Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

δεν γυρναει απο μπρουμυτα ανασκελα...

Recommended Posts

ενω γυρναει μπρουμυτα οταν ειναι ανασκελα δεν κανει το αντιστροφο και ανυσηχω μιας και για πολλοστη φορα(θα με κραξετε!) διαβασα πως ειναι οροσημο να το κανει στην ηλικια των εξι μηνων...ΑΓΧΟΣ,ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ!

my baby was my reborn...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 71
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελενά μου , ξαδερφούλα , πιστεύω πως ειναι θέμα ημερών να γίνει και αυτό απο τον μπεμπάκο μας ! Αδικα τόσο άνχος !!!

Δεν πρέπει σωνει και καλα , να τα κάνουν όλα με το που θα γίνουν 6 μηνων , 7 ή 8 !!! Ηρεμα αγάπη μου και όλα θα γίνουν !

Εχεις δίκαιο που ανχώνεσαι βεβαια ... καταλαβαίνω .... αλλα σε λίγο καιρο που δεν θα τον προλαβαίνεις ..... τα λέμε πάλι !!!

:lol::P Φιλιά ! :D:D:D

Κοίτα και εδω .... αν και πιστευω θα το εχεις δει

http://www.pediatros.com/MAIN/1,1,263,0-Anaptyksi.aspx

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Εμένα μπήκε στον όγδοο στις 21 και μόνο στο πλάι γυρνάει. Ούτε μπρούμυτα από ανάσκελα ούτε ανάσκελα από μπρούμυτα. Πρέπει να ανησυχώ????? :shock::shock::shock::shock:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

ΙOKASTH, κι εγώ έτσι ανησυχούσα. Και πάνω που έλεγα πχ γιατί δεν γυρνάει την επόμενη μέρα τσουπ τα έκανε. Το κάθε πειδάκι έχει τους ρυθμούς του!

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

Ελενά μου , ξαδερφούλα , πιστεύω πως ειναι θέμα ημερών να γίνει και αυτό απο τον μπεμπάκο μας ! Αδικα τόσο άνχος !!!

Δεν πρέπει σωνει και καλα , να τα κάνουν όλα με το που θα γίνουν 6 μηνων , 7 ή 8 !!! Ηρεμα αγάπη μου και όλα θα γίνουν !

Εχεις δίκαιο που ανχώνεσαι βεβαια ... καταλαβαίνω .... αλλα σε λίγο καιρο που δεν θα τον προλαβαίνεις ..... τα λέμε πάλι !!!

:lol::P Φιλιά ! :D:D:D

Κοίτα και εδω .... αν και πιστευω θα το εχεις δει

http://www.pediatros.com/MAIN/1,1,263,0-Anaptyksi.aspx

ξαδερφουλα σε ευχαριστω πολυ για τα φωτα σου καταρχην ..συμφωνω απολυτα οτι καθε παιδι εχει τους ρυθμους του ομως εγω ανυσηχω και ειμαι πολυ ψειρας σε αυτα,ιδιαιτερα με την ψυχοκινητικη του αναπτυξη φανταζομαι οπως ολοι μας...ενω καθεται στον πωπο του απο 5μιση μηνων με ανεση χωρις να πεφτει αυτο δεν το κανει δεν γυρναει!δεν ξερω ...

my baby was my reborn...

Διαφημίσεις

Εμένα μπήκε στον όγδοο στις 21 και μόνο στο πλάι γυρνάει. Ούτε μπρούμυτα από ανάσκελα ούτε ανάσκελα από μπρούμυτα. Πρέπει να ανησυχώ????? :shock::shock::shock::shock:

να μην ανυσηχεις οσο και παραλογο αν ακουγεται εγω ειμαι τρελη με αυτα!απλα ρωτησε την παιδιατρο σου που θα σε καθυσηχασει οπως και εμενα λεγοντας σου πως καθε παιδακι ειναι διαφορετικο.

my baby was my reborn...

ΙOKASTH, κι εγώ έτσι ανησυχούσα. Και πάνω που έλεγα πχ γιατί δεν γυρνάει την επόμενη μέρα τσουπ τα έκανε. Το κάθε πειδάκι έχει τους ρυθμούς του!

Ετσι ακριβως...

Εμενα γυρισε 8 μηνων.

Περιμενε Ιοκαστη να περπατησει και μετα θα λες "ωραια ηταν που τον εβαζα κατω και δεν εφευγε". Μην ασησυχεις, το καθε παιδι με τους ρυθμους του. Εμενα αρχισε να γυρναει εκει καπου εκτο μηνα.

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

IOKASTOULA, η δικιά μου γυρνάει από ανάσκελα μπρούμυτα από τεσσεράμιση μηνών περίπου ενώ το αντίστροφο το κατάφερε μόλις χτες κι όχι με ευκολία....και μόνο από την αριστερή πλευρά τα κάνει αυτά..από τη δεξιά τίποτα...άσε που τη νύχτα-κάπου το έχω ξαναγράψει και δε θυμάμαι που-γυρνάει μπρούμυτα αλλά το κεφάλι της δεν ξέρει να το γυρίσει στα πλάγια για να κοιμηθεί,το έχει κάθετα στο στρώμα με αποτέλεσμα να μην κοιμάται γιατί δεν αναπνέει καλά και να βάζει τα κλάματα....πρέπει να σηκώνομαι τουλάχιστον 5 φορές τη νύχτα για να την γυρνάω ανάσκελα....

Αυτά από μένα για να μην ανησυχείς... :)

IOKASTOULA, η δικιά μου γυρνάει από ανάσκελα μπρούμυτα από τεσσεράμιση μηνών περίπου ενώ το αντίστροφο το κατάφερε μόλις χτες κι όχι με ευκολία....και μόνο από την αριστερή πλευρά τα κάνει αυτά..από τη δεξιά τίποτα...άσε που τη νύχτα-κάπου το έχω ξαναγράψει και δε θυμάμαι που-γυρνάει μπρούμυτα αλλά το κεφάλι της δεν ξέρει να το γυρίσει στα πλάγια για να κοιμηθεί,το έχει κάθετα στο στρώμα με αποτέλεσμα να μην κοιμάται γιατί δεν αναπνέει καλά και να βάζει τα κλάματα....πρέπει να σηκώνομαι τουλάχιστον 5 φορές τη νύχτα για να την γυρνάω ανάσκελα....

Αυτά από μένα για να μην ανησυχείς... :)

λητω μου πραγματικα με καθυσηχασες....κι εμενα απο ανασκελα μπρουμυτα γυρισε 5μιση μηνων με ευκολια βεβαια του το δειχναμε συνεχεια...γυρναει μονο απο την δεξια πλευρα..τωρα για το αντιστροφο βλεπουμε...

my baby was my reborn...

Διαφημίσεις

Η αφρατούλα μου μόνο στο πλάι γυρίζει και αν τη βάλεις μπρούμυτα τα παίρνει στο κρανίο.Μουγκρίζει και αντί να σηκώσει το κεφάλι σηκώνει τη λεκάνη και τα πόδια της στον αέρα και κλωτσάει σαν τρελή.Τί να πείς, θα βρει τον τρόπο της...

μανουλα και μενα αφρατουλης ειναι λες γιαυτο να μην γυριζουν?πλακα κανω εσενα ειναι κ πιο μικρουλη μην ανυσηχεις θα γυρισει

my baby was my reborn...

Iokasti μου ενα εχω να σου πω:

Θα γερασεις γρηγορα βρε ματια μου με τοοοοοοοοοοοοσο αγχος.

Το καθε παιδακι εχει το δικο του ρυθμο αναπτυξης, μην πιστευεις 100% οτι διαβαζεις, κι αφου δεν υπαρχει κανενα παθολογικο θεμα με το μωρακι σου ( κι ουτε να υπαρξει ποτε) :D

Ηρεμησε και θα χαρεις στο επακρον τα πλεονεκτηματα του να εισαι μανουλα, χωρις αγχος!!!

:D

μανουλα και μενα αφρατουλης ειναι λες γιαυτο να μην γυριζουν?πλακα κανω εσενα ειναι κ πιο μικρουλη μην ανυσηχεις θα γυρισει

Κοίτα ότι το συγκεκριμένο μπούτι μπορεί να λειτουργεί και ως φρένο, δεν το αποκλείω :lol::lol:

Επίσης θα συμφωνήσω ότι το πολύ άγχος βλάπτει σοβαρά τις μαμάδες, στο λέω εγώ που με την Έλενα έφτασα στο πρόθυρα του νευρικού κλονισμού!!!!!!!Λύση δε βρήκα, αλλά η αλήθια είναι ότι αν το περιορίσεις καλό θα σου κάνει!!

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλους...

εμένα γυρίζει από ανάσκελα μπρούμητα από 4,5 μηνών. όταν γυρίζει μπρούμητα μαζεύεται σαν τη γάτα όταν τεντώνεται και μετά πιάνεται από όπου βρει και σηκώνεται..αλλά δεν έχω δει μέχρι τώρα εκεί που είναι ξαπλωμένη μπρούμητα να γυρίσει ανάσκελα επίσης ξαπλωμένη..πρέπει να ανησυχώ??είναι σχεδόν 9 μηνών, αλλά αφού σχεόν περπάτάει μέσα στο πάρκο με το ένα χεράκι γύρω γύρω δεν με ανησύχησσε μέχρι σήμερα

κορίτσια εγώ είχα αγωνία από τον πρώτο μήνα, και διαβάζοντας τι κάνει ένα μωρό και πότε...

να κρατήσει το κεφάλι όρθιο

να κρατήσει στο χέρι κάτι

να γυρίσει στο πλάι, μπρούμυτα, και τούμπαλιν..

να μιλήσει

να καθίσει

να πατήσει

να περπατήσει...

τι κατάλαβα, κανένα παιδάκι δεν είναι ίδιο με το άλλο, υπάρχουν κάποια στανταρ, δεν πρέπει να αγχωνομαστε, γιατί το μεταδίδουμε και στα μωράκια.

• 3 εβδομάδες μετά...

συμφωνω οτι καθε μωρο ειναι διαφορετικο.π.χ. η κορη μου αρχισε να γυρναει απο μπρουμητα-ανασκελα 4 μηνων και μετα απο 2 εβδομαδες το αντιστροφο ενω της κουνιαδας μου απο 9 μηνων.δε νομιζω οτι πρεπει να ανυσηχουμε με τετοιτες λεπτομεριες

κορίτσια θεωρώ ότι και ένας λόγος που πολλά παιδιά αργούν να γυρίσουν είναι γιατί κάποιες απο εμάς τις μαμάδες δεν λέμε να τα αφήσουμε καθόλου κάτω! με το πρόσχημα ότι κλαίνε και ότι θέλουν αγκαλιά, τα έχουμε συνέχεια πάνω μας. με αυτόν τον τρόπο εγώ τουλάχιστον θεωρώ ότι το παιδί δεν έχει την ευκαιρία να προσπαθήσει καν να κάνει τις σβούρες του, και κατά συνέπεια αργεί περισσότερο.

Και η μπουμπού μας που χθες έκλεισε τους 7 μήνες δε γυρνάει καθόλου. Βέβαια φταίει και το βάρος της (έχει ξεπεράσει τα 10.200) αλλά που θα πάει θα φτιάξει. Τουλάχιστον το κορμάκι της το γυρνάει δεξιά και αριστερά και γενικά κινείται αρκετά.

Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΨΙΛΟΚΕΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΠΕΦΤΕΙ. ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΟΛΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ-ΤΣΟΥΛΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ;

k4lbp3.png

Και η μπουμπού μας που χθες έκλεισε τους 7 μήνες δε γυρνάει καθόλου. Βέβαια φταίει και το βάρος της (έχει ξεπεράσει τα 10.200) αλλά που θα πάει θα φτιάξει. Τουλάχιστον το κορμάκι της το γυρνάει δεξιά και αριστερά και γενικά κινείται αρκετά.

καλως ηρθες στο κλαμπ εμεις φτασαμε αισιως τα 9.500 κιλα!!!!!!!!!!!!!!!

my baby was my reborn...

Vaspy!!!!!κι έλεγα τη δικιά μου χοντρούλα!!!!8,5 μηνών 10.500...

αλλά εσείς μας ξεπεράσατε :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΨΙΛΟΚΕΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΠΕΦΤΕΙ. ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΟΛΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ-ΤΣΟΥΛΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ;

Kαι η κορη μου το εκανε αυτο που λες γεφυρα...αν και νομιζω οτι αρκετα μωρα το κανουν αφου εχω δει και αλλες τετοιες περιπτωσεις.δε ξερω γιατι το κανουν αυτο.και εμενα μου φαινοταν παραξενο και αστειο!!!

ενω γυρναει μπρουμυτα οταν ειναι ανασκελα δεν κανει το αντιστροφο και ανυσηχω μιας και για πολλοστη φορα(θα με κραξετε!) διαβασα πως ειναι οροσημο να το κανει στην ηλικια των εξι μηνων...ΑΓΧΟΣ,ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ!

Χε χε μάλλον είναι το πρώτο σου ε;

Χθες ήμουν στο παιδίατρο. Η Νεφέλη είναι 6 μηνών και δε γυρνάει ούτε μπρούμητα ούτε ανάσκελα. Μετά από δυο παιδιά, (αυτό είναι το τρίτο) νόμιζα ότι ήξερα.

Μου είπε ο παιδίατρος να μην αγχώνομαι καθόλου. Κάποια παιδιά βαριούνται, κάποια μπουσουλάνε αμέσως, κάποια δεν μπουσουλάνε και πάει λέγοντας.

Το κάθε παιδί είναι διαφορετικό και το κάθε ένα έχει τους ρυθμούς του και τους τρόπους του.

Χαλάρωσε και απόλαυσε τη μοναδικότητα του. :wink:

φιλικά,

Χριστιάνα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...