Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κουφά συζύγων / μπαμπάδων!

terra

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 147
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

με το δεξι....

τα κουφα του αντρα μου ειναι τοσα πολλα που αληθεια δεν θυμαμαι κανενα τωρα...(εχει μπλοκαρει ο εγκεφαλος).Μολις θυμηθω επανερχομαι.....

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΑ!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ 6/8/04 ΝΙΚΟΛΑΣ 23/9/05

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

Το βράδυ μέχρι να ντύσω τη μικρή από το μπάνιο ο άντρας μου τις ετοιμάζει πάντα το γάλα. Πολλές φορές όπως όλοι έχει τύχει να χρειαστεί να το κρυώσουμε λίγο. Μερικές φορές δε μου το έφερνε πολύ κρύο και αναρωτιόμουν πως τα καταφέρνει και το κρυώνει τόσο γρήγορα.

Μια μέρα λοιπόν έχω ξεχάσει να βάλω νωρίτερα το γάλα να βράσει ώστε να κρυώσει φυσιολογικά και επειδή η μικρή ουρλιάζει έβαλα σε ένα ποτήρι κρύο νερό και παγάκια και έβαλα μέσα το μπουκάλι. Βλέπω τον άντρα μου να με κοιτάει με ένα περίεργο βλέμμα. Και με ρωτάει:

"Έτσι κρυώνεις το γάλα? Έτσι χρησιμοποιείς τα παγάκια?"

Γιατί του λέω εσύ τι κάνεις????

"Εγώ τα βάζω μέσα στο μπουκάλι, στο γάλα"

Το παιδί μου το έπινε On the rocks το γάλα του όλο το καλοκαίρι!!!!!

Και με ρώταγε που είναι το κακό!

Αλλά φταίω κι εγώ που δεν το φαντάστηκε ότι δεν κρυώνει τόσο γρήγορα το γάλα.

Χαχαχαχαχα!! :lol: :lol: :lol:

Καταρχην Terra μου ευχαριστω για την "πρωτια"! Οσες φορες εχω αφησει τον αντρα μου να ντυσει τη μικρη, μου τη φερνει εξω σαν κλοουν!

Κοκκινο μπλουζακι, πρασινο κολαν, φουξια καλτσακια, ροζ παπουτσακια, γκρι ζακετακι..

Κι αμα του πεις και τιποτα απαντα "Τι με περασες εμενα? Για τον Μαρκελλο Νυκτα? Αυτα βρηκα, αυτα της εβαλα!"

Περιμενετε να θυμηθω κι αλλα και θα ξαναγραψω!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Εμένα δεν μπορεί να της πιάσει τα μαλλιά με λαστιχάκι ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Επειδή έχει αρκετά μαλλιά και μακριά όταν την έχει ο πατέρας της, τα έχει μονίμως μες στα μάτια. Είναι λέει πολύ δύσκολο!!! Θέλει πτυχίο μηχανικού και βάλε...

Διαφημίσεις

επανηλθα...

κοριτσια ασαραντηστη ακομα στο μπεμπη ημουνα ενα βραδυ πολυ κουρασμενη και του ειπα παω λιγο να ξαπλωσω και θα ερθω να βαλω τα παιδια για υπνο...τα μεγαλα παιζανε στο σαλονι μαζι του κρυφτο και το μωρο ηταν στο ρηλαξ στο σαλονι επισης...

με πηρε ο υπνος και αποφασισε ο καλος μου να μην με ξυπνησει και να βαλει τα παιδια για υπνο αυτος...ξυπναω γυρω στις 12:00 και συνηδητοποιω οτι με πηρε ο υπνος , βλεπω τον αντρα μου να κοιμαται διπλα μου και παω να τσεκαρω τα παιδια...κανονικα στα κρεβατακια τους κοιμοντουσαν και παω να ξαπλωσω. κοιταω στην κουνια του μωρου το μωρο δεν ηταν μεσα... αρχιζω να φωναζω... Ξυπνα μας πηραν το μωρο... ποιο μωρο? μου απανταει μισοκοιμησμενος. τι πιο μωρο?του λεω .το δικο μας το μωρο... ειχα φτασει στο σαλονι αυτος αλαφιασμενος απο πισω κοιταω το μωρο κοιμοταν ησυχα στο ρηλαξ... ανακουφισμενη γυρναω και τον κοιταω και τι μου λεει:

ξεχασα οτι εχουμε και τριτο...:shock::shock::shock::P:p:p:p:p

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

Ο δικός μου μια φορά του φόρεσε πιτζαμάκι ολόσωμο και του έβαλε και αθλητικά παπούτσια! :shock: Μόλις το είδα το καστοράκι μου έσκασα στα γέλια! Αστο του λέω θα το ντύνω εγώ το παιδί!

Χαχαχαχαχα!! :lol: :lol: :lol:

Καταρχην Terra μου ευχαριστω για την "πρωτια"! Οσες φορες εχω αφησει τον αντρα μου να ντυσει τη μικρη, μου τη φερνει εξω σαν κλοουν!

Κοκκινο μπλουζακι, πρασινο κολαν, φουξια καλτσακια, ροζ παπουτσακια, γκρι ζακετακι..

Κι αμα του πεις και τιποτα απαντα "Τι με περασες εμενα? Για τον Μαρκελλο Νυκτα? Αυτα βρηκα, αυτα της εβαλα!"

Περιμενετε να θυμηθω κι αλλα και θα ξαναγραψω!

:lol::lol::lol: Άμα του το έλεγα εγώ αυτό νομίζω ότι θα μου έλεγε: "Γιατί; αφού το μπλουζάκι, τα καλτσάκια και τα παπούτσια είναι όλα ροζ. Δεν πάνε;" :lol::lol::lol:

Θυμηθηκα κι αλλο!! Οταν μπηκα να γεννησω, ημασταν στην αιθουσα που σου βαζουν τον ορο και περιμενουν να δουν ποτε θα αρχισουν οι συσπασεις (εγω γεννησα προγραμματισμενα λογω διαβητη κυησης) κι εκει ηταν και ο αντρας μου. Επειδη απο ενα σημειο κι επειτα ειχαν αρχισει να πρηζονται τα δαχτυλα μου, του δινω το δαχτυλιδι που μου ειχε δωσει οταν λογοδοθηκαμε. Το βαζει στην τσεπη της μπλε στολης (αυτης που φορανε στα χειρουργεια) και συνεχιζουμε να περιμενουμε. Μετα απο 6 ωρες με καθολου συσπασεις μπηκε ο γυναικολογος μου μεσα και μου λεει (αφου με εξετασε) πως δυστυχως πρεπει να καταφυγουμε στην καισαρικη. Φωναξτε τον ανιασθησιολογο για την επισκληριδιο και ο αντρας σου να βγει εξω να περιμενει.

Φευγει κι ο καημενος απο εκει, βγαζει τη στολη, την πεταει στα σκουπιδια μαζι με το δαχτυλιδι και φευγει.... Παει το δαχτυλιδι!! Μετα απο λιγη ωρα, του βγαζουν εξω το παιδι να το δει, τελειωνουν και με εμενα, με πανε στην ανανηψη και λιγο πριν ανεβω στο δωματιο, μου δινει η μαια μου το κινητο της να τον παρω να του πω πως σε λιγακι ανεβαινουμε στο δωματιο, οποτε να εχει το νου του, να ανεβει και ο ιδιος. Τον παιρνω λοιπον, του το λεω και μου απαντα "Ξερεις, μπορει να αργησω λιγο γιατι πανω στη συγκινηση πηγα στο αυτοκινητο και γυρισα σπιτι!".........

Βγαλτε ακρη!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Διαφημίσεις

επανηλθα...

ξεχασα οτι εχουμε και τριτο...:shock::shock::shock::P:p:p:p:p

"Ξερεις, μπορει να αργησω λιγο γιατι πανω στη συγκινηση πηγα στο αυτοκινητο και γυρισα σπιτι!".........

Βγαλτε ακρη!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Πήγε ο καλός μου τα καλάθια από τις μπομπονιέρες πίσω στο μαγαζί. Επιστρέφοντας μου λέει:

"Καλά αυτός που έχει το μαγαζί πολύ καλός.Θυμόταν ότι έχουμε κορίτσι και όχι αγόρι"

Εγώ:

"Ίσως να τον βοήθησαν τα καλάθια με τις τεράστιες ροζ κορδέλες"

κοριτσια να 'μαι παλι...εχω γινει μονιμη στο κουφα μαμαδων να μη γινω και στο κουφα μπαμπαδων?

με παιρνει τηλ η κουμπαρα μου και μου λεει κανε μου μωρε μια χαρη πες στον κουμπαρο να μας πει το τηλ του ζαχαροπλαστειου να ακυρωσω την τουρτα του μικρου... ( σημειωση το ζαχαροπλαστειο ειναι τρια μαγαζια πιο κατω απο το δικο μας ο ζαχαροπλαστης πελατης του αντρα μου και ο αντρας μου καθε μερα στο ζαχαροπλαστειο).τον παιρνω λεω ετσι κι ετσι μου λεει δεν το εχω θα το βρω και θα σε παρω...με παιρνει κοριτσια μετα απο 2 ωρες χωρις υπερβολη , αφου εγω ειχα βρει το τηλ απο το 11880 και μου λεει βιαστικα .γραψε γρηγορα εχω κοσμο... πριν προλαβω να του πω οτι το βρηκα αρχιζει να λεει το νουμερο...επειδη εγω το ειχα δεν το εγραφα... αλλα ακουγα κατι γνωριμο... και συνειδητοποιω οτι μου ελεγε το τηλ της κουμπαρας και οχι του ζαχαροπλαστειου...

πηρε κι αυτος τις πληροφοριες αλλα αντι για το τηλ του ζαχαρ. εμαθε το τηλ των κουμπαρων μας...

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

Εμενα σημερα ο αντρακος μου σηκωθηκε να παει στη δουλεια (μετα απο πολυ καιρο που καθοταν λογω αναρρωτικης). Χτυπαει λοιπον το ξυπνητηρι, σηκωνεται, ντυνεται κι ερχεται να με φιλησει. Τον κοιταω και βλεπω το εξης: (Ο αντρας μου υπηρετει στην ομαδα Ζ)

Ειχε φορεσει την πανω μπλουζα, το τζακετ, τις γαλοτσες, κρατουσε το κρανος στο χερι αλλα παντελονι.....ΟΧΙ! Παιδια εσκασα στα γελια πρωι πρωι.. Του λεω ηθελα απο μια μερια να σε δω να καβαλας τη μηχανη ετσι! Κατι μουρμουρισε του στυλ "δε με παρατας πρωι-πρωι, τωρα πρεπει να βγαλω ξανα τα παπουτσια για να μπει το παντελονι", μπηκε στο μπανιο και μετα βγηκε και μου λεει "Για κοιτα ρε γυναικα, ειμαι ενταξει αυτη τη φορα ή ξεχασα τιποτα?"

Αυτο θα πει χαρουμενο πρωινο ξυπνημα!! :lol: :lol: :lol:

nDtZp2.png

Εμενα σημερα ο αντρακος μου σηκωθηκε να παει στη δουλεια (μετα απο πολυ καιρο που καθοταν λογω αναρρωτικης). Χτυπαει λοιπον το ξυπνητηρι, σηκωνεται, ντυνεται κι ερχεται να με φιλησει. Τον κοιταω και βλεπω το εξης: (Ο αντρας μου υπηρετει στην ομαδα Ζ)

Ειχε φορεσει την πανω μπλουζα, το τζακετ, τις γαλοτσες, κρατουσε το κρανος στο χερι αλλα παντελονι.....ΟΧΙ! Παιδια εσκασα στα γελια πρωι πρωι.. Του λεω ηθελα απο μια μερια να σε δω να καβαλας τη μηχανη ετσι! Κατι μουρμουρισε του στυλ "δε με παρατας πρωι-πρωι, τωρα πρεπει να βγαλω ξανα τα παπουτσια για να μπει το παντελονι", μπηκε στο μπανιο και μετα βγηκε και μου λεει "Για κοιτα ρε γυναικα, ειμαι ενταξει αυτη τη φορα ή ξεχασα τιποτα?"

Αυτο θα πει χαρουμενο πρωινο ξυπνημα!! :lol: :lol: :lol:

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

Διαφημίσεις

Καλά αυτό με τα ρούχα το έκανε και ο δικός μου με αποτέλεσμα πάντα να επέλεγα εγώ από πριν τι θα φορέσει η μικρή.Προσπαθώ να θυμιθώ και κάτι άλλο και θα επανέλθω.

θυμίθηκα...Οταν πήγαινα να γεννήσω τον γιό μου ο αντρούλης μου νόμιζε πως είχε χάσει το κινητό του με αποτέλεσμα να του λέω ότι το πιο πιθανό είναι να το έχει ξεχάσει στο σπίτι και αυτός να παίρνει όλο του το σόι να το ψάχνει σε πεζοδρόμια,αυτοκίνητα και χαντάκια.Το αποτέλεσμα ήταν ότι δεν μου έφτανε το άγχος μου που πήγαινα στο χειρουργίο και ήθελα να πάνει όλα καλά είχα και τα νεύρα του και την γκρίνια του σε όλη την διαδρομή μέχρι το μητέρα.Το κινητό βέβαια το είχε ξεχάσει στο σπίτι και αυτό που μου έκανε δεν θα του το συγχωρήσω ποτέ στη ζωή μου.

Γράφτε κι άλλα ντε, τι μόνο τόσα λίγα έχουν κάνει; :D

Ο άντρας μου συχνά πυκνά παραμιλάει και υπνοβατεί (κυρίως όταν είναι κουρασμένος ή αγχωμένος, αν και το άγχος είναι σπάνιο να τον χτυπήσει). Τα ζει βρε παιδί μου τα όνειρά του έντονα!

1. Έχει γυρίσει από ροκ συναυλία ψόφιος (αφού χτυπιόταν σαν έφηβος). Πέφτουμε για ύπνο. Κάποια στιγμή τον νιώθω να κουνιέται. Ανοίγω μάτι. Ανακάθεται στους αγκώνες, με κοιτάει και με βαρύ στυλάκι μου λέει: "ρε φιλαράκο να σε ρωτήσω κάτι;"

"Και δε ρωτάς;" απαντάω (πάντα του πιάνω κουβέντα!). "Μήπως είσαι η γυναίκα μου;" :shock: Εγώ: "Οχι". Αυτός: "Α καλά, σορρυ ρε φιλαράκο, σε είδα έτσι με τα μαλλιά και σε πέρασα για τη γυναίκα μου". End of story, ξαναπέφτει στο μαξιλάρι και συνεχίζει να ροχαλίζει. :mrgreen:

2. Χτεσινό και πάντα μέσα στον ύπνο του: μου πιάνει τα χέρια και μου λέει "μην ανησυχείς, μη φοβάσαι, εγώ είμαι εδώ" σμουτς σμουτς σμουτς (μόνο που αντί για μένα φίλαγε το μαξιλάρι του)

3. Εγώ με το λαπτοπ στο κρεββάτι κι ο άντρας δίπλα μου κοιμάται. Ξαφνικά πετάγεται, κάθεται στο κρεββάτι κι ανοίγει την ντουλάπα. Κάθεται και την κοιτάει κάνα πεντάλεπτο. Βαριέμαι να περιμένω το ανέκδοτο και σκέφτομαι να το επισπεύσω. "Τι ψάχνεις;" ρωτάω. Το αυτ... αυτό, ε το ε, ε εμμμμμμμμμμ ερδφσαδφδεασφδφα εεεεεεεμ άσε μεεεεε". Μπουμ ξαναπέφτει στο μαξιλάρι και συνεχίζει ακάθεκτος τον ύπνο του :rolleyes:

Και κάτι από τον ξύπνιο του: σηκώνεται να ετοιμαστεί για δουλειά. Έχει αργήσει. Ψάχνει σώβρακο, βρίσκει μόνο σλιπάκι. Φοράει σλιπάκι και λοιπή ενδυμασία και φεύγει. Επιστρέφει, βγάζει παπούτσια, πλένεται, τρώμε, πάει να γδυθεί για να φορέσει τις φόρμες του. Πηγαίνω κι εγώ προς δωμάτιο και τον πετυχαίνω με το εχμμμ σλιπάκι. "Τι φοράς ρε όργιο;"

"Ε δεν έβρισκα τα σώβρακα, πλύνε και τίποτα ντε, στο πίσω μέρος του συρταριού σου βρήκα ένα δικό μου σλιπ όμως". "Ναι οκ, μόνο που αυτό είναι η βράκα μου για τις ημέρες περιόδου". "Ααααααααααα (χρατς χρατς ξύνει κεφάλι αμήχανα), γι' αυτό δεν είχε σκίσιμο μπροστά και τα κατέβαζα κάθε φορά που πήγαινα τουαλέτα; Αει σιχτήρ και με έκοβε όλη μέρα!" :twisted:

--

You came and changed the way I feel, no one could love you more

Μας είχε ζητήσει η νηπιαγωγός του Θοδωρή να βρούμε κ να κόψουμε από περιοδικά τα γράμματα του ονοματος του παιδιού για να έκαναν μια εργάσία την επόμενη ημερα. Ο γιός πήγαινε προνήπιο δεν μπορούσε να πει καλά το ονομά του κ έλεγε Φοβωρή.

Εχουμε κάτσει τώρα οικογενειακώς, έχουμε βρεί τα πάντα εκτος από το Θ κ το Δ. Έκεί που είμαστε απορροφημένοι πετάγετε με μια χαρά ο σύζυγος κ μου λέει: "Τα βρήκα τα βρήκα επιτελους" "έλα αγάπη μου να τα κόψεις το Φ κ το Β!!! :eek: κ μένω κάγκελο!!

Και τί να τα κάνουμε.....του λεω

και απαντά ... τί κάνουμε τόση ώρα "Φ Ο Β Ω Ρ Η" δεν λένε το παιδί μας;;;;

Ειχε συνηθισει να το ακούει έτσι που ξέχασε μέχρι κ το κανονικό όνομα του γιού:rolleyes:

...χτες βαφτιζαμε τον τριτο μας γιο και ο αντρας μου ξεχασε να φερει στην εκκλησια τη ληξιαρχικη πραξη γεννησης του παιδιου και το λαδι...μπαινουμε στην εκκλησια (ο πατερ ηταν γνωστος μας) και του λεει ο αντρας μου... παπα Γιωργο ξεχασαμε το χαρτι... ακολουθω εγω απο πισω και λεω παπα Γιωργη ξεχασαμε το λαδι... και ο πατερ... το παιδι το φερατε?:P:p:p:p:p:p

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

Ο άντρας μου συχνά πυκνά παραμιλάει και υπνοβατεί (κυρίως όταν είναι κουρασμένος ή αγχωμένος, αν και το άγχος είναι σπάνιο να τον χτυπήσει). Τα ζει βρε παιδί μου τα όνειρά του έντονα!

1. Έχει γυρίσει από ροκ συναυλία ψόφιος (αφού χτυπιόταν σαν έφηβος). Πέφτουμε για ύπνο. Κάποια στιγμή τον νιώθω να κουνιέται. Ανοίγω μάτι. Ανακάθεται στους αγκώνες, με κοιτάει και με βαρύ στυλάκι μου λέει: "ρε φιλαράκο να σε ρωτήσω κάτι;"

"Και δε ρωτάς;" απαντάω (πάντα του πιάνω κουβέντα!). "Μήπως είσαι η γυναίκα μου;" :shock: Εγώ: "Οχι". Αυτός: "Α καλά, σορρυ ρε φιλαράκο, σε είδα έτσι με τα μαλλιά και σε πέρασα για τη γυναίκα μου". End of story, ξαναπέφτει στο μαξιλάρι και συνεχίζει να ροχαλίζει. :mrgreen:

2. Χτεσινό και πάντα μέσα στον ύπνο του: μου πιάνει τα χέρια και μου λέει "μην ανησυχείς, μη φοβάσαι, εγώ είμαι εδώ" σμουτς σμουτς σμουτς (μόνο που αντί για μένα φίλαγε το μαξιλάρι του)

3. Εγώ με το λαπτοπ στο κρεββάτι κι ο άντρας δίπλα μου κοιμάται. Ξαφνικά πετάγεται, κάθεται στο κρεββάτι κι ανοίγει την ντουλάπα. Κάθεται και την κοιτάει κάνα πεντάλεπτο. Βαριέμαι να περιμένω το ανέκδοτο και σκέφτομαι να το επισπεύσω. "Τι ψάχνεις;" ρωτάω. Το αυτ... αυτό, ε το ε, ε εμμμμμμμμμμ ερδφσαδφδεασφδφα εεεεεεεμ άσε μεεεεε". Μπουμ ξαναπέφτει στο μαξιλάρι και συνεχίζει ακάθεκτος τον ύπνο του :rolleyes:

Και κάτι από τον ξύπνιο του: σηκώνεται να ετοιμαστεί για δουλειά. Έχει αργήσει. Ψάχνει σώβρακο, βρίσκει μόνο σλιπάκι. Φοράει σλιπάκι και λοιπή ενδυμασία και φεύγει. Επιστρέφει, βγάζει παπούτσια, πλένεται, τρώμε, πάει να γδυθεί για να φορέσει τις φόρμες του. Πηγαίνω κι εγώ προς δωμάτιο και τον πετυχαίνω με το εχμμμ σλιπάκι. "Τι φοράς ρε όργιο;"

"Ε δεν έβρισκα τα σώβρακα, πλύνε και τίποτα ντε, στο πίσω μέρος του συρταριού σου βρήκα ένα δικό μου σλιπ όμως". "Ναι οκ, μόνο που αυτό είναι η βράκα μου για τις ημέρες περιόδου". "Ααααααααααα (χρατς χρατς ξύνει κεφάλι αμήχανα), γι' αυτό δεν είχε σκίσιμο μπροστά και τα κατέβαζα κάθε φορά που πήγαινα τουαλέτα; Αει σιχτήρ και με έκοβε όλη μέρα!" :twisted:

χριστιιιιναααααααααα!!!!!!!!!!!! εσκασα απο τα γελια!!!! κοιμαται και η μικρη!:lol::lol::lol::lol:

odFi.jpgK9qbp3.png

γεια σας και απο μενα!εχω σκασει στα γελια χριστινα ο αντρας σου ειναι ολα τα λεφτα με τον υπνο χαχαχαχαχα!!!!θυμηθηκα την γεννα του μεγαλου μου γιου.με πιασαν πονοι παρασκευη ξημερωματα και γεννησα επιτελους κυριακη μεσσημερι πεντε ωρες στο δωματιο οδινων και τελειως εξαντλημενη μπαιναν τα κοριτσια στα διπλανα δωματια γεννουσαν εκλαιγα εγω απο την συγκηνηση που ακουγα τα μωρακια να ρχωνται στον κοσμο το δικο μου τιποτα,γενναει μια κοπελα και μου πεταει την εξης ωραιωτερη ατακα που χρειαζομουν να ακουσω εκεινη την στιγμη......αντε βλεπεις και αλλη γεννησε τι θα γινει με μας εδω θα μεινουμε?και οταν γεννουσα την μικρη μου ο κουμπαρος εχει γενεθλια 19 φεβρουαριου εγω την γεννησα 18 φεβρουαριου 10.30 στις 9.30 ερχετε στο δωματιο και μου λεει κρατα το λιγη ωρα ακομη να εχει το μωρακι μας ιδια μερα γενεθλια με τον κουμπαρο!απαντηση ελα κρατα το εσυ @@@@@!!!!!!μλκ.

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

:-) καλά έχω σκάσει στα γέλια

Υποτιθεται οτι εγω ειμαι πιο απροσεκτη και ξεχασιαρα απο τον αντρα μου και οπως μου λεει παντα "ορθια κοιμασαι ξενοδοχειο πληρωνεις". Ενα βραδυ ο μικρος γκρινιαζε γιατι πινουσε, συνηθως τον εβγαζα απο το κρεβατακι και τον αφηνα διπλα στον αντρα μου να τον προσεξει μεχρι να κανω το γαλα και μετα τον επαιρνα και τον ταιζα. Ετοιμασα λοιπον το γαλα και καθομαι διπλα στον αντρα μου (που κοιμοταν του καλου καιρου) και ταιζω τον μικρο. Ο μικρος ψιλογκρινιαζε και αισθανομαι ενα χερι στο ποδι μου να με χαιδευει απαλα απαλα και ακουω τον αντρα μου στον υπνο του "μη γκρινιαζεις μωρο μου εδω ειμαι τωρα ερχεται η μαμα". Που να ανοιξει τα ματια του να δει που ειναι το παιδι.

Μια φορα πηγαμε σουπερ να ψωνισουμε και ειχε τα κλειδια του αυτοκινητου πανω στο πορτ μπαγκαζ οση ωρα καναμε εμεις τα ψωνια μεσα. Ευτυχως δεν μας πηραν το αμαξι.

Υποτιθεται οτι εγω ειμαι πιο απροσεκτη και ξεχασιαρα απο τον αντρα μου και οπως μου λεει παντα "ορθια κοιμασαι ξενοδοχειο πληρωνεις". Ενα βραδυ ο μικρος γκρινιαζε γιατι πινουσε, συνηθως τον εβγαζα απο το κρεβατακι και τον αφηνα διπλα στον αντρα μου να τον προσεξει μεχρι να κανω το γαλα και μετα τον επαιρνα και τον ταιζα. Ετοιμασα λοιπον το γαλα και καθομαι διπλα στον αντρα μου (που κοιμοταν του καλου καιρου) και ταιζω τον μικρο. Ο μικρος ψιλογκρινιαζε και αισθανομαι ενα χερι στο ποδι μου να με χαιδευει απαλα απαλα και ακουω τον αντρα μου στον υπνο του "μη γκρινιαζεις μωρο μου εδω ειμαι τωρα ερχεται η μαμα". Που να ανοιξει τα ματια του να δει που ειναι το παιδι.

Μια φορα πηγαμε σουπερ να ψωνισουμε και ειχε τα κλειδια του αυτοκινητου πανω στο πορτ μπαγκαζ οση ωρα καναμε εμεις τα ψωνια μεσα. Ευτυχως δεν μας πηραν το αμαξι.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:ε!ρε γλεντια που κανεις και εσυ!!!

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...