Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εκκλησίες για βαφτισή στο Ηράκλειο

efidim

Recommended Posts

Γεια σας!

Βαφτίζω την κορούλα μου φέτος το καλοκαίρι στο "Κτήμα Αγράμπελη" που είναι δίπλα στο κέντρο "Νερόμυλος". Όσες είστε από δω όπως ξέρετε στον χώρο αυτό υπάρχει μία πολύ όμορφη εκκλησία. Όμως δεν υπαρχει διαθέσιμη ώρα στην εκκλησία αυτή (λόγω και άλλων μυστηρίων, που θα γίνουν) παρά μόνο στις έξι το απογεύμα, που είναι πάρα πολύ νωρίς, ειδικά Ιούλιο μήνα που θα είναι η βάφτιση. Μήπως μπορείτε να μου δώσετε καμία ιδέα για άλλη εκκλησία?

Διαφημίσεις

καλημερα!με το καλο να βαφτισεις την κορουλα σου!

ο Αι Γιαννης ο Χωστος(δεν ξερω αν γραφετε ετσι)

που ειναι στο παλιο κουκλακι την ταβερνα διπλα δεν σ'αρεσει?ειναι αρκετα κοντα με το κεντρο.

Καλημέρα συντοπίτισσες!!!!!

efidim μου εμείς θα τον βαφτίσουμε τον Σεπτέμβρη στο "Δεσποτικό" που είναι του ίδιου ιδιοκτήτη όλα (ΑΓΡΑΜΠΕΛΗ ΝΕΡΟΜΥΛΟΣ ΚΤΗΜΑ ΚΛΠ)

Παραλίγο να κλείναμε στο κτήμα αλλά ήταν πιο ακριβά οπότε κλείσαμε στο "Δεσποτικό"!

Θα τον βαφτίσουμε στον Εσταυρωμένο που είναι 10 λεπτάκια μετά με το αυτοκίνητο.

Τώρα εσύ δες και στον Αι Γιαννη τον Χωστο που είπε η elenada και ότι σε βολεύει!!!

Με το καλό η βάφτιση!!!

Καλημέρα σας κορίτσια!

Καλες οι προτάσεις σας, και σας ευχαριστώ πολύ!!! Τις έχω σκεφτεί κι εγώ (Εσταυρωμένος και Αη Γιάννης) απλά έλεγα μήπως υπάρχει κάτι πιο ιδιαίτερο... ίσως σε ξωκκλήσι... κάτι τέτοιο ψάχνω... Βέβαια αν δεν βρω μάλλον σε μία από τις δύο θα καταλήξω.

Κι εμένα μου άρεσε το δεσποτικό πολύ και έχει και φοβερό φαγητό, αλλά δεν βρίσκαμε ημερομηνιά να βολεύει εκεί. Τώρα η αλήθεια είναι ότι στο κτήμα δεν έχω ξαναπάει και έχω μία ανησυχία, μάλιστα έχουμε κλείσει και μπουφέ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!

efidim μου κι εγώ γι'αυτό το λόγο δεν έκλεισα στο κτήμα γιατί μου είπαν για μπουφέ. Ο άντρας μου όμως είναι του πιο παραδοσιακού (με γκαρσόνια χιχιχιχι) και έτσι η τιμή ήταν μετά πιο ακριβή απ'οτι στο Δεσποτικο.

Ξέρεις τίποτα για τις 27 αν γίνει κάτι στο Νερόμυλο? Για μπομπο προσκλήσεις κλπ.?

Α και κάτι άλλο μήπως γνωρίζεις πότε ανοίγει ο ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ στην Κνωσού? Άσχετο εδώ αλλά μιας και βρήκα συντοπίτισσα είπα να ρωτήσω....

Διαφημίσεις

Μας πήραν τηλέφωνο από το μαγαζί πριν μερικές μέρες και μας είπαν να πάμε εκεί αν θέλουμε στις 27/03 για να δούμε το χώρο, τουλάχιστον έτσι κατάλαβα εγώ. Δεν είπαν κάτι όμως για προσκλήσεις ή μπουμπουνιέρες. Λέμε να πάμε πάντως...

Τώρα για το ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ δυστυχώς δεν έχω ιδέα....

efidim μου κι εγώ γι'αυτό το λόγο δεν έκλεισα στο κτήμα γιατί μου είπαν για μπουφέ. Ο άντρας μου όμως είναι του πιο παραδοσιακού (με γκαρσόνια χιχιχιχι) και έτσι η τιμή ήταν μετά πιο ακριβή απ'οτι στο Δεσποτικο.

Ξέρεις τίποτα για τις 27 αν γίνει κάτι στο Νερόμυλο? Για μπομπο προσκλήσεις κλπ.?

Α και κάτι άλλο μήπως γνωρίζεις πότε ανοίγει ο ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ στην Κνωσού? Άσχετο εδώ αλλά μιας και βρήκα συντοπίτισσα είπα να ρωτήσω....

εγω μενω στη φορτετσα και δεν εχω ακουσει κατει για ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.

μολις μαθω κατι θα σε ειδοποιησω.

επισης τι εννοεις για μπομπο-προσκλησεις?

Καλημέρα σας κορίτσια!

Καλες οι προτάσεις σας, και σας ευχαριστώ πολύ!!! Τις έχω σκεφτεί κι εγώ (Εσταυρωμένος και Αη Γιάννης) απλά έλεγα μήπως υπάρχει κάτι πιο ιδιαίτερο... ίσως σε ξωκκλήσι... κάτι τέτοιο ψάχνω... Βέβαια αν δεν βρω μάλλον σε μία από τις δύο θα καταλήξω.

Κι εμένα μου άρεσε το δεσποτικό πολύ και έχει και φοβερό φαγητό, αλλά δεν βρίσκαμε ημερομηνιά να βολεύει εκεί. Τώρα η αλήθεια είναι ότι στο κτήμα δεν έχω ξαναπάει και έχω μία ανυσηχία, μάλιστα έχουμε κλείσει και μπουφέ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!

για ξωκλησι δεν ξερω καθολου.να σε ρωτησω ποσο σου ειπαν το ατομο στο κτημα?δεν εχω κλεισει ακομα κεντρο,αν και σκεφτομαι τον αραμπα.

Για εσάς που ψάχνετε τις εκκλησίες κοντά σε Δεσποτικό - Αγράμπελη κλπ, είχα πάει σε μια βάφτιση στον Ι Ν Αγίου Πνεύματος στη Λοφούπολή. Αρκετά κοντά από τα κέντρα αυτά και αν κια δεν είανι ξωκλήσι είναι πολύ ζεστή και όμορφη εκκλησία. Σχετικά κοντά... και μοιάζει και με ξωκκλήσι είναι ο Άγιος Γεώργιος στο Κορακοβούνι.

Πάντως αν έχετε το περιθώρττιο να κινηθείτε πιο μακρυά ίσως να σκεφτούμε και άλλες εναλλακτικές.

Με το καλό οι βαφτίσεις!

Η αλήθεια είναι πως εμείς έχουμε όλη την καλή διάθεση να κινηθούμε και πιο μακρία. Σήμερα για παράδειγμα φτάσαμε μέχρι τον Προφήτη Ηλία (το χωρίο), αλλά δεν βρήκαμε κάτι....

Είμαστε "ανοιχτοί" σε προτάσεις αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει...:P

...αν και έχω αρχίσει λιγάκι και αγχώνομαι (η βάφτιση είναι 31 Ιουλίου) και λέω να καταλήξω κάπου να τελειώνω. Όχι τίποτε αλλό, αλλά προσκλήσεις και μπουμπουνιέρες θα τις κάνω μόνη μου οπότε με περιμένει πολύ δουλειά!!

Διαφημίσεις

για ξωκλησι δεν ξερω καθολου.να σε ρωτησω ποσο σου ειπαν το ατομο στο κτημα?δεν εχω κλεισει ακομα κεντρο,αν και σκεφτομαι τον αραμπα.

μμμ η τιμούλα είναι λίγο τσιμπημένη... αλλά χαλάλι για την κορούλα μας! Μας είπαν 22 ευρώ το άτομο με μπουφέ.

Για τον αραμπά τώρα που λες δεν ξέρω καθόλου, δεν έχω πάει ποτέ εκεί, ακούγονται όμως καλά λόγια...

Σκέφτεσαι για φέτος τη βάφτιση?

μμμ η τιμούλα είναι λίγο τσιμπημένη... αλλά χαλάλι για την κορούλα μας! Μας είπαν 22 ευρώ το άτομο με μπουφέ.

Για τον αραμπά τώρα που λες δεν ξέρω καθόλου, δεν έχω πάει ποτέ εκεί, ακούγονται όμως καλά λόγια...

Σκέφτεσαι για φέτος τη βάφτιση?

εγω νομιζα απο 25 και πανω!θα ειναι τελεια εκει!και στον ιππικο ομιλο θα ειναι τελεια,αλλα δεν τολμω να παω να ρωτησω για να μην παθω καμμια καρδιακη προσβολη!

εμεις λεμε για τις 4 σεπτεμβριου!και δεν εχω κλεισει τπτ ακομα!

αν το κανουμε εκει θα την βαφτισουμε στην εκκλησια που ειναι απεναντι στη σπηλια.τ'ονομα της δεν το θυμαμαι.

και στον Αι Γιωργη στο κορακοβουνι που λεει η ΠΓ ,ειναι κοντα στο κεντρο σας και ωραιο ξωκλησι!

κι εγω θελω να τις φτιαξω τις προσκλησεις και τις μπομπο,αλλα δεν ξερω σιγουρα,ασε που εχω μπερδευτει μ'αυτα που ειδα στα μαγαζια και μ'αρεσουν ολα!

και με το καλο να βαφτισουμε τα κουκλακια μας!

Γεια σας!

Βαφτίζω την κορούλα μου φέτος το καλοκαίρι στο "Κτήμα Αγράμπελη" που είναι δίπλα στο κέντρο "Νερόμυλος". Όσες είστε από δω όπως ξέρετε στον χώρο αυτό υπάρχει μία πολύ όμορφη εκκλησία. Όμως δεν υπαρχει διαθέσιμη ώρα στην εκκλησία αυτή (λόγω και άλλων μυστηρίων, που θα γίνουν) παρά μόνο στις έξι το απογεύμα, που είναι πάρα πολύ νωρίς, ειδικά Ιούλιο μήνα που θα είναι η βάφτιση. Μήπως μπορείτε να μου δώσετε καμία ιδέα για άλλη εκκλησία?

Λοιπόν από πίσω ακριβώς κα προς τα πάνω στο βουνό έχει μιά εκκλησίτσα (δεν θυμάμαι ποιος άγιος είναι). Πριν φτάσεις Αγράμπελη στρίβεις αριστερά (έχει ταμπέλα πάνω στο δρόμο που λέει προς Ιερό ναό τάδε), και σε βγάζει ο δρόμος μόνος του. Λοιπόν είναι πανέμορφα. Φαίνεται όλη η Φοινικιά από κάτω μέσα στα δέντρα και με ένα παπά πολύ καλό. Είχα πάει σε ένα γάμο εκεί και ήταν πολύ όμορφα. Το μόνο μείον είναι ότι ο δρόμος είναι στενός ανηφορικός και όλο στροφές. Η θέα όμως σε αποζημιώνει. Εξάλλου εγώ στο γάμο που είχα πάει είχε τεράστιο κάλεσμα και υπήρχε μια συμφόρηση. φαντάζομαι ότι σε βάπτιση πάνω από 200 άτομα δεν θα έχεις. Μπορείς να ρωτήσεις τον υπεύθυνο της Αγράμπελης να σε κατατοπίσει!!Με το καλό εύχομαι.

an1cCw--SeR1210MTE5ZGx6fDI1ODQ5MDgwZGF8T3VyIGFuZ2VsIGlz.gif

Ανοίγει στις 19-3-2010. έχουν ανακοίνωση στην πόρτα του καταστήματος.

Καλημέρα σας κορίτσια!

Κι εμένα μου άρεσε το δεσποτικό πολύ και έχει και φοβερό φαγητό, αλλά δεν βρίσκαμε ημερομηνιά να βολεύει εκεί. Τώρα η αλήθεια είναι ότι στο κτήμα δεν έχω ξαναπάει και έχω μία ανησυχία, μάλιστα έχουμε κλείσει και μπουφέ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!

Τώρα είδα ότι ρωτάς για το φαγητό. λοιπόν έχω φάει σε βάπτιση με μπουφέ πριν από δυο χρόνια περίπου και ήταν καταπληκτικά.πλούσιο και καλό φαγητό. Δεν ξέρω μίλησες με κάποιο κύριο Κανατέλια?πολύ καλός επαγγελματίας. Εγώ στον αρραβώνα μου είχα συνεργαστεί μαζί του μέσω κέτερινγκ και έμεινα κατενθουσιασμένη και μετά τυχαία τον συνάντησα και στη βάπτιση που ήμουν καλεσμένη και μου είπε ότι είναι υπεύθυνος και για το κτήμα Αγράμπελη. Ελπίζω να μην έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από τότε.

Διαφημίσεις

mamakoula νομίζω ότι η εκκλησία που αναφέρεις είναι ο ναός του Αγίου Πνεύματος.

Επίσης στο δρόμο της Φοινικίας υπάρχει μία εκκλήσία της Παναγίας μέσα στο πράσινο και με αυλίτσα. Καινούργια πετρόκτιστη εκκλησία έχει αναγερθεί στον οικισμό της Φοινικιάς. Αν και είναι στον απέναντι δρόμο απο τα κέντρα που θέλετε, είναι ωραίες επιλογές γιατί έχει πράσινο και πιστεύω ότι θα βγαίνουν ωραίες φωτογραφίες.

Ειδικά η 1η αυτή της Παναγίας ενδείκνυται και για μεσημέρι γιατί έχει αρκετή σκιά χάρη στα δέντρα.

Παρεπιπτόντως ξέρετε καθόλου τιμή για μια ταβέρνα ΑΜΠΕΛΟΣ στις Αρχάνες;

Μπομπο και πρόσκληση και εμείς μάλλον μόνοι μας θα τις φτιάξουμε. Για γλυκό έχετε καμιά ιδέα;

mamakoula νομίζω ότι η εκκλησία που αναφέρεις είναι ο ναός του Αγίου Πνεύματος.

Επίσης στο δρόμο της Φοινικίας υπάρχει μία εκκλήσία της Παναγίας μέσα στο πράσινο και με αυλίτσα. Καινούργια πετρόκτιστη εκκλησία έχει αναγερθεί στον οικισμό της Φοινικιάς. Αν και είναι στον απέναντι δρόμο απο τα κέντρα που θέλετε, είναι ωραίες επιλογές γιατί έχει πράσινο και πιστεύω ότι θα βγαίνουν ωραίες φωτογραφίες.

Ειδικά η 1η αυτή της Παναγίας ενδείκνυται και για μεσημέρι γιατί έχει αρκετή σκιά χάρη στα δέντρα.

Παρεπιπτόντως ξέρετε καθόλου τιμή για μια ταβέρνα ΑΜΠΕΛΟΣ στις Αρχάνες;

Μπομπο και πρόσκληση και εμείς μάλλον μόνοι μας θα τις φτιάξουμε. Για γλυκό έχετε καμιά ιδέα;

Τιμή για άμπελο δεν ξέρω αλλά σε βάπτιση που πήγα πρόπερσι το καλοκαίρι το φαγητό ήταν απαράδεκτο αν και γενικά έχει καλή φήμη. Μπορεί και να έτυχε. Επίσης για γλυκό εγώ είχα αγοράσει του κουταλιού κεράσι από τον Κιούλπαλη στο κέκτρο και γέμισα βαζάκια και τα διακόσμησα με καρό ύφασμα ροσ άσπρο και κορδελίτσα. Ανάρπαστα έγιναν. Κάποιοι πήραν και δευτερο και τρίτο.

Τώρα είδα ότι ρωτάς για το φαγητό. λοιπόν έχω φάει σε βάπτιση με μπουφέ πριν από δυο χρόνια περίπου και ήταν καταπληκτικά.πλούσιο και καλό φαγητό. Δεν ξέρω μίλησες με κάποιο κύριο Κανατέλια?πολύ καλός επαγγελματίας. Εγώ στον αρραβώνα μου είχα συνεργαστεί μαζί του μέσω κέτερινγκ και έμεινα κατενθουσιασμένη και μετά τυχαία τον συνάντησα και στη βάπτιση που ήμουν καλεσμένη και μου είπε ότι είναι υπεύθυνος και για το κτήμα Αγράμπελη. Ελπίζω να μην έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από τότε.

Ναι με τον κ. Κανατέλια έχουμε μιλησει. Χάρηκα πάρα πολυ με αυτά που μου είπες γιατί το έχω πολύ άγχος!!!

Η εκκλησία που μου λες είναι στην Λοφούπολη?

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις συμβουλές σας!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...