Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Το βαλιτσάκι του mothercare

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 763
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό το βαλιτσάκι δεν είναι τις mothercare!!!

CareDirect λέγεται και είναι διαφημιστική εταιρεία και βάζει μέσα ότι δείγματα της στέλνουν οι εταιρείες!!!!!!!

Χθες το παρέλαβα και δεν είχε απολύτως τίποτα της mothercare μέσα, σε αντίθεση με το 2005 και το 2008!!!!!

Καλά του 2008 ήταν γεμάτο πράγματα, είχε της προδέρμ ή περσιλ απορρυπαντικό (δεν θυμάμαι), φισαν, νιβεα, κικο (πιπίλα), ντετολ, σουντοκρεμ!!!! Ήταν ασήκωτω!!!

Φέτος μόνο το μπιμπερό της αβέντ αξίζει!!!!!!!!

......και αυτό μόνο και μόνο γιατί είμαι φανατική χρήστης του θήλαστρου, οπότε με βολεύει!!!

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Καλησπερα.

για να καταλαβω,

τηλεφωνο στα τηλεφωνα που γραφετε και τους λεω τι?

οτι θα γεννησω την ταδε ημερομηνια?

και σε ποιον μηνα πρεπει να ειμαι?

να περιμενω να κλεισω τον 5ο και μετα?

αν το ηξερα θα τηλεφωνουσα και στο πρωτο!

Διαφημίσεις

xanthi καλημέρα!Λογικά μπορούν να το στείλουν και σε σένα,παίρνεις τηλέφωνο στη mothercare Ελλάδας και σου κάνουν μερικές ερωτήσεις και στο στέλνουν με το ταχυδρομείο.

το ελαβα και εγω το συγκεκριμενο βαλιτσακι ειχε δειγματακι δεν θυμαμαι την μαρκα κρεμα για τις γαμπες και ποδολουτρο που το εκανα και πραγματικα ενιωσα καλυτερα

καλημερα

χτες παρελαβα το "γλυκεια αναμονη" ειχε μεσα νιβεα κρεμα συγκαματος και κατι αλλες εκτος απο mothercare ...απο babylino & libero μεχρι τωρα μονο κουπονια εχω λαβει.μηπως πρεπει να κανω κατι αλλο?.

Διαφημίσεις

pampers 8001140222

babylino 8001184200

libero 8001154237

nestle 8001168068

pampers 8001140222 ==> πηρα και μου λεει λαθος αριθμος

babylino 8001184200 ==> θα μου το στειλουν μου ειπε την ερχομενη εβδομαδα με courier

libero 8001154237 ==> οκ παει κι αυτο θα περασουν μου ειπαν κι απο το μαιευτηριο ,δεν στελνουν βαλιτσακι κουπονια και κατι δωρακια απλα θα μου στελνουν μου ειπε.

Παμε και στο τελευταιο :P

nestle 8001168068 ==>Θα το κοιταξει μου ειπε αυτη και θα με καλεσει αντε να δουμε...

Θα γεμισουμε δωρακια και βαλιτσακια:D:D:D:D

• 2 εβδομάδες μετά...
pampers 8001140222 ==> πηρα και μου λεει λαθος αριθμος

babylino 8001184200 ==> θα μου το στειλουν μου ειπε την ερχομενη εβδομαδα με courier

libero 8001154237 ==> οκ παει κι αυτο θα περασουν μου ειπαν κι απο το μαιευτηριο ,δεν στελνουν βαλιτσακι κουπονια και κατι δωρακια απλα θα μου στελνουν μου ειπε.

Παμε και στο τελευταιο :P

nestle 8001168068 ==>Θα το κοιταξει μου ειπε αυτη και θα με καλεσει αντε να δουμε...

Θα γεμισουμε δωρακια και βαλιτσακια:D:D:D:D

1) Τηλεφώνησα στη pampers βγαίνει τηλεφωνητής και σου δίνει ένα σταθερό τηλέφωνο για να γίνεις μέλος και όταν παίρνεις εκεί σε παραπέμπει στο 8001182800 που είναι το τηλέφωνο που σου στέλνουν το βαλιτσάκι της mothercare.

Εδωσα τα στοιχεία μου για το βαλιτσάκι και μου είπαν ότι σε 40-45 μέρες θα μου το στείλουν.

2) Για τα babylino μπήκα στο site τους www.babylino.gr και γράφτηκα μέλος

3) Για τα libero έδωσα τα στοιχεία και είπαν θα μου στείλουν εκπτωτικά κουπόνια και

4) Στη nestle μου είπαν να πάρω όταν αρχίσει να τρώει κρεμούλες.

Έστειλα πριν 10 μέρες περίπου email στη babylino για να μου στείλουν δείγματα των προϊόντων τους και χθες μόλις, μου στείλανε με κούριερ μία κούτα που περιείεχε: μωρομάντηλα, σερβιέτες, ένα κουτί πάνες για νεογέννητα, μπαμπάκι και κουπόνια.

Διαφημίσεις

Εχω γεμισει απο κουπονια.... η nestle με πηρε τηλεφωνο την επομενη μερα που γεννησα και μου ειπαν οτι δεν στελνουν κανενα δωρο και κανενα βαλιτσακι ισως μου ειπε η κοπελα καποια αλλη εταιρεια να δινει δωρα... τι να πει κανεις ουτε αυτη ηξερε τι της γινοταν ...

απο το νοσοκομειο παντως εφυγα με 2 καλαθακια με διαφορα δωρακια της johnsons:) και ενα σακιδιο της libero....δεν μπορω να πω εμεινα ευχαριστημενη απο το μαιευτηριο ..μερικα δειγματα μου εδωσε και η γιατρος μου λιγες μερες πριν γεννησω.....εχω γεμισει απο σαμπουαν , μωρομαντηλα , πανες,κρεμουλες για τον πωπω οοοοο ενα σωρο :)

Εχω γεμισει απο κουπονια.... η nestle με πηρε τηλεφωνο την επομενη μερα που γεννησα και μου ειπαν οτι δεν στελνουν κανενα δωρο και κανενα βαλιτσακι ισως μου ειπε η κοπελα καποια αλλη εταιρεια να δινει δωρα... τι να πει κανεις ουτε αυτη ηξερε τι της γινοταν ...

απο το νοσοκομειο παντως εφυγα με 2 καλαθακια με διαφορα δωρακια της johnsons:) και ενα σακιδιο της libero....δεν μπορω να πω εμεινα ευχαριστημενη απο το μαιευτηριο ..μερικα δειγματα μου εδωσε και η γιατρος μου λιγες μερες πριν γεννησω.....εχω γεμισει απο σαμπουαν , μωρομαντηλα , πανες,κρεμουλες για τον πωπω οοοοο ενα σωρο :)

σε ποιο νοσοκομειο γεννησες???

apHGp3.png

κοριτσια εγω οταν γεννησα το δεκεμβριο πηρα 3 βαλιτσακια κουτι pampers , μεγαλη τσαντα libero(δωρο μαιευτηριου) και ενα κουτι nivea... και γενικα δινουν πολλα αλλα διαφορα δειγματα...

κοριτσια εγω οταν γεννησα το δεκεμβριο πηρα 3 βαλιτσακια κουτι pampers , μεγαλη τσαντα libero(δωρο μαιευτηριου) και ενα κουτι nivea... και γενικα δινουν πολλα αλλα διαφορα δειγματα...

βρε κοριτσια σε ποιο νοσοκομειο γεννησατε και σες εδωσαν τοσα πραγματα???εκτος και αν το αρχισαν τωρα αυτο το κολπο γιατι εγω γεννησα 4/11/08 τον μικρο μου και με το ζορι(που λεει ο λογος) μου δωσανε το κουτι pampers!!!

apHGp3.png

Έστειλα πριν 10 μέρες περίπου email στη babylino για να μου στείλουν δείγματα των προϊόντων τους και χθες μόλις, μου στείλανε με κούριερ μία κούτα που περιείεχε: μωρομάντηλα, σερβιέτες, ένα κουτί πάνες για νεογέννητα, μπαμπάκι και κουπόνια.

Την προηγούμενη Πέμπτη έστειλα στη babylino και σήμερα το μεσημέρι μου στείλανε ότι προανέφερες!!!Αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένη!!!!!!

Καλησπερα σε ολους!

Mariakik εγω σημερα πηρα σημερα σε ολους και τα ζητησα!

και εγω στην αρχη δεν ηξερα τι να πω , αλλα ενταξει εκεινοι ξερουνε τι θελουμε!

Εγω ειπα οτι περιμενω παιδακι και κανω μια ερευνα για πανες και σκεφτηκα μηπως εχουνε δειγματα ή κουπονια!και αμεσως σου απαντανε ευγενικα και θετικα!

Εγώ δεν πήρα τηλέφωνο. Εστειλα εμαιλ και ζήτησα κάποια δείγματα από τα προϊόντα τους για να τα χρησιμοποιήσω και έτσι να τα μάθω κιόλας. Μου έστειλαν ένα πολύ ευγενικό μήν. ότι σας ευχαριστούμε πολύ και μέσα σε μία με δύο εβδομάδες μου στείλανε αυτά που προανέφερα.

βρε κοριτσια σε ποιο νοσοκομειο γεννησατε και σες εδωσαν τοσα πραγματα???εκτος και αν το αρχισαν τωρα αυτο το κολπο γιατι εγω γεννησα 4/11/08 τον μικρο μου και με το ζορι(που λεει ο λογος) μου δωσανε το κουτι pampers!!!

εγω κ τις δυο φορες αρεταιειο.. και τις δυο φορες πηρα πολλα... απλα την δευτερη φορα επειδη ημουν στο μονοκλινο, η κοπελα που μου εφερε μια τσαντα (τελευταια) γεματη πραγματα ειπε οτι ειναι δωρο του νοσοκομειου αυτη;) ....τα αλλα δυο τα πηρα και στην πρωτη γεννα....οταν τα φερνουν εκει παιρνουν και τα στοιχεια σου για να σου στειλουν τα κουπονια...εμενα και τις δυο φορες εγραψαν λαθος επιθετο και ερχοντουσαν κατι κουλα επιθετα που οταν τα εβλεπα γελαγα μετα για αρκετη ωρα:lol:...και δεν εχω και δυσκολο επιθετο μαλλον το αντιθετο το ακους σε καθε γωνια κατι σαν το παπαδοπουλου ενα πραγμα, πως το ακουσαν αυτες λαθος ενας θεος ξερει....:roll:

Όταν περνετε τηλ τί τους λέτε;Πώς τους ζητάτε τα δώρακαι τα βαλιτσάκια;

Τους λέω ότι είμαι έγκυος και θα με ενδιέφερε να μου στείλουν κουπόνια και δείγματα.Ζητάνε τα στοιχεία και μας τα στέλνουν!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...