Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ?

Recommended Posts

Γεια σας. Θα ήθελα να με διαφωτίσετε σχετικά με το παραπάνω ερώτημα. Αν μπορώ δηλαδή να πάρω το χάπι μου για το θυρεοειδή και να ξανακοιμηθώ? Έχω ρωτήσει δυο γιατρούς ενδοκρινολόγους και μου έχουν δώσει διαφορετική απάντηση. Η μια μου είπε ότι δεν επιτρέπετε γιατί ο οργανισμός με τον ύπνο υπολειτουργεί και δεν απορροφάτε το χάπι όπως θα έπρεπε. Η άλλη πως δεν παίζει κανένα ρόλο. Έχετε ακούσει κάτι?

4ITZp3.png

kRczp3.png

Διαφημίσεις

Κανονικα το χαπι του θυροειδη το λαμβανουμε μιση ωρα πριν το πρωινο.Αν κοιμηθεις για μιση ωρα,τοτε δεν υπαρχει προβλημα.Αν κοιμηθεις ενα διωρο σιγουρα δεν ειναι κ οτι καλυτερο.Βεβαια αν αυτο γινει μια φορα δεν τιθεται θεμα αλλα να μη γινεται συστηματικα.Ελπιζω να σε βοηθησα,αν και δεν παιρνω το χαπι του θυροειδη,αλλα στο λεω λογω επαγγελματος.

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Διαφημίσεις

Μπορειτε να βοηθησετε και μενα????

εδω και ενα χρονο παιρνω χαπι,στην αρχη Τ4 75gr και μετα απο εξι μηνες 88gr.εδω και 6μερες εχω απιστευτο πονο στο λαιμο,λες και καποιος μουσφιγγει τον λαιμο..σημερα δεν πηρα το χαπι και το πρωι ημουν καλυτερα αλλα τωρα το ιδιο χαλια με χθες ειμαι..

τι να κανω???να κανω εξετασεις?

επισης συνηθως το χαπι το πινω και πινω καφε...δεν κανει?

Σας ευχαριστω και συγνωμη για την καταχρηση του ποστ

iQSqp3.png

qajOp2.png

MACEDONIA IS GREEK AND ONLY GREEK

Κανονικά πρέπει να μην φας και πιεις τίποτα για μισή ώρα ούτε καφέ. Όσο για τον πονόλαιμο νομίζω είναι τυχαίο. Αν δεις ότι δεν περνάει ρώτα το γιατρό σου πριν πας να κάνεις εξετάσεις. Όσον αφορά το δικό μου ερώτημα μάλλον το έθεσα λίγο λάθος. Επειδή περιμένω το δεύτερο μωράκι μου, τυχαίνει να σηκωθώ κάποιες φορές το βράδυ ή νωρίς το πρωί για τουαλέτα. Αν πάρω το χάπι ας υποθέσουμε στις 6 και ξανακοιμηθώ υπάρχει πρόβλημα?

4ITZp3.png

kRczp3.png

εγω παιρνω χαπι 2 χρονια τωρα μετα την αφαιρεση. Πολλες φορες ξανακοιμαμαι αφου το παρω, μια φιλη μου δε το εχει συστημα μια που θελει να φαει αμεσως πρωινο για να προλαβει να παει στην δουλεια. Ο ενδοκρινολογος όταν τον ρωτησα μου ειχε πει * Να το παρεις πρωι για να ειναι το στομαχι σου αδειο περιπου 5 με 6 ωρες και μετα απο 30 λεπτα να φας. Αν θες να το παιρνεις 6 ωρα και να ξανακοιμασαι, απλα βεβαιωσου ότι απο τις 12 και μετα δεν εχεις φαει τιποτα.* Οπότε κατα τη γνωμη μου, δεν πειραζει και να ξανακοιμασαι αρκει όταν το εχεις παρει να ειναι εντελως αδειο το στομαχι σου και να φας παλι μετα απο 30 λεπτα, μινιμουμ.

Επειδή περιμένω το δεύτερο μωράκι μου, τυχαίνει να σηκωθώ κάποιες φορές το βράδυ ή νωρίς το πρωί για τουαλέτα. Αν πάρω το χάπι ας υποθέσουμε στις 6 και ξανακοιμηθώ υπάρχει πρόβλημα?

Κανονικα να το παρεις οταν σηκωθεις,οτι ωρα και να ειναι και μετα απο κιση ωρα να φας.Δε χρειαζεται να ειναι στις 6 00 αλλα οτι ωρα σηκωθεις κανονικα.Απλα μην φας αμεσως πρωινο,να περασει μιση ωριτσα!!!!!

Όπως σου ειπε κ η Δήμητρα!!!!!

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Διαφημίσεις

Κανονικά πρέπει να μην φας και πιεις τίποτα για μισή ώρα ούτε καφέ. Όσο για τον πονόλαιμο νομίζω είναι τυχαίο. Αν δεις ότι δεν περνάει ρώτα το γιατρό σου πριν πας να κάνεις εξετάσεις. Όσον αφορά το δικό μου ερώτημα μάλλον το έθεσα λίγο λάθος. Επειδή περιμένω το δεύτερο μωράκι μου, τυχαίνει να σηκωθώ κάποιες φορές το βράδυ ή νωρίς το πρωί για τουαλέτα. Αν πάρω το χάπι ας υποθέσουμε στις 6 και ξανακοιμηθώ υπάρχει πρόβλημα?

εγώ το κάνω αυτό που ρωτάς. Θηλάζω πχ τη μικρή και το παίρνω και ξανακοιμάμαι. Δε σκέφτηκα ότι δε γίνεται γιατί απ'όσο ξέρω δεν πρέπει να φας για μισή ώρα και όχι ότι πρέπει να φας μετά από μισή ώρα! Με μπερδ'εψατε τώρα!!!! :roll: Παντως εξετάσεις που έκανα πρόσφατα οι τιμές ήταν μια χαρά.

Επειδή με βάλατε σε σκέψεις, σήμερα που πήγα να πάρω τα αποτελέσματα του θυροειδή μου, ρώτησα την γιατρό μου για αυτό που συζητάτε.

Μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα άμα το πάρεις και ξανακοιμηθείς και ότι ναι μεν πρέπει να περιμένεις μίση ώρα και μετά να φας αλλά άμα δεν πεινάς μπορείς να φας και αργότερα.

Επειδή με βάλατε σε σκέψεις, σήμερα που πήγα να πάρω τα αποτελέσματα του θυροειδή μου, ρώτησα την γιατρό μου για αυτό που συζητάτε.

Μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα άμα το πάρεις και ξανακοιμηθείς και ότι ναι μεν πρέπει να περιμένεις μίση ώρα και μετά να φας αλλά άμα δεν πεινάς μπορείς να φας και αργότερα.

ακριβως....;)

σας ευχαριστω για τις απαντησεις και στο δικο μου ερωτημα...ο πονος στο λαιμο ηταν το κυριο συμπτωμα που ειχα και μπηκα στη διαδικασια να παω στο γιατρο,,,σημερα που δεν το πηρα ειμαι λιγο καλυτερα αλλα τωρα το βραδυ τα ιδια.το κακο ειναι οτι η γιατρος ειναι στην πατρα και τωρα ειμαι αθηνα οποτε δεν εχω γιατρο και πρεπει να ψαξω.Αν ξερετε κανεναν Αμπελοκηπους και γυρω περιοχες,θα με υποχρεωνατε για μια ακομη φορα.Ουτε αυριο λεω να το παρω...

Καλο βραδυ

iQSqp3.png

qajOp2.png

MACEDONIA IS GREEK AND ONLY GREEK

• 3 εβδομάδες μετά...

Το σφίξιμο στο λαιμό, λες και κάποιος σε πνίγει μονίμως, ήταν το πρώτο έντονο σύμπτωμα που μου έδωσε και εμένα ο θυροειδής μου.

Το χαπάκι πρέπει να το παίρνεις το πρωί νηστική και να τρώς μισή ώρα μετά για να έχει καλύτερη απορρόφηση. Ξέρω ότι δεν είναι και το καλύτερο για όλους αλλά δυστυχώς έτσι σε πιάνει καλύτερα. Εξάλλου όλα μια συνήθεια είναι. Και ναι και ο καφές μισή ώρα μετά, κι ας είσαι μέχρι τότε "ζόμπι" όπως κι εγώ. Μην με παρεξηγήσεις, τα λέω και τα γράφω, μήπως και τα χωνέψω και εγώ, τώρα που μπήκα στο λούκι!!!!!

:-)

Διαφημίσεις

Καλησπερα! Στην εγκυμοσυνη εκανα ληψη του χαπιου Τ4 στην αρχη των 50 και επειτα των 75. Ειχε τυχει πολλες φορες να το παρω και μετα να πεσω ξανα για υπνο (λογω υπνηλιας στην εγκυμοσυνη) ή να το παρω και λογω καποιων υποχρεωσεων να φαω μετα απο 2-3 ή ακομα και 4 ωρες. Δεν παιζει ρολο αν θα ξανακοιμηθεις ή οχι, αλλα να μεινεις νηστικη τουλαχιστον για μιση ωρα μετα τη ληψη.

Panaxan εγω δεν ειμαι γιατρος και φυσικα δεν κανω διαγνωση απο εδω (αλλα ουτε κι απο κοντα γιατι οπως προειπα δεν ειμαι γιατρος). Η μαμα μου που ειχε αυτο το σφιξιμο στο λαιμο ηταν επειδη ειχε τους λεγομενους οζους. Φυσικα αυτο το συμπτωμα αφορα τη μητερα μου και μονο και σε καμμια περιπτωση δεν λεω πως εχεις κι εσυ κατι τετοιο. Ισως αν εκανες εναν υπερηχο θυρεοειδους να ηρεμουσες και να ειχες μια πιο σφαιρικη αποψη. Ισως το νιωθεις κι απο το στρες μιας και οι μερες ολων των ανθρωπων πια εχουν γινει ιδιαιτερα αγχωδεις. Ευχομαι καλη επιτυχια και να σου φυγει γρηγορα αυτο το συναισθημα του πνιξιματος γιατι δεν ειναι και ο,τι καλυτερο!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Eγώ έτσι τα παίρνω κατά τη διάρκεια της νύχτας για χρόνια. Ό,τι ώρα ξυπνήσω ενδιάμεσα τα παίρνω και μετά ξανακοιμάμαι ώς το πρωί. Το θέμα είναι να είσαι το λιγότερο δυο ώρες νηστηκιά πριν, και τουλάχιστον μισή ώρα μετά.

it's never too late to start all over again

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...