Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Επιδειξη στο σπιτι

sandy8

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα εχω αγορασει ενα πλυντηριο πιατων zanussi κ θελω να ερθουν στο σπιτι να μου καμουν μια επιδειξη για το πως δουλευει, μηπως γνωριζει καμια κοπελα κανενα τηλεφωνο για να παρω, ευχαριστω.

Διαφημίσεις

sandy8 είπε:
Κοριτσια καλησπερα εχω αγορασει ενα πλυντηριο πιατων zanussi κ θελω να ερθουν στο σπιτι να μου καμουν μια επιδειξη για το πως δουλευει, μηπως γνωριζει καμια κοπελα κανενα τηλεφωνο για να παρω, ευχαριστω.

σε εμενα ειχε ερθει μια κοπελα απο το skip.

αν παρεις στην εταιρεια ισως να ρωτησεις? πες πως θελεις επιδειξη να σου κανουνε.

δεν εχω τηλ. δυστηχως να σου δωσω και ουτε θυμαμαι πως την βρηκα...μαλλον θα μου το δωσανε οταν το αγορασα..(2χρονια πριν φαντασου και δεν θυμαμαι!!!!!!!!)

ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!

sandy8 είπε:
Για το πλυντηριο ρουχων ηρθαν ολα οκ στο πλυντηριο πιατων δε μπορω να βρω κανεναν.

Από εκεί που αγόρασες το πλυντήριο δεν μπορούν να σε βοηθήσουν?

ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩ!!!!!! ΧΑΘΗΚΕΣ???00574b.png

Διαφημίσεις

sandy8 είπε:
Για το πλυντηριο ρουχων ηρθαν ολα οκ στο πλυντηριο πιατων δε μπορω να βρω κανεναν.

αααα καλα!! ζαλισμενη απο την δουλεια βλεπεις!!!!χαχα

αμα παρεις στην μπενκιζερ που εχει τa απορυπαντικα για τα πιατα? calgonit ktl?

παρε εκει και ρωτα δεν χανεις κατι..δε νβρηκα τηλ. δυστηχως

ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!

Βρε Sandy, βιβλίο δεν έχει;

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

Εχει δικιο ο φιλος Rasta, το βιβλιαρακι που συνοδευει τη συσκευη συνηθως ειναι κατατοπιστικοτατο.. Κι εγω το δικο μας πλυντηριο απο εκει εμαθα να το χειριζομαι, δε θελει καμια ιδιαιτερη επιδειξη...

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Company:Electrolux Hellas S.A.

Address:4 Limnou street, Thessaloniki

Phone:Thessaloniki: +30 231 056 19 50

Athens: +30210 985 488 06

Fax:Thessaloniki: +30 231 055 59 24

Athens: +30 210 985 487

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...