Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κορίτσια ποιόν γιατρό έχετε ;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΑ. ΕΙΧΑ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ Ν.ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ. 2 ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

Καλημέρα ήθελα να σε ρωτήσω αν είσαι ευχαριστημένη από τον Βοσνάκη και πόσα χρήματα σου πήρε. Το πρώτο παιδάκι μου το γέννησα στο γενεσις αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να ξαναδώσω τόσα πολλά χρήματα και επειδή έχω ακούσει για τον Βοσνάκη θα ήθελα να ξέρω και πόσα χρήματα παίρνει στο περίπου. Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ;;;ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ-ΜΑΙΕΥΤΗΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;;;;ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΕΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΓΕΝΝΑΕΙ ΣΤΙΣ << ΘΕΣΕΙΣ>> ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ;;;;;ΕΒΑΛΑ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ............

Kαλησπέρα!Έχω τον Χρήστο Αργυρίου Θεσ/νίκη ο άνθρωπος που με βοήθησε να μείνω φυσιολογικά έγκυος μετα απο 4 χρόνια προσπαθειών με άλλους.Είναι καταπληκτικός και πάνω απο όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ Η ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΝΝΗΣΕΣ;;;

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΑ. ΕΙΧΑ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ Ν.ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ. 2 ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

Moυ κανει φοβερη εντυπωση!!!

Μετα απο δυο εγκυμοσυνες σε αλλο γιατρο (μια κεντρικη αποκολληση πλακουντα στις 33 εβδ και μια προεκλαμψια στις 32 οπου τελικα εχω μονο το ενα απο τα διδυμα απο αυτη την εγκυμοσυνη) ηταν ο μοναδικος γιατρος ο κ. Ν. Πετρογιαννης που ενδιαφερθηκε απο την πρωτη στιγμη. Μου εβαλε ενα σωρο εξετασεις, προχωρησαμε σε εγκυμοσυνη και παντα ηταν διπλα μου να πασα στιγμη. Δεν θα ειναι υπερβολη να πω οτι τον γιο μου τον χρωσταω σε αυτον αφου εντοπισε το προβλημα απο την πρωτη στιγμη και με την καταλληλη αγωγη προχωρησαμε κανονικα. Προς το τελος στην 36+4 εντοπισε προβλημα (ασχετο με το αρχικο), μπηκαμε χειρουργειο και ολα πηγα τελεια. Το προβλημα ηταν οτι η καισαρικη ηταν ετοιμη να ανοιξει γιατι ο προηγουμενος γιατρος δεν ειχε κανει αυτα που επρεπε.

Τωρα μετα απο αρκετα χρονια παροτι πηγαινω μονο για την ετησιες εξετασεις ειναι παντα προθυμος και παντα με παιρνει στο τηλεφωνο για να μου μιλησει για το εκαστοτε προβληματακι που μπορει να αντιμετωπιζω. Τα κοριτσια του δε, οι μαιες του εννοω, ειναι οτι καλυτερο υπαρχει.

Διαφημίσεις

Να κανω μια ερωτηση;

Απορω καμια φορα.. Διαβαζω τοσα απαγορευεται για την εγκυμοσυνη και ανησυχω. Ο γιατρος μου μου χει πει μονο να μην βαφω μαλλια και νυχια και να μην τρωω αψητο κρεας και λαχανικα που δεν εχω πλυνει η ιδια. Διαβαζω για το ψαρι οτι δεν πρεπει να τρωμε πολυ, για συκωτι, χιλια πραγματα και λεω μηπως ο δικος μου παραειναι ελαστικος; Δηλαδη βασικα δεν ξερω πως να εμπιστευτω τον γιατρο μου, οχι οτι μου χει δωσει καποιο δικαιωμα και παντα ενδιαφερεται και ειναι καλος αλλα δεν εχω εμπειρια και ξερω γω; Επισης τωρα διαβαζω οτι η αυχενικη διαφανεια γινεται σε ειδικα κεντρα ενω εγω την εκανα στο ιατρειο του, μηπως εκανα λαθος; Αλλα δεν ηξερα, μου ειπε οτι την κανει κι αυτος αν θελω, ειπα οκ και τελος. Ανησυχω μηπως ειμαι επιπολαιη...

SSdUp2.png

wviXp2.png

Να κανω μια ερωτηση;

Απορω καμια φορα.. Διαβαζω τοσα απαγορευεται για την εγκυμοσυνη και ανησυχω. Ο γιατρος μου μου χει πει μονο να μην βαφω μαλλια και νυχια και να μην τρωω αψητο κρεας και λαχανικα που δεν εχω πλυνει η ιδια. Διαβαζω για το ψαρι οτι δεν πρεπει να τρωμε πολυ, για συκωτι, χιλια πραγματα και λεω μηπως ο δικος μου παραειναι ελαστικος; Δηλαδη βασικα δεν ξερω πως να εμπιστευτω τον γιατρο μου, οχι οτι μου χει δωσει καποιο δικαιωμα και παντα ενδιαφερεται και ειναι καλος αλλα δεν εχω εμπειρια και ξερω γω; Επισης τωρα διαβαζω οτι η αυχενικη διαφανεια γινεται σε ειδικα κεντρα ενω εγω την εκανα στο ιατρειο του, μηπως εκανα λαθος; Αλλα δεν ηξερα, μου ειπε οτι την κανει κι αυτος αν θελω, ειπα οκ και τελος. Ανησυχω μηπως ειμαι επιπολαιη...

μηχανήματα νέας τεχνολογίας έχουν κάποιοι γυναικολόγοι και άρα μπορούν να κάνουν την εξέταση, που είναι ουσιαστικά ειδικός (μεγάλος) υπέρηχος. Στη Θεσσαλονίκη, εμένα ο γυναικολόγος μου με έστειλε σε κέντρο ειδικό για αυχενική και μεγάλο υπέρηχο γιατί είχαν καλύτερο μηχάνημα αφενός, εμένα αφετέρου μου άρεσε το γεγονός ότι οι άνθρωποι εκεί ήταν εμβρυολόγοι. Ειδικοί για τα έμβρυα. όμως δε σε θεωρώ καθόλου επιπόλαιη, απλά έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου, που είναι και πολύ θετικό. με την ίδια λογική θα μπεις στη διαδικασία να κάνεις π.χ. αμνιοπαρακέντηση ενώ ουσιαστικά δεν χρειάζεται (αν δεν υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις)? είναι απλά τα πράγματα (φαντάσου σε διακοπές στην Κρήτη, 2 αδερφές έγκυες ταυτόχρονα μου είχαν πει γελώντας ότι στον γυναικολόγο είχαν πάει στον 5ο και 6ο μήνα της εγκυμοσύνης αντίστοιχα....) :)

μην ανησυχείς!!!

Να κανω μια ερωτηση;

Ο καθε γιατρός βασει αυτών που έχει διαβάσει και των εμπειριών του επιτρεπει και απαγορεύει καποια πράγματα. Επίσης όλα έχουν να κάνουν και με την κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Οι οδηγίες που σου έδωσε ήταν σωστες και οι περισσότεροι γιατροί τις δίνουν. Τα ψαρια δεν απαγορεύονται, απλώς δεν πρεπει να καταναλώνονττια σε ποσότητα μεγαλα ψάρια που έχουν μεγαλη συγκέντρωση υδραργύρου. Αυτό ομως γενικά ισχύει και εκτός εγκυμοσύνης.

Γενικότερα αν αρχίσουμε να αμφισβητούμε τα πάντα θα τρελλαθούμε.

Για να σου δώσω ένα παραδειγμα, εμενα ο γιατρός μου με αφηνε να κάνω μπανιο στη θάλασσα, ενω ο γιατρός μια φίλης της είχε πει όχι, χωρις η κοπέλα να έχει καποιο πρόβλημα. ολα είναι σχετικά.

Τωρα για την αυχενικη. Αν ο γιατρός σου είναι πιστοποιημένος, δεν υπάρχει θέμα που την έκανες εκεί εννοείται. Σε διαφορετική περίπτωση, πιστευω ότι αυτές οι εξετάσεις είναι καλύτερο να γίνονται απο γιατρό με την κατάλληλη εξειδίκευση.

Διαφημίσεις

Να κανω μια ερωτηση;

Και μόνο που εκφράζεις αυτές τις ανησυχίες, κάθε άλλο παρά επιπόλαιη είσαι.

Πολλοί γιατροί, όταν παρακολουθούν μια εγκυμοσύνη, και βλέπουν πως εξελίσσεται ομαλά, δεν κάνουν αναφορά σε κάτι πιο ειδικό.

Από την άλλη, και εμείς οι ίδιες καλό είναι να ενημερωνόμαστε ανεξάρτητα, δεν χρειάζεται πραγματικά να καταλήγουμε σε τόσο ακραία απαγορευτικά, αν δεν συμπίπτει ιδιαίτερος λόγος.

Όλα με μέτρο, για παράδειγμα, και ψάρι θα καταναλώσεις, απλά θα αποφεύγεις αυτά που έχουν μεγαλύτερη συγκέντρωση υδραργύρου, και μερικές μόνο μερίδες την εβδομάδα.

Για την αυχενική και την β΄ επιπέδου η αλήθεια είναι πως είναι προτιμότερο να υπάρχει πιστοποίηση για το κέντρο , η τον γιατρό που την εφαρμόζει.

Το πιο βασικό όμως είναι να νιώθεις άνετα να συζητήσεις την όποια ανησυχία σου με τον γιατρό σου, και να νιώθεις πραγματικά πως είσαι σε έμπιστα χέρια.

Μην ξεχνάς να ενημερώνεσαι χωρίς να αγχώνεσαι, και να σου ευχηθώ μια καλή εγκυμοσύνη !

----------------------

Να κανω μια ερωτηση;

μην ανησυχείς..ο κάθε γιατρός κάνει και λέει άλλα..κι εγώ πριν πεντε χρόνια στην πρώτη εγκυμοσυνη έκανα β επιπ στο μητερα, τώρα στο ιατρείο του που κάνει τους υπέρηχους ο αδελφος του επίσης γυναικολόγος..άρα πήρε πιστοποιηση.δεν τα ψάχνω και πολύ τους έχω εμπιστοσύνη.. ο δικος μου επιτρέπει νύχια και ανταύγειες, καφέ, οκ έναν τη μέρα, επίσης λίγο κρασάκι λίγη μπυρίτσα, κολύμπι..γενικά ειναι λάρζ...;)

Αρχικό μήνυμα απο babycobra Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο amalthia viewpost.gif

Να κανω μια ερωτηση;

μην ανησυχείς..ο κάθε γιατρός κάνει και λέει άλλα..κι εγώ πριν πεντε χρόνια στην πρώτη εγκυμοσυνη έκανα β επιπ στο μητερα, τώρα στο ιατρείο του που κάνει τους υπέρηχους ο αδελφος του επίσης γυναικολόγος..άρα πήρε πιστοποιηση.δεν τα ψάχνω και πολύ τους έχω εμπιστοσύνη.. ο δικος μου επιτρέπει νύχια και ανταύγειες, καφέ, οκ έναν τη μέρα, επίσης λίγο κρασάκι λίγη μπυρίτσα, κολύμπι..γενικά ειναι λάρζ...:wink:

Η πρώτη μου ιατρός, (πολύ καλή αλλά δεν βόλευε λόγω απόστασης), μου είχε αφήσει και εμένα αρκετά περιθώρια, απλά συνιστούσε σε όλα ΜΕΤΡΟ και λίγη επιπλέον προσοχή..

Το ίδιο και η νέα μου ιατρός..

Καλ. Παππά, Μητέρα και Αλεξάνδρα, φαίνεται πολύ καλή, συζητήσιμη και "άνετη" (σημαντικό να σε κάνει ο/η ιατρός να αισθάνεσαι καλά).. Περισσότερα βέβαια δεν μπορώ να πω μια και είμαστε στην "αρχή" ακόμη :rolleyes: ..

BqDkp3.png

Σας ευχαριστω ολες για τις απαντησεις σας!! Με καθησυχασατε καπως.. Να τον ρωτησω ευθεως αν ειναι πιστοποιημενος ομως; Η μπορω να το μαθω καπως αλλιως;

Edit: βρηκα μια λιστα με ολους τους πιστοποιημενους υποτιθεται και δεν ειναι εδω...

https://courses.fetalmedicine.com/lists?course=1

Τι να κανω;;

SSdUp2.png

wviXp2.png

Σας ευχαριστω ολες για τις απαντησεις σας!! Με καθησυχασατε καπως.. Να τον ρωτησω ευθεως αν ειναι πιστοποιημενος ομως; Η μπορω να το μαθω καπως αλλιως;

Edit: βρηκα μια λιστα με ολους τους πιστοποιημενους υποτιθεται και δεν ειναι εδω...

https://courses.fetalmedicine.com/lists?course=1

Τι να κανω;;

Καλησπέρα amalthia :)

Όντως ΕΙΝΑΙ η επίσημη λίστα.

Εφόσον το όνομα του δεν αναφέρεται σε αυτήν το πιθανότερο να μην έχει πάρει την πιστοποίηση.

Είναι δύσκολο το πως θα το χειριστείς, και δύσκολο να σου πει κανείς, τίθεται θέμα εμπιστοσύνης..:confused:

BqDkp3.png

Τα αποτελεσματα μου ηταν πολυ καλα... ΑΝ ΤΥΧΟΝ χτυπα ξυλο εχει κανει καποιο λαθος, θα το δουμε στην β'επιπεδου, δεν θα το δουμε; Αυτην θα παω σε κεντρο να την κανω εννοειται.. Τι να κανω, να παω να ξανακανω και την αυχενικη διαφανεια; Ειμαι στην 15η εβδομαδα, δεν ειναι αργα;

SSdUp2.png

wviXp2.png

Τα αποτελεσματα μου ηταν πολυ καλα... ΑΝ ΤΥΧΟΝ χτυπα ξυλο εχει κανει καποιο λαθος, θα το δουμε στην β'επιπεδου, δεν θα το δουμε; Αυτην θα παω σε κεντρο να την κανω εννοειται.. Τι να κανω, να παω να ξανακανω και την αυχενικη διαφανεια; Ειμαι στην 15η εβδομαδα, δεν ειναι αργα;

Η αυχενική διαφάνεια γίνεται μέχρι 14η εβδομάδα... Νομίζω όμως ότι δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι, εφόσον τα αποτελέσματά σου είναι πολύ καλά. Δεν μπορεί να έχει τεράααααστια απόκλιση πια αυτό που σου είπε ο γιατρός σου από το πραγματικό! Μια χαρά θα είναι το μωράκι σου, θα δεις! :)

Μακαρι.. Αλλα εχω στεναχωρηθει πολυ τωρα, γιατι να μην με ενημερωσει; Ισως φταιω σε ενα βαθμο που δεν ηξερα τιποτα για πιστοποιησεις κλπ, ο ανθρωπος με ρωτησε που προτιμαω να την κανω, εγω δεν ηξερα λεω γιατι να τρεχω τωρα αλλου ας την κανω εδω. Αλλα αν δεν εχει πιστοποιηση πως μπορει να την κανει;

SSdUp2.png

wviXp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...