Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΙΩΣΗ ΣΕ ΒΡΕΦΑΚΙ

Recommended Posts

Πάει ... ... αρρώστησε :(

Είχε ο μπαμπας της μικρής ιωση και την κόλλησε. Στην αρχή είχε μπουκωμα για 2 ημέρες, μετα συναχακι και απο την τεταρτη ημερα βηχα που χειροτερευει συνεχως :cry::cry:

Ο παιδιατρος ειπε ορο στην μυτουλα και κατσαρολα με ζεστο νερο για υδρατμους.

Ξερετε κανενα αλλο γιατροσοφι??? Επίσης πόσες μερες σας κρατάει εσας το κρυολογημα/ίωση ???

Μπιζουδενια μου γεννήθηκες 29/12/2007 !!!

Ηρθε και ο μαγκας 30/01/2010 !!!

Διαφημίσεις

glitterfy084109736D32.gif

Περαστικά, δυστυχώς δεν έχω εμπειρία σε κάποια παρόμοια κατάσταση για να σε βόηθήσω, αλλά ευχομαι ολόψυχα να περάσει όσο πιο ανώδυνα και γρήγορα γίνεται :roll:

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

είναι πολύ μικρούλα ...καλύτερα να είσαι σε επαφή με τον γιατρός της , έστω και με την παραμικρή απορεία και αν εχεις, και να ακολουθείς στις συμβουλές του

Εύχομαι περαστικά γρήγορα! :)

432865ls4psdxdsk.gif

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Διαφημίσεις

αν μπορείς να βάλεις έλαια με ευκάλιπτο στην κατσαρόλα με τον ατμό θα διευκολύνεις την κατάσταση της αναπνοής

επίσης στον ύπνο να είναι λίγο κεκλυμένο το μωρό με το κεφαλάκι του πιο ψηλά, το βοηθάει πάρα πολύ να κοιμάται πιο καλα!

βάλε κάτι κάτω απ στο στρωμα ώστε να πάρει κλίση

Βάζε του και τον ορό 3-4 φορές τη μέρα, κάνε αναρρόφηση και τις μυξουλες με το ειδικό μηχανημα της OTRISALIN και όλα καλά :)

ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!

αν μπορείς να βάλεις έλαια με ευκάλιπτο στην κατσαρόλα με τον ατμό θα διευκολύνεις την κατάσταση της αναπνοής

επίσης στον ύπνο να είναι λίγο κεκλυμένο το μωρό με το κεφαλάκι του πιο ψηλά, το βοηθάει πάρα πολύ να κοιμάται πιο καλα!

βάλε κάτι κάτω απ στο στρωμα ώστε να πάρει κλίση

Βάζε του και τον ορό 3-4 φορές τη μέρα, κάνε αναρρόφηση και τις μυξουλες με το ειδικό μηχανημα της OTRISALIN και όλα καλά :)

ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!

συμφωνώ με όλα όσα λες εκτός απο τα έλαια με τον ευκάλυπτο. όταν έπαθε ο μικρός μου φέτος το χειμώνα ίωση, ρώτησα τη γιατρό αν είναι να βάλω έλαια με ευκάλυπτο και μου είπε όχι, γιατί υπάρχει περίπτωση να του επιδεινώσει το πρόβλημα. Αν και είναι ότι πρέπει για εμάς τους μεγάλους, στις πολύ μικρές ηλικίες μου είπε ότι είναι επίφοβο και ουσιαστικά μου το απαγόρευσε. Όσο για τον ορό, εγώ του έκανα συνέχεια αναρροφήσεις γιατί είχε πολλές μύξες, και ορό μου είχε πει κάθε μισή ώρα. Ελπίζω να βοήθησα :lol:

Ευχαριστώ για τις ευχες σας :)

Δυστηχώς ακόμα έχουμε βηχα.

Ευχομαι καλη Καθαρα Δευτέρα σε όλους!!!

Μπιζουδενια μου γεννήθηκες 29/12/2007 !!!

Ηρθε και ο μαγκας 30/01/2010 !!!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...