Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
 • Tell a friend

  Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αναζήτηση Βρεφονηπιακού Σταθμού σε Βριλήσσια/Χαλάνδρι


Recommended Posts

Αγαπητοί γονείς, χρειάζομαι τα "φώτα" σας. Έχω ένα κοριτσάκι 26 μηνών και θέλω να την ξεκινήσω σταθμό, γιατί με τη sitter που έχουμε στο σπίτι δεν είμαι ευχαριστημένη. Έχετε να μου προτείνετε κάποιον καλό στα Βριλήσσια ή στο Χαλάνδρι; Οποιαδήποτε πληροφορία θα με βοηθούσε πολύ :-)

Πιο συγκεκριμένα, έχετε καλή ή κακή εντύπωση για τους εξής:

-Χαμόγελο (Βριλήσσια)

-Σουζάνα (Χαλάνδρι)

-Nancy's Kinderland (Βριλήσσια) [διάβασα αντικρουόμενες απόψεις]

-Πιτσιρικούπολη (Χαλάνδρι)

-Ο Μικρός Παράδεισος (Χαλάνδρι)

-Συννεφούλα (Χαλάνδρι)

-Playtown (Βριλήσσια)

 

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

3ig4p2.png 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


 • Replies 148
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα.

Δεν έχουμε παιδί που να πηγαίνει ήδη σε σταθμό ή σε νηπιαγωγείο. Η μεγαλύτερη κόρη μας είναι 3 ετών και 4 μηνών περίπου και θέλουμε να την στείλουμε σε σταθμό από Σεπτέμβριο ή και νωρίτερα. Έτσι ψάχνω σταθμό απεγνωσμένα τους τελευταίους δύο μήνες στην περιοχή των Βριλησσίων, ή σε γειτονικούς δήμους, όπως το Χαλάνδρι, το Μαρούσι ή το Γέρακα. Έχω δει αρκετούς, έχω ακούσει για άλλους. Μέση τιμή στην περιοχή είναι περίπου 5.000-5.500 με φαγητό χωρίς σχολικό. Πιο κάτω δεν βρήκα τίποτα, πιο πάνω ναι.

 

Επισκέφτηκα το Χαμόγελο, για το οποίο είχα θετικές συστάσεις από φίλους που ήδη πήγαιναν τα παιδιά τους ή τα εγγόνια τους. Δεν έχω ούτε εγώ κάτι ιδιαίτερα αρνητικό να γράψω, αλλά ούτε και κάτι συναρπαστικό. Η ιδιοκτήτρια ή διευθύντρια με την οποία μίλησα φαίνονταν σοβαρή αλλά λιγομίλητη και ο χώρος, καλυμμένος κυρίως με μοκέτα, απλώς αξιοπρεπής.

 

Για την Σουζάνα δεν ξέρω τίποτα.

 

Το Nancy's το επισκέφτηκα χωρίς να έχω εκ των προτέρων ραντεβού. Αν και εξωτερικά δείχνει ενδιαφέρων χώρος, χρησιμοποιούν για τάξεις κάποιων παιδιών τουλάχιστον ημιυπόγεια, που δεν μου πολυάρεσαν και η υπεύθυνη δεν με έπεισε ότι η δουλειά της είναι κάτι περισσότερο από μία επιχείρηση. Επίσης, φίλη εκπαιδευτικός και μαμά δεν είχε ούτε κι εκείνη αποκομίσει καλή εντύπωση.

 

Η Πιτσιρικούπολη, την οποία επισκέφτηκα έπειτα από ραντεβού, αν και είχε πολύ μικρούς χώρους (το νήπιο και το προνήπιο π.χ. χρησιμοποιούν την ίδια αίθουσα, χωρίζονται όταν έχουν διαφορετικές δραστηριότητες) έδειχναν καθαροί και περιποιημένοι. Η υπεύθυνη ήταν ευγενική και νηπιαγωγός η ίδια, μου είπε ότι έχουν λίγα παιδιά ανά τμήμα. Για το σταθμό αυτό έχω επίσης καλές συστάσεις από φίλους που έψαχναν σταθμό.

 

Στον Μικρό Παράδεισο πήγα χωρίς ραντεβού, αλλά δεν μου άρεσε ούτε ο χώρος ούτε τα πρόσωπα που είδα (τουλάχιστον σε σχέση με άλλους σταθμούς) κι έτσι δεν ενδιαφέρθηκα να πάρω περισσότερες λεπτομέρειες από την υπεύθυνη (έλειπε την ώρα που πήγα).

 

Για την Συννεφούλα έχω απλώς καλές συστάσεις από την πιο πάνω φίλη εκπαιδευτικό, αλλά δεν έχω πάει γιατί μου είναι μακριά.

 

Για το Playtown έχω ένα μεγάλο ΟΧΙ. Δεν έχει αυλή, έχει καθαρούς χώρους, αλλά για πολλούς λόγους πιστεύω ότι είναι στην καλύτερη περίπτωση ένας χώρος φύλαξης όχι διαπαιδαγώγησης και ανάπτυξης των παιδιών. Την ίδια με εμένα άποψη έχουν και πολλοί ακόμα στην περιοχή, αν και θα μας βόλευε λόγω απόστασης.

 

Ο Δημοτικός σταθμός των Βριλησσίων δεν είμαι σίγουρη ότι είναι καλός. Εχω πολλές αντικρουόμενες απόψεις. Σίγουρα έχει πολλά παιδιά (περίπου 25) και πέρυσι άλλαξαν τουλάχιστον τρεις φορές δασκάλα. Ακούω ότι φέτος είναι καλύτερα τα πράγματα, αλλά τα παιδιά παραμένουν πολλά. Μόνο στο νέο δημοτικό σταθμό, πλάι στο πνευματικό κέντρο της οδού Κισσάβου, που άνοιξε φέτος, άκουσα ότι είχε λίγα παιδιά. Θα έχει όμως και του χρόνου; Επίσης, το παιδί πρέπει να έχει αφήσει την πάνα.

 

Καλός ιδιωτικός σταθμός στα Βριλήσσια ακούω από πολλές μεριές ότι είναι ο Παιδότοπος, στην οδό Κέας, σύνορα με Μελίσσια. Λίγο πιο ακριβός από τους άλλους, (πέρυσι είχε με φαγητό χωρίς σχολικό περί τα 5.800 το χρόνο), με αρκετές δραστηριότητες για τα παιδιά και με έμπειρο προσωπικό. Φαίνεται ότι αξίζει τον κόπο.

 

Αν δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, και υπάρχει λύση για το παιδί 15 ημέρες το Πάσχα και τα Χριστούγεννα, δείτε και το "έλα να παίξουμε" (Στεφάνου Δέλτα 1 και Κηφισίας στο Παλαιό Ψυχικό είναι το ένα κτίριο, το άλλο κτίριο που στεγάζει προνήπιο μόνο και νήπια είναι στο Χαλάνδρι, στην οδό Αριστείδου και Σωκράτους). Είναι πραγματικά πολύ ακριβός, η υπεύθυνη όμως και το προσωπικό φαίνεται ότι ασχολούνται πολύ με τα παιδιά και μάλιστα με το καθένα από αυτά (δείτε επίσης και parents.org.gr/παιδικοί σταθμοί/Πιτσιρικούπολη).

 

Καλά ακούσματα γενικά έχω και για το σταθμό Αγριόκυκνοι στην οδό Γράμμου 13-14, στα Βριλήσσια. Τον είδα και η ίδια και συζήτησα με την υπεύθυνη, που είναι ένας έξυπνος άνθρωπος και παιδοψυχολόγος. Το κτίριο αξιοπρεπές γενικά, χωρίς μεγάλη αυλή, της ίδιας τάξης γενικά με το Χαμόγελο, θα έλεγα.

 

Μήπως κανείς έχει ψάξει το θέμα, νηπιαγωγείο και Δημοτικό στο ίδιο σχολείο; Πολλοί γονείς μεγαλύτερων παιδιών ισχυρίζονται ότι η μετάβαση και εγκληματισμός του παιδιού από το νήπιαγωγείο στην Α' δημοτικού είναι πολύ μεγάλο βήμα για το παιδί και είναι καλό να είναι εξοικειωμένο τουλάχιστον με τον χώρο. Το ίδιο υποστηρίζουν και εκπαιδευτικοί. Στην περιοχή υπάρχουν αρκετά τέτοια σχολεία είτε μεγαλύτερα ιδιωτικά σχολεία, είτε και μικρά οικογενειακά, όπως της Μαίρη Αργύρη Λαιμού στο Γέρακα. Γνωρίζει κανείς με σιγουριά κάτι σχετικό είτε με τα μεν είτε με τα δε; Θα ήθελα πολύ να μάθω σχετικά.

 

Και γενικά, ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΤΑΘΜΟΥΣ στην περιοχή, θα μας βοηθούσε πραγματικά πάρα πολύ.

 

Καλή επιτυχία στο ψάξιμο.

Μουρίνια

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ, Mourinia, για την απάντησή σου κ το χρόνο σου. Γραφτήκαμε τελικά στο "Χαμόγελο" γιατί η παιδίατρός μας μου είπε ότι ακούει καλά λόγια από τους γονείς. Επειδή έχβ νεογέννητο δεν είχα χρόνο να τους γυρίσω προσωπικά όλους. Τις 2 πρώτες μέρες έμεινα κ εγώ στο σταθμό όση ώρα ήταν η κόρη μου εκεί κ δεν έχω να παρατηρήσω κάτι αρνητικό. Είδα προσωπικό που ήταν πάνω στα παιδιά όλη την ώρα κ χαμογελαστά πρόσωπα [και στο προσωπικό κ στα παιδάκια]. Από αύριο πάει μόνη της... Ελπίζω να πάνε όλα καλά :-)

3ig4p2.png 

Link to comment
Share on other sites

Κι εμεις στο ψαξιμο.........και πολυ αγχωμενοι!

 

Στο "Χαμογελο" απο ποια ηλικια δεχονται? Εμεις ψαχνουμε απο 11 μηνων περιπου, κι ενω μας ειχαν προτεινει 1-2 στην περιοχη λενε απο 2 ετων και μετα....

 

Οποια ξερει και καποιον αλλο για τοσο μωρο ας μας πει....μεχρι τωρα μονο στον Δημοτικο (βρεφονηπιακο) ξερω αλλα δεν μου αρεσει η ιδεα να ειναι λιγες κοπελες για τοσα πολλα μωρακια...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Στους "Αγριόκυκνους" πήγαινε ο γιος μου από 2 ετών. Ημουν πολύ ευχαριστημένη και συνέχισα να τον στέλνω εκεί και όταν μετακομίσαμε στην Κηφισιά (με μεγάλο κόστος χρόνου για εμάς).

Link to comment
Share on other sites

"mourinia" στο Tobogan πήγες?

Είναι στο Πάτημα Χαλανδρίου πάνω από την Αναπαύσεως, έχουνε βέβαια και λεωφωρία και εξυπηρετούν όλες τις γύρω περιοχές. Έχω την εντύπωση ότι έχουν πιο φθηνές τιμές από τις τιμές που λες. Σε αυτό που σίγουρα υπερτερούν από τους άλλους είναι οι εξωτερικοί χώροι. Το προσωπικό τους τους είναι πολύ έμπειρο, σχεδόν όλες οι δασκάλες (8 τον αριθμό) είναι πολλά χρόνια εκεί (και αυτό λέει πολλά) και οι ιδιοκτήτες είναι στον χώρο 35 χρόνια με πολλή μεγάλη επιτυχία. Η πολιτική τους είναι να αναλαμβάνουν παιδάκια από 2 χρονων και πάνω (ή κοντα στα 2) αλλά κάνουν πολυ-πολύ καλή δουλεια. Εμάς μας το σύστησε φίλη νηπιαγωγός πού πήγανε εκεί τα 2 της αγόρια. Εμεις πάμε τα κόρίτσια μας εδώ και 3 χρόνια, πρώτα η μεγάλη και τώρα η μικρή και είμαστε πολυ-πολυ ευχαριστημένοι.

Αν θέλεις δες το και αυτό, νομίζω αξίζει τον κόπο...

Ο,τι άλλο θέλεις να ρωτήσεις, στην διάθεσή σου.

 

Καλή συνέχεια

UOMVp3.pngNossp2.png
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ Βασίλη. Ειλικρινά.

 

Κουράστηκα πολύ να ψάχνω και μάλιστα μόνη μου και δεν ξέρω αν έχω άλλο κουράγιο να δω κάτι άλλο. Αν και το Toboggan δεν είναι ακριβώς νέο. Το είχα δει παλιότερα. Πράγματι, ωραίοι εξωτερικοί χώροι. Πάντως, σ' αυτή την φάση κλείνω μάλλον προς Πιτσιρικούπολη, παρά το ότι τρεις γνωστοί μου διαλέγουν Χαμόγελο και "Love and care" (βρετανικός σταθμός πιο πάνω από την Αστυνομία Βριλησσίων, αλλά είναι μέχρι τις 13.00). Λέτε να έχω αρχίσει να τα χάνω;

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και από μένα mourinia.

 

Καταλαβαίνω την αγωνία σου, και εγώ πέρσι έτσι έψαχνα απελπισμένα, και είχα δει τους περισσότερους από τους σταθμούς που ανέφερες. Μένω και εγώ Βριλήσσια (πρέπει να είμαστε γειτόνισσες) και από άποψη απόστασης θα με βόλευε πολύ ο Playtown (τον οποίο απέρριψα βασικά λόγω έλλειψης κήπου), ο δημοτικός των Βριλησσίων στην Εθν. Αντιστάσεως (αλλά ζητούσα κάτι πιο "μαζεμένο" και δεν μου άρεσε καθόλου η ιδέα να είναι 125 παιδάκια στο προαύλιο, έστω και αν σε κάθε τάξη είναι 20, 25, καθώς και να αλλάζουν οι δασκάλες και να μην ξέρω με ποιον συνεννοούμαι), αλλά και το χαμόγελο (το οποίο όμως δεν με ενθουσίασε, χωρίς να μπορώ να του προσάψω κάτι αρνητικό). Είχα δει και τον Tobbogan, που επίσης δεν με ενθουσίασε (το επιχείρημα, δε, του ιδιοκτήτη του ότι και ο Πύρρος Δήμας στέλνει εκεί τα παιδιά του και ο Κατσουράνης - αν θυμάμαι καλά - δεν μου ακούστηκε και πολύ κρίσιμο!). Τελικά κατέληξα σε έναν παιδικό σταθμό στο Πολύδροσο Χαλανδρίου (Άγιος Κήρυκος) και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Όμως δεν έχει μεταφορά, το πηγαινοφέρνουμε εμείς το παιδί, οπότε ίσως τις περισσότερες οικογένειες να μην τις βολεύει αυτό. Για περισσότερες πληροφορίες, ευχαρίστως να απαντήσω σε π.μ. (όσες είμαστε γειτόνισσες έχουμε ένα λόγο παραπάνω να μιλήσουμε!).

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα...Για τον Μικρο Παράδεισο εχω εμπειρία απο την κόρη της αδερφής μου...γενικά τους θεωρώ πολύ αντιεπαγγελματίες...Κάθε χρόνο εκλεινε το καλοκαίρι ολο και περισσότερο...Πριν 2 χρόνια εκλεισαν απο μέσα Ιουλίου, και Χριστούγεννα Πάσχα πάνω από μια εβδομάδα...Γενικά η διευθύντρια είναι αδιάφορη...και μάλιστα όταν έψαχνα εγω για την μικρή δεν ενδιαφέρθηκε να βρούμε μια κοινή ώρα για ραντεβού...Μου δήλωσε οτι τα απογεύματα δεν μπορει και τέλος...Παιδοψυχολόγο δεν είχαν...Οσο για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα εχω άποψη μόνο απο την καλοκαιρινη γιορτη...2 χρονιές την είδα και τις δυο ήταν ακριβώς ίδια...Μα ακριβως...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

"mourinia" στο Tobogan πήγες?

Είναι στο Πάτημα Χαλανδρίου πάνω από την Αναπαύσεως, έχουνε βέβαια και λεωφωρία και εξυπηρετούν όλες τις γύρω περιοχές. Έχω την εντύπωση ότι έχουν πιο φθηνές τιμές από τις τιμές που λες. Σε αυτό που σίγουρα υπερτερούν από τους άλλους είναι οι εξωτερικοί χώροι. Το προσωπικό τους τους είναι πολύ έμπειρο, σχεδόν όλες οι δασκάλες (8 τον αριθμό) είναι πολλά χρόνια εκεί (και αυτό λέει πολλά) και οι ιδιοκτήτες είναι στον χώρο 35 χρόνια με πολλή μεγάλη επιτυχία. Η πολιτική τους είναι να αναλαμβάνουν παιδάκια από 2 χρονων και πάνω (ή κοντα στα 2) αλλά κάνουν πολυ-πολύ καλή δουλεια. Εμάς μας το σύστησε φίλη νηπιαγωγός πού πήγανε εκεί τα 2 της αγόρια. Εμεις πάμε τα κόρίτσια μας εδώ και 3 χρόνια, πρώτα η μεγάλη και τώρα η μικρή και είμαστε πολυ-πολυ ευχαριστημένοι.

Αν θέλεις δες το και αυτό, νομίζω αξίζει τον κόπο...

Ο,τι άλλο θέλεις να ρωτήσεις, στην διάθεσή σου.

 

Καλή συνέχεια

 

Βασίλη, πηγαίνει ο γιος μου στο Toboggan. Ποια δασκάλα έχει η μικρή σου κόρη? Μήπως την κα Νιτσα? Λες να είναι συμμαθητές?

Link to comment
Share on other sites

Eμείς πηγαίνουμε από μωρά στην Συννεφούλα. 20 μηνών η μεγάλη και 14 μηνών το μωρό. Πλεόν συνεργάζομαι μαζί τους τρία χρόνια και έχω να πώ τα καλύτερα. Ζεστό σχολείο, οικογενειακό τα κορίτσια μου παιρνούν πολύ ωραία, το λατρεύουν.

Link to comment
Share on other sites

καλησπέρα,

συνιστώ ανεπιφύλακτα το play-town για το έμπειρο προσωπικό, την ασφάλεια και τους άριστα εξοπλισμένους εξωτερικούς κ εσωτερικούς χ΄ωρους ( έχει μεγάλο κήπο από πίσω που δε φαίνεται από το δρόμο).

Το κοριτσάκι μου πάει εκεί για δεύτερη χρονιά κ σύντομα θα στείλω κ το γιο μου.

Όσο για τις τιμές είναι αρκετα χαμηλές κ το βασικότερο σταθερές.

Ελπίζω να σε βοήθησα!!!!

Link to comment
Share on other sites

Μου κάνει εντύπωση η θέση της Cookie για το Playtown. Είναι και η μόνη θετική που γνωρίζω μετά από πολύμηνη προσωπική έρευνα.

 

Για το μόνο που θα συμφωνήσω είναι οι τιμές. Σίγουρα καλύτερες από άλλες τις περιοχής. Και οι εσωτερικοί χώροι δεν είναι κακοί. Αλλά η αυλή είναι πολύ μικρή. Και η πίσω. Και αυτό είναι κάτι που διαπιστώνεται εύκολα. Άλλωστε το ίδιο είναι και οι αυλές των σπιτιών στην περιοχή που έχουν εξαντλήσει το συντελεστή δόμησης, και όπως φαίνεται και ο συγκεκριμένος στάθμός το ίδιο έχει κάνει. Όσο για τα υπόλοιπα, συνεχίζω να έχω εντελώς διαφορετική άποψη.

 

Αλλά περί ορέξεως ... κολοκυθόπιτα.

Link to comment
Share on other sites

Ξεκίνησα τον γιο μου στο Γαιτανάκι. Είμαι πολύ ευχαριστημένη προς το παρόν.Μεγάλος κήπος, εμπειρες και ευχαριστες παιδαγωγοι, λίγα παιδια..

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλησπέρα,

 

Εγώ εχω ενα αγοράκι που παει για πρώτη χρονιά στον Παιδότοπο - Ντινα Καψάλη. Ολα πολυ καλα δες τον εαν θες.

 

Φιλια

 

Εkor

Link to comment
Share on other sites

Μήπως κανείς γνωρίζει ειδικά για τους δύο σταθμούς των Βριλησσίων "Χαμόγελο" και "Παιδότοπος"; Μαζί με τους "Αγριόκυκνους" είναι, νομίζω, οι πιο δημοφιλείς της περιοχής. Θα με ενδιέφερε μία σύγκριση μεταξύ τους, γιατί έχω κολλήσει. Τους έχω δει και τους δύο

Link to comment
Share on other sites

(συγγνώμη διέκοψα το μήνυμα χωρίς να το θέλω. Συνεχίζω)

 

Τους έχω δει και τους δύο, είναι λίγο πιο ακριβός ο Παιδότοπος, από χώρους μου φαίνονται παρόμοιοι, αλλά από προσωπικό, συμπεριφορά και πρόγραμμα δεν μπορώ να ξέρω. Μήπως κανείς γνωρίζει κάτι συγκριτικά;

Link to comment
Share on other sites

 • 4 months later...
 • 2 weeks later...

Το πού κατέληξε ο καθένας είναι κάτι πολύ προσωπικό, ούτε και σημαίνει ότι είναι και επιτυχημένη επιλογή. Επίσης, το παιδάκι σου είναι και αρκετά πιο μικρό από το δικό μου, σε κάθε περίπτωση.

Για την ιστορία και μόνο, θα σου πω ότι φέτος (από 01.09.2010) το κοριτσάκι μου (σχεδόν 4 χρονών πια) ξεκίνησε στον Παιδικό Σταθμό του Δήμου Βριλησσίων. Δεν μπορώ να σου πω εντυπώσεις ακόμα. Είναι πολύ νωρίς.

Από αυτά που είδα στους ιδιωτικούς σταθμούς, πάντως, αξίζει τον κόπο να ρίξεις μια ματιά στο Χαμόγελο και στον Παιδότοπο. Το Χαμόγελο μου δίνει την εντύπωση πάντως ότι εστιάζει περισσότερο στο να βοηθήσει τα παιδιά να γίνουν πιο ανεξάρτητα και αυτόνομα με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Ο Παιδότοπος ίσως είναι λίγο πιο χαλαρός. Τα παραπάνω είναι όμως μόνο εντυπώσεις. Ελέγξτε τα με προσωπική έρευνα παρακαλώ.

Καλή επιτυχία.

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητοί γονείς, χρειάζομαι τα "φώτα" σας. Έχω ένα κοριτσάκι 26 μηνών και θέλω να την ξεκινήσω σταθμό, γιατί με τη sitter που έχουμε στο σπίτι δεν είμαι ευχαριστημένη. Έχετε να μου προτείνετε κάποιον καλό στα Βριλήσσια ή στο Χαλάνδρι; Οποιαδήποτε πληροφορία θα με βοηθούσε πολύ :-)

Πιο συγκεκριμένα, έχετε καλή ή κακή εντύπωση για τους εξής:

-Χαμόγελο (Βριλήσσια)

-Σουζάνα (Χαλάνδρι)

-Nancy's Kinderland (Βριλήσσια) [διάβασα αντικρουόμενες απόψεις]

-Πιτσιρικούπολη (Χαλάνδρι)

-Ο Μικρός Παράδεισος (Χαλάνδρι)

-Συννεφούλα (Χαλάνδρι)

-Playtown (Βριλήσσια)

 

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

 

 

Αγαπητή,

 

Προτείνω ΣΟΥΖΑΝΑ ανεπιφύλαχτα. Μεγαλωσε και τα 2 μου παιδια από 4 μηνών. Εχω να πω τα καλύτερα! Ακόμα εκει τα έχω.

Link to comment
Share on other sites

ΑΓΡΙΟΚΥΚΝΟΙ στα Βριλήσσια. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.

 

Εκει πήγε η κόρη μου μέχρι που τελείωσε και το νηπιαγωγείο (και παει και τώρα λίγο μετά το σχολείο) κι εκεί πάει και ο μικρός μου. Μας τον είχαν συστήσει κι εμάς. Τον έχω συστήσει σε αρκετές φίλες οι οποίες έχουν τελικά γράψει εκεί τα παιδάκια τους. Είναι όλες τους ευχαριστημένες.

 

Η δ/ντρια είναι παιδοψυχολόγος, έχει σταθερό προσωπικό (όχι αλλαγές στις δασκάλες και το βοηθητικό προσωπικό). Καθαρό περιβάλλον και προσέχουν τα παιδιά. Πολύ καλό εκπαιδευτικό πρόγραμμα και πολλές δραστηριότητες και ενασχολήσεις.

 

Πριν τους ΑΓΡΙΟΚΥΚΝΟΥΣ είχαμε δει το ΧΑΜΟΓΕΛΟ. Δεν μας κέρδισε.

Link to comment
Share on other sites

ΑΓΡΙΟΚΥΚΝΟΙ στα Βριλήσσια. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.

 

Εκει πήγε η κόρη μου μέχρι που τελείωσε και το νηπιαγωγείο (και παει και τώρα λίγο μετά το σχολείο) κι εκεί πάει και ο μικρός μου. Μας τον είχαν συστήσει κι εμάς. Τον έχω συστήσει σε αρκετές φίλες οι οποίες έχουν τελικά γράψει εκεί τα παιδάκια τους. Είναι όλες τους ευχαριστημένες.

 

Η δ/ντρια είναι παιδοψυχολόγος, έχει σταθερό προσωπικό (όχι αλλαγές στις δασκάλες και το βοηθητικό προσωπικό). Καθαρό περιβάλλον και προσέχουν τα παιδιά. Πολύ καλό εκπαιδευτικό πρόγραμμα και πολλές δραστηριότητες και ενασχολήσεις.

 

Πριν τους ΑΓΡΙΟΚΥΚΝΟΥΣ είχαμε δει το ΧΑΜΟΓΕΛΟ. Δεν μας κέρδισε.

 

 

Απο ποια ηλικια δεχονται; Και εχουν ιστοσελιδα γιατι δεν βρηκα στο google.

Link to comment
Share on other sites

 • 4 months later...
Αγαπητή,

 

Προτείνω ΣΟΥΖΑΝΑ ανεπιφύλαχτα. Μεγαλωσε και τα 2 μου παιδια από 4 μηνών. Εχω να πω τα καλύτερα! Ακόμα εκει τα έχω.

 

 

 

Ελπίζω να δεις το μηνυμά μου, γιατί θα ήθελα να μου πείς το κόστος στην Σουζάνα... Ευχαριστώ...

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...