Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δωρο για φιλη που γεννησε!(τούρτα με πάνες)

Recommended Posts

βρηκα τον καταλογο της barbie και σου γραφω οσα μου αρεσουν οπως ακριβως τα λεει για να μπορεσεις οταν πας για τα ψωνια να τα βρεις και να τα δεις

1. Θαμπελινα (ειναι μικρες νεραιδουλες)

2. σταλιτσες μπιζουδακια για ολα τα κοριτσια

3. κοσμηματακια (πιο πολυ μου αρεσουν τα παστακια αλλα εχει καρδουλες κ.α)

4.shelly και χαρουμενη παρεα (τα παιδακια)

4. φορεματα

ριξε μια ματια κι εσυ ;)

edit adminl

Σ'ευχαριστω παρα παρα πολυ για τον χρονο σου και για τις ιδεες σου!!!

Εισαι ΦΟΒΕΡΗ!!Θα αξιοποιησω στο επακρον ολες τις ιδεες σου!!

Ελπίζω μετα να μην μου ζητας πνευματικα δικαιωματα :mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 476
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα.ακομα δεν βρηκα χρονο να δω αλλα αγορασα!

μια πιπιλα νουκ

μια πιπιλα κικο

ενα κλιπ πιπιλας κικο

ενα μασητικο ιποκαμπο φισεπ πραις

ενα σετ βουρτσα χτενα νουκ.

τι αλλο πρεπει να παω εκτος απο πανες?

και προσθετω

μια σαλιαρα

ενα λαδι νιβεα

μια κρεμα συγκαματων νιβεα

ενα κουταλι κικο

1 πακετο πανες 28τμχ

ενα κουτι ορους νιβεα

ενα δισκο χρυσο για βαση νο 30

πιστευετε οτι εχω αρκετα υλικα γιαυτο το μεγεθος του χαρτονιου η χρειαζονται και αλλα και τι πιστευετε οτι ειναι αυτο.

υπολειπονται κορδελες

και κατι για την κορυφη.θα μου αρεσε καποιο χαρτι να λει its a boy

επισης δεν ξερω που να βρω ενα μακρυ ξυλο η πλαστικο κατα προτιμηση χρωματιστι για να το περασω στη μεση της τουρτας.

κοριτσια για πειτε ιδεες..

...

επισης δεν ξερω που να βρω ενα μακρυ ξυλο η πλαστικο κατα προτιμηση χρωματιστι για να το περασω στη μεση της τουρτας.

Μπορείς να χαλάσεις μια ξύλινη κρεμάστρα και να χρησιμοποιήσεις το οριζόντιο λεπτό ξύλο από το κάτω μέρος της κρεμάστρας.;)

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

θα προτιμουσα κατι χρωματιστο σαν σωληνακι πλαστικο.φαντασου καλαμακι αλλα μεγαλο...για τα υλικα τι λες?φτανουνε?μηπως ειναι λιγες οι πανες?

Βαλε ενα μικρο μπαλονακι απο αυτα που πουλανε ετοιμα στο εμποριο.

θα προτιμουσα κατι χρωματιστο σαν σωληνακι πλαστικο.φαντασου καλαμακι αλλα μεγαλο...
Τότε ίσως μπορείς να χρησιμοποιήσεις το μπαστούνι από αυτές τις ρόδες που πουλάνε και στα περίπτερα. Ξέρεις αυτές που τις σπρώχνουν τα μωρά και χτυπανε κουδουνάκια.
για τα υλικα τι λες?φτανουνε?μηπως ειναι λιγες οι πανες?

Ανάλογα πόσους ορόφους θέλεις να έχει η τούρτα. Για μια τριόροφη τούρτα θα χρειαστείς γύρω στις 60 πάνες. Τι θα βάλεις επάνω είναι υποκειμενικό. Μπορείς να βάλεις "την Άρτα και τα Γιάννενα", μπορείς να μη βάλεις και τίποτα και να στολίσεις την τούρτα μόνο με κορδέλες.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

...

Ελενη αν θελεις να κανεις διπατη τουρτα, τοτε μπορεις να βαλεις στο κεντρο ενα χαρτονενιο ρολο απο χαρτι κουζινας (η αλλη λυση ειναι ενα μεγαλο μπιμπερο, αλλα αν βαλεις κατι στην κορυφη το μπιμπερο δεν θα φαινεται).Ετσι οι δυο οροφοι της τουρτας θα παραμεινουν σταθεροι και στη θεση τους.

Τέλεια ιδέα το ρολό κουζίνας! Μπορείς να το ντύσεις κιόλας και να το γεμίσεις κάτω κάτω με χαρτοπετσέτες και στην επάνω μεριά με ζαχαρωτά ή σοκολατάκια, να επωφεληθεί κι η μανούλα προσωπικά, ή ακόμη και με κανένα προϊόν περιποίησης για τη μαμά.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Διαφημίσεις

και κατι για την κορυφη.θα μου αρεσε καποιο χαρτι να λει its a boy

..

Λενακι, αν εβαζες ενα ταμπελακι απο αυτα που βαζουν στο αυτοκινητο "BABY ON BOARD" ;

Το λουλούδι που έβαλα στη δικιά μου τούρτα είναι ζαχαρωτό! Μάλιστα λήγει το 2011 μη σου πω ότι και το παιδάκι θα μπορεί να το φάει! Αλλά προβλέπω να προφταίνουν οι μεγάλοι! :lol:

Eίχε πολύ ωραία ζαχαρωτά για παιδάκια στα ζαχαροπλαστεία! Είναι και αυτό μια καλή ιδέα δεν ξέρω πώς σου φαίνεται... ;)

λοιπον κοριτσια πηγα και πηρα ενα καλαμακι μακρυ που βαζουν το μπαλονακι στο κονφουζιο.πρεπει να στρωθω σιγα σιγα αλλα καθε βραδυ το αποφευγω.φοβαμαι να το κανω.η γυναικα μεχρι παρασκευη θα εχει γενησει.για διπατη βλεπω να την κανω γιατι φοβαμαι για περισσοτερα.τετοια αυτοκολητα ειχα γμτ πολλα αλλα εν ξερω αν τα εχω κρατησει...και χρειαζομαι και ενα για το αυτοκινητο μου.μου ειχανε σπασει το τζαμι και εβαλα αλλο και τωρα θελει αλλο αυτοκολητο.αν δεν βρω θα παω να ζητησω απο τα πρεμαμαν!μου εχουν μεινει και οι κορδελες...ποσα μετρα να παρω για διπατη τουρτα?και ποσο χοντρη?και τα πραγματα πως τα στερεωνεις πανω στην τουρτα?

Λενακι, αν εβαζες ενα ταμπελακι απο αυτα που βαζουν στο αυτοκινητο "BABY ON BOARD" ;

πηγα στα ματου και πηρα νταμπελακι αλλα ειναι αυτοκολητο και δεν φαινετε καθολου.τι μπορω να κανω γιαυτο?επισης πηρα κορδελα 5 μετρα.δεν ξερω αν φτανει..θα δειξει..

Ελενη μου (πηρα το πμ σου και να μαι... συγνωμη που δεν ειχα απαντησει αλλα δεν καταλαβα οτι πειριμενες απαντηση μου:oops::oops::() 5 μετρα κορδελα σου φτανουν για διπατη, απλα ισως χρειαστει να κανεις φιογκους να επαιρνες και 2 μετρα διαφορετικη στα ιδια χρωματα .... οσο για το παχος 2 δαχτυλα ειναι καλα. Εγω σαν αξωνα χρησιμοποιησα μπιμπερο κι να πω την αληθεια μου δεν μ αρεσει να βγαινει ενα κονταρι με κατι απανω... αυτο ομως ειναι θεμα γουστου...

ειναι κατι αλλο που σου εχει μεινει?

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Διαφημίσεις

θα το κοψω οσο χρειαζετε για να μην βγαινει.το αυτοκολητο πως θα το κανω να φενεται?ειναι κολημενο.καταλαβες τι εννοω!εχω και αλλη κορδελα σπιτι απλα ειναι μπλε σκουρο.να τη βαλω μαζι με γαλαζιο ανοιχτο?και τα πραγματα πως θα τα στερεωσω?φτανουν οσα πηρα?μηπως πρεπςι να παρω και πανακια η πετσετουλες?

θα το κοψω οσο χρειαζετε για να μην βγαινει.το αυτοκολητο πως θα το κανω να φενεται?ειναι κολημενο.καταλαβες τι εννοω!εχω και αλλη κορδελα σπιτι απλα ειναι μπλε σκουρο.να τη βαλω μαζι με γαλαζιο ανοιχτο?και τα πραγματα πως θα τα στερεωσω?φτανουν οσα πηρα?μηπως πρεπςι να παρω και πανακια η πετσετουλες?

για το αυτοκολητο δυστυχως δεν καταλαβα ... τι εννοεις να φαινεται? ειναι διαφανο??

εμενα θα μου αρεσε το μπλε με το γαλαζιο

τα πραγματα θα τα βαλεις μεσα στις πανες στα πλαστικα... και τα υφασματινα σαν απο την πανω μεχρι την κατω πλευρα να το μαγκωσεις..

ναι νομιζω ειναι υπερ αρκετα ακομα και για τρεις οροφους

εγω δεν θα επαιρνα αλλα

περιεμενω απαντηση για το αυτοκολητο

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

κορίτσια ΟΥΑΟΥ!!!!! φοβερές οι δημιουργίες σας....

εύγε & 1000 μπράβο!!:P

:evil::oops:πως δεν το είχα δει νωρίτερα να κάνω στην μπεμπούλα ανηψιά μου (που έρχεται αυτές τις μέρες... -δεν προλαβαίνω:?:-()

άσχετο : ελένη σου έστειλα καλέ πμ :roll:

ΝΟΥΦΑΡΑΚΙ ΤΟ ΕΙΔΑ...συγνωμη .μαλλον ξεχασα να απαντησω...καλε προλαβαινεις.και γω σημερα θα το κανω και η γυναικα του μπος γενναει την παρασκευη.ε δεν θα παω και την πρωτη μερα...θενι το αυτοκολητο ειναι κολημενο προς τα μεσα με αλλο χαρτι και δεν γαινονται αυτα που γραφει,θα ηθελα να γραφει its a boy αλλα εδω δεν πουλανε τετοια οποτε τι να κανω?μηπως να εβαζα μια κουδουνιστρα?

καταλαβα... δεν μπορεις να κανεις κατι... τι να εκανες?? ας πουμε αν το κολλαγες σε μια διαφανεια (ζελατινα) κι απο πισω εβαζες χαρτονι.. μονο αυτο μπορω να σκεφτω.. ή αλλιως η κουδουνιστρα δεν ειναι κακη ιδεα

να σαι καλα νουφαρακι... κι εγω νομιζω προλαβαινεις ;)

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

καλα μην φανταστεις οτι εγω ξερω... οπως ολες ειδατε η φιλεναδα mom μου βαζεις σ ολα τα ποστ τις φωτο μου... και καμια φορα ο αδερφος μου... αν τα καταφερεις και βρεις καποιον θα χαρω να το δω :D

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...