Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Υστεροσκοπιση στο ΓΠΝ Πατρών(Ρίου)

maira77

Recommended Posts

Αν κάποια κοπέλα έχει εμπειρία απο γυναικολόγο στο Ρίο και Υστεροσκόπηση , σας παρακαλώ να με ενημερώσει.

Έχω μια τελειώμηνη εγκυμοσύνη , έμεινα έγκυος μετά απο 1 1/2 μήνα αιμοραγιών και πρόκληση χημικής απόξεσης , η κύηση παλλιδρόμησε , μετά την απόξεση επισκεύφθηκα 2 άλλους γυναικολόγους οι οποίοι με ξεφορτώθηκαν με ελαφρυά πηδηματάκια η γνωμάτευση ήταν σκιά στο ενδομήτριο το οποίο είναι είτε πολύποδας είτε σύμφηση απο απόξεση και έχει γίνει φραγή με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει γονιμοποίηση + 2 οινομοιώματα.

Έχω ταλαιπώρηθεί με τους γιατρούς , αν κάποια κοπέλα μπορεί να με πληροφορήσει για την ανάλογη περίπτωση με γιατρό στο Ρίο στην Πάτρα γιατί δυστυχώς μου είναι σχεδόν αδύνατο να πάω Αθήνα.

Ευχαριστώ πολύ, περιμένω......

Διαφημίσεις

μαιρα κ γω απο πατρα ειμαι ποιος γιατρος σε παρακολουθει?η αδερφη μου θα κανει υστεροσκοπηση την αλλη εβδομαδα για αφαιρεση πολυποδα στον οικονομοπουλο,εγω αν κ εχω ασφαλεια ολες τις εξετασεις μου(λογο δυο παλινδρομων )τις κανω σε εξωτερικο γιατρο γιατι στο ριο δεν βγαζεις ακρη ,χρονοβορες οι διαδικασιες .αν θες να σου πω σε ποιον γιατρο παω πες μου να σου στειλω πμ,η αδερφη μου λογο οικονομικης δυσχειρειας δεν προτημησε τον δικο μου οχι οτι στοιχιζει πολλα αλλα αυτη την στιγμη δεν υπαρχουν λεφτα.

fSOwp2.png

ηρθες ψυχη μου κ γεμησες την ζωη μου!!!ΜΑΡΙΑ- ΕΙΡΗΝΗ

ersTp3.png

16/9/12 ηρθε κ το χρυσανθεμακι μου

κοριτσια καλησπερα,

maira77 εγω ειμαι απο καλαματα αλλα εχω κανει λαπαροσκοπηση στο ριο, στον αντωνακη.

εχω διαφραγματικη μητρα και την εκανα εκει για οικονομικους λογους.

εισαι σιγουρη πως κανουν υστεροσκοπηση γιατι εμενα μου ειχε πει ο αντωνακης πως δεν κανουν και πρεπει να παω αθηνα.

για να μην σε μπερδευω ισως εμενα να μου ειπε οχι για το διαφραγμα.

εσυ για ποιο λογο θα κανεις?

668bab1939.png

ξεχασα να σου πω οτι εμεινα ευχαριστημενη.

δεν μου στοιχισε τιποτα μπηκα την πεμπτη πρωι και βγηκα το σαββατο το πρωι και ηταν μια χαρα, το προσωπικο και οι γιατροι.

668bab1939.png

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις......

Ελπίδα στον Αντωνάκη , είχα πάει πρώτο ραντεβού στην 1η μου εγκυμοσύνη και έφυγα κλαίγοντας , μάλλον τον είχα πετύχει σε άσχημη μέρα και δεν ξανατολμάω να πάω......

adnihor θα σου στείλω σε πμ τους γιατρούς που έχω πάει , τώρα σκέφτομαι και εγώ για τον οικονομόπουλο , απλά το ψάχνω για να ακούσω απόψεις , αν μπορούσες να μου πείς αν η αδερφή σου είναι ικανοποιημένη ...... περί του γυναικολογικού προβλήματος για εγκυμοσύνες μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει κάτι αρνητικο αλλά αυτή τη στιγμή ενδιαφέρομαι για γυναικολογικά θέματα.....

Διαφημίσεις

Καλημέρα maira77 . Δεν έχει χρειαστεί να κάνω κάποια τέτοια εξέταση αλλά ξέρω για τον Αντωνάκη πως είναι μάλλον ο καλύτερος στο Ρίο. Είναι απότομος και πραγματικά έχει απαράδεκτη συμπερηφορά αλλά.... Λένε και για το Δεκαβάλα ότι είναι καλός. Ότι και αν αποφασίσεις καλή επιτυχία και καλά αποτελεσμάτα!

Νεφέλη:1-1-08 Άλκηστις:1-4-09 Ίριδα:17-6-10

γεια σας κοριτσια.και εγω μενω Πατρα αλλα με παρακολουθουσε γιατρος στην Αθηνα.τωρα αποφασισα επειδη ακουσα οτι στο Ριο εχει καλους γυναικολογους να παω εκει.ξερετε ποιος αν εχετε ακουσει ειναι καλος και αν ξερετε αν γινετε πλεον εξωσωματικη εκει?

• 9 χρόνια μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...