Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

βρεφικο γάλα S-26

Recommended Posts

είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum.

Ο μπέμπης μας είναι 2 μηνών αλλά μας παιδεύει με το φαγητό του.

Τον θηλάζουμε και του δίνουμε και συμπλήρωμα.

ήθελα να ρωτήσω αν χρησιμοποιεί κανείς το S-26 gold. Μας το έδωσε η παιδίατρος αλλά λόγω κολικών μας έδωσε το s-26 HA, μετά τον 1ο μήνα, το οποίο είναι υποαλλεργικό.

ο μπέμπης φαίνεται να μην το θέλει.

έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποιον?

Διαφημίσεις

jimn71, εγώ θηλάζω και δεν ξέρω να σου απαντήσω από προσωπική μου εμπειρία, αλλά η κουμπάρα μου που το χρτησιμοποιούσε τις είχανε πεί ότι είναι από τα καλύτερα γάλατα (η σύστασή του). Τώρα που το μωράκι σου δεν το θέλει, ίσως θα πρέπει να μιλήσεις με την παιδιατρό σου μήπως πρέπει να αλλάξεις γάλα γιατί ίσως να μην του αρέσει η γέυση. Έχω ακούσει ότι το almiron έχει γεύση περίπου όπως το μητρικό.

Εγώ έδινα στο μικρό μου το S-26 Gold από 5μηνών περίπου που σταμάτησα το θηλασμό.

Μου το είχαν προτείνει ως ένα από τα καλύτερα γάλατα.Το έπινε περίπου μέχρι το χρόνο χωρίς πρόβλημα.Μετά που το αλλάξαμε και πήγαμε στο Νο3 επειδή ήταν με γεύση βανίλια,δεν το έπινε οπότε του άλλαξα μάρκα.

Πιστεύω πάντως πως όλα τα γάλατα είναι καλά,αρκεί να ταιριάζει στο μωρό και να το πίνει.

Κι ο δικός μου αυτό πίνει και του αρέσει πάρα πολύ. Κι εγώ του δίνω και μητρικό και ταιριάζουν οι γεύσεις τους. Επίσης μας βοήθησε πολύ με τη δυσκοιλιότητα.

Σας ευχαριστώ που υπάρχετε...!!!

Διαφημίσεις

• 11 months later...

Καλησπερα σε ολους και να χαιρεστε τα μωρακια σας.Εχω μια κορουλα 3 μηνων και μεχρι τωρα εχουμε αλλαξει εφτα διαφορετικα γαλατα.Καταληξαμε στο s-26 gf που ειναι αντιαναγωγικο και θελω να ρωτησω αν εχει βοηθησει καποια απο εσας στις αναγωγες.Επισης κανουμε 20 λεπτα μεχρι να το πιουμε επειδη ειναι πολυ παχυρεστο.Γνωριζει κανεις κατι που θα επρεπε να ξερω παραπανω?

Καλημέρα και να σου ζήσει η μικρούλα... Δεν έχω δώσει στο μωρό μου αντιαναγωγικό γάλα, δίνει όμως η κολλητή μου. Όλα τα αντιαναγωγικά δυστυχώς είναι πολύ παχύρρευστα ακριβώς για να μην "ανεβαίνουν" από το στομάχι στον οισοφάγο. Δεν θα βρεις κανένα πιο λεπτόρρευστο. Το μόνο που μπορείς να κάνεις για να τρώει πιο εύκολα το μωρό είναι να βάλεις φαρδιές θηλές στο μπιμπερό (η NUK π.χ. έχει θηλές που γράφουν "για παχύρρευστες τροφές - δεν ξέρω για τις άλλες μάρκες αλλά κάτι θα υπάρχει).

Όσο για το S-26, μόλις σταμάτησα το θηλασμό έδινα στο μωρό το S-26 HA γιατί είχε δυσανεξία στα γαλακτοκομικά (έκανα κι εγώ αυστηρή αποχή από γαλακτοκομικά όσο θήλαζα) και μετά τον 8ο μήνα που την ξεπέρασε δίνω το S-26 Gold. Είμαι πολύ ευχαριστημένη και έχω ακούσει ότι είναι από τα καλύτερα γάλατα (ακριβούτσικο βέβαια).

KjMfp2.png

Together we stand, divided we fall

και στα 2 παιδια μου το εδινα και ειμαι ευχαριστημενη...αλλα παχυρευστο τι εννοειτε διοτι με την σωστη αναλογια δεν ειναι παχυρευστο...το διαλυεις καλα?

και στα 2 παιδια μου το εδινα και ειμαι ευχαριστημενη...αλλα παχυρευστο τι εννοειτε διοτι με την σωστη αναλογια δεν ειναι παχυρευστο...το διαλυεις καλα?

Η κοπέλα εννοεί το αντιαναγωγικό S-26 που είναι παχύρρευστο, όπως και όλα τα αντιαναγωγικά γάλατα.

KjMfp2.png

Η φιλη σου που εδινε το αντιαναγωγικο ειδε καμια βελτιωση στις αναγωγες?Και αν ναι μετα απο ποσο καιρο?Παντως εχω δοκιμασει τισ περισσοτερεσ θηλες και οντως της nuk με την φαρδια θηλη ειναι η καλυτερες

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα!Τα αντιαναγωγικα γαλατα ειναι σαν αλευρι για να μην ανεβαινουν ευκολα.Το θεμα ειναι ομως οτι με αυτα τα γαλατα πας να σωσεις τις αναγωγες κ δημιουργειται δυσκοιλοτητα(συνηθως)και μετα πρεπει να αντιμετοπισεις κ αυτο.Ολα τα γαλατα καλα ειναι καλα,αρκει να ταιριαζει στο παιδι.Τι αξια εχει να παρεις το πιο ακριβω γαλα αλλα το παιδι σου να μη το πινει αλλα ενα αλλο να το πινει κ να ζηταει κι αλλο...Κανενας παιδιατρος,φιλη κ.λ.π.δε μπορει να σας πει τι ειναι πιο καλο για το παιδι σας.Αν ο παιδιατρος σας συστηνει ενα συγκεκριμενο γαλα αλλα το παιδι δεν το ευχαριστιεται,παρτε την επιλογη στα χερια σας.Αν τρωει μηλο κ τρελαινεται αλλα τη μπανα τη συχαινεται του δινουμε μηλο με τρελλα.....Ειναι καθαρα θεμα λογικης...:D

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΙΤΕ http://www.pfizernutrition.gr/ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ!! ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ 2 ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΠΟ ΤΟ S 26 II KAI III!! ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!! ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΜΑΙΛ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΑΛΛΑ 2 ΚΟΥΤΑΚΙΑ!!!

Μπηκα στην ιστοσελιδα της εταιρειας και εψαχνα τα προιοντα τους...γιατι δεν αναφερεται πουθενα το s26 1? Εγω αυτο εδινα στην κορη μου απο 40 ημερων που σταματησα να θηλαζω..δε πιστευω να το καταργησανε???? ή απλα δεν αναφερεται πουθενα στην ιστοσελιδα τους? ή εγω δεν το βλέπω??

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Μπηκα στην ιστοσελιδα της εταιρειας και εψαχνα τα προιοντα τους...γιατι δεν αναφερεται πουθενα το s26 1? Εγω αυτο εδινα στην κορη μου απο 40 ημερων που σταματησα να θηλαζω..δε πιστευω να το καταργησανε???? ή απλα δεν αναφερεται πουθενα στην ιστοσελιδα τους? ή εγω δεν το βλέπω??

Απαγορεύεται η διαφήμιση για τα γάλατα 1ης βρεφικής ηλικίας, γιατί υποτίθεται ότι οι εταιρείες πρέπει να υποστηρίζουν το μητρικό θηλασμό!

Η φιλη σου που εδινε το αντιαναγωγικο ειδε καμια βελτιωση στις αναγωγες?Και αν ναι μετα απο ποσο καιρο?Παντως εχω δοκιμασει τισ περισσοτερεσ θηλες και οντως της nuk με την φαρδια θηλη ειναι η καλυτερες

Η φίλη μου όντως είδε μεγάλη διαφορά στις αναγωγές (αφού βέβαια κατάφερε να πιεί το μωρό αυτό το παχύρρευστο προιόν....δεν είναι και ό,τι καλύτερο) αλλά όπως γράφει και η ΛΕΝΑ 148 είχε θέμα με δυσκοιλιότητα. Δεν ξέρω να σου πω λεπτομέρειες σε πόσο καιρό βελτιώθηκε η κατάσταση με τις αναγωγές. Τη δυσκοιλιότητα την αντιμετώπισε αρχικά με κάτι σταγονίτσες που περιέχουν βάκιλλους (Biogaia λέγονται, πουλιούνται στα φαρμακεία - δεν είναι φάρμακο όμως) και αργότερα όταν το μωρό μπήκε στις στερεές τροφές με φυσικούς τρόπους, δηλ. περισσότερο κολοκυθάκι στη χορτόσουπα, λιγότερο καρότο, ακτινίδιο και δαμάσκηνο αργότερα στο φρούτο κ.λπ.

KjMfp2.png

Διαφημίσεις

Η φίλη μου όντως είδε μεγάλη διαφορά στις αναγωγές (αφού βέβαια κατάφερε να πιεί το μωρό αυτό το παχύρρευστο προιόν....δεν είναι και ό,τι καλύτερο) αλλά όπως γράφει και η ΛΕΝΑ 148 είχε θέμα με δυσκοιλιότητα. Δεν ξέρω να σου πω λεπτομέρειες σε πόσο καιρό βελτιώθηκε η κατάσταση με τις αναγωγές. Τη δυσκοιλιότητα την αντιμετώπισε αρχικά με κάτι σταγονίτσες που περιέχουν βάκιλλους (Biogaia λέγονται, πουλιούνται στα φαρμακεία - δεν είναι φάρμακο όμως) και αργότερα όταν το μωρό μπήκε στις στερεές τροφές με φυσικούς τρόπους, δηλ. περισσότερο κολοκυθάκι στη χορτόσουπα, λιγότερο καρότο, ακτινίδιο και δαμάσκηνο αργότερα στο φρούτο κ.λπ.

Καλησπερα:D!Εγω δεν ειχα προβλημα γιατι θηλαζω αλλα μιλαω με βαση τις εμπειριες που εχουν φιλες μου κ το οτι γνωριζω για τα υποκαταστατα.Ολα καλα κ χρυσα ειναι αλλα οπως ειπα επειδη υπαρχουν πολλα για διαφορετικους λογους μπερδευεσει κ το χειροτερο λυνει το ενα προβλημα αλλα μετα ξεκινα αλλο.Οποτε πρεπει ο καθενας να ψαξει τι ειναι καλο σε ολα για το παιδι κ να μη παιρνει τυφλα οτι του συστηνουν.Το biogaia ειναι οπως ειπες φυτικο κ βοηθαει τη αμυνα του εντερου.Αν ομως ενα παιδακι τρωει στερεες καλα ειναι να φαει στερεες οπως προτεινεις κ συμφωνω απολυτα...

Κοριτσια μιας κ λετε για τις αναγωγες ειχα κ εχω μικρο τωρα βεβαια παρ οτι θηλαζω κι επειδη δε γινοτανε να κανω κατι,κ οι 2 παιδιατροι που εχω μου ειχανε πει οτι το καλυτερο με τις αναγωγες ειναι να το αντιμετωπιζεις με οτι αφορα το ταισμα κ το μετα που το παιδι δεν εχει χωνεψει ακομα(ορθιες στασεις,συχνα διαλειμματα για ρεψιμο,κλιση στο κρεβατι κ.λ.π.Γιατι αν το παιδακι συνηθισει στο αντιαναγωγικο γαλα φανταζομαι οτι θα εχει κ στο μελλον δυσκυλιοτα

• 7 χρόνια μετά...

Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για το υποαλεργικο γάλα  s26 HA  κάνω αποχη στα γαλακτοκομικά και θα σταματήσω τον θηλασμό και θέλω κάτι κοντα στο δικό μου γάλα..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...