Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βαφτιστικα Ρουχα ???

Fivi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 61
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• BIZELI

BIZELI 10 δημοσιεύσεις

• mersy

mersy 7 δημοσιεύσεις

• maria k

maria k 5 δημοσιεύσεις

• Fivi

Fivi 4 δημοσιεύσεις

Mersy, θα πας αρχικά στο site http://www.xarakas.gr και θα φτάξεις τον χάρακα της επιλογής σου. Στο τέλος της διαδικασίας σου γράφει κάτι κωδικούς που αντιστοιχούν στον δικό σου χάρακα. Εσύ θα κάνεις copy :idea: τους κωδικούς που είναι για forum.

Μετά θα πας στο forum του parents και στο πάνω-πάνω μέρος της σελίδας θα επιλέξεις ΠΡΟΦΙΛ. Στη μέση περίπου της σελίδας που ακολουθεί θα βρεις το πεδίο ΥΠΟΓΡΑΦΗ και στο κουτάκι που βρίσκετε δεξια θα κάνεις paste :idea: τους κωδικούς που έκανες copy από τη σελίδα του xarakas.gr.

Τέλος θα πατήσεις στο τέλος της σελιδας ΥΠΟΒΟΛΗ και είσαι έτοιμη!!!!!!!

7adb2868d6.png

Διαφημίσεις

βρε μπιζελακι επειδη δεν προλαβα να δω της φωτο,και για να λενε τοσο καλα λογια τα κοριτσια,πρεπει να εισασταν κουκλες,αν θελεις ξαναβαλε φωτο να της δουμε και οσες δεν προλαβανε.

71107turcfebzs2.gif

252682in41fsxg03.gif

mimika, δεν είσαι η μόνη ψωνάρα.

Είμαστε πολλές.

Θέλω κι εγώ επώνυμα ρουχαλάκια για το πριγκιπόπουλό μου.

Λοιπόν ίσως να σε ενδιαφέρει να επισκεφτείς και ένα ακόμη μαγαζί.

Λέγεται Fancy Junior (δεν ξέρω αν το γνωρίζεις) στην οδό Καψάλη στο Κολωνάκι και φέρνει κομμάτια ARMANI και BURBERY.

Είναι λίγο ακριβό, αλλά έχει ωραία κομμάτια και όχι απαραίτητα κουστουμάκια, τα οποία παρεπιπτόντως αντιπαθώ.

Διαφημίσεις

μια αλλη ιδεα που ειχα ειναι γοργονες

Καλησπέρα mersy καλώς ήρθες και να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου.

Πέρυσι τον Σεπτέμβρη βάπτισε ό αδελφός μου την μικρή του κόρη και είχε φτιάξει ένα απίθανο - κατά την γνώμη μου - προσκλητήριο με τη άριελ. Αν θές θα προσπαθήσω να βρώ φωτό να σου δείξω.

Σε παρακαλώ μήπως μπορείς να μου το δείξεις? :?::?:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...