Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

βοήθεια για κουμπάρα

Recommended Posts

........ώρα είναι να βρει κ τον μπελά της η Αγλαϊα που βοηθάει αφιλοκερδώς.........

Γιατί κανένα όφελος δεν είχε όταν μου απαντούσε στις 3 τα ξημερώματα στα πμ που της έστελνα όταν αντιμετώπισα προβλήματα με το θηλασμο του μωρού μου...

Σε αυτην το οφείλω ότι θηλάζω το μωρό μου όπως πάντα ήθελα κ που δεν σκάω 50 (?) ευρώ την εβδομάδα για υποαλλεργικά γάλατα αφού τέτοιο γάλα θα έπινε το μωρό μου αν δεν υπήρχε η Αγλαϊα...

Κ όταν δεν μπορούσε να εκφερει άποψη μέσω μηνυμάτων για πρόβλημα που αντιμετώπισα στις θηλές ήταν ιδιαίτερα προσεκτική καθόλου επιπόλαιη (όπως την κατηγορείτε) κ μου προτεινε να δω ειδικό από κοντα...

Ας είμαστε πιο προσεκτικοί...

ας μην ξεχναμε και τη μητερα που για ιατρικους λογους δεν μπορει θηλασει και αναγκαζεται να πληρωνει για <<αυτα τα γαλατα>>.

Τα καημένα τα μέλη που απογοητεύτηκαν δεν έχουν στόμα να μιλήσουν και σε έχρισαν δικηγόρο φαντάζομαι.

Αγλαΐα, για άλλη μια φορά σε ευχαριστούμε που μας συμβουλεύεις και μας ξεστραβώνεις αφιλοκερδώς.

Δυστυχώς η σημερινή κοινωνία δεν εκτιμά τον εθελοντισμό και καθιστά τους εθελοντές τα μεγαλύτερα κορόιδα

εχουμε στομα και αποψη.Και δεν νομιζω να χρειαζομαστε δικηγορο για να εκφερουμε γνωμη .

τι εγινε ειχε το φορουμ δικηγορο και δε το ηξερα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

κριμα και εχουμε και το ιδιο ονομα.........

και δικηγορους εχει και δασκαλους και γιατρους και γεωπονους και δασολογους και αλλους που το παιζουν δικηγοροι γιατροι γεωπονοι και δασολογοι!!!

Eτσι ειναι , τα προσωπα που βαλλονται περισσοτερο ειναι αυτα που εχουν κατι να προσφερουν και το κανουν αφιλοκερδως και με ενσυναισθηση!

Η Αγλαϊα εχει κερδισει την αγαπη και την εκτιμηση πολλων μαμαδων . Πολλα μωρακια σταθηκαν τυχερα και πινουν το μητρικο γαλατακι τους επειδη ηταν εκει!!

Ενα απο αυτα τα μωρα ειναι και το δικο μου!

Σ'ευχαριστουμε πολυ Αγλαϊα!

εμενα η πειρα μου με 4 παιδια μου λεει οτι καθε παιδι ειναι διαφορετικο.σε κανενα δεν ειχα ιδια εγκυμοσυνη ,σε κανενα δεν ειχα ιδια γεννα και στο θηλασμο καθε μου παιδι ειχε το δικο του τροπο και ρυθμο!και οσα βιβλια και να διαβασα περι εγκυμοσυνης και θηλασμου δεν μπορω να πω οτι μου εδωσαν και πολυ βοηθεια.....ποσο μαλλον να τα παραθεσω και να συμβουλεψω και αλλους!:cool:

Διαφημίσεις

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Δεν έχει αναφέρει ποτέ και πουθενά ότι είναι παιδίατρος γιατρός μαία ή οτιδήποτε άλλο. Είναι όπως ανέφερες ένα πολύ ευφυές άτομο και θα προσθέσω από τη μεριά μου που σκέφτεται πολύ λογικά, παραθέτει επιχειρήματα και τεκμηριώνει σωστά τις απόψεις τις. Ακόμα και εάν δεν υιοθετώ πολλές απόψεις της χαίρομαι να ακούω ανθρώπους με διαφορετική άποψη που προσπαθούν με επιχειρήματα να τις τεκμηριώσουν. Αν κάποια μητέρα θεωρεί οτι η κυρία Παπαδήμα είναι γιατρός τότε απλά βγάζει λάθος συμπεράσματα.

Παρόλο που θεωρείς οτι κάποιες φορές απαντά με σαρκαστικό τρόπο έχει βοηθήσει πάρα πολλές μητέρες να θηλάσουν, οπότε σίγουρα είναι με τον τρόπο της πολύ αποτελεσματική.

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η επιθετικότητά σου και μάλιστα χωρίς ουσιαστικό λόγο. Επειδή και εγώ είμαι της φιλολογίας και δεν έχω τόσες γνώσεις ψυχολογίας όσο εσύ ίσως θα έπρεπε να μας εξηγήσεις τα αίτια της υπέρμετρης επιθετικότητας σου στο πρόσωπό της;

Δεν το αναφερει η ιδια, αλλα δεν το διαψευδει κιολας. Μου φερνει δε ως παραδειγμα για να υποστηριξει το δικαιωμα της να δινει συμβουλες την ιστοσελιδα ενος γιατρου. Πραγματι συγκρινει τον εαυτο της με εκεινον ή οχι?

Εχει βοηθησει πολλες να θηλασουν και ξερω και αλλες που το απολυτο των απαντησεων της τις εκανε να πιστεψουν οτι δεν μπορουν και τελικα να εγκαταλειψουν την προσπαθεια? Μονο τις πρωτες θελεις να ακουμε?

Χαιρομαι που σου αρεσει να ακους διαφορετικες αποψεις και ελπιζω να μου αναγνωριζεις κι εμενα το ιδιο δικαιωμα.

k9Tap3.png

αντλουσα αποκλειστικα για το γιο μου με το θηλαστρο για 17 μηνες,

σχεδον ολα οσα εμαθα γυρω απο τα θηλαστρα τα εμαθα απο την Αγλαια.

λογω εμπειριας βοηθαω κοπελες στην πολη μου χωρις να εχω την ιδιοτητα της συμβουλου.

μου στελνουν καθημερινα κοπελες πμ απο το φορουμ να τις βοηθησω σε κατι που αφορα το θηλαστρο,αναρωτιεμαι ειμαι κι εγω ανηθικη που βοηθαω μεσω νετ?

οσον αφορα τωρα τις κρεμες με τα υποτιθεμενα δημητριακα,

αν θελω να δωσω στο παιδι μου δημητριακα παω και αγοραζω βρωμη και κριθαρι βαζω μεσα γαλατακι μου και του κανω μια υπεροχη "ΜΑΜΑTRICIA".

9a7bp2.pngIm47p2.png

Eτσι ειναι , τα προσωπα που βαλλονται περισσοτερο ειναι αυτα που εχουν κατι να προσφερουν και το κανουν αφιλοκερδως και με ενσυναισθηση!

Η Αγλαϊα εχει κερδισει την αγαπη και την εκτιμηση πολλων μαμαδων . Πολλα μωρακια σταθηκαν τυχερα και πινουν το μητρικο γαλατακι τους επειδη ηταν εκει!!

Ενα απο αυτα τα μωρα ειναι και το δικο μου!

Σ'ευχαριστουμε πολυ Αγλαϊα!

Και μερικουσ αλλουσ τουσ μπρεδεψε τοσο που ξεχασαν και αυτα που ειχαν μαθει απο τουσ παιδιατρουσ τουσ

Συνελθε λιγο και μη χρησιμοποιεις τον τιτλο "πιστοποιημενη συμβουλος θηλασμου" (που το μονο που σημαινει ειναι οτι εισαι μια μητερα που θηλασε επιτυχως το παιδι της, περασε ενα σεμιναριο και μπορει να βοηθαει και αλλες στο θηλασμο) για να συμβουλευεις με απολυτο τροπο σε ιατρικα, διατροφικα μεχρι και σε ψυχιατρικα θεματα.

Κανενας πραγματικος επιστημονας που σεβεται τον εαυτο του δε δινει ιατρικες και αλλες συναφεις συμβουλες σε αγνωστους μεσω ιντερνετ.

Μου αρέσει ο κομψος τροπος σου ... και συνεχίζω . Η Αγλαία σου απαντησε σ΄αυτο που λες με το λινκ που εβαλε .

Βεβαια δεν ξερω ποσο θα χαρουν ο κ. Μαρινόπουλος ή η κα. Κυπραιου , μελη και οι δυο του φορουμ του parents , οταν διαβάσουν αυτα που γραφεις .

και συνεχίζεις ...

ΓΝΩΜΗ δεν παραθετω, γιατι δεν βρισκομαι σε επιστημονικο συνεδριο, αλλα σε φορουμ με γονεις, εκ των οποιων αλλοι ειναι πανεπιστημιακης και αλλη δημοτικης εκπαιδευσης, αρα δεν εχω καμμια διαθεση να πουλαω μουρη στους δευτερους, διαφημιζοντας τις ιδιοτητες μου, παρουσιαζοντας τις αποψεις μου ως επιστημονικα δεδομενα (τετοια δεν υπαρχουν) ή κανοντας διαφημιση του εαυτου μου, πιθανον μαζευοντας και πελατεια.

Σε καθε περιπτωση ΟΥΔΕΙΣ επιστημονας που σεβεται τον εαυτο του και τα χρονια του στα θρανια δεν δινει επιστημονικες συμβουλες σε αγνωστους.

Η πρακτικη αυτη ειναι εως και επικινδυνη.

:rolleyes::roll:

Και για να ληγει το θεμα επειδη κουρασε πολυ:

ουτε κανεναν εβρισα ουτε πιστευω οτι η Αγλαια εχει καποιο οικονομικο οφελος απο την παρουσια της εδω (ηθικο θεωρω οτι ειναι το οφελος της - ηθικη ικανοποιηση εισπραττει απο τη βοηθεια που της ζητανε), ουτε καποιο ψυχικο προβλημα θεωρω οτι εχει (αν ειναι δυνατον!!!!) ουτε οτι δεν προσφερει αξιολογη βοηθεια σε μελη σε θεματα θηλασμου.

Και τωρα μαλλον αρχιζεις τα μαζευεις τα αμαζευτα ....

Πιστευω (και γνωριζω μαλιστα και καποιες προσωπικα) οτι ειναι πολλες αυτες που διαβαζοντας την Αγλαια πιστευουν οτι προκειται ειτε για γιατρο ειτε για επαγγελματια σχετικο (μαια, νοσηλευτρια κλπ) και θεωρω αυτη τη συγχιση απαραδεκτη. .

Η Αγλαία γραφει στην υπογραφή της ως τι δινει συμβουλες και πουθενα και ποτε δεν ειπε κατι διαφορετικό !

Το αν εγω ή οποια αλλη δεν καταλαβαινουμε τι διαβάζουμε και υποθέτουμε οτι θελουμε τοτε ειναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ το πρόβλημα και οχι της κα. Παπαδήμα .

Και για το τελος μια ερωτηση απο μενα ... Απορω που μια μητέρα με 2 παιδια εχει αφιερώσει ολη τη μερα της σημερα και χτες να γραφει κατεβατα σε φορουμ . Απο που πηγάζει αυτο το μένος ?

VgL7.jpgIgLdp2.png

Διαφημίσεις

πραγματικα θα ηθελα μια απαντηση για το επαγγελμα της αγλαιας.

χωρις να θελω να θιξω κανεναν απλα απο περιεργεια γιατι εχω διαβασει πολλα ποστ της.

και συγνωμη που η τοσο καλη ερωτηση της κοπελας εγινε μπαχαλο χωρις λογο.

στην κουμπαρουλα σου παντως να πεις να κανει οτι αισθανεται και οπως αισθανεται.και εγω ετσι καπως ημουν μεχρι που τα εγκατελειψα νωρις και ξεκινησε ο μικρος το ξενο γαλα.

και ξερεις η πολυκοσμια στο νοσοκομειο την ωρα του θηλασμου μου την βαραγε στα νευρα.μπορει να θελει να ειναι μονη της και να μην της αγγιζει κανεις το στηθος.λεω οτι περασα εγω και μου την εδωσε στα νευρα

παλι καλα που απαντησες και εσυ στην κοπελα!!!!

λοιπον αυτο που μπορεις να πεις στην φιλη σου ειαν ιοτι διαβαζεις και εσυ εδω μεσα...

δεν ειναι ολα τα μωρα ιδια αλλα ας μην ξεχναμε πως δεν ειναι ιδιες ουτε ολες οι γυναικες...αλλες αντοχες εχει η μια αλλες η αλλη...

να το προσπαθησει οσο μπορει και οσο μπορεις να την βοηθας και εσυ με την εμπειρια σου...

καλη συνεχεια στην φιλη σου και να της δωσεις να καταλαβει οσο μπορεις πως ο πρωτος καιρος ειναι δυσκολος...

παντως για τους τυπους και εμενα η αγλαια με εχει βοηθησει παρα πολυ οσο καιρο δουλευα και θηλαζα και με τα θηλαστρα κτλ.

δεν με ειρωνευτηκε ποτε αλλα και να σας πω και κατι?

το τι ακουνε τα αυτακια της δεν το ξερουμε..αυτα που για μας ειναι πρωτογνωρα και βουνο αυτη τα εχει ακουσει χιλιαδες φορες...λογικο δεν ειναι να ειναι και απολυτη σε καποια πραγματα μιας που αυτη ξερει καλυτερα και τα εχει πει χιλιες φορες?

οσον αφορα τους χαρακτηρισμους για τα γαλατα σκονη και κονσερβες και κουτια κτλ.

ας ειμαστε λιγο πιο ευαισθητες επι του θεματος μιας που αρκετες απο εμας για χιλιους δυο λογους δινουνε αυτα τα γαλατα....

ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!

kassiani προσωπικά ακόμα δεν έχω ακούσει κανένα επιχείρημα για το ζήτημα δημητριακά (έτοιμη κρέμα) ή μητρικός θηλασμός. Πέραν του ότι οι κρέμες σήμερα είναι καλύτερες απ'οτι του 70 δεν έχεις δώσει κανένα άλλο στοιχείο γιατί θα πρέπει μια μαμά να αντικαταστήσει γεύμα θηλασμού με κρέμα εμπορίου. Όσο για τα άλλα ουσιαστικά καταλαβαίνω ότι ζητάς απο την Αγλαία να πει το επάγγελμά της γιατί το ύφος του λόγου της είναι απόλυτο και ο καθένας θα μπορούσε να φανταστεί οτί είναι γιατρός ????? γιατί κατά τα άλλα δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει ποτέ μήνυμα της που να γράφει ιατρική γνωμάτευση ή παραπομπή σε φαρμακευτική αγωγή απεναντίας το κάθε άλλο μάλιστα. Το τι εντύπωση αφήνει ο καθένας με το γραπτό του λόγο έχει να κάνει με τη παιδεία και το χαρακτήρα του.

μου στελνουν καθημερινα κοπελες πμ απο το φορουμ να τις βοηθησω σε κατι που αφορα το θηλαστρο,αναρωτιεμαι ειμαι κι εγω ανηθικη που βοηθαω μεσω νετ?.

Φυσικα και δεν εισαι ανηθικη απο τη στιγμη που ειναι ξεκαθαρη η ιδιοτητα με την οποια βοηθας.

Μου αρέσει ο κομψος τροπος σου ... και συνεχίζω . Η Αγλαία σου απαντησε σ΄αυτο που λες με το λινκ που εβαλε .

Βεβαια δεν ξερω ποσο θα χαρουν ο κ. Μαρινόπουλος ή η κα. Κυπραιου , μελη και οι δυο του φορουμ του parents , οταν διαβάσουν αυτα που γραφεις .

Και τωρα μαλλον αρχιζεις τα μαζευεις τα αμαζευτα ....

Η Αγλαία γραφει στην υπογραφή της ως τι δινει συμβουλες και πουθενα και ποτε δεν ειπε κατι διαφορετικό !

Το αν εγω ή οποια αλλη δεν καταλαβαινουμε τι διαβάζουμε και υποθέτουμε οτι θελουμε τοτε ειναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ το πρόβλημα και οχι της κα. Παπαδήμα .

Και για το τελος μια ερωτηση απο μενα ... Απορω που μια μητέρα με 2 παιδια εχει αφιερώσει ολη τη μερα της σημερα και χτες να γραφει κατεβατα σε φορουμ . Απο που πηγάζει αυτο το μένος ?

Η κα Κυπραιου εξοσων διαβαζω ειναι παιδαγωγος και εχει και την ευθυνη οσων γραφει ως παιδαγωγος.

Δεν εχω δει να συμβουλευει επι παιδιατρικης ή αλλης πλην της δικης της ειδικοτητας.

Γι αυτο και επιμενω οτι δε μιλαω για το θηλασμο, αλλα για αλλου ειδους θεματα με τα οποια καταπιανεται με τον αερα του ειδικου η κα Παπαδημα.

Πριν απο λιγο διαβαζα σε καποιο ποστ της και τη νομικη της αποψη και συμβουλη σε καποιο θεμα.

Αρα εχει και νομικη αποψη :rolleyes:

Σε ενα δημοσιο φορουμ, το να υπολαμβανεται λανθασμενα καποιος ως γιατρος ειναι μεγαλο προβλημα.

Γιατι και γιατρος ή τιποτα παρεμφερες δεν ειναι και αρα και την αναλογη ευθυνη οσων λεει δεν εχει.

Φανταζομαι οτι ολες μητερες με παιδια ειμαστε και αρα αναλογο χρονο εχουμε.

Ισως βεβαια να προσεχες οτι γραφω μονο πρωι.

Δεν εχω κανενα μενος ουτε και θελω να συμμαζεψω τιποτα.

Δεν εχω αναγκη να συμμαζεψω το παραμικρο.

Η αποψη μου ειναι ξεκαθαρη.

Επιθυμω να γνωριζουν τα μελη του φορουμ οτι για τα υπολοιπα πλην του θηλασμου ζητηματα η κα Παπαδημα εχει αποψη ως μητερα και ανθρωπος και ΟΧΙ ως ειδικος επιστημονας.

Επαναλαμβανω, ειναι τοσο κακο αυτο?

k9Tap3.png

kassiani προσωπικά ακόμα δεν έχω ακούσει κανένα επιχείρημα για το ζήτημα δημητριακά (έτοιμη κρέμα) ή μητρικός θηλασμός. Πέραν του ότι οι κρέμες σήμερα είναι καλύτερες απ'οτι του 70 δεν έχεις δώσει κανένα άλλο στοιχείο γιατί θα πρέπει μια μαμά να αντικαταστήσει γεύμα θηλασμού με κρέμα εμπορίου. Όσο για τα άλλα ουσιαστικά καταλαβαίνω ότι ζητάς απο την Αγλαία να πει το επάγγελμά της γιατί το ύφος του λόγου της είναι απόλυτο και ο καθένας θα μπορούσε να φανταστεί οτί είναι γιατρός ????? γιατί κατά τα άλλα δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει ποτέ μήνυμα της που να γράφει ιατρική γνωμάτευση ή παραπομπή σε φαρμακευτική αγωγή απεναντίας το κάθε άλλο μάλιστα. Το τι εντύπωση αφήνει ο καθένας με το γραπτό του λόγο έχει να κάνει με τη παιδεία και το χαρακτήρα του.

Να πουμε λιγο και γι αυτο...

Εγω για παραδειγμα εδινα στην κορη μου για απογευματινο χειροποιητικο ξινο τραχανα.

Αυτο σημαινει οτι πρεπει να παροτρυνω ολες να κανουν το ιδιο?

Εαν πραγματι παροτρυνω αλλες να κανουν αυτο που κανω εγω, δεν αντιλαμβανεσαι οτι αλλο κυρος θα εχει η γνωμη και η παραινεση μου εαν αυτο το πραξω ως μητερα και αλλη εαν καποιοι λανθασμενα υπολαμβανουν οτι εχω ειδικες επιστημονικες γνωσεις επι του θεματος?

Εκτος και αν πραγματικα πιστευουμε οτι διαβαζοντας απο μονοι μας βιβλια, εγχειριδια και σχετικα links στο ιντερνετ, αποκταμε πραγματι εξειδικευμενη επιστημονικη γνωση και η ενασχοληση μας αυτη (ως αθωα και να ειναι) μας καθιστα ειδικους.

Και μη συνεχιζετε οτι η Αγλαια δεν ειπε ποτε οτι ειναι γιατρος.

Δεν το ειπε, το πιστευουν ομως πολλες και αυτο σε ενα δημοσιο φορουμ κατα τη δικη μου αποψη (ελπιζω να τη δικαιουμαι) ειναι μεγαλο προβλημα.

k9Tap3.png

Παρεμπιπτόντως, υπάρχουν ποστ στα οποία αναφέρει το επάγγελμά της και μάλλον είναι αρκετά γιατί από ότι βλέπω άτομα που δεν συμμετέχουν στην συγκεκριμένη ενότητα τυγχάνει να το γνωρίζουν…….. :roll::roll:

Διαφημίσεις

Λαμπρινη μη βαλουμε στην κουβεντα την κα Κυπραιου ή τον κο Μαρινοπουλο, γιατι καποια φορα που επιχειρησε ενα μελος να ανοιξει τοπικ στο οποιο δηλωνε λογοθεραπευτρια (και δεν εχω λογο να πιστευω οτι ελεγε ψεμματα) και να λυνει αποριες και προβληματα γονεων ον λαιν, οι διαχειριστες παρενεβησαν αμεσα και διεκοψαν το θεμα, εκφραζοντας την αποψη οτι σε τετοια ζητηματα που απαιτουν προσωπικη εξεταση και παρουσια, δεν μπορει να δινονται συμβουλες ον λαιν, καθως αυτο ειναι επικινδυνο.

Φανταζομαι οτι συνεχιζουν να εχουν την ιδια αποψη.

Και για να τελειωνουμε με την εξυπναδα περι μενους και προσωπικων κλπ, ειμαι δικηγορος και κατοικος Αθηνων, τι προσωπικο να εχω με την Αγλαια και επαγγελματικα τι να εχω να μοιρασω μαζι της?

k9Tap3.png

Παρεμπιπτόντως, υπάρχουν ποστ στα οποία αναφέρει το επάγγελμά της και μάλλον είναι αρκετά γιατί από ότι βλέπω άτομα που δεν συμμετέχουν στην συγκεκριμένη ενότητα τυγχάνει να το γνωρίζουν…….. :roll::roll:

Τοτε αραγε γιατι δεν μας το λες να ληξει το θεμα.

Αφου δεν ειναι κανενα μεγαλο μυστικο και μονο το μελος "τιγρακι" νομιζε οτι ειναι γιατρος?

k9Tap3.png

Θα με κανεις να βαλω τα γελια και θα ξυπνησω τη μικρη μου ...

Ολη αυτη η συζήτηση γινεται γιατι οι γνωστες/φιλες σου ίσως και καποιες ακομα κοπελες απο το φορουν νομιζαν πως η Αγλαια ειναι μαια /οδοντιατρος /συμβολαιογραφος ??

Ελα τωρα ....

Λες τελικα να χαρει η κα Κυπραιου οταν δει οτι υπαινισεσαι πως ψαρευει πελατεια και δεν ειναι σοβαρή επιστήμονας ? Μπορει ...

VgL7.jpgIgLdp2.png

Θα με κανεις να βαλω τα γελια και θα ξυπνησω τη μικρη μου ...

Ολη αυτη η συζήτηση γινεται γιατι οι γνωστες/φιλες σου ίσως και καποιες ακομα κοπελες απο το φορουν νομιζαν πως η Αγλαια ειναι μαια /οδοντιατρος /συμβολαιογραφος ??

Ελα τωρα ....

Λες τελικα να χαρει η κα Κυπραιου οταν δει οτι υπαινισσαι πως ψαρευει πελατεια και δεν ειναι σοβαρή επιστήμονας ? Μπορει ...

Ειναι απιθανο το τι λογια βαζετε στο στομα οσων τολμουν να διαφωνησουν με την κα Παπαδημα...:confused:

Απιθανο και απαραδεκτο.

k9Tap3.png

Τοτε αραγε γιατι δεν μας το λες να ληξει το θεμα.

Αφου δεν ειναι κανενα μεγαλο μυστικο και μονο το μελος "τιγρακι" νομιζε οτι ειναι γιατρος?

κυρια κυρια ,να το πω γω που το ξερω;:lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Να πουμε λιγο και γι αυτο...

Εγω για παραδειγμα εδινα στην κορη μου για απογευματινο χειροποιητικο ξινο τραχανα.

Αυτο σημαινει οτι πρεπει να παροτρυνω ολες να κανουν το ιδιο?

Εαν πραγματι παροτρυνω αλλες να κανουν αυτο που κανω εγω, δεν αντιλαμβανεσαι οτι αλλο κυρος θα εχει η γνωμη και η παραινεση μου εαν αυτο το πραξω ως μητερα και αλλη εαν καποιοι λανθασμενα υπολαμβανουν οτι εχω ειδικες επιστημονικες γνωσεις επι του θεματος?

Εκτος και αν πραγματικα πιστευουμε οτι διαβαζοντας απο μονοι μας βιβλια, εγχειριδια και σχετικα links στο ιντερνετ, αποκταμε πραγματι εξειδικευμενη επιστημονικη γνωση και η ενασχοληση μας αυτη (ως αθωα και να ειναι) μας καθιστα ειδικους.

Και μη συνεχιζετε οτι η Αγλαια δεν ειπε ποτε οτι ειναι γιατρος.

Δεν το ειπε, το πιστευουν ομως πολλες και αυτο σε ενα δημοσιο φορουμ κατα τη δικη μου αποψη (ελπιζω να τη δικαιουμαι) ειναι μεγαλο προβλημα.

Και πάλι σε ρωτάω γιατί θεωρείς ότι είναι καλύτερο αυτό από το να θηλάσω όταν λογικά θα γνωρίζεις ότι όσο λιγότεροι θηλασμοί τόσο λιγότερο το γάλα....και επίσης δεν αναφέρθηκες σε χειροποίητο τραχανά αλλά σε κρέμες του εμπορίου. Και τέλος είναι χαρά για όλους μας να συνομιλούμε με έξυπνα άτομα ο σκοπός του φόρουμ είναι η ανταλλαγή απόψεων γιατί θα πρέπει ένα συγκεκριμένο μέλος την άποψή του για το οτιδήποτε να υπερασπισθεί με την ιδιότητά του.

Αρχικό μήνυμα απο kassiani viewpost.gif

Κανενας πραγματικος επιστημονας που σεβεται τον εαυτο του δε δινει ιατρικες και αλλες συναφεις συμβουλες σε αγνωστους μεσω ιντερνετ.

Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο kassiani viewpost.gif

ΓΝΩΜΗ δεν παραθετω, γιατι δεν βρισκομαι σε επιστημονικο συνεδριο, αλλα σε φορουμ με γονεις, εκ των οποιων αλλοι ειναι πανεπιστημιακης και αλλη δημοτικης εκπαιδευσης, αρα δεν εχω καμμια διαθεση να πουλαω μουρη στους δευτερους, διαφημιζοντας τις ιδιοτητες μου, παρουσιαζοντας τις αποψεις μου ως επιστημονικα δεδομενα (τετοια δεν υπαρχουν) ή κανοντας διαφημιση του εαυτου μου, πιθανον μαζευοντας και πελατεια.

Σε καθε περιπτωση ΟΥΔΕΙΣ επιστημονας που σεβεται τον εαυτο του και τα χρονια του στα θρανια δεν δινει επιστημονικες συμβουλες σε αγνωστους.

Η πρακτικη αυτη ειναι εως και επικινδυνη.

Εσυ δεν τα εγραψες αυτα ?

VgL7.jpgIgLdp2.png

Και πάλι σε ρωτάω γιατί θεωρείς ότι είναι καλύτερο αυτό από το να θηλάσω όταν λογικά θα γνωρίζεις ότι όσο λιγότεροι θηλασμοί τόσο λιγότερο το γάλα....και επίσης δεν αναφέρθηκες σε χειροποίητο τραχανά αλλά σε κρέμες του εμπορίου. Και τέλος είναι χαρά για όλους μας να συνομιλούμε με έξυπνα άτομα ο σκοπός του φόρουμ είναι η ανταλλαγή απόψεων γιατί θα πρέπει ένα συγκεκριμένο μέλος την άποψή του για το οτιδήποτε να υπερασπισθεί με την ιδιότητά του.
ναι,ανταλλαγη αποψεων με βαση αυτα που εμπειρικα γωριζουμε οχι με βαση τα βιβλια!

Λαμπρινη ,διαφωνεις οτι υπαρχουν στο φορουμ επαγγελματιες που ψαρευουν πελατεια?γιατι εγω δεν διαφωνω.

Η συζητηση ηταν για στερεες τροφες, εκτος κι αν εχεις την αποψη οτι δεν πρεπει να δωσουμε ποτε στερεα τροφη στο παιδι παρα μονο γαλα.

Να το δεχτω κι αυτο.

Φυσικα και δε χρειαζεται να υπερασπιζομαστε την αποψη μας με την ιδιοτητα μας, αυτο ειναι που λεω κιολας.

Εγω και το υποστηριζω γιατι αυτη ειναι η αποψη μου επι ιατρικων και νομικων ζητηματων.

Μην προσπαθεις λοιπον παραθετοντας αποσπασματα του λογου μου να μου βαλεις λογια που δεν ειπα.

Επιμενω οτι επι ιατρικων και νομικων ζητηματων (που ειναι απαραιτητη η προσωπικη επαφη, θεωρω απαραδεκτο να δινονται δημοσιως συμβουλες.

Αυτο πιστευω, μου το απαγορευεις?

k9Tap3.png

εμενα η πειρα μου με 4 παιδια μου λεει οτι καθε παιδι ειναι διαφορετικο.σε κανενα δεν ειχα ιδια εγκυμοσυνη ,σε κανενα δεν ειχα ιδια γεννα και στο θηλασμο καθε μου παιδι ειχε το δικο του τροπο και ρυθμο!και οσα βιβλια και να διαβασα περι εγκυμοσυνης και θηλασμου δεν μπορω να πω οτι μου εδωσαν και πολυ βοηθεια.....ποσο μαλλον να τα παραθεσω και να συμβουλεψω και αλλους!:cool:

Aκριβοσ......

Και οποιος θελει να δωσει συμβουλες στο φορουμ δεν χρεαζεται να αγχωσει και κανεναν

Η Αγλαια στο διμοσιευμα της σε αυτο το τοπικ λει....

Πριν γράψουμε για την κουμπαρούλα σου, ίσως θα ήταν καλό να πούμε κάτι για σένα που είσαι πιο σίγουρη για το θηλασμό μια και τα κατάφερες τόσο καλά μέχρι τώρα!:-D

Σαν να της λει κοπελεια ασε την κουμπαρα πρωτα εσυ εχεις το προβλιμα!!!!

Το οτι καποιος γιατρος εχει σχετικη ιστοσελιδα και δινει συμβουλες επειδη δεν ειναι αυτο παρανομο, δε σημαινει οτι ειναι και ηθικο ή δεοντολογικο.

Σε καθε περιπτωση παντως, αυτος ειναι γιατρος και εχει και την ευθυνη (και νομικη και ηθικη) οσων συμβουλευει.

Εδω αν καποια ακολουθησει επικινδυνη ιατρικη συμβουλη, τι θα της πεις μετα? δικο σου προβλημα που νομιζες οτι στην εδωσε γιατρος?

k9Tap3.png

Το αστειο παντως ειναι οτι αν καποια ηθελε να δει τα ποστ μου στο τοπικ που μιλαω με τις φιλες μου, θα διαπιστωσει (με εκπληξη?) οτι σε θεματα θηλασμου ολες τις παραπεμπω στην Αγλαια, γραφοντας οτι κατα τη γνωμη μου, τα ξερει και τα λεει πολυ καλα.

Τετοιο μενος εχω...

k9Tap3.png

Δεν καταλαβα σε τι ακριβως αποσκοπει αυτη η συζητηση για τα πτυχια? Κι εγω δυο εχω διαφορετικα και ασκω τα τελευταια χρονια τη μια επαγγελματικη ιδιοτητα...το ενα δλδ αναιρει το αλλο?

Τι μας απασχολει αν η Αγλαια επαγγελεται το δασολογο,τον πυροσβεστη η τον μαραγκο απο την στιγμη που ειναι πιστοποιημενη συμβουλος θηλασμου? Και αν το θεωρειτε τοσο ασημαντο ως ιδιοτητα για ριξτε μια ματια στην υλη και τις απαιτουμενες εξετασεις......να δειτε ποσο ευκολο ειναι.

Τουλαχιστον μια φορα το χρονο της γινεται επιθεση για τον ιδιο αστειο λογο που απλα δειχνει το κομπλεξ και το μενος που τρεφουν ορισμενοι.......τι ακριβως εχετε να κερδισετε υποδεικνυοντας το γεγονος οτι εχει επιλεξει να συντηρειται οικονομικα απο την μια της ιδιοτητα και να προσφερει αφιλοκερδως βοηθεια με την αλλη? Αυτο ειναι υπερ της...θα μπορουσε να κερδιζει τα προς το ζην δουλευοντας και χρεωνοντας τις υπηρεσιες της ως συμβουλος θηλασμου, αλλα προφανως θεωρει πολυ ιερο το θηλασμο για να δεχεται αμοιβη. Ειναι αυτος λογος χλευασμου δλδ?

Αν δεν εχετε καταλαβει εδω μεσα ειναι ενα φορουμ για γονεις που ανταλλασουμε αποψεις και ορισμενοι επαγγελματιες μας κανουν τη τιμη να μας συμβουλευουν δωρεαν σπαταλωντας τον ελευθερο χρονο τους.........απο που σας ηρθε η ιδεα οτι επιτρεπεται να εκφραζουμε αποψη μονο αν εχουμε την συγκεκριμενη επαγγελματικη ιδιοτητα? Αν ηταν ετσι δεν θα υπηρχε φορουμ, απλα διαφορα σαιτ των επαγγελματιων για δωρεαν συμβουλευτικη.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Το οτι καποιος γιατρος εχει σχετικη ιστοσελιδα και δινει συμβουλες επειδη δεν ειναι αυτο παρανομο, δε σημαινει οτι ειναι και ηθικο ή δεοντολογικο.

Σε καθε περιπτωση παντως, αυτος ειναι γιατρος και εχει και την ευθυνη (και νομικη και ηθικη) οσων συμβουλευει.

Εδω αν καποια ακολουθησει επικινδυνη ιατρικη συμβουλη, τι θα της πεις μετα? δικο σου προβλημα που νομιζες οτι στην εδωσε γιατρος?

Εγω να σου πω την αληθεια, απορησα που γραφεις πως εισαι δικηγορος......σε εχω διαβασει πολλες φορες και ημουν σιγουρη οτι εισαι γιατρος, λογω των πολλων συμβουλων που εχεις δωσει σε ιατρικα θεματα.......αρα μηπως κι εσυ εχεις κανει κατι λαθος?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...