Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

φωτογραφίες και internet

motherof2

Recommended Posts

Να ρωτήσω κάτι γιατί το έχω απορία...και συγγνώμη κιόλας

Δεν "φοβάστε" που βάζετε φωτογραφίες των παιδιών σας έτσι "φάτσα μόστρα" στο forum?? Μου στείλανε και κάποιο mail από τη διαχείρηση και με ενημερώνανε, όχι βέβαια ότι έχω βάλει ούτε και πρόκειται όμως.. Δεν ξέρω εγώ φοβάμαι να μπορεί ο καθένας να αντιγράψει τη φωτογραφία και να την χρησιμοποιήσει με όποιον τρόπο θέλει, να την επεξεργαστεί και να την βάλει σε όποιο site θέλει .... Δεν φοβάστε??

Ελπίζω να μην "χαλάσω" την όλη εικόνα του forum, αλλά επειδή το internet ένας χώρος κάθε άλλο παρά ασφαλής για τα προσωπικά μας δεδομένα, γι'αυτό ρωτάω......

Διαφημίσεις

νομίζω ότι απο τότε που έγινε η ανακοίνωση, πολλοί έχουν αφαιρέσει τις εικόνες των παιδιών τους, ιδιαίτερα όσες ήταν και ευδιάκριτες....

δεν χαλάς την εικόνα του φόρουμ μην ανησυχείς :)

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ... 

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

και να την κάνουν τι ακριβώς τη φωτογραφία;;; Στο παιδί μας να μην κάνουν τίποτα... όσο για τη φωτογραφία, αυτό είναι το λιγότερο!!!

Οκ! δηλαδή αν κατά τύχη δεις τη φωτογραφία του παιδιού σου επεξεργασμένη ανάλογα, σε site παιδεραστών ή με πορνό....(δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι...) ή αν ένας ανώμαλος την εκτυπώσει και κάνει διάφορα.... (έστω και με τη φωτογραφία...)

δεν ξέρω αν το έχεις σκεφτεί έτσι, ή αν είμαι υπερβολική εγώ....

Οι φωτογραφίες στα άβαταρ έιναι τόσο χαμηλής ανάλυσης που κανείς δεν μπορεί και δε θα μπέι στον κόπο να ασχοληθεί καν. :D Το μέγεθος στο οποιο φάινονται, έιναι αυτό ακριβώς που βλέπεται στο άβαταρ, και δεν ανοίγει σε μεγάλη οθόνη.(Μάλλον δεν έιναι αυτό που θα ήθελε κανένας παιδεραστής. :wink::wink::wink: )Δέν ισχύει το ίδιο για κανονικές φωτογραφίες σε καμία περίπτωση!!!!!

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

Οι φωτογραφίες στα άβαταρ έιναι τόσο χαμηλής ανάλυσης που κανείς δεν μπορεί και δε θα μπέι στον κόπο να ασχοληθεί καν. :D Το μέγεθος στο οποιο φάινονται, έιναι αυτό ακριβώς που βλέπεται στο άβαταρ, και δεν ανοίγει σε μεγάλη οθόνη.(Μάλλον δεν έιναι αυτό που θα ήθελε κανένας παιδεραστής. :wink::wink::wink: )Δέν ισχύει το ίδιο για κανονικές φωτογραφίες σε καμία περίπτωση!!!!!

Έχω μαύρα μεσάνυχτα από τέτοια θέματα :oops::oops::oops: απλά και πάλι πες με υπερβολική ή ό,τι άλλο θες δεν ξέρω, εγώ Δεν θέλω με τίποτα να είναι φωτογραφίες των παιδιών μου σε κοινή θέα (και δεν εννοώ τα μέλη του parents βέβαια)

Ρε γμτ, ζούμε σε πολύ "χάλια"εποχή και για να είμαι ειλικρινής δεν εμπιστεύομαι εύκολα τους ανθρώπους που δεν γνωρίζω...

motherof2 :D:D:D:D:D εγώ μίλησα καθαρά για το :πρακτικό /τεχνικό κομμάτι.Ενοείται ότι αν κάποιος νοιώθει άβολα ή ανασφάλεια γι'αυτό δεν θα το κάνει.Ειναι καθαρά προσωπική επιλογή, άλλοι έχουνε π.χ γαι nick name το πραγματικό τους όνομα κι άλλοι όχι. :D:D:D:D

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Συμφωνώ με Gavrias... οι περισσότεροι έχουν ένα κεφαλάκι μόνο στο άβαταρ... δε μπορούν κάποιοι κακόβουλοι να κάνουν κάτι με αυτό...

Motherof2, το αν θα με πείραζε να δω τη φώτο του παιδιού μου σε site παιδεραστών το ξέρω εγώ πολύ καλά και όχι εσύ, απλά τυχαίνει να γνωρίζω και "τεχνικά" τι μπορεί να γίνει και τι όχι...

α,ενταξει το βρηκα!

Motherof2, το αν θα με πείραζε να δω τη φώτο του παιδιού μου σε site παιδεραστών το ξέρω εγώ πολύ καλά και όχι εσύ, απλά τυχαίνει να γνωρίζω και "τεχνικά" τι μπορεί να γίνει και τι όχι...

τι επαθες καλε :? ,μια ερωτηση εκανε η κοπελα,δεν μας εθιξε. :)

Διαφημίσεις

Προσωπικά Αγγελική αισθάνθηκα να προσβάλομαι :? ... δεν μπορείς να υπαινίσσεσαι ότι κάποιοι γονείς είναι αναίσθητοι... και η ερώτηση είχε υπονοούμενο...

α,ενταξει το βρηκα!

τι επαθες καλε :? ,μια ερωτηση εκανε η κοπελα,δεν μας εθιξε. :)

ναι βρε παιδιά! και το έγραψα και από την αρχή αν το δεις.. :( δεν "στην είπα" " annastasia απλά όπως ανέφερα και πριν έχω όντως μαύρα μεσάνυχτα από "τεχνικά" και γι'αυτό ΡΩΤΗΣΑ...για να μάθω και για τίποτα άλλο .... δεν είναι στο στυλ μου " οι μπιχτές" απλά θέλω να μαθαίνω, να ανταλλάσω απόψεις και ιδέες και να βλέπω και την άλλη μερία των πραγμάτων μέσα από αυτά που γράφουμε ΟΛΟΙ στο forum.... συγγνώμη αν παρεξηγήθηκα

Προσωπικά Αγγελική αισθάνθηκα να προσβάλομαι :? ... δεν μπορείς να υπαινίσσεσαι ότι κάποιοι γονείς είναι αναίσθητοι... και η ερώτηση είχε υπονοούμενο...

επειδή τώρα είδα την απάντησή σου σου ζητώ συγγνώμη...αν παρεξηγήθηκα από αυτά που έγραψα.. σε διαβεβαιώ ότι δεν είχε υπονοούμενα η ερώτηση και ήταν απλά μια ερώτηση, απορία ή χαζομάρα από μεριά μου :oops: λυπαμαι

Motherof2 την ίδια απορία και επιφύλαξη με σένα είχα κι εγώ και την είχα εκφράσει μιά μέρα στο chat. Η απάντηση ήταν ότι δεν ανησυχούν για τους λόγους που εκφράστηκαν και από αυτό το τόπικ. Πάντως εγώ... δεν βάζω φωτό... αισθάνομαι ανασφάλεια να το κάνω.

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Διαφημίσεις

Δεν είναι βέβαια μόνο το πρόβλημα της επεξεργασίας της φωτογραφίας. Είναι το θέμα της ανωνυμίας. Εμείς που μιλάμε από το forum καλά την κρατάμε, λίγο ως πολύ, την ανωνυμία μας. Τα παιδία μας όμως, τα ρωτήσαμε για να τα βγάζουμε ως φωτογραφία στο διαδίκτυο? Μέσα από εδώ δίνονται προσωπικές πληροφορίες. Για το πρόγραμμά μας, για το ποιο σχολείο πηγαίνουν, για το πότε πηγαίνετε να το πάρετε, για το ποια γυναίκα το κρατάει και πού το πάει βόλτα κά. Ίσως να είμαι λίγο περίεργη, ίσως από διαστροφή του επαγγέλματος, αλλά, αν ήθελα να κάνω κακό σε ένα παιδάκι, και είχα τη φωτογραφία του και τόσες πληροφορίες για τη ζωή του, θα ήταν πιο εύκολο, έτσι δεν είναι????? Ακόμα και πληροφορίες για το που θα πάμε διακοπές και ότι το παιδί θα είναι λίγες μέρες με τη γιαγιά του, γίνονται λίγο επικίνδυνες σε συνδυασμό με τη φωτογραφία του... ΄Για να μην παρεξηγηθώ, νομίζω πραγματικά ότι είναι προσωπική επιλογή (αν και οριακά), όμως τα γράφω αυτά μήπως και κάποια δεν το σκέφτηκε!

Σωστός ο προβληματισμός σου Maya, αν και στο "...αν και οριακά..." με έχασες λίγο! Εννοείς ότι δεν είναι δική μας προσωπική επιλογή αλλά του παιδιού? :roll:

Γι' αυτό φροντιζουμε να μην είναι ολοκληρωμένη η "εικόνα" της προσωπικής μας ζωής. Κάποια βασικά, πάντα λείπουν!

Σωστός ο προβληματισμός σου Maya, αν και στο "...αν και οριακά..." με έχασες λίγο! Εννοείς ότι δεν είναι δική μας προσωπική επιλογή αλλά του παιδιού? :roll:

Οριακά, γιατί αγαπητή μου, διαχειρίζεσαι ένα προσωπικό στοιχείο του παιδιού κατά τρόπο αντικειμενικά επικίνδυνο. Πολλοί θεωρούν ότι αυτό υπερβαίνει την εξουσία του γονιού (ξερεις, παιδί μου είναι και ότι θέλω κάνω) και προσβάλλει τα δικαιώματα του παιδιού. Αυτό ήθελα να πω 'με την καλή έννοια'.

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=2985&postdays=0&postorder=asc&start=0

NTINAT κι αυτό θα βοηθήσει αρκετά :):):):):):)

Δεν είναι βέβαια μόνο το πρόβλημα της επεξεργασίας της φωτογραφίας. Είναι το θέμα της ανωνυμίας. Εμείς που μιλάμε από το forum καλά την κρατάμε, λίγο ως πολύ, την ανωνυμία μας. Τα παιδία μας όμως, τα ρωτήσαμε για να τα βγάζουμε ως φωτογραφία στο διαδίκτυο? Μέσα από εδώ δίνονται προσωπικές πληροφορίες. Για το πρόγραμμά μας, για το ποιο σχολείο πηγαίνουν, για το πότε πηγαίνετε να το πάρετε, για το ποια γυναίκα το κρατάει και πού το πάει βόλτα κά. Ίσως να είμαι λίγο περίεργη, ίσως από διαστροφή του επαγγέλματος, αλλά, αν ήθελα να κάνω κακό σε ένα παιδάκι, και είχα τη φωτογραφία του και τόσες πληροφορίες για τη ζωή του, θα ήταν πιο εύκολο, έτσι δεν είναι????? Ακόμα και πληροφορίες για το που θα πάμε διακοπές και ότι το παιδί θα είναι λίγες μέρες με τη γιαγιά του, γίνονται λίγο επικίνδυνες σε συνδυασμό με τη φωτογραφία του... ΄Για να μην παρεξηγηθώ, νομίζω πραγματικά ότι είναι προσωπική επιλογή (αν και οριακά), όμως τα γράφω αυτά μήπως και κάποια δεν το σκέφτηκε!

Maya μου, συμφωνώ με αυτό 100% .... είναι πολύ προσωπικά δεδομένα όλα (πάντα κατά την ταπεινή μου γνώμη :wink: )

Οριακά, γιατί αγαπητή μου, διαχειρίζεσαι ένα προσωπικό στοιχείο του παιδιού κατά τρόπο αντικειμενικά επικίνδυνο. Πολλοί θεωρούν ότι αυτό υπερβαίνει την εξουσία του γονιού (ξερεις, παιδί μου είναι και ότι θέλω κάνω) και προσβάλλει τα δικαιώματα του παιδιού. Αυτό ήθελα να πω 'με την καλή έννοια'.

Πάλι με έχασες με το "αγαπητή μου" και με το "με την καλή έννοια", αλλά ευχαριστώ για τη διευκρίνηση... να'σαι καλά...μόνο με την καλή έννοια....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...