Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

βοήθεια για κουμπάρα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tι έγινε μανούλες του 2009... θα το τραβήξουμε πολύ ακόμη το τροπάριο της Κασσιανής; Όχι δλδ γιατί μπήκε η Μ. Πέμπτη και πρέπει να σταυρώσουμε τον Αμνό...

Κι όσο για τις επαναλήψεις που είπε η Αμαρέττο, γιατί σας θυμώνουν; Κατάντησε πια το σήριαλ "Κωνσταντίνου και Ελένης"! Μόλις τελειώσει το τελευταίο επεισόδιο βάζετε την κασέτα απ' την αρχή.

Μη ζορίζεστε άλλο, σας παρακαλώ... κρίμα... κι έχετε και παιδάκια να φροντίσετε... όποιος έχει πια τόσο πρόβλημα που του υποβιβάζουν... το γαλατάκι του, μπορεί απλά να μη διαβάζει τα τόπικς του θηλασμού και να ρουφάει το καφεδάκι του σε άλλες γειτονιές... και να θάβει όποιον θέλει... μετά τη σταύρωση βέβαια... Μόνο λίγο πιο διακριτικά λε παιδιά.... μην εκτίθεστε τόσο δλδ!

bennettstevenspalestinewall2.jpg

Το τείχος στη λωρίδα της Γάζας, έτος 2009. Ενα κομμάτι γης τέσσερις φορές πιο πυκνοκατοικημένο από την Αττική, αποτελεί τη μεγαλύτερη φυλακή του κόσμου... Τα παιδιά στην Παλαιστίνη

Είναι πολύ σημαντικό να ενημερώνονται η μαμάδες για το τι είναι το ξένο γάλα επειδή αυτό ακριβώς θα τις βοηθήσει να αποφασίσουν πιο είναι το καλύτερο για παιδιά τους. Θα μπορούσα κάλλιστα να ήμουν και εγώ μια μαμά που μεγαλώνει το παιδί της με ξένο γάλα και μάλιστα για 20 μέρες ήμουν, αλλά η ενημέρωση απο αυτό εδώ το φόρουμ(αιι κυρίως με τον τρόπο που γίνεται) επιβεβαίωσε τους ενδοιασμούς μου, με έκανε να το ξανασκεφτώ και να παλέψω με όλη μου τη δύναμη να κάνω το καλύτερο για το παιδί μου εάν στις 100 μαμάδες υπάρχει έστω και μια που θα επηρεαστεί και θα κάνει το ίδιο είναι κέρδος για το παιδί. Καμία μας εδώ μέσα δεν έχει τάσεις μαζοχισμού να υπομένει καρτερικά μαραθώνιους θηλασμούς, θήλαστρα, πληγωμένες θηλές για να πούμε στο τέλος ότι δεν πειράζει να πιει το παιδί ξένο γάλα μόνο και μόνο επειδή υπάρχει μια μερίδα μαμάδων που θα στεναχωρηθεί. Ακόμα και αν στην τελική ανάλυση στεναχωρηθούν οι μαμάδες ίσως στο επόμενο παιδί λειτουργήσουν διαφορετικά οπότε πάλι κέρδος. Η αλήθεια παύει να είναι αλήθεια όταν την ωραιοποιούμαι και την αλήθεια την οφείλουμε στον εαυτό μας.

Tι έγινε μανούλες του 2009... θα το τραβήξουμε πολύ ακόμη το τροπάριο της Κασσιανής; Όχι δλδ γιατί μπήκε η Μ. Πέμπτη και πρέπει να σταυρώσουμε τον Αμνό...

Κι όσο για τις επαναλήψεις που είπε η Αμαρέττο, γιατί σας θυμώνουν; Κατάντησε πια το σήριαλ "Κωνσταντίνου και Ελένης"! Μόλις τελειώσει το τελευταίο επεισόδιο βάζετε την κασέτα απ' την αρχή.

Μη ζορίζεστε άλλο, σας παρακαλώ... κρίμα... κι έχετε και παιδάκια να φροντίσετε... όποιος έχει πια τόσο πρόβλημα που του υποβιβάζουν... το γαλατάκι του, μπορεί απλά να μη διαβάζει τα τόπικς του θηλασμού και να ρουφάει το καφεδάκι του σε άλλες γειτονιές... και να θάβει όποιον θέλει... μετά τη σταύρωση βέβαια... Μόνο λίγο πιο διακριτικά λε παιδιά.... μην εκτίθεστε τόσο δλδ!

σωστή η Δημητρα

γράφαμε μαζί ......νομίζω ότι δεν χρειάζεται να απαντάμε άλλο είναι πια παραπάνω από προφανές ποιες είναι οι προθέσεις τους,απλά να ξέρουν ότι όσες και επαναλήψεις αν γίνουν ο αντίλογος θα υπάρχει

Κανενας δεν ζηταει απο τον αλλον να του πει αν ειναι καλα τα γαλατα εμποριου. Σιγουρα δεν ειναι σαν το μητρικο. Για ποιον ακριβως λογο ομως πρεπει να το τονιζουμε συνεχως απο τη στιγμη που αρκετοι το επιλεγουν η απλα δεν μπορουν να κανουν αλλιως????? Για να τους θυμηζουμε συνεχως οτι δεν καταφρεραν να δωσουν στο παιδι τους το καλυτεροτερο γαλα που υπαρχει??? η για να τους ενημερωνουμε για το αυτονοητο, δηλαδη οτι το μητρικο γαλα δεν συγκρινεται????

Και ξαναλεω, καλος ο θηλασμος και η προσπαθεια ενημερωσης για να τα καταφερει μια μανουλα, αλλα απο εκει και περα δεν χρειαζονται σχολια για το τι γαλα θα πιει το παιδακι που δεν καταφερε η μαμα του να το θηλασει. Η καλη προθεση αρχιζει και τελειωνει με την ενημερωση και την βοηθεια. Απο εκει και περα καθε σχολιο για μενα που εχει να κανει με το μετα και τα γαλατα εμποριου περιεχει εμμονη.

Εσύ πάλι τι ζόρι τραβάς; θηλάζεις; όχι! Γιατί λοιπόν γράφεις σε τόπικ στο οποίο μητέρα ζήτησε βοήθεια στο θηλασμό; Ήρθα εγώ στο καφεδάκι σας του 2009, να καταθέσω την άποψή μου για τις ανακρίβειες και τις αναλήθειες που γρέφετε εκεί; Μπήκα σε κανένα απ' τα τόπικ σας στα οποία κατηγορείτε τις μητέρες που θηλάζουν ως φανατικές και δεν ξέρω τι άλλο για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου; Εσένα ποιος σε κατηγόρησε και αρπάχτηκες;

Νομίζω πως εμμονή σας έχει γίνει εσάς στο υποσυνείδητο, το γεγονός πως υπάρχουν μητέρες που τα καταφέρνουν να θηλάζουν τα παιδιά τους. Αλλιώς δεν εξηγείται ούτε το μένος ούτε ο θυμός σας.

Και να δηλώσω εδώ, για άλλη μια φορά, ότι τα δύο μεγαλύτερα παιδιά μου έχουν μεγαλώσει με φόρμουλα. Ξένο γάλα δλδ. Αγελαδινό... πώς το λένε. Η μεγάλη απ' τον 7ο μήνα και μετά και η μεσαία απ' την αρχή σχεδόν της ζωής της. Αλλά δεν αισθάνθηκα ποτέ απαξιωμένη από καμία κοπέλα του θηλασμου. Μόνο ως θηλάζουσα το τρίτο μου παιδί απαξιώνομαι από εσάς!

Το τείχος στη λωρίδα της Γάζας, έτος 2009. Ενα κομμάτι γης τέσσερις φορές πιο πυκνοκατοικημένο από την Αττική, αποτελεί τη μεγαλύτερη φυλακή του κόσμου... Τα παιδιά στην Παλαιστίνη

Διαφημίσεις

να λέω τη γνώμη μου, μπορώ

ν ακούω γνώμες, μπορώ

μπορώ κ ν αποφασίζω και να επιλέγω

kassianι, είναι εύκολο να λέμε ο,τι θέλουμε πίσω από ένα απλό κι ανώνυμο nick

γιατί εδώ μέσα, είμαι απλώς η gerakina, είσαι η kassianι και είναι η κ. Αγλαία Παπαδήμα

καταλαβαίνεις πιστεύω τη διαφορά...

κάτι ακόμα : http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=48572&page=65 κορίτσια, σας διαβάζουν όλοι, δεν είστε prive :lol:

Το μονο που εχω να προσθεσω ειναι οτι οχι απλα δεν γραφω ανωνυμα, λεγομαι edit admin request by member και ειμαι δικηγορος Αθηνων, αλλα επανειλημμενως εχω βαλει τη φωτογραφια μου, με γνωριζουν δε προσωπικα παρα πολλα μελη του φορουμ.

Ανωνυμα εγω δεν εχω αναγκη ουτε τιποτα να φοβηθω για να γραψω.

Τους admins τους θυμαστε φαινεται οποτε βολευει.

Σε εκφρασεις "ηλιθιοτητες", "αναιδεια" και αλλα τετοια ωραια, δεν ειδα καμμια να θιγεται.

Οσο και αν θελετε να πατε την κουβεντα αλλου (γιατι ετσι συμφερει), εγω αυτο που ειπα ειναι ενα και απλο :

Καμμια δεν χρειαζεται να βαζει ουτε το ονομα της ουτε την επαγγελματικη της ιδιοτητα στην υπογραφη της.

Οποια ομως δηλωνει επαγγελματικη ιδιοτητά ή θα πρεπει να τη δηλωνει ΟΛΟΚΛΗΡΗ (ωστε να μην δημιουργουνται "αθελα" της παρεξηγησεις) ή αν δηλωνει μονο μια, να συμβουλευει μονο σε θεματα αυτης της αρμοδιοτητας.

Μολις χτες βρηκα και αλλο ποστ της κας Παπαδημα που αυτη τη φορα (και παλι) εδινε νομικες συμβουλες !!!!

Οταν της ειχα παρατηρησει με πμ (γιατι δεν ηθελα να την προσβαλω) οτι αυτο δεν ειναι σωστο, αλλα ειναι και επικινδυνο ακομα, μου δηλωσε οτι εχει καθε δικαιωμα να δινει και νομικες συμβουλες γιατι στη δασολογια που σπουδασε τους εκαναν και λιγα νομικα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Η αναλογια της παραπανω σκεψης (για να καταλαβουν και οσες δεν εχουν παει στη νομικη) ειναι σαν να βαζεις εναν αποφοιτο δημοτικου να διδαξει στο πανεπιστημιο.

Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του.

k9Tap3.png

δηλ. θέλεις να μας πείς ότι σε νοιάζει μη τυχόν και κάποιος βλέποντας την υπογραφή της Αγλαϊας "πιστοποιημένη σύμβουλος θηλασμού" και διαβάζοντας την άποψη της για κάποιο νομικό θέμα μπορεί να μπερδευτει και να θεωρήσει ότι είναι δικηγόρος.....????????? Επίσης δεν έχεις καμία δουλειά να αναφερθείς σε κάποια συζήτηση που έγινε μέσω π.μ γιατί αυτό χωρίς να θέλω να σε προσβάλω λέγεται κατινιά ή αν θες και λίγο πιο σοφιστικέ έκφραση είναι αντιδεοντολογικό

Το μονο που εχω να προσθεσω ειναι οτι οχι απλα δεν γραφω ανωνυμα, λεγομαι edit admin request by member και ειμαι δικηγορος Αθηνων, αλλα επανειλημμενως εχω βαλει τη φωτογραφια μου, με γνωριζουν δε προσωπικα παρα πολλα μελη του φορουμ.

Ανωνυμα εγω δεν εχω αναγκη ουτε τιποτα να φοβηθω για να γραψω.

....................

To μονο που έχω να προσθέσω είναι ότι δε θα σε προτιμήσω για συνήγορο...

Άλλοι βέβαια μπορεί και να το πράξουν... :confused:

Όσο για την επαγγελματική ιδιότητα του καθενός... υπάρχει και ο Γκούγκλης. Μην το κουράζεις άλλο πια. ΕΛΕΟΣ δλδ!!!!!!

Και μια κι έχουμε συνέχεια της εβδομάδας των παθών... "Ο αναμάρτητος τον λίθον βαλέτω..." Ως τι γραφεις, ας πούμε, σε τόπικ μητέρας που ζήτησε συμβουλη για θηλασμό; Εισαι πιστοποιημένη σύμβουλος;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

ΚΡΙΣΤΙΝΑ, κανόνισε τώρα να θεωρηθεί ότι σε υποκίνησα να τρως τζανκ κινηματογράφου. Σε παρακαλώ, βιολογικό καλαμπόκι, χωρίς χημικό αλάτι και παλιοβούτυρα!

Και για την ιδιότητα μου:

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Έχει γούστο τωρα να αρχίσουμε και την προπαγάνδα για τα βιολογικά τρόφημα. Φοβάμαι κυρία αμαρέττο πως δεν αρκεί η ιδιότητάς σας του κηπουρού!!! Πρέπει να δηλώσετε επάγγελμα που να έχει σχέση με την υγεία!!! Και μεταπτυχιακό στα οικονομικά!!! Ξέρετε πόσο μου κοστίσανε τις προάλλες ένα κιλό βιολογικές ντομάτες!! Αρκετά πια!!

Δεν μπορείτε να συρρικνώνετε έτσι άσκεφτα το καλάθι της νοικοκυράς!

E, τώρα κυρά μου κι εσύ, ό,τι θες καταλαβαίνεις! Δεν είμαι κηπουρός, θα ήθελα! Αλλά είμαι της αγάπης μας φρουρός!

Διαφημίσεις

Παρακαλείται ένας ψυχολόγος (και 2 και 3 άμα λάχει), αν διαβάζει αυτό το θέμα, να καταθέσει την άποψή του. Αφιλοκερδώς (Χαλεποί καιροί, ανεργία, κλπ κλπ).

Εμ έτσι είναι.. δεν μπορείτε κυρίες μου να υπαινίσσεστε ότι γνωρίζετε τι συμβαίνει στα μυαλά των ανθρώπων που διαβάζουν απόψεις για ένα πρόβλημά τους, από άτομα διαφορετικής ειδικότητας από αυτή στην οποία υπάγεται το πρόβλημά τους.

Και στη τελική, αν ακολούθησε κάποιος λανθασμένα την άποψη ενός μη ειδικού, ας του κάνει μήνυση βρε αδερφέ. Μπαααααααααα......... (βαριεστημένα το λέω το τελευταίο).

Να δουλεύουν τουλάχιστον τα δικαστήρια, να παίρνει λεφτά το κράτος, να αναστηλωθεί η οικονομία.

(μη γελάτε).

Βρε, dooo, μπας και είσαι δικηγόρος και ψαρεύεις πελατεία;

Αλλιώς δεν δικαιούσαι να μας συμβουλεύεις να κάνουμε μήνυση!

Και δηλώνω πως το γεγονός ότι έβαλα κόμμα στο "ό,τι" δεν δηλώνει φιλολογική ιδιότητα.

Ναι, ειρωνευτείτε όσο θέλετε!!! Δε θα καταφέρετε να μας φιμώσετε ποτέ!!! Θα παλέψουμε για τα δίκαια αιτήματά μας!

Με τη σειρά μου δηλώνω πως οι προλεταριακού περιεχομένου φράσεις μου δεν δηλώνουν καμία συνδικαλιστική ιδιότητα.

Εγώ είμαι πανεπιστήμονας και ξέρω τα πάντα. Γιατρέ μου μήπως έχω πρόβλημα;

Παρεμπιπτόντως το μητρικό γάλα είναι καλύτερο από τη φόρμουλα.

Ώρα είναι να βγούμε στην Ομόνοια να κάψουμε τα σουτιέν θηλασμού μας...

Παρακαλώ να καλείτε σε συγκεντώσεις διαμαρτυρίας μόνο εφόσον μας καταθέσετε την συνδικαλιστική ή άλλη συβαφή ιδιότητα!

Και η κυρία που είπε πριν για το μητρικό γάλα σε σχέση με τη φόρμουλα, έχει προβεί σε αναλύσεις; Να μας δηλώσει αν έχει πτυχίο μικροβιολόγου και αν δουλεύει σε αντίστοιχο εργαστήριο!!

:confused::confused::confused:

Aπό πού κι ως πού κυρίες μου κάνετε αστειάκια και σάτιρα χωρίς να είστε κωμικοί ηθοποιοί ή τουλάχιστον γελωτοποιοί. Αφήστε τα αυτά για τους επαγγελματίες και μην μπαίνετε σε ξένα χωράφια (ή κήπους :-P)

HXuSp2.pngaS46p2.png

Τωρα βεβαια δεν ακουω καμμια να κοπτεται για το που βρισκονται οι admins σε σχεση με την ειρωνεια και το χλευασμο?

Τις αλλες που ειναι εξω απο το παρεακι σας ξερετε μονο να φοβεριζετε οτι θα τους φωναξετε τους admins και να τους δινετε οδηγιες για το τι μπορουν και τι οχι να σχολιαζουν.

Βρε παρτε ιατρικες συμβουλες και απο τον περιπτερα σας, ουτως η αλλως το ιδιο ειναι.

Ουτως η αλλως ο γουγλης ολους σε γιατρους, δικηγορους, παιδοψυχολογους, διατροφολογους και αλλα τους εχει μετατρεψει.

Πατας μια λεξη, σου βγαζει 100 επιστημονικα κομματια, τα διαβαζεις και νομιζεις πως τα εμαθες κιολας.

(Για το ο,τι, αντιπαρερχομαι.

Θα επρεπε να συζητησουμε τοσα για την ορθογραφια και το συντακτικο μετα εδω μεσα που παρελκει...)

k9Tap3.png

Παρακαλώ να καλείτε σε συγκεντώσεις διαμαρτυρίας μόνο εφόσον μας καταθέσετε την συνδικαλιστική ή άλλη συβαφή ιδιότητα!

Και η κυρία που είπε πριν για το μητρικό γάλα σε σχέση με τη φόρμουλα, έχει προβεί σε αναλύσεις; Να μας δηλώσει αν έχει πτυχίο μικροβιολόγου και αν δουλεύει σε αντίστοιχο εργαστήριο!!

δεν αρκεί το ζώδιο δηλ. Ε?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...