Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

συμπεριφορά συζύγου

KARDOULITSAS

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

δε με εχει βρισει μεχρι τωρα ,αλλα αν το εκανε ναι θα μου κακοφαινοταν παρα πολυ.δεν ειναι το στυλ του αυτο.

εγω απο μεσα μου εχω πει το κατι τις μου...:? ισως και εκεινος αλλα αυτο μετραει δε μετραει...ετσι δεν ειναι...;)

ειχα ζησει τετοια συμπεριφορα απο παλιοτερη μακροχρονια σχεση μου. τη πρωτη φορα που εγινε αυτο χαθηκε η γη κατω απ τα ποδια μου, ειδικα γιατι κ εγω ποτε δεν βριζω αλλα ουτε κ απ την οικογενεια μου εχω συνηθισει σε τετοιες συμπεριφορες.

με το που εγινε μια φορα, (αφου ηδη ειμασταν 2χρονια παζι περιπου)μετα σε καποιο τσακωμο ξαναγινοτανε κ καθε φορα ολο και περισσοτερο...μεχρι που τελικα ηταν ο βασικος λογος που χωρισαμε.

μπορει να μην το εννοει αλλα ειναι τοσο μα τοσο ασχημο.πλεον δεν μπορω να δεχτω με τιποτα τετοιες συμπεριφορες απο κανεναν κ ειδικα απ τον ανθρωπο που μοιραζομαι τη ζωη μου μαζι του.

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

χμ...λοιπόν εμείς επειδή ειμαστε και οι δυο πολυ νευρικοί...και γενικώς στις οικογενειες μας...πολλα νευρα βρε παιδι μου...οι καβγαδες μας ειναι αρκετες φορες εντονοι....οχι οτι βριζομαστε αλλά οι τονοι ανεβαινουν..και απο τις δυο τις πλευρες.Βεβαια η αληθεια ειναι πως επειδη με τον καλό μου δουλευουμε μαζι...συνηθως οι καβγαδες μας αφορουν τη δουλεια...για προσωπικα θεματα σπανια τσακωνομαστε.Δυστυχως οταν εχεις μαθει ετσι...το αντιμετωπιζεις πιο ψυχραιμα.Τωρα αν ο αλλος με το παραμικρο βριζει και μιλαει υποτιμητικα...τοτε απλα το κοβεις...ξεκαθαριζοντας πως δεν ανεχεσαι τετοια συμπεριφορα.

Όχι, αλλά η αλήθεια είναι ότι μαλώνουμε σπάνια και το καλό ειναι ότι πάντα οι καβγάδες μας είναι χαμηλών τόνων (μπορεί να φταίει το οτι μένουμε σε πολυκατοικία).Βέβαια αυτά τα πράγματα τα έίχαμε ξεκαθαρίσει απο την αρχή γιατί πιστεύω οτι με το να βρίζεις τον αλλον χάνεις το σεβασμό του και το σεβασμό που έχεις εσύ σε αυτόν.Αν με έβριζε ο άντρας μου θα μου χάλαγε την εικόνα που έχω για εκείνον..

Διαφημίσεις

Ουτε θα το δεχομουνα ουτε θα το εκανα ποτε στον αντρα μου και πατερα των παιδιων μου , διχνει ελειψη σεβασμου και το ξερω απο πρωτο χερι γιατι και εγω σε παλαιοτερη σχεση βριζομουνα ασχημα με εκεινον τον πρωην μου σε σημειο που ειχα σταματησει να τον σεβομαι .

Και εμεις μαλωννουμε με τον αντρα μου αλλα ποτε μα ποτε δεν εχουμε βριστει .

Σας έχει τύχει ποτέ ο σύζυγός σας να σας βρίσει? Δε σας κακοφάνηκε, έστω και αν δεν το εννοεί?

Θα πω και εγω ενα σοφο τωρα ετσι? :-P Δεν χρειαζεται να χρησιμοποιησεις βρισιες για να πληγωσεις καποιον. Ακομα και ο τροπος που σου μιλαει μπορει να γινει χειροτερος απο την χειροτερη βρισια. Μπορει να μην σε βρισει ποτε αλλα να σε εχει προσβαλει με τον χειροτερο τροπο. ΑΥΤΟ ειναι το κομματι που πρεπει να προσεξεις. Λεγοντας αυτο εμεις δεν βριζομαστε γιατι δεν ειμαστε ετσι μαθημενοι, ΑΛΛΑ εχει γινει το παραπανω. Ξερω γιατι μιλαω οταν μιλαω.....:-( Πως αισθανεσαι με κατι τετοιο? Ειναι μεγααααααααααλη κουβεντα. Παντως οχι ομορφα. Και ναι σου κακοφαινεται. Ειναι δυνατον?

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Ακομα και ο τροπος που σου μιλαει μπορει να γινει χειροτερος απο την χειροτερη βρισια. Μπορει να μην σε βρισει ποτε αλλα να σε εχει προσβαλει με τον χειροτερο τροπο.

Συμφωνώ απόλυτα!Κι εγώ αυτό σκέφτηκα μόλις διάβασα την ερώτηση της κοπέλας...

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν έχουμε βριστεί με τον σύζυγο, εγώ όμως ως ολίγον τι "ευέξαπτη", του έχω μιλήσει άσχημα, ειδικά όταν είμαι σε φάση άγχους. Αλλά ποτέ δεν μου "γύρισε" κουβέντα και νομίζω ότι αν με έβριζε ή μου μιλούσε άσχημα, θα έχανα τη γη μου, γιατί απλά ο σύζυγος δεν είναι αυτού του χαρακτήρα. Ας πούμε, εμένα με έχει συνηθίσει έτσι όπως είμαι, χωρίς αυτό να δικαιολογεί αυτό που κάνω, απλά γιατί και πάλι τον πληγώνει.

Αν θες, μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένη για το τι έγινε?Ήταν μια μεμονωμένη φορά?Πάνω σε καβγά?Ανταλλάξατε κι άλλες άσχημες κουβέντες?Για ποιο θέμα?

Πανω στα νεύρα μας και στον τσακωμό μας ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ! Αυτό μπορεί να γινεται συχνά όταν τσακωνόμαστε. Αυτό όμως δεν δείχνει ούτε έλλειψη αγάπης και σεβασμού . Δείχνει απλώς την ένταση της στιγμής. Αλλωστε ειματε 11 χρόνια και μαζί δεν αποτελεί αιτία χωρισμού. Θα θιγόμουν αν με ταπείνωνε , αν με ακύρωνε σαν άνθρωπο , σαν μητέρα , σαν σύζυγο , σαν γυναίκα. Οταν θα μου έβριζε τα ιερά και τα όσια, τους γονείς μου , γενικά τους ανθρώπους που αγαπώ πολύ. Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ποτέ όμως και μένουμε στα μπινελίκια που άλλοτε τα ψιθυρίζουμε σιγά σιγά και άλλοτε δυνατά για να πονέσουμε. Αλλα αυτά είναι της στιγμής.;)

Θα πω και εγω ενα σοφο τωρα ετσι? :-P Δεν χρειαζεται να χρησιμοποιησεις βρισιες για να πληγωσεις καποιον. Ακομα και ο τροπος που σου μιλαει μπορει να γινει χειροτερος απο την χειροτερη βρισια. Μπορει να μην σε βρισει ποτε αλλα να σε εχει προσβαλει με τον χειροτερο τροπο.

συμφωνω απολυτα!!

αλλα να ρωτησω κατι? οταν λεμε βριζω εννοουμε ηλι..α, βλαμ..η ή πιο χοντρα πραγματα??

εμεις οταν καβγαδιζουμε ειμαστε στη φαση " εισαι πολυ χαζο" ή "εισαι πολυ βλακας ρε αγαπη μου"..

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Διαφημίσεις

Δεν χρειαζεται να χρησιμοποιησεις βρισιες για να πληγωσεις καποιον. Ακομα και ο τροπος που σου μιλαει μπορει να γινει χειροτερος απο την χειροτερη βρισια.

Αυτό το κάνω εγώ, όχι μονο στον άντρα μου γενικότερα... Και ξέρω ότι πληγώνω τον άλλον χωρίς να τον χαρακτηρίσω καν...

Όχι, δεν έχουμε βριστεί ποτέ. Εκείνος δεν βρίζει άλλωστε, εγώ βρίζω αλλά ποτέ εκείνον μπροστά του... Τον τελευταίο καιρό τον έχω βρίσει από μέσα μου. Κι είναι άσχημο, και ναι όντως αν ξεπεράσεις την λεπτή γραμμή των οριών το ξανακάνεις... Και θέλω να το σταματήσω γιατί δεν θέλω ποτέ να το κάνω απ' έξω μου... Περνάς κάποια όρια που έχουμε βάλει από την στιγμή που γνωριστήκαμε και δεν πρέπει...

LCizp3.pngI0Pwp3.png

Το τελευταίο περιστατικό που με στεναχώρησε: Του πήγα να φάει ένα αυγό, ενώ καθόταν στον καναπέ. Δεν του πήγα όμως χαρτοπετσέτα, αν και το σκέφτηκα. Εντάξει, λέω θα το ζητήσει, μιας και μόνος του δεν θα πήγαινε να πάρει, μάλλον φταίω που τον έχω κακομάθει. Και μού λέει καλά είσαι άχρηστη? Δεν έφερες χαρτί...

Ναι επάνω σε καβγά έχουμε βριστεί !!! μπορώ να πω ότι τις περισσότερες φορές επειδή ομολογουμένως έχω βρωμόστομα , έχω πει τα χειρότερα. Από την στιγμή που γεννήθηκαν όμως τα παιδιά μας (τα τελευταία έξι χρόνια δηλαδή!!) και επειδή δεν έχω καμία διάθεση να ακούσω καμία μέρα να με λούζουν τα παιδιά μου με τα κοσμητικά που χρησιμοποιώ το έχω ράψει, και εγώ και ο καλός μου και το ρίχνω στο κάπνισμα (δυστυχώς)....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το τελευταίο περιστατικό που με στεναχώρησε: Του πήγα να φάει ένα αυγό, ενώ καθόταν στον καναπέ. Δεν του πήγα όμως χαρτοπετσέτα, αν και το σκέφτηκα. Εντάξει, λέω θα το ζητήσει, μιας και μόνος του δεν θα πήγαινε να πάρει, μάλλον φταίω που τον έχω κακομάθει. Και μού λέει καλά είσαι άχρηστη? Δεν έφερες χαρτί...

Ε όχι κι έτσι. Τέτοια δεν τα κάνω και δεν τα δέχομαι από τον άντρα μου. Είμαι η γυναίκα του και είναι ο άντρας μου. Αν είναι να με μειώνει έτσι, θα είχαμε χωρίσει. Αλλά δε θα έφτανε να μιλήσει έτσι, γιατί απλά δε θα τον κακομάθαινα έτσι. Και γενικά αυτό είναι ο τύπος του άντρα που απεχθάνομαι (συγγνώμη κιόλας). Το χειρότερο μου. Θα του απαντούσα ήρεμα και ωραία "σήκω πάρε καλέ μου" ή αν ήμουν με νεύρα "τράβα πάρε!". Αλλά δε χρειάστηκε, ευτυχώς, απλά γιατί αν δεν έχει στο τραπέζι χαρτοπετσέτες πάει μόνος και φέρνει και για τους δυο...Εσύ δηλ. τι απαντάς εκείνη τη στιγμή?

Τι σκέφτεσαι για όλα αυτά?Γιατί υποθέτω δεν είναι το μοναδικό περιστατικό...

Διαφημίσεις

Οντως τον εχεις κακομαθει. Σε χαρακτηρισε αχρηστη γιαυτο τον λογο??? Ο χαρακτηρισμος απαραδεκτος ειναι επιεικης στην περιπτωση του. Αφου δεν του εφερες το αυγο στο κεφαλι τυχερος ειναι.

Όπα, ρε μάγκα....έλα γιατί τσατίστηκα τώρα....:evil:

Μα σοβαρά μιλάς; Πλάκα κάνεις!!!!!:twisted:

Move your ass and get one!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Ωπα κοπελαρα μου τι κανεις ? γιατι να του πας το αυγο στον καναπε , αρρωστος ειναι ? και αντι να πει και ευχαριστω , μπινελικονει κιολας . Ακριβως οπως το ειπε η βασδελι , Move your ass and get one !!! εγω παντως μονο τα παιδια μ,ου κακομαθαινω , φυσικα και λατρευω τον αντρα μου , φυσικα και τον περιποιουμε οταν ειμαι λιγοτερη κουρασμενη , το ιδιο και εκεινος , αλλα οχι και ετσι , αλλον να ζητησεις ενα ποτηρι νερο ρε παιδι μου και αλλο ολα στα χερια .Ξερω οτι δυσκολα αλλαζει πλεον , ηταν ο πατερας μου ετσι , κακομαθημενος , χωρις να εχει αγενη συμπεριφορα , αλλα τα ηθελε ολα μα ολα στα χερια του , ουτε να κουνισει το μικρο του δακτυλακι , αλλα ουσιαστικα εφταιγε η μητερα μου που του τα ειχε μαθει ετσι.

Εντυπωσιάζομαι απο αυτά που διαβάζω. Φυσικά και δεν βρίζω τον άντρα μου αλλά ούτε κι αυτός.

Απορώ όμως, ήταν πάντα έτσι ο άντρας σου ή τωρα τελευταία έγινε πιο απότομος?? Γιατί συνήθως αυτοί οι χαρακτήρες δεν αλλάζουν και είναι πάντα έτσι.

sj3dp3.png

Για <<KARDOULITSA>>

Δεν θα σου φερεται ετσι αν εσυ δεν του το επιτρεψεις.

<<Ανεχεσαι καποιον μεχρι το σημειο που δεν θιγεται η προσωπικοτητα σου>>.

Ο εξευτελισμος της ανθρωπινης υποστασης χαρακτηριζεται ως <<ασκηση βιας>>.

Αναρωτησου τι θελεις απο το συντροφο σου και ... παρε τις αποφασεις σου.

Τι λες κοπέλα μου;Μα καλά,πώς τον ανέχεσαι;

Δεν μου μιλάει ούτε του μιλάω έτσι!!Γενικά προσέχουμε πολύ την συμπεριφορά μας και τα λόγια μας,ειδικά απο τότε που γεννήθηκε το παιδί.Δεν είναι σωστό αυτό.Σε μειώνει σαν άτομο,σαν προσωπικότητα.Ποιος είναι εκείνος και γιατι να έχει το δικαίωμα να το κάνει;Είναι άραγε αυτός <<ο χρήσιμος>>;:mad:

Μωρό δεν είναι να μην ξέρει τι λέει.Συμφωνώ με την georgiamami,πάρε τις αποφάσεις σου.Ιδιαίτερα αν αυτή η συμπεριφορά είναι επαναλαμβανόμενη

Μαρίλια 18/2/08

dev183pr___.png

συμφωνω απολυτα!!

αλλα να ρωτησω κατι? οταν λεμε βριζω εννοουμε ηλι..α, βλαμ..η ή πιο χοντρα πραγματα??

εμεις οταν καβγαδιζουμε ειμαστε στη φαση " εισαι πολυ χαζο" ή "εισαι πολυ βλακας ρε αγαπη μου"..

Καιιιιιιιιιιιι μια εβδομαδα αργοτερα η απαντηση. Συγνωμη κοριτσι μου χανω τα follow-ups ολα γιατι τρεχω ΣΥΝΕΧΕΙΑ και ειμαι ψωφια. Αυτα που ανεφερες εγω δεν τα θεωρω καν βρισιες και φυσικα ουτε προσβολες, ειναι κουβεντες πανω στα νευρα που λεω εγω. Αυτο που θεωρω απαραδεχτο ειναι αυτο που ειπε η αλλη κοπελα με το αυγο. Τι να πω κοριτσι μου ειναι απαραδεχτος ο αντρας σου. Αλλα ποια ειμαι εγω να μιλησω παραπανω, δεν θελω να πω αλλα εχω τυχει και εγω σε μερικες στιγμες ασχημα μειωμενη......ακομα το επεξεργαζομαι....και ισως το αποφευγω κιολας.......:cry:

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Αλληλοβριζομαστε οταν μαλωνουμε και τα λογια που λεμε ειναι ασε καλυτερα,αλλα δε τα παιρνουμε σοβαρα και ξερουμε οτι μετα απο λιγο θα τα βρουμε.Αλλα ετσι ειμαστε εμεις,τωρα αν εσεις ειστε τυπικοι στο θεμα αυτο και εγινε να σε βρισει και επαθες πλακα,τωρα τι να σε πω,καλυτερα να το συζητησεις μαζι του οταν ηρεμησουν τα πνευματα και να του πεις οτι σε πειραζει αυτο και δε θες να ξαναγινει.

Το ότι σε έβρισε για μένα είναι πταίσμα. Το ότι περιμένει το αυγουλάκι του στον καναπέ για μένα είναι το πρόβλημα. Το οποίο μαζί το δημιουργήσατε 50-50.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

δεν ξερω.......σεβασμος μηδεν.......γιατι σε υποτιμαει ετσι;;;ο τροπος που μιλας στον αλλον δειχνει και πως αισθανεσαι γι'αυτον!!!αυτος ετσι αισθανεται;;;σε θεωρει αχρηστη γιατι....δεν του πηγες χαρτοπετσετα;;;δλδ την επομενη φορα τι θα κανει;;

αληθεια μονο σε στεναχωρησε;;;θα επρεπε να σε εξοργισει!!!!του εδειξες οτι η συμπεριφορα του ηταν α π α ρ α δ ε κ τ η!!!!!!!!

561874hhz1c12ps5.gif1298739qm9p56dlj4.gif

η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!!!