Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΘΗΛΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ

Recommended Posts

protoula είσαι τρομερή! Συνέχισε την προσπάθεια και πες μας τι γίνεται για να κάνουμε κι εμείς τα ίδια μπας και σωθούμε!!!

Εμένα ο δικός μου είναι 23 μηνών και φυσικά ξυπνάει όποτε θέλει για την ζωντανή πιπίλα! Φαντάσου ότι τις τελευταίες 3 μέρες κοιμήθηκε 4 ώρες σερί και πανηγυρίζω!

Έχω συνηθίσει βέβαια αυτό το στυλ ύπνου, κοιμάμαι και μαζί του το μισό βράδυ και δεν μπορώ να πω ότι νυστάζω. Αλλά τώρα είμαι έγκυος στο 2ο και πρέπει σιγά σιγά να ποθηλάσω για να μην το κάνω τελευταία στιγμή και ζηλέψει.

Σε παρακαλώ γράψε πως τα πας για να μας δώσεις κουράγιο.

ax706ksnxl94trz6.png

detcekkuftzl3tta.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 83
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον σημερα το βραδυ κοριτσια παλι κοιμηθηκαμε χωρις την ζωντανη πιπιλα!

μαλιστα σημερα παρολη την γκρινια της, στο τελος ξαπλωσε πανω σε ενα μαξιλαρι και κοιμηθηκε ανασκελα!

και ξυπνησε μετα απο 6 ωρες (χτες ξεπροβαλοε κ αλλο δοντακι-θυμαστε που σας ελεγα οτι για αυτο ξυπναει το βραδυ?) και στην αρχη προσπαθουσε να ξανακοιμηθει μονη της! ε, μετα βεβαια που ζητησε γαλα για να ξανακοιμηθει την θηλασα....μην κοψουμε και ολες μας τις συνηθειες αποτομα;)

• 2 εβδομάδες μετά...
  • 1 month later...

καλημερα!

αυτα τα δοντακια μέχουν κουρασει πολυ και εχουμε βγαλει μονο 5..η μικρη μου θελει να θηλαζει-πιπιλαει ολο το βραδυ..εχω κουραστει και θελω νάποθηλασω..απο την αλλη ομως στεναχωριεμαι..σκεφτομαι μηπως φταει που δεν θηλαζει πολυ την ημερα και αναπληρωνει το βραδυ + τα δοντακια της...ουφ..να πω υπομονη?18 μηνων εβγαλε το πρωτο δοντι και απο 6 μηνων που ξυπναγε πολυ συχνα τα βραδια την πηρα μαζι μου στο κρεβατι..τωρα προσπαθω να την κοιμιζω και στο δικο της

χριστινα μου παιζουν πολλα απο οτι εχω καταλαβει....

μπορει να ναι δοντια, μπορει να ναι ανασφαλεια, μπορει να ναι ο κυκλος του υπνου τους, μπορει να ναι συνηθεια

σιγουρα ομως ενα τοσο μεγαλο μωρο δεν πιστευω να ξυπναει απο πεινα....πρεπει λογικα ολη την ημερα να τρωει κανονικα και μεγαλυτερες ποσοτητες απο την δικια μου σωστα?

για εμενα οταν ξεκιναει η κουραση και εχει κλεισει κ τα 2 χρονια το μωρο, μπορεις αφοβα να μειωσεις τους θηλασμους σου

τωρα για να το κοψεις...αυτο ειναι στην κριση της καθε μανουλας...σιγουρα ομως καλο ειναι μετα τα 2 ετη

αγωνιστικους χαιρετισμους

Διαφημίσεις

protoula ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.ανασφαλεια δεν νομιζαω να ειναι ποσο πιο ασφαλης στην αγκαλια της μαμας και του μπαμπα στο κρεβατι..οταν ξυπναει απο το κρεβατι της για να ερθει στο δικο μας εχει καλη διαθεση...σκαει με χαμογελο..και λεει τσααα...απο φαγητο κι εκει μια χαρα παμε..:lol:μαλλον τα δοντακια της...ξερω γω...πολυυυυυ πιπιλισμα...ειναι η πρωτη φορα τοσο καιρο που την εχω στο στηθος το βραδυ και νιωθω...καπως..ο θηλασμος 2 χρονια σχεδον τωρα ηταν απιστευτα ομορφος και ειμαι πραγματικα περιφανη που εχω θηλασει τοσο παρα τα σχολια απο καποιους ανιδεους(μην τα ξαναλεμε τωρα..)θα μου πεις μπορα ειναι και θα περασει..υπομονη..εχουμε ακομα να βγαλουμε αρκετα δοντακια ομως και εχουν σκληρινει τα ουλα της και υποφερει..θα μου ξαναπεισ κι εσυ αφου το ανακουφιζει ο θηλασμος γιατι να του το στερησω..ισως χρειαζομαι ξεκουραση κι εγω αμα ξεκουραστω λιγο θα επανελθω , θα σκεφτω πιο λογικα και θα εχω περισσοτερη υπομονη.Δουλευω και στο σπιτι τους τελευταιους μηνες,μια τα οικονομικα ε καπου εσκασα..καλυτερα να δουλευα εξω!Οπως καταλαβες βγαζω τα εσωψυχα μου σ΄ένα ποστ...οφ τοπικ σχεδον..:oops:

οφ τοπικ? αυτο μην το ξαναπεις! σιγουεα ομως ολες οι μανουλες εχουν νοιωσει τα ιδια ακριβως συναισθηματα κ την ιδια κοπωση σε καποιες φασεις του θηλασμου

κ λογικο ειναι να εξαντλουμαστε ποτε ποτε

αγωνιστικους χαιρετισμους κ πολλη πολλη θετικη ενεργεια

Nα εισαι καλα κοριτσακι μου!Ευχαριστω πολυ για την θετικη ενεργεια και ανταποδιδω!και ναι λοιπον!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ πρεπει να το λεμε και να το φωναζουμε!!

• 2 months later...

Καλημέρα κορίτσια. Διάβασα τα μηνύματά σας και τελικά συμβαίνει σε πολλούς το ίδιο σκηνικό.

Ο μικρός μου τώρα 4 μήνες ξυπνάει ανά 1-1,5 ώρα. Αν κοιμηθεί 2-3 ώρες σερί ξυπνάω ενδιάμεσα γιατί έχω συνηθίσει να μην κοιμάμαι συνεχόμενα πάνω από 1,5 ώρα. Εργάζομαι και λείπω 9 ώρες από το σπίτι και μόλις μπω και πάρω αγκαλιά τον Πριγκηπάκο μου ζητάει στήθος. Δεν με πειράζει, το χαίρομαι, το έχω και εγώ ανάγκη. Έχω όμως εξαντληθεί. Ξυπνάει 5-6 φορές την νύχτα, συνεχόμενες θα κοιμηθεί σπάνια 3-4 ώρες και όλο αυτό με έχει κουράσει απίστευτα. Κάποιες φορές ξυπνάω τον σύζυγο μες την απελπισία μου αλλά μάταια. Ο μικρός θέλει να πιπιλίσει το στήθος της μαμάς και δεν κοιμάται με κανέναν άλλο τρόπο. Έχω να κοιμηθώ 11 μήνες και έχω κουραστεί τόσο μα τόσο πολύ που σκέφτομαι να αποθηλάσω μόλις χρονίσει.

Πείτε μου τι μπορώ να κάνω...Δεν θέλω να αποθηλάσω αλλά μου φαίνεται αδύνατον να συνεχίσω γιαπολύ να ζω με 3-4 ώρες ύπνου (και αυτός διακοπτόμενος) για πολύ καιρό ακόμη...

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Σε αυτή την ηλικία που είναι το παιδί, μάλλον βγάζει δόντια και τα βράδια του είναι πολύ δύσκολα με τη δυσφορία, την ένταση και τον πόνο που νιώθει. Το πιθανότερο είναι ότι και χωρίς θηλασμό η συμπεριφορά του θα είναι παρόμοια και ίσως χειρότερη γιατί δεν θα έχει την ανακούφιση και την παρηγοριά του θηλασμού.

Αν αποθηλάσει μπορεί να εξακολουθεί να ξυπνάει και συνήθως είναι πιο δύσκολο να ξυπνάς για ένα παιδί που δεν θηλάζει. Τα περισσότερα παιδιά που ξυπνούν το βράδυ δεν θηλάζουν (γιατί έτσι κι αλλιώς είναι λίγα τα παιδιά που θηλάζουν). Υπάρχουν παιδιά που ξυπνούν 2-3 φορές το βράδυ ακόμη και στην ηλικία των 6 ετών και δεν θηλάζουν.

Στην ηλικία που είναι το παιδί, μπορείς να κάνεις νυχτερινό αποθηλασμό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα σταματήσει να ξυπνάει.

Επίσης στην ηλικία που είναι μπορεί να δοκιμάσεις να το εκπαιδεύσεις στον ύπνο, κυκλοφορούν διάφορα βιβλία σχετικά. Κάποιες μητέρες τα έχουν καταφέρει. Περισσότερα δυστυχώς δεν γνωρίζω γιατί δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το συγκεκριμένο θέμα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Διάβασα τα μηνύματά σας και τελικά συμβαίνει σε πολλούς το ίδιο σκηνικό.

Ο μικρός μου τώρα 4 μήνες ξυπνάει ανά 1-1,5 ώρα. Αν κοιμηθεί 2-3 ώρες σερί ξυπνάω ενδιάμεσα γιατί έχω συνηθίσει να μην κοιμάμαι συνεχόμενα πάνω από 1,5 ώρα. Εργάζομαι και λείπω 9 ώρες από το σπίτι και μόλις μπω και πάρω αγκαλιά τον Πριγκηπάκο μου ζητάει στήθος. Δεν με πειράζει, το χαίρομαι, το έχω και εγώ ανάγκη. Έχω όμως εξαντληθεί. Ξυπνάει 5-6 φορές την νύχτα, συνεχόμενες θα κοιμηθεί σπάνια 3-4 ώρες και όλο αυτό με έχει κουράσει απίστευτα. Κάποιες φορές ξυπνάω τον σύζυγο μες την απελπισία μου αλλά μάταια. Ο μικρός θέλει να πιπιλίσει το στήθος της μαμάς και δεν κοιμάται με κανέναν άλλο τρόπο. Έχω να κοιμηθώ 11 μήνες και έχω κουραστεί τόσο μα τόσο πολύ που σκέφτομαι να αποθηλάσω μόλις χρονίσει.

Πείτε μου τι μπορώ να κάνω...Δεν θέλω να αποθηλάσω αλλά μου φαίνεται αδύνατον να συνεχίσω γιαπολύ να ζω με 3-4 ώρες ύπνου (και αυτός διακοπτόμενος) για πολύ καιρό ακόμη...

Υπομονή, υπομονή, υπομονή...! Δεν ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω!

Έχω καλά και κακά νέα: λοιπόν, τα καλά μπορείς να τα διαβάσεις εδώ http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1609161&postcount=1441. Ακολουθώντας αυτό το σύστημα καταφέραμε να αποθηλάσουμε νύχτα, χωρίς να χρειαστεί να σταματήσουμε τον θηλασμό τελείως. Άλλωστε δεν το ήθελα αυτό με τίποτα. Στο μόνο που διαφέρουμε είναι ότι εμείς ξεκινήσαμε μετά τον χρόνο, οπότε μπόρεσα να πάω κατευθείαν στο φρέσκο, γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να του δώσω σκόνες. Εσύ αν θες μπορείς να διατηρήσεις και τον πρωινό θηλασμό.

Τα κακά νέα: ακόμη ξυπνάει την νύχτα (2-3 φορές), αλλά σε καμία περίπτωση δεν του δίνω στήθος. Πάντως ο σερί ύπνος αργεί σε μας και απ' ότι έχω καταλάβει διαφέρει ο χρόνος που θα το "πετύχει" κάθε παιδί.

Καλή δύναμη σου εύχομαι!

female ένα βιβλίο που πιθανόν να βοηθήσει είναι το "The no cry sleep solution", είναι στα αγγλικά και συγγραφέας είναι η Pantley. Κάπου το έχω και σε ηλεκτρονική μορφή αν ενδιαφέρεσαι.

Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να κοιμάσαι μαζί με το μωρό, εγώ αυτό κάνω και ξεκουράζομαι πολύ καλά.

jv42p3.png

DfUyp2.png

Αγλαία μου σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν ξέρω την αιτία που ξυπνάει, έχει 2 μήνες να εμφανιστεί νέο δόντι. Έχει βγάλει 4 όλα και όλα αλλά από τον 9ο και μετά δεν εμφανίστηκε κανένα καινούργιο.

Για εμάς ο νυχτερινός θηλασμός έχει αξία, μέσα στην ημέρα λείπω και θέλω να διατηρήσω 1-2 θηλασμούς. Αλλά οι 5-6 ή και 7 κατά την διάρκεια της νύχτας με έχουν καταρακώσει. Κάνω πολλά λάθη στην δουλειά μου, μπερδεύω τα λόγια μου, έχω νεύρα, δεν μπορώ να πάρω μέρος σε κοινωνικές εκδηλώσεις, να χαρώ τον αντρούλη μου και άλλα πολλά. Νομίοζω όλες λιγο πολύ τα έχουν ζήσει εδώ μέσα αυτά.

Θα κάνω μια προσπάθεια με τα βιβλία του ύπνου (είχα ξεκινήσει να διαβάζω κάποια) και βλέπουμε. Το παλεύω όσο μπορώ. Είναι άσχημο να έχεις διάθεση να προσφέρεις κι άλλο στο παιδί σου και να μην έχεις αντοχές.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Υπομονή, υπομονή, υπομονή...! Δεν ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω!

Έχω καλά και κακά νέα: λοιπόν, τα καλά μπορείς να τα διαβάσεις εδώ http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1609161&postcount=1441. Ακολουθώντας αυτό το σύστημα καταφέραμε να αποθηλάσουμε νύχτα, χωρίς να χρειαστεί να σταματήσουμε τον θηλασμό τελείως. Άλλωστε δεν το ήθελα αυτό με τίποτα. Στο μόνο που διαφέρουμε είναι ότι εμείς ξεκινήσαμε μετά τον χρόνο, οπότε μπόρεσα να πάω κατευθείαν στο φρέσκο, γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να του δώσω σκόνες. Εσύ αν θες μπορείς να διατηρήσεις και τον πρωινό θηλασμό.

Τα κακά νέα: ακόμη ξυπνάει την νύχτα (2-3 φορές), αλλά σε καμία περίπτωση δεν του δίνω στήθος. Πάντως ο σερί ύπνος αργεί σε μας και απ' ότι έχω καταλάβει διαφέρει ο χρόνος που θα το "πετύχει" κάθε παιδί.

Καλή δύναμη σου εύχομαι!

Σόναρ σε ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση. Να χαίρεσαι τον γιόκα σου και με το καλό να δεχτείς το αδερφάκι του.

Δεν με ενδιαφέρει ούτε ξένο γάλα να του δώσω, φρέσκο ή σκόνη. Το μόνο που θέλω είναι να μην ξυπνάει το βράδυ τόσες πολλές φορές. Και 2 φορές να ξυπνάει είμαι ευχαριστημένη. Αλλά το ανά 1 ώρα με έχει εξαντλήσει. Θα διαβάσω στο λινκ που με παρέπεμψες. Ευχαριστώ και πάλι!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

female ένα βιβλίο που πιθανόν να βοηθήσει είναι το "The no cry sleep solution", είναι στα αγγλικά και συγγραφέας είναι η Pantley. Κάπου το έχω και σε ηλεκτρονική μορφή αν ενδιαφέρεσαι.

Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να κοιμάσαι μαζί με το μωρό, εγώ αυτό κάνω και ξεκουράζομαι πολύ καλά.

Έχω ξεκινήσει ήδη να το διαβάζω αυτό το βιβλίο τώρα και καιρό αλλά δεν έχω αντοχές να το συνεχίσω όταν γυρίζω σπίτι. Κάποια πράγματα τα εφαρμόζω αλλά ο μικρός δεν είναι πολύ συνεργάσιμος. Θέλει στήθος και το θέλει ΤΩΡΑ:)

Να κοιμάμαι μαζί με το μωρό το κάνω έτσι και αλλιώς μετά τις 5-6 το πρωί που δεν έχω άλλες αντοχές και ίσα ίσα καταφέρνω να κοιμηθώ 1-2 ώρες πριν πάω γραφείο αλλά πρακτικά δεν μπορώ να το κάνω συνέχεια. Προτιμώ το παιδί να κοιμάται στην κούνια του όπως κάνει τώρα 11 μήνες.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Διαφημίσεις

συμφωνω με οσα εγραψε η αγλαια παραπανω

απο την δικη μου εμπειρια δουλεψε η εκπαιδευση για τον υπνο. αλλα περιμενα να χρονισει πρωτα και μετα ξεκινησα, πρωτα με τον μεσημεριανο υπνο.

εμεις κοριτσια μου τωρα που τελειωσαμε με τα δοντια, κοιμομαστε ως επι το πλειστον 8ωρα!!!!!! κουραγιο, υπαρχει φως στο τουνελ!

Αγλαία μου σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν ξέρω την αιτία που ξυπνάει, έχει 2 μήνες να εμφανιστεί νέο δόντι. Έχει βγάλει 4 όλα και όλα αλλά από τον 9ο και μετά δεν εμφανίστηκε κανένα καινούργιο.

Για εμάς ο νυχτερινός θηλασμός έχει αξία, μέσα στην ημέρα λείπω και θέλω να διατηρήσω 1-2 θηλασμούς. Αλλά οι 5-6 ή και 7 κατά την διάρκεια της νύχτας με έχουν καταρακώσει. Κάνω πολλά λάθη στην δουλειά μου, μπερδεύω τα λόγια μου, έχω νεύρα, δεν μπορώ να πάρω μέρος σε κοινωνικές εκδηλώσεις, να χαρώ τον αντρούλη μου και άλλα πολλά. Νομίοζω όλες λιγο πολύ τα έχουν ζήσει εδώ μέσα αυτά.

Θα κάνω μια προσπάθεια με τα βιβλία του ύπνου (είχα ξεκινήσει να διαβάζω κάποια) και βλέπουμε. Το παλεύω όσο μπορώ. Είναι άσχημο να έχεις διάθεση να προσφέρεις κι άλλο στο παιδί σου και να μην έχεις αντοχές.

δοντια ειναι στα σιγουρα. κι εμας ειχε κολλησει ετσι κ μετα εβγαλε 4 μαζεμενα!

επισης το να παρεις το μωρο στο δικο σας κρεββατι μην το φοβηθεις, εφοσον το θελεις. εγω πηρα την μικρη μου απο 8 μηνων εως 16 μηνων στο δικο μας και τωρα την εχω στο μονο της κρεββατι και κοιμαται μια χαρα!

Ευχαριστώ Προτούλα. Δόντια λες και εσύ ε? Το καημενούλι μου, δεν μιλάει για να ξέρω και τι ζόρι έχει.

Εντομεταξύ δεν είναι φυσιολογικό το στήθος να μην έχει ανά 1 ώρα γάλα???Τραβάει μερικές ρουφιές στην αρχή και μετά πιπιλάει, δεν έχει άλλο γάλα το στήθος. Φοβάμαι και για την παραγωγή αλλά με 8-9 θηλασμούς το 24ωρο μπορεί να μην έχει γάλα όταν πεινάει και δεν χορταίνει?

5JP7p3.png

rnsFp2.png

οχι καλε!

γαλα εχει μια χαρα. το θεμα ειναι οτι δεν πειναει χιχι.

αμα πιεσεις το στηθος σου θα δεις οτι θα βγαλει γαλα μια χαρα

και με τοσους θηλασμους μια χαρα παραγωγη εχεις και χορταινει, μην αγχωνεσαι

γεια σας κοριτσια εχω και γω μια απορια.... τον τελευταιο καιρο δηλ πριν 20 μερες περιπου....

ενω το αγορι μου κοιμοταν ενα 8ωρο με10ωρο σερι τη νυχτα και αν ξυπναγε καπιοες φορες δεν εκλαιγε αλλα μιλαγε και επαιζε μονο του στην κουνια γελουσε κτλ τον τελευταιο καιρο ξυπναει 2 με 3 φορες μεσα στη νυχτα και κλαιει απαρηγορητο!!!!:(:( μονο με αγκαλια και θηλασμο ηρεμει....τον περνω στο κρεβατι και οταν αποκοιμιετε αν εχω κουραγιο τον παω στο κρεβατι του αλλιως μαζι μας ......μα τι επαθε και αλλαξε ετσι :confused::confused:

αφου οταν του αλλαξαμε δωματιο 5 μηνων ολα πηγαν τοσο καλα....

ολα βεβαια ξεκινησαν απο τοτε που εμφανιστηκε το πρωτο μας δοντακι και τωρα περιμενουμε να σκασει και το δευτερο... ειναι απο αυτο αραγε η αλλαξε γενικα η συμπεριφορα του?μηπως θελει το κρεβατι μας ?μηπως μοιωθηκε το γαλα; και ειναι αλμα αναπτυξης?παει σχεδον μηνας....

θα επανελθουμε ποτε στο προηγουμενο ωραριο που ομολογω ηταν τελειο!!!αν ειναι απ τα δοντια οταν σκασει και το δευθτερο θα ηρεμισουμε ποτε?απ οτι διαβαζω εδω απογοητευομαι.....μεχρι και ενους χρονου ταλαιπορουντε απ τα δοντια τη νυχτα..,,...τι να ειναι αραγε?και τι με συμβουλευεται να κανω?ολη μερα ειμαι κομματια...το μωρο δε ολη τη μερα ειναι μια χαρα σπανια γκρινιαζει....βεβαια εχουμε και μια ανορεξια με τισ τροφεσ προτημα να θηλαζει ποιο πολυ...και οι κενωσεις του 2 τη μερα ειναι υδαρη......

μανουλα δυστυχως τυπικη συμπεριφορα ενοχλησης απο δοντια ειναι.

συνηθως η οδοντοφυια γινεται στον βραδυνο υπνο (δεν θυμαμαι τους λογους για τους οποιους γινεται ομως) για αυτο και τα ξαφνικα κλαμματα.

μολις σκαει μυτη ενα δοντι θα εχεις μια παροδικη επιστροφη στις παλιες καλες συνηθειες του.

μην αγχωνεσαι, δεν ειναι ουτε οτι θελει το κρεββατι σας, ουτε οτι μειωθηκε το γαλα.

παρηγορια θελει επειδη ποναει.

την μονη συμβουλη που εχω να σου δωσω ειναι να κοιμασαι οσο μπορεις ακομα και αν αυτο σημαινει να κοιμασαι μαζι με το μωρο σου.

ευχαριστω protoula για την ανταποκριση σου ευχομαι να ειναι ετσι οπως τα λες και μολις του περασει να ξαναμπουμε στους ρυθμους μας..........

ομως εχθες το βραδυ ειχαμε μια πολυ δυσκολη νυχτα εκτος του οτι δεν ηθελε με τπτ να κοιμηθει και αργησαμε πολυ....(που παλια εως 9.30 10 το αργοτερο ειχε πεσει ξερος)τον εβαζα στο στηθος ετρωγε αποκοιμιωταν και μολις πηγενα να τον βαλω στο κρεβατι ουρλιαχτα!!!τον αφηνα λιγο μπας και κουραστει και κοιμηθει πιο ευκολα μπαααααα ξανα μανα ... στηθος νανι κουνια ...ουρλιαχτα!!εγινε 4 φορες τουλαχιστον κλαμα κλαμα ....τον αφηναμε και λιγο καθε φορα μπασ και κοιμηθει απο κουραση.......μπα(που δεν τον εχω ξαναφησει να κλαιει μονο του και να μην τον παρω)

στο τελος με εξουθενωσε!!!! καλα και αυτο βρε κοριτσια απ τα δοντια ειναι?μην τρελαθω δηλ!!!που πριν λιγες μερες αν δεν αποκοιμιωταν στο στηθος μου τον εβαζα στη κουνια μονο του και κοιμωταν σε 5λεπτα με το μοπμαιλ......λιγο περιεργο μου φενεται τοση αλλαγη....δοντια και η ωρα που αποκοιμιεται η καλομαθε....

τι να πω...(ειμαι και κουρασμενη απ το ξενυχτι..) καλα δεν σας συζητω για το υπολοιπο βραδυ....αφου τον κοιμησε ο πατερας του γιατι εγω παρεδωσα...στην κουνια μετα απο 2 ωρες ξυπνησε και κλαμα εεε και μετα τον πηρα κρεβατι και καθε 2 ωρες ξυπναγε μεχρι το πρωι και τον εβαζα στηθος για να αποκοιμηθει:confused::confused:

:(:(:( μπορει να ειμαι off topic sorry απλα εχω αναγκη τις συμβουλες /υποστηριξη σας

δυστυχως μανθουλα κι εμενα ακριβως τα ιδια εκανε, και ηταν απο δοντια.

σε εκεινη την φαση εγω αποφασισα να την παρω στο κρεββατι μου γιατι δεν παλευοταν η αυπνια....

δυστυχως μανθουλα κι εμενα ακριβως τα ιδια εκανε, και ηταν απο δοντια.

σε εκεινη την φαση εγω αποφασισα να την παρω στο κρεββατι μου γιατι δεν παλευοταν η αυπνια....

μ! και μετα το ξεμαθε το κρεβατι η ακομα κοιμαστε μαζι.....?

την κρατησα μεχρι 16 μηνων περιπου κ τωρα κοιμαται μονη της στο μονο της κρεββατι!

κανενα προβλημα!

σημερα μαλιστα επειδη ζεσταινοτανε με εδιωξε απο το κρεββατι (οπου καθομαι μεχρι να κοιμηθει) για να εχει χωρο να απλωνεται το καθαρματακι μου.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...