Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ;;;;τιμή TypeCenter

jesgk

Recommended Posts

Καλησπέρα, τόσο στο γάμο μου όσο κ στη βάπτιση του γιού μου κάναμε προσκλήσεις στο type center, τότε δεν θυμάμαι πόσο τις είχαμε πληρώσει παρότι ήταν πολύ καλή ποιότητα. Εχω δεί κάποιες που μου αρέσουν για την βάπτιση της κόρης αλλά αν ΄κρίνω από άλλα site αυτές που μου αρέσουν πιθανότα κάνουν σίγουρα στα 2,5-3 ευρώ.

Βρήκα μια λύση μέσα από τη δουλειά κ μου πρότεινε συνάδελφος να αναλάβει ο ίδιος την εκτύπωση σε εκτυπωτή Laser, να διαλέξουμε χαρτί από μεγάλο τυπογραφέιο κ κορδέλες χονδρική. Ηθελα να ρωτήσω το εξής: Θα φαίνεται ότι οι προσκλήσεις ειναι σπιτικές;;; Ξεφτίζει το χρώμα κ έν τέλη συμφέρει να μπω σε αυτή την διαδικασία;

μου αρέσει η παρακάτω πρόσκληση κ σκεφτόμουν να κάνω κάτι ανάλογο, φυσικά τα γράμματα δεν θα είναι χαραγμένα αλλά τυπωμένα

35109262.th.jpg

Εχει κάνει επίσης καμμιά κοπέλα πρόσφατα προσκλήσεις από Type Center για να μην λιποθυμήσω όταν θα ρωτήσω;;;

Διαφημίσεις

To Type Center έχει τις ωραιότερες προσκλήσεις, αλλά εγώ ναι, είχα λιποθυμήσει όταν μου είχαν πει μια τιμή! Νομίζω ήταν 1,6 το προσκλητήριο αλλά με τα έξοδα εκτύπωσης (και καλά) αυτό έγινε ? 4!!!!

Κι εγώ πριν τέσσερα χρόνια και, είχα τυπώσει εκεί του γαμου μου. Εξαιρετική δουλειά είχαν κάνει κι έχουν και φοβερά χαρτιά, αλλά ναι, οι τιμές είναι τσιμπημένες, ιδιαίτερα αν η πρόσκληση έχει το... κάτι τις παραπάνω και ανάλογα βέβαια και με την ποσότητα...

it's never too late to start all over again

θεωρώ πως ειναι πολλά τα λεφτά για χαρτινο προσκλητηριο...ειναι αλήθεια οτι , οτι μας αρεσεςι ειναι ακριβό αλλά το προσκλητήριο πετιεται πρωτο...

Με λιγοτερα λεφτά μπορεις να κάνεις πιο πρωτοτυπο...

Π.Χ προσκλητήριο σοκολάτας, προσκλητηριο μαγικό ραβδι...

Και α 2 μου τα εχουν στειλει για προσκληση σε βαπτιση και ομολογώ πως με εντυπωσιασαν...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

το προσκλητηριο σοκολατα το εκανα στον γιο μου και ηταν τελειο...

το μαγικο ραβδι τι ειναι?

το type center ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ και αν πας σε ενα απλο τυπογραφειο θα σου δειξουν υπεροχα πραγματα σε νορμαλ τιμη....

αν φανταστεις το ενοικιο που εχει το type center στο κοσμος πχ στο εμπορικο κεντρο τοτε θα καταλαβεις γιατι ειναι τοσο ακριβα.....

Διαφημίσεις

παντως για να σου λεισουμε και τις αποριες σου,'

η εκτυπωση σε canson χαρτι, ψιλοξεφτιζει μετα απο λιγο καιρό ή αν το πιανεις συνεχεια. Ιδιως αν ειναι χρωματιστό .

αν όμως τυπωσεις σε ριζοχαρτο, η εκτυπωση μενει πολυ καλα...

παντως για να σε απενοχοποησω, καποτε πηγα σε ενα απο τα ακριβα μαγαζια με βαφτιστικα των μελισσιων να ρωτησω για ενα καπελο και ειδα την ιοιδκτητρια να τυπωνει σε ΗΡ... τα προσκλητηρια... οποτε.... όλοι το κανουμε....

Το μαγικό ραβδί ειναι ενα καλαμάκι ξυλινο καλοφτιαγμενο που επανω εχει ενα αστεράκι απο γκλίτερ ή οχι, η μια καρδιά πομπέ απο τι θυμάμαι...

Το κειμενο ηταν τυλιγμένο σε ριζόχαρτο κάτω ακριβώς απο το αστεράκια και κρέμονταν πολλές παστέλ κορδέλες...

Ειχε πολύ ωραιο αποτέλεμα...!!!!!!!

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

εννοειται οτι συμφερει να το τυπωσεις μονη σου.εμεις αυτο καναμε και στο γαμο και σε βαπτιση και μια χαρα βγηκνα.και τι σε πειραζει αν φαινονται σπιτικες?θα δειξεις οτι το περιποιηθηκες παραπανω απο οτι το ετοιμο

επειδή κι εγώ στο τάιπ σέντερ έκανα τα προσκλητήρια του γάμου μου, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι κατάστημα με κατάστημα διαφέρει στις τιμές .. δηλαδή άλλη τιμή πιο τσιμπημένη έχει το κατάστημα του Κολωνακίου και άλλη το κατάστημα στη Σόλωνος .. τουλάχιστον έτσι μας είπε ένας γνωστός μας που δούλευε εκεί όταν τα έφτιαξα εγώ .. δεν ξέρω εάν ισχύει ακόμα το ίδιο αλλά καλό θα ήταν να το ψάξετε λίγο πρίν παραγγείλετε ..

απο ποιότητα όμως είναι φοβεροί!! και τρομερά εξυπηρετικοί!! τουλάχιστον στη Σόλωνος .

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Διαφημίσεις

Ευχαριστω για τις απαντησεις !!! Ποσο σας κοστισαν περιπου που τις φτιαξατε μονες;

εμένα τα δικά μου προσκλητήρια κόστισαν περίπου 0,20? το ένα και ήταν σχεδόν υπερπαραγωγή .. :-P

περίπου 0,15? στοιχίζει χαρτόνι Α4 σκληρό 600gr (2 προσκλητήρια έβγαλα εγώ σε κάθε φύλλο) βάλε και τα έξοδα εκτύπωσης (σε δικό μου πρίντερ) τα 3 μοτιφάκια που είχε επάνω, τις κορδελίτσες, τους μαρκαδόρους που τα ζωγράφισα..

εγώ είμαι υπέρ του "χόουμ μέϊντ" προσκλητήριου .. όλοι θα το εκτιμίσουν και όλοι θα πούν έναν καλό λόγο!! και εσύ θα είσαι περήφανη για το κατόρθωμά σου!! κι αν θές βοήθεια, μπορείς να μας ρωτήσεις!! όλες θα σε βοηθήσουμε!!! ;)

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

αν όμως τυπωσεις σε ριζοχαρτο, η εκτυπωση μενει πολυ καλα...

Ψάχνω κι εγώ για ριζόχαρτο γιατί σκέφτομαι να κάνω πρόσκληση-σωλήνα με ριζόχαρτο μέσα. Ένα είδος που βρήκα στα βιβλιοπωλεία στα ΤΕΙ Αθηνών όταν το δίπλωσα για να το βάλω στο μπουκάλι δεν έκανε ζάρες όπως τα κανσόν και έδειχνε πολύ ωραίο όμως η εκτύπωση πάνω του δείχνει σαν να "απορροφάει" το χρώμα... Πώς να το περιγράψω αλλιώς δεν ξέρω! Βέβαια στο κείμενο δε φαίνεται τόσο έντονα όσο στα διακοσμητικά σχέδια που βγαίνουν σκέτη αποτυχία! Έκανα και δοκιμή σε laser εκτυπωτή που έχω στο γραφείο αλλά το αποτέλεσμα ήταν παρόμοιο...

Έχει κάποια να μου προτείνει αυτό το "ριζόχαρτο" λοιπόν που λέτε πού να το βρω;

5dyVp3.png

Έχει κάποια να μου προτείνει αυτό το "ριζόχαρτο" λοιπόν που λέτε πού να το βρω;

Eγώ αγόρασα χαρτόνι διπλής όψης και ριζόχαρτο από το http://www.verynice.gr/

και έμεινα πολύ ικανοποιημένη από την ποιότητα τους. Δε διέφεραν καθόλου από αυτά που χρησιμοποιούν στα τυπογραφεία.

Καλές δημιουργίες!!!

*

Eγώ αγόρασα χαρτόνι διπλής όψης και ριζόχαρτο από το http://www.verynice.gr/

και έμεινα πολύ ικανοποιημένη από την ποιότητα τους. Δε διέφεραν καθόλου από αυτά που χρησιμοποιούν στα τυπογραφεία.

Καλές δημιουργίες!!!

Άννα τύπωσες πάνω στο ριζόχαρτο και σχεδιάκια-εικονίτσες;

5dyVp3.png

Διαφημίσεις

επειδή κι εγώ στο τάιπ σέντερ έκανα τα προσκλητήρια του γάμου μου, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι κατάστημα με κατάστημα διαφέρει στις τιμές .. δηλαδή άλλη τιμή πιο τσιμπημένη έχει το κατάστημα του Κολωνακίου και άλλη το κατάστημα στη Σόλωνος .. τουλάχιστον έτσι μας είπε ένας γνωστός μας που δούλευε εκεί όταν τα έφτιαξα εγώ .. δεν ξέρω εάν ισχύει ακόμα το ίδιο αλλά καλό θα ήταν να το ψάξετε λίγο πρίν παραγγείλετε ..

απο ποιότητα όμως είναι φοβεροί!! και τρομερά εξυπηρετικοί!! τουλάχιστον στη Σόλωνος .

Κι εγώ από το καταστημα στη Σολωνος ειχα εξυπηρετηθεί κ ειναι άψογοι

εμένα τα δικά μου προσκλητήρια κόστισαν περίπου 0,20? το ένα και ήταν σχεδόν υπερπαραγωγή .. :-P

περίπου 0,15? στοιχίζει χαρτόνι Α4 σκληρό 600gr (2 προσκλητήρια έβγαλα εγώ σε κάθε φύλλο) βάλε και τα έξοδα εκτύπωσης (σε δικό μου πρίντερ) τα 3 μοτιφάκια που είχε επάνω, τις κορδελίτσες, τους μαρκαδόρους που τα ζωγράφισα..

εγώ είμαι υπέρ του "χόουμ μέϊντ" προσκλητήριου .. όλοι θα το εκτιμίσουν και όλοι θα πούν έναν καλό λόγο!! και εσύ θα είσαι περήφανη για το κατόρθωμά σου!! κι αν θές βοήθεια, μπορείς να μας ρωτήσεις!! όλες θα σε βοηθήσουμε!!! ;)

Τα δικά σου ήταν όντως καταπληκτικά

εγώ σε ριζόχαρτο θα τυπώσω το βασικό σχέδιο και απο πίσω θα έχω το κειμενάκι σε κανσόν. Πειραματικά έκανα φωτοτυπίες σε ριζόχαρτο στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μου και η εικόνα βγήκε πολύ καλή. Μάλλον έτσι θα τα κάνω, 0,70 μου είπε το κομμάτι αλλά στο Α4 θα κάνω δύο προσκλητήρια, οπότε θα πάει 0,35 το ένα.

67d6bea5bf.png

Άννα τύπωσες πάνω στο ριζόχαρτο και σχεδιάκια-εικονίτσες;

Εκτύπωσα ολόκληρη την επιφάνεια του ριζόχαρτου (χωρίς υπερβολές) σε απλό οικιακό εκτυπωτή. Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω φωτογραφία του προσκλητηρίου ώστε να μην κάνουμε κατάχρηση του topic αυτού.

*

Με πείσατε ;)

Λοιπόν θα κάνω μια σαν αυτή που έβαλα στην φωτό κ μου αρέσει αλλά σκεφτόμουν από την μέσα μεριά για να μην ειναι σκέτη να βάλω κάποια νεραιδούλα χειμωνιατικη μια που θα γίνει χειμωνα η βάπτιση... Πείτε καμμια ιδέα, που θα βρώ νεραιδούλα με χιονια;;;

• 10 months later...

Υπάρχει και ένα μαγαζι στο περιστέρι, το οποίο το έχουν 2 πολύ καλά παιδιά (ειναι οι ίδιοι γραφίστες) και έχουν πολυ ωραία και προτώτυπα σχέδια σε πολύ πολύ καλές τιμές. Όταν άλλες εταιρείες έχουν ενα απλό προσκλητήριο στα ~2 € αυτοί έχουν προσκλητήριο-παζλ στα ίδια λεφτά. Και συμφωνώ ένα προσκλητήριο το πετάς όπως και μια μπομπονιέρα όταν δεν ειναι κάτι διαφορετικό. Εγώ ομως έχω κρατήσει διαφορα πρωτότυπα όπως το παζλ που προανέφερα. Εγω θα διαλέξω από εκεί προσκλητήριο και μπομπονιέρα για να βαφτίσια της ανηψούλας μου. Παραθέτω το τηλ για οποιον ενδιαφέρεται ας 210 5731773, Ισοκράτους 34 Περιστέρι (Ζαχαριάς Γιάννης).

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...