Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Το βαλιτσάκι του mothercare

Recommended Posts

Κορίτσια πρέπει να είσαι σε κάποια συγκεκριμένη βδομάδα κυήσεως για να στο στείλουν αυτο το βαλίτσάκι???? Εγώ μπορώ να το παραλάβω που είμαι στην αρχή ακόμα???

Κούκλα ο γιατρός μου έδωσε τη βαλίτσα στον 4 μήνα αλλά δεν είμαι σίγουρη αν μπορείς να την πάρεις πιο νωρίς, ρώτησε στα τηλέφωνα πιο πάνω για σίγουρα :D:D

EwCip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 763
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μολις πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι μεσα σε 2 μηνες θα το λαβω ταχυδρομικα και συγχονως μπηκα και σε μια κληρωση που θα γινει τελος Ιουλιου....

Τωρα απλα περιμενω :D

κορίτσια, και εγώ είχα παραλάβει το βαλιτσάκι προς το τέλος της εγκυμοσύνης, αυτό με το μπιμπερό που λέτε, και μου το ξαναστείλανε πριν από ένα μήνα περίπου χωρίς να το έχω ξαναζητήσει....:-)

το δεύτερο είχε διαφορετικά πράγματα......

το βαλιτσακι του mothercare ειναι το βαλιτσακι που σου δινει ο γυναικολογος ''για την μελλουσα μαμα'' που λεει ενα μπλε; οπως και να εχει εγω το παρειγγιλλα. παντως το βαλιτσακι του γυναικολογου που πηρα ειχε 2 δειγματακια κρεμας για τα συγγαματα και ενα σωρο φιλαδια και κουπονια που ειχαν ληξει...ελπιζω της mothercare αν ειναι τελικα διαφορετικο να εχει περισσοτερα...

Μόλις σήμερα έλαβα μέσω ΕΛΤΑ το βαλιτσάκι του mothercare - ή για να είμαστε ακριβείς της caredirect. Επειδή αρκετές κοπέλες ίσως να αναρρωτιούνται για το περιεχόμενό του σκέφτηκα να σας γράψω τι περιέχει ώστε να ξ΄'ερετε τι να περιμένετε.

Ξεκινώ περιγραφή:

Είναι ένα μεσαίου μεγέθους σιελ-ροζ κουτί με αρκουδάκια με τυπωμένη πάνω τη φράση η πιο γλυκιά αναμονή. Ανοίγοντας το βρήκα μέσα τα εξής:

Μια επιστολή και ένα διαφημιστικό για το διαδικτυακό χώρο της caredirect που απευθύνεται σε γονείς.

Ένα διαφημιστικό φυλλάδιο και μια επιστολή από τη nivea baby που συνοδεύονταν από μια μικρή συσκευασία μωρομάντηλα, μια μικρούλα κρέμα (15 ml) πρόληψης των συγκαμάτων και δύο εκπτωτικά κουπόνια για προιόντα nivea baby αξίας 2,20 ευρώ.

Έναν κατάλογο προιόντων της fisher price κι ένα εκπτωτικό κουπόνι 5,00 ευρώ για την αγορά ενός μουσικού περιστρεφόμενου - Αστεράκια.

Έναν κατάλογο προϊόντων της maxi-cosi

Έναν κατάλογο προϊόντων της philips - avent που συνοδεύονταν από ένα DVD με τίτλο "Οδηγός μητρικού θηλασμού"

Ένα βιβλιάκι με τίτλο "Η πιο γλυκιά αναμονή".

Ένα ενημερωτικό φυλλάδιο για τον αναπνευστικό συγκυτιακό ιό.

Ένα φακελάκι με την ένδειξη Footcare Kit το οποίο περιείχε: ένα κατάλογο προϊόντων της Gehwol (προϊόντα περιποίησης ποδιών), μια μικρή κρεμούλα για τα πόδια (20ml) κι ένα φακελάκι με κάποιο προϊόν για ποδόλουτρο.

Μια sudocream των 15 gr.

Με το καλό να αποκτήσετε όλες τα μωράκια σας!!!

*

Διαφημίσεις

Μόλις σήμερα έλαβα μέσω ΕΛΤΑ το βαλιτσάκι του mothercare - ή για να είμαστε ακριβείς της caredirect. Επειδή αρκετές κοπέλες ίσως να αναρρωτιούνται για το περιεχόμενό του σκέφτηκα να σας γράψω τι περιέχει ώστε να ξ΄'ερετε τι να περιμένετε.

Ξεκινώ περιγραφή:

Είναι ένα μεσαίου μεγέθους σιελ-ροζ κουτί με αρκουδάκια με τυπωμένη πάνω τη φράση η πιο γλυκιά αναμονή. Ανοίγοντας το βρήκα μέσα τα εξής:

Μια επιστολή και ένα διαφημιστικό για το διαδικτυακό χώρο της caredirect που απευθύνεται σε γονείς.

Ένα διαφημιστικό φυλλάδιο και μια επιστολή από τη nivea baby που συνοδεύονταν από μια μικρή συσκευασία μωρομάντηλα, μια μικρούλα κρέμα (15 ml) πρόληψης των συγκαμάτων και δύο εκπτωτικά κουπόνια για προιόντα nivea baby αξίας 2,20 ευρώ.

Έναν κατάλογο προιόντων της fisher price κι ένα εκπτωτικό κουπόνι 5,00 ευρώ για την αγορά ενός μουσικού περιστρεφόμενου - Αστεράκια.

Έναν κατάλογο προϊόντων της maxi-cosi

Έναν κατάλογο προϊόντων της philips - avent που συνοδεύονταν από ένα DVD με τίτλο "Οδηγός μητρικού θηλασμού"

Ένα βιβλιάκι με τίτλο "Η πιο γλυκιά αναμονή".

Ένα ενημερωτικό φυλλάδιο για τον αναπνευστικό συγκυτιακό ιό.

Ένα φακελάκι με την ένδειξη Footcare Kit το οποίο περιείχε: ένα κατάλογο προϊόντων της Gehwol (προϊόντα περιποίησης ποδιών), μια μικρή κρεμούλα για τα πόδια (20ml) κι ένα φακελάκι με κάποιο προϊόν για ποδόλουτρο.

Μια sudocream των 15 gr.

Με το καλό να αποκτήσετε όλες τα μωράκια σας!!!

Κορίτσια ακριβώς αυτά περιείχε κ σε μένα!

Μόλις χτες το παρέλαβα από κούριερ!!

M1fyp3.png

g5E6p3.png

Ούτε μπιμπερό δεν έιχε?

όχι δεν είχε

ούτε αυτά τα ποδο-προϊόντα

μάλλον το αλλάζουν κάθε τόσο

υγ = προχθες μου στείλανε κ άλλο βαλιτσάκι από τα babylino αυτή τη φορά

που είχε μέσα: ένα κουτί πάνες για νεογέννητο, ένα πακέτο μωρομάντηλα, ένα πακέτο σερβιέτες, ένα βαμβάκι, αυτά σε κανονική συσκευασία

και ένα πακετάκι με 4-5 σερβιετάκια. Επίσης κουπόνια για πάνες και δελτίο εγγραφής στο babylino club.

Δηλαδή δεν περιειχε πιπίλα που άκουσα πιο πάνω ή μπιμπερό avent ή κάτι άλλα που έγραψαν κοπελες???

εμένα μου έδωσε ένα η γραμματέας της γυναικολόγου και δεν είχε μέσα ούτε μπιμπερό, ούτε πιπίλα, ενώ αυτό που μου έστειλαν με το ταχυδρομείο είχε μέσα μπιμπερό.

Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχε εκτός την πιπίλα και δειγματάκια αφρόλουτρα από το mothercare, στην δεύτερη εγκυμοσύνη είχε περισσότερα πράγματα, δεν θυμάμαι τι, αλλά ήταν θεόβαρο!!!!!!!!!!!!

πιπίλες είχαν της καουτσούκ της chicco

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Διαφημίσεις

kalispera .. emena i babylino pantws proxtes mou esteile mono ekptwtika kouponia ... kai exon kai hmeromhnia liksews gia auto ki egw 8a paw na parw merika mpempilina gia mena kai merika gia ton anipsio mou mias ki exoun sugkekrimena kouponia... min xa8oun ,.. valitsaki apo tin babylino den exw lavei...

εμενα ηρθε τη βδομαδα που περασε και ειχε μεσα οτι ανεφερε η παραπανω κοπελια χωρις το εκπτωτικο κουπονι της ficher price στις προηγουμενες εγκυμοσυνες οντως ειχε πιο πολλα πραγματακια αλλα μπουκαλι ποτε δεν μου ετυχε!!!!!!τι να πεις.............

Άγγελος 11/10/2005

Νικόλας 05/04/2008

Μαριλένα 23/08/2010

Εύα 3/05/2013 ;)

Διαφημίσεις

• 1 month later...

κι εγω το παρελαβα και είχε αυτα ακριβως που λεει η anna+.Κριση και στα διαφημιστηκα!!!!!!!!Η ξαδερφη μου που γεννησε πριν δυο χρόνια και της το στειλανε είχε μπιμπερο,πιπιλα, μωρομαντηλα με κουτι, αντισηπτικο και κρεμα συγκαματος

Ωστοσο πηρα τηλ και στη babylino και μου στειλανε σε 2 εβδομαδες ένα βαλιτσακι με κουπόνια εκπτωτικα πάνες για νεογεννητα, σερβιετες, βαμβακι και ενα κουτι με μωρομαντηλα.:lol::lol::lol: Εστειλα mail και σε pampers αλλα τίποτα ακόμη.:roll:

lMz8p3.png[

ποιο ειναι το τηλεφωνο του mothercare?

κοριτσια βοηθηστε..που πρεπει να απευθυνθω κι εγω για τα βαλιτσακια?

To τηλέφωνο για τα βαλιτσάκια του mothercare είναι το 8001182800 χωρίς χρέωση από σταθερό τηλέφωνο - απλώς πρέπει να τηλεφωνήσετε εγκαίρως γιατί χρειάζεται περίπου 1 + 1/2 μήνα για να σας το στείλουν.

Με το καλό να υποδεχτείτε τα μωράκια σας :-)

*

καλησπερα κοριτσια...!!!!πηρα τηλ για το βαλιτσακι της pampers kai του babylino...υπαρχει και για το libero?ποιο ειναι το τηλ....?υπαρχουν και απο αλλες εταιριες???

καλησπερα κοριτσια...!!!!πηρα τηλ για το βαλιτσακι της pampers kai του babylino...υπαρχει και για το libero?ποιο ειναι το τηλ....?υπαρχουν και απο αλλες εταιριες???

Βαλιτσάκι libero 800 11 84200

Βαλιτσάκι pampers 800 11 40222

Βαλιτσάκι nivea υπάρχει αλλα δεν έχω τηλ. Μπες στο σαιτ τους μήπως υπάρχει κάποιο την γιατί με μέηλ που τους ζήτησα δεν μου απάντησαν ποτε.

Τι είχαν μέσα αυτή τη φορά τα βαλιτσάκια;

Πριν από λίγο έλαβα ένα κουτί από τα babylino είχα στείλει email την προηγούμενη εβδομάδα. Εχει μέσα συσκευασία με 28 πάνες, μωρομάντηλα συσκευασία 72 τεμ, 1 πακέτο βαμβάκι, 1 πακέτο σερβιέτες 3 κουπόνια εκπτωτικά, και ένα φυλάδιο με τα προιόντα. Τώρα θα πάρω στην mothercare και pampers.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...