Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Edit admin δείτε και εδώ

 

 

Σκεφτόμαστε σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνουμε το τραπέζι της βάφτισης των διδύμων σε κάποιο κτήματα κοντά στην εκκλησία.

Σημειώνω οτι το μυστήριο θα γίνει αρχές καλοκαιριού στην Αθήνα,οπότε ποντάρω στις καλές καιρικές συνθήκες.

Μια άλλη ιδέα είναι η τέλεση του μυστηριου και αργότερα της δεξίωσης στον ίδιο χώρο,δηλαδή σε κάποιο κτήμα που έχει και εκκλησάκι.Τα θετικά είναι οτι οι καλεσμένοι δεν θα μπούν στη διαδικασία να οδηγήσουν και ενδεχομένως να μπερδευτούν,αλλά μετά το μυστήριο θα έχουν να περπατήσουν λίγα μέτρα.

Πώς σας φαίνεται σαν ιδέα;

Ποια απο τις δύο επιλογές θεωρείται καλύτερη και μήπως το σκηνικό θυμίζει λίγο...γάμο;:roll:

D3Dhp2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Πρέπει καταρχάς να ρωτήσεις αν κάνουν τη βάφτιση μέσα στο κτήμα.Νομίζω ότι πρέπει να φέρεις δικό σου παπά ή κάτι τέτοιο.Επειδή το έψαξα και εγώ μια και βαφτίζω το γιό μου τον Ιουλίο το μεσημέρι, βρήκα ένα χώρο-κτήμα κοντά στο εκκλησάκι που ήθελα το οποίο έχει και εσωτερικό και εξωτερικό χώρο.Παιζει ρόλο και πόσα άτομα θα έχεις αν είναι λίγα ο χωρος θα φαίνεται άδειος και μάλλον θα σου βγει αρκετά ακριβά.Πάντως αν θες κτήμα για αρχές καλοκαιριού μάλλον πρέπει να βιαστείς.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

λογω του οτι και εγω ειμαι στο ψαξιμο τωρα σκεφτηκα να πουμε που εκανε ο καθενας μας την βαπτιση του παιδιου του, τις εντυπωσεις μας και φυσικα κοστος.

 

ετσι πιστευω και ιδεες θα δωσουμε και θα αποφυγουμε τισ δυσαρεστες εκπληξεις οπως π.χ. φαγητο ,μουσικη κ.α.

 

λοιπον μεχρι στιγμης εγω εχω παει Παρνηθα που οι τιμες εχουν ξεφυγει παντελως, αν βαλω 2 με 3 ευρω παραπανω κλεινω κτημα με την τιμη που μου δωσανε, καλοι χωροι αλλα απο τιμες αστα να πανε, το μενου μου φανηκε καλο και καποιες φορες πλουσιο αλλα σαν χωροι οχι δεν τα αξιζαν τα λεφτα τους, τωρα εχω ραντεβου σε κατι κτηματα θα παω και θα σας ενημερωσω.

 

περμενω απαντησης σας που θα βοηθησουν και μενα. :)

 

 

υ.γ. τιμες κανει να γραφω που μου δινουν η οχι????

Link to comment
Share on other sites

Εμεις βαφτισαμε την μικρή μας πριν δυο εβδομαδες στο Λαγονησι και μετα είχαμε τραπέζι στο κτήμα Βέλλη στο Κορωπι οπου είμαστε παρα πολύ ευχαριστημένοι!Εκπληκτικο κτήμα και οι ανθρωποι πολυ εξυπηρετικοι:-PΔεν ξέρω βέβαια αν σε βολεύει η περιοχή επειδή λές οτι είχες ψάξει προς Πάρνηθα !

Link to comment
Share on other sites

Εμείς την κορούλα μας μετά την βάπτιση κάναμε δεξίωση στο Κτήμα Ερωφίλη  https://m.facebook.com/Κτήμα-Ερωφίλη-673467516142772/ μου πήρε πριν από 1 χρόνο 40 ευρώ το άτομο και συμπεριλαμβανόταν και ο στολισμός των τραπεζιών.. Δεν ξέρω αν βοήθησα και σε τι τιμές ψάχνεις.. Επίσης όμορφα είναι στο Πέτρινο στην Γλυφάδα, εκεί νομίζω η τιμή είναι στα 35 ευρώ..

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 9 χρόνια μετά...

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη, 

 

Θα ήθελα τις εμπειρίες και τις προτάσεις σας για τη βάπτιση της μικρής μας που θέλουμε να κάνουμε το Μάιο. Έπειτα απο έρευνα και ενώ σκεφτόμασταν να οργανώσουμε μετά τη βάπτιση candy bar και salty bar στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, διαβάζοντας κάποια παλαιότερα νήματα στην ομάδα, είδαμε ότι μπορούμε σε κτήματα να οργανώσουμε brunch, μετά το μυστήριο(που θα τελεστεί και σε εκκλησάκι στο κτήμα). Θα με ενδιέφερε να ακούσω τις εμπειρίες σας στο θέμα και να μου προτείνετε και χώρους στην Αττική. 

 

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...