Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ

Recommended Posts

Καλημερα σε όλες.

Κορίτσια χάσατε ήταν καταπληκτικά τα παιδιά ξελυσάξανε και εμείς το ίδιο να φανταστείς εγώ με την ΖΑΝΑ μπήκαμε μέσα στο Φουσκωτό και παίζαμε.

Ηταν πολύ πολύ ωραία.

Θα το ξανακανονίσουμε. :D:D:D:D

.png.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 151
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όντως περάσαμε καταπληκτικά και βρεθήκαμε και γνωστές με την iliana(όσαν βέρες Πειραιώτισες).

Εγώ στο φουσκωτό 'βάρεσα' κατά λάθος το παιδί μου στο κεφαλάκι του, αφού η όρκα η φάλαινα (που θα'λεγε και το doraki) ήθελε να παίξει.

Εσύ ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ μη σχολιάσεις γιατί σήμερα περιμένω το τηλ. που σού'λεγα κι έχω τα νεύρα μου :evil::evil: (το ίδιο και ο κ....ς μου).

Καλημερα!!

Μπραβο κοριτσια χαιρομαι που περασατε ομορφα.. :D .εγω δυστυχως δεν τα καταφερα οπως ειχα ηδη πει ειχαμε κανονισει κατι αλλο.. :roll: ..τελος παντων θα εχουμε κ αλλες συναντησεις για να βρεθουμε κ να γνωριστουμε!! :D

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Γεια σας κοριτσια!!! :D:D

Τι θα λεγατε να κανονισουμε καμια συναντησουλα προς

τα νοτια???Κ γιατι οχι στον ιδιο παιδοτοπο??

Να πιουμε ενα καφεδακι κ να τα πουμε απο κοντα??

Ας μαζευτουμε να κανονισουμε κ μερα κ ωρα!!!

Βαζω λιστα:

1)ΝΤΙΝΑΤ 2 παιδια

Να κανονισουμε.... απλα φροντιστε να το κανετε πάλι αυτο το σαββατο.. εχω υπηρεσία.. ξερετε τωρα εσεις.. κανονιστε μερα να μην μπορω να ερθω.. :?

Το επομενο ΣΚ μέσα. Αυτο αποκλειεται.. Μπορω και καθημερινες απογευμα μετα τις 5.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Το αλλο μπορω οποτε θελετε φτανει να το ξερω εγκαιρως μην εχω τιποτα επισκεψεις ..

Δεν μπορω και στις 26 του μηνα (αλλα πεφτει καθημερινη οπότε δεν νομιζω)

Αυτη την Πεμπτη ομως το απογευμα θα ερθω Πειραια να παρωκατι πραγματα και λεω να παρω και τονμικρο για βολτιτσα.. Αν μπορειτε συνατιομαστε στο δημαρχειο στην Πλατεια να πιουμε ενα μινι καφε.. :D

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Να κανονισουμε για την μερα?

Τι λετε για την αλλη Κυριακη 18/5?

Οσο για το μερος θα το κανονισουμε κ αυτο...

Δωρακι εγω δυστυχως την Πεμπτη δεν μπορω :roll:

πρεπει να παω τον μεγαλο σε παρτυ σε bowlling :shock:

ωχ τι με περιμενει..... :lol::lol:

Διαφημίσεις

Μια ερωτηση.. Αυτος ο χωρος εχει υποδομη για παιδακια σαν το χαρη και κοπελες να τα απασχολουν? Γιατι αν ειναι να ειμαι ολη την ωρα και να παιζω δεν θελω να ερθω.

Μεχρι στιγμης παμε μονο σε μερη που γνωριζουμε το προσωπικο και τον κοσμο ώστε να μην φοβαμαι που αλωνιζει μονος του, γιατι στα παιχνιδια δεν καθεται.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Στην playland δεν έχω πάει και δεν γνωρίζω. Ενας άλλος παιδότοπος όμως που έχει κοπέλες να προσέχουν τα παιδιά για να πίνετε άνετα το καφέ σας χωρίς έννοιες είναι στο Μοσχάτο. Αν θέλετε μπορώ να σας στείλω πμ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...