και το μάθαμε την ώρα που πήγαμε για την καθιερωμένη επίσκεψη στο γιατρό. Τώρα δεν μπορώ να το ξεπεράσω και φοβάμαι μην ξανασυμβεί παρόλο που ξέρω ότι δεν πρέπει να αγχωνόμαστε και ίσως χειροτερέψουμε τα πράγματα αλλά δεν την παλεύω!!! Σημείωση: είχα και 2 αποκολλήσεις σε αυτήν την εγκυμοσύνη και αυτό με φρίκαρε ακόμη περισσότερο, δεν είμαι γενικά και ψύχραιμη από τη φύση μου!

Παρεπιπτόντως στο Τζάνειο ο υπέρηχος κόστισε 11 ευρώ (3 για το εισιτήριο στα επείγοντα και 8 για τον υπέρηχο). Έχτές ενημερώθηκα ότι στη Βιοιατρική κάνουν υπέρηχο κάθε Τετάρτη και κοστίζει 17?!

Το πρόβλημα είναι ότι στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου σταμάτησε να χτυπάει η καρδούλα του ξαφνικά και το μάθαμε την ώρα που πήγαμε για την καθιερωμένη επίσκεψη στο γιατρό. Τώρα δεν μπορώ να το ξεπεράσω και φοβάμαι μην ξανασυμβεί παρόλο που ξέρω ότι δεν πρέπει να αγχωνόμαστε και ίσως χειροτερέψουμε τα πράγματα αλλά δεν την παλεύω!!!

Φοβερό!! Αυτός είναι και εμένα ο μεγαλύτερος φόβος μου Mimika.. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι καθιερωμένοι υπέρηχοι να γίνονται ανα μήνα και όχι συχνότερα. Τόσα μπορεί να συμβούν και ίσως να μπορούμε να τα προλάβουμε.

Σήμερα αγχώθηκα πάλι. Αύριο βράδυ είναι επιτέλους ο υπέρηχός μου και δε βλέπω την ώρα..... Πώς θα περάσει η μέρα;;;;;:shock::shock::shock:

M1fyp3.png

g5E6p3.png

Διαφημίσεις

Πώς πήγε ο υπέρηχός σου esperanza?

Πολύ καλά Μιμίκα μου ευχαριστώ!!

Κουνιόταν το αγοράκι μου και χτυπούσε κανονικά η καρδούλα του!! Είχε βάρος 170 gr και μήκος 11,5 εκ. Μια χαρά μου είπε ο γιατρός!! Ευτυχώς τον έπεισα να πάω σε 3 βδομάδες για τον επόμενο υπέρηχο. Κατάλαβε το άγχος μου ο άνθρωπος :lol::lol: και φοβήθηκε μην προκαλέσω κανένα κακό!

Προς το παρόν λοιπόν είμαι μια χαρά ,από βδομάδα να με δω!!!:-P:razz:

Καλή τύχη και στις υπόλοιπες. Ποιά έχει σειρά για υπέρηχο;;

Υ.Γ. Παντελίνο μου καλή επιτυχία σου εύχομαι στην Β' επιπέδου!! Όλα καλά θα πάνε. Πόσο σε καταλαβαίνω που αγχώνεσαι...

M1fyp3.png

g5E6p3.png

Πολύ καλά Μιμίκα μου ευχαριστώ!!

Κουνιόταν το αγοράκι μου και χτυπούσε κανονικά η καρδούλα του!! Είχε βάρος 170 gr και μήκος 11,5 εκ. Μια χαρά μου είπε ο γιατρός!! Ευτυχώς τον έπεισα να πάω σε 3 βδομάδες για τον επόμενο υπέρηχο. Κατάλαβε το άγχος μου ο άνθρωπος :lol::lol: και φοβήθηκε μην προκαλέσω κανένα κακό!

Προς το παρόν λοιπόν είμαι μια χαρά ,από βδομάδα να με δω!!!:-P:razz:

Καλή τύχη και στις υπόλοιπες. Ποιά έχει σειρά για υπέρηχο;;

Υ.Γ. Παντελίνο μου καλή επιτυχία σου εύχομαι στην Β' επιπέδου!! Όλα καλά θα πάνε. Πόσο σε καταλαβαίνω που αγχώνεσαι...

αντε κοριτσασκι μου τωρα να ηρεμησεις.οι 3 εβδομαδες ειναι μια χαρα.κι εγω στην αρχη ετσι πηγαινα.προς το παρων σφιγγομαι κια ν δεν ηταν σε αλλη πολη η γιατρος μου θα ειχα ηδη παει κι εγω.αντε σε λιγο θα το νοιωσεις κιολας και θα εισαι καλυτερα.

Nrulp3.png?mUxDOJnd

κοριτσια στο πρωτο μου παιδι ειμουνα οπως εσεις. ολο αγχος και αγωνια. δεν ειχα υπομονη καθολου. στο δευερο δεν προλαβαινα να σκεφτω οτι ειμαι εγκυος. ολη τη μερα στο ποδι. μαλιστα ξεκινησα εγκυμοσυνη καλοκαιρι. ολη τη μερα εξω με το γιο μου. τα σαββατοκυριακα στη θαλασσα και ολα καλα. ο πρωτος μου ο γιος ηταν πιο δυσκολος ηθελε ολο αγκαλια και να θηλαζει. ο δευτερος ειναι πιο χαλαρος. καθεται κατω μονος του με τις ωρες. δεν ξερω μηπως παιζει ρολο η ψυχολογια κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης. προσπαθηστε να ειστε ολες ψυχραιμες και ηρεμες και να ξερετε οτι οτι ειναι να γινει δεν μπορουμε να το αποφυγουμε. καντε το σταυρος σας και ο θεος να βαλει το χερι του.

ευχαριστω esperanza!

το βραδυ εφιαλτες εβλεπα...πολυ αγωνια για τον β επιπεδου,αντε να περασουν οι μερες...νομιζω πως θα σκασω!

Παντελίνο υπομονή και προσπάθησε να ηρεμήσεις....( Τί να πω και εγώ που έχω ακόμα μπροστά μου 3 εβδομάδες;)Σκέψου κάτι άλλο για να περάσουν oi μέρες πιο γρήγορα...'Αντε και μετά τελειώνουν οι "δύσκολες" εξετάσεις και μπαίνεις στην τελική ευθεία!!!Καλή επιτυχία και να θυμάσαι ότι με το άγχος δεν βγαίνει τίποτα και ο καιρός παιρνάει πιο δύσκολα......( Στα λέω για να τα ακούω και εγώ.....).....

G2Mbp3.png

eri μου το ξερω οτι δεν γινεται τιποτα με το αγχος ,αλλα δεν μπορω και αλλιως ,η πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχε την χειροτερη καταληξη,ετσι η αγωνια μου ειναι διπλασια σ'αυτην...καλη συνεχεια να χουμε,τα καλυτερα αποτελεσματα και μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!α!!και οσο αφορα τις κλωτσιες αλλο βασανο,εγω το νιωθω απο την 16η εβδομαδα,ερχονται μερες που αργει να κουνηθει 'ή να κλωτσισει,περιττο να σου πω εκει τι γινεται!!στην τσιτα συνεχεια!!αχ!με το καλο να περασει ο καιρος και να ερθει η μεγαλη μερα!!

eri μου το ξερω οτι δεν γινεται τιποτα με το αγχος ,αλλα δεν μπορω και αλλιως ,η πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχε την χειροτερη καταληξη,ετσι η αγωνια μου ειναι διπλασια σ'αυτην...καλη συνεχεια να χουμε,τα καλυτερα αποτελεσματα και μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!α!!και οσο αφορα τις κλωτσιες αλλο βασανο,εγω το νιωθω απο την 16η εβδομαδα,ερχονται μερες που αργει να κουνηθει 'ή να κλωτσισει,περιττο να σου πω εκει τι γινεται!!στην τσιτα συνεχεια!!αχ!με το καλο να περασει ο καιρος και να ερθει η μεγαλη μερα!!

Παντελίνο μου σε νοιώθω απόλυτα γιατί και εγώ είχα πριν από λίγα χρόννια μία κύηση με άσχημη κατάληξη στον 5ο μήνα αλλά προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη.....Όλα θα πάνε καλά.....

G2Mbp3.png

eri μου οποτε με καταλαβαινεις εμενα 32η εβδομαδα ηταν το κουκλακι μου,επεσα σε πολυ καθηκι γιατρο...ολα καλα να μας πανε ευχομαι!!!

Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο αλλά προσπάθησε να μην σκέφτεσαι το παρελθόν...

G2Mbp3.png

Να προτείνω κάτι άκρως αγχολυτικό; Μπορείτε να κάνετε βόλτες........, πολλές μα πολλές βόλτες. Όσο μπορείτε...Καλή συνέχεια! Σας εύχομαι τα καλύτερα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...