Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Ο γιος μου, 3.5 ετών, εδώ και τρεις ημέρες, κάθε απόγευμα, κοκκινίζουν τα μάγουλά του, όπως όταν έχει πυρετό. Πυρετό όμως δεν έχει. Σας έτυχε κάτι παρόμοιο?

• 1 χρόνο μετά...

Διαφημίσεις

εμας μας ειχε τυχει οταν ηταν 5 μηνων και δεν ειχε και εμας πυρετο. η αλλεργικο ειναι ή το παθαινει επειδη τριβετε στους καναπεδες ή επειδη ζεσταινετε. δεν ειναι τιποτα ανησυχιτικο. εμεις βαζουμε μια αλοιφουλα τη sebamed facial creme

και στον δικο μου κοκκινιζουν αλλα σκεφτηκα οτι ειναι απο τον ηλιο επειδη παιζει λιγο εξω. εσενα δεν βγαινει εξω , υπαρχει περιπτωση να ειναι απο αυτο? το λεω επειδη ειναι μονο απογευμα οπως στον δικο μου.

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Διαφημίσεις

Ναι,τωρα που το ειπες κ το ειδα ολα εκτος απο ενα ειναι 3 ετων.Δεν νομιζω να παιζει ομως καποιο ρολο,σκέφτηκες κατι?

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Κορίτσια, εμάς η μικρή πριν ένα μήνα σηκώθηκε ένα πρωί με λίγη γκρίνια χωρίς όμως κι ιδιαίτερο. Το μεσημέρι που γύρισα από τη δουλειά την βρήκα με κόκκινα μάγουλα, σαν κλόουν ήτανε. Επειδή μου έκανε εντύπωση και επειδή μετά το αλλεργικό που είχε πάθει φοβάμαι, τη βούτηξα και την πήγα παιδίατρο. Και εκεί που περίμενα να μου πει ότι μάλλον αρρωσταίνει, τι ακούω; Οστρακιά! Μου ήρθε ο ουρανός καπέλο.

Του δικου μου μετα απο ωρα υποχωρεί,της δικια σου ειναι ακομη τα μουγουλακια της ετσι ή εχει φυγει?Θυμαμαι οταν ειχα περασει μικρη οστρακια ειχα μικρα-μικρα σπυριακια σε ολο το σωμα.Εχει τρια-τεσσερα συνεχομενα βραδια που κοκκινιζουν αν το κανει κ σημερα θα τον παω αυριο παιδιατρο.

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Διαφημίσεις

Του δικου μου μετα απο ωρα υποχωρεί,της δικια σου ειναι ακομη τα μουγουλακια της ετσι ή εχει φυγει?Θυμαμαι οταν ειχα περασει μικρη οστρακια ειχα μικρα-μικρα σπυριακια σε ολο το σωμα.Εχει τρια-τεσσερα συνεχομενα βραδια που κοκκινιζουν αν το κανει κ σημερα θα τον παω αυριο παιδιατρο.[/QUO

Αυτό έγινε πριν 1 μήνα.Κατευθείαν μας έδωσε αντιβίωση για 10 μέρες αλλά από την επόμενη κιόλας μέρα ήταν καλύτερα.Ξέχασα να πω ότι σπυράκια είχε ελάχιστα μόνο στα πόδια. Η γιατρός είπε ότι την πέρασε ελαφρά γιατί το καταλάβαμε το πρώτο 24ωρο και άρχισε αμέσως αντιβίωση.

καλημερα σας!Εμενα η δικια μου 4,5 μηνων κοκκινιζει πολύ ειδικα οταν θηλαζει αλλα δεν νομιζω να ειναι κατι σοβαρο.Γενικα παντως ειναι ροδαλο μωρο και το θεωρουσα καλο.Λετε να μην ειναι?

Οστρακιά??? αμάν!

έχει σπιθουράκια γύρω απ το πουλάκι του μόνο, τίποτα άλλο.. αλλά σε συνδιασμό με τα κόκκινα μάγουλα???

έχει όμως και πολύ βήχα και συνάχι, εγώ νόμιζα είναι κάτι ακόμη από το κρύωμα..

για να πάρω τηλ την παιδίατρο...

Οστρακιά??? αμάν!

έχει σπιθουράκια γύρω απ το πουλάκι του μόνο, τίποτα άλλο.. αλλά σε συνδιασμό με τα κόκκινα μάγουλα???

έχει όμως και πολύ βήχα και συνάχι, εγώ νόμιζα είναι κάτι ακόμη από το κρύωμα..

για να πάρω τηλ την παιδίατρο...

Κι εγώ όταν άκουσα οστρακιά, τα χρειάστηκα, είχα χρόνια να ακούσω. Η γιατρός όμως μου είπε ότι ουσιαστικά είναι οξεία λαρυγγίτιδα με χαρακτηριστικά τα μάγουλα, τα σπυράκια και συμπτώματα ίωσης λαιμό, βήχα κτλ. Εμείς ήμασταν τυχεροί γιατί την πήγαμε αμέσως και την πέρασε σχετικά εύκολα. Στην αρχή όμως που το άκουα κόντεψα να μείνω.Ξέχασα να πω ότι είναι κολλητική και ότι από ό,τι μου είπανε είναι διαδεδομένη σε παιδικούς κτλ γιατί είναι το μικρόβιο του στρεπτόκοκου που κολλάει το ένα παιδάκι από το άλλο.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...