Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μέθοδος ilizarov γνωρίζει κάποιος?

Recommended Posts

Καλησπέρα.Ο μεγάλος μου γιός πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση επιμήκυνσης με την μέθοδο ilizarov.Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στον γιατρό μας έχω ψάξει αρκετα το θέμα και μέσω διαδικτύου αλλά θα ήθελα να μάθω αν κάποια απο σας έχει προσωπική εμπειρία με αυτό.Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Διαφημίσεις

Δυστυχώς δεν γνωρίζω κάτι για να σε βοηθήσω, αλλά επειδή είπες ότι το έχεις ψάξει μήπως μπορείς να μου πεις το όνομα του γιατρού σου? Η ξαδέρφη της καλύτερης μου φίλης ψάχνει για γιατρό με εμπειρία (αντιμετωπίζουν κάτι αντίστοιχο με την κορούλα τους), αλλά επειδή οι άνθρωποι μένουν επαρχία και το χειρουργείο θα γίνει στην Αθήνα, δεν γνωρίζουν κάποιον εδώ.

Γειά σας ,

η μέθοδος ilizarov αναφέρετε στο παρακάτω ποστ

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=560027&postcount=12

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Δυστυχώς δεν γνωρίζω κάτι για να σε βοηθήσω, αλλά επειδή είπες ότι το έχεις ψάξει μήπως μπορείς να μου πεις το όνομα του γιατρού σου? Η ξαδέρφη της καλύτερης μου φίλης ψάχνει για γιατρό με εμπειρία (αντιμετωπίζουν κάτι αντίστοιχο με την κορούλα τους), αλλά επειδή οι άνθρωποι μένουν επαρχία και το χειρουργείο θα γίνει στην Αθήνα, δεν γνωρίζουν κάποιον εδώ.

Το όνομα του γιατρού είναι Dr.Νικόλαος Λαλιώτης και είναι στην Θεσσαλονίκη , χειρουργεί στο διαβαλκανικό και είναι εξαιρετικός. Το τηλ του ιατρείου του είναι 2310280652.Όπως έχω ξαναγράψει εκτός απο ΄πολύ καλός επιστήμονας είναι και εξαιρετικός σαν άνθρωπος.Ευχόμαι καλή επιτυχία στην μικρή.

Είχα διαβάσει το αντιστοιχο post και είχα λάβει μέρος αλλά ήθελα να ξέρω μήπως κάποιος άλλως είχε κάποια άλλη πληροφορία.Ευχαριστώ όπως και να έχει για την επισήμανση.

για ατρησίες γενικά ο πιο ειδικός είναι ο Πετρόπουλος Αναστάσιος ,που βρίσκεται τώρα στο Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης.Γνωρίζω προσωπικά πολλές περιπτώσεις.

:confused:

Διαφημίσεις

για ατρησίες γενικά ο πιο ειδικός είναι ο Πετρόπουλος Αναστάσιος ,που βρίσκεται τώρα στο Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης.Γνωρίζω προσωπικά πολλές περιπτώσεις.

H ατρησία που αναφέρεις τι ακριβώς είναι;Νομίζω ότι έχει να κάνει με το έντερο ή κάτι τέτοιο;

Και εμείς στο Διαβαλκανικό θα την κάνουμε την επέμβαση, απλά ξέρεις όπως κάθε μανούλα ανησυχώ για το μετά , το διάστημα ανάρρωσης δηλαδή ακριβώς επειδή πρόκειται για ορθοπαιδική επέμβαση, θα την κάνουμε την επέμβαση τον Μάρτιο τελικά για να μην γίνει τα χριστούγεννα και ταλαιπωρηθεί το παιδί στις γιορτές.Ευχαριστώ για την απάντηση.

• 3 χρόνια μετά...

Καλημέρα

Έχω προσέξει πως δεν υπάρχουν απαντήσεις εδώ και καιρό..

Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου πει με βεβαιότητα αν η μέθοδος Ilizarov είναι η κατάλληλη σε προβλήματα ραιβοποδίας, αν μπορεί να εμφανίσει μετεγχειρητικά προβλήματα και αν μπορεί κάποιος να προτείνει έναν γιατρό που γνωρίζει πως χρησιμοποιείται..

Επειδή το θέμα είναι αρκετά επείγον θα παρακαλούσα την άμεση απάντησή σας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• 5 months later...

Καλημέρα σας!Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τη μέθοδο ilizarov.Πρέπει να υποβληθεί η κόρη μου στην επέμβαση αυτή αλλά δε φέρουμε τις απαραίτητες γνώσεις.Θα μπορούσε κάποιος να μας ενημερώσει για το κόστος και αν η δημόσια ασφάλεια υγείας καλύπτει ένα μέρος της επέμβασης;Σας ευχαριστώ!

Καλημέρα , όταν κάναμε εμείς την επέμβαση το ΙΚΑ κάλυψε όλο το ποσό ,γιατί είναι αρκετά υψηλό το κόστος.Είμασταν στο Διαβαλκανικό , το οποίο πληρώσαμε εμείς , το ΙΚΑ έδωσε ένα αστείο ποσό για τα νοσήλεια, περίπου 230 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Το μεγαλύτερο μέρος όμως που αφορά την συσκευή πληρώθηκε ολόκληρο απο το ταμείο.

• 2 χρόνια μετά...

Διαφημίσεις

• 2 months later...
καλησπέρα εγώ εχώ κάνει την επέμβαση ilizarov αν και βλέπω αρκετά παλιό το post σας..μπορώ να σας ενημερώσω αν ακόμα ενδιαφέρεστε

Μπορείτε σας παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου στο [email protected]....Θα με βοηθούσατε πάρα πολύ..Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...