Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Mια αυγουστιάτικη νεράιδα ακόμα! honey να σου ζήσει!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 56
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

honey να σου ζησει η μπεμπα σου!να ειναι γερη και καλοτυχη!

οπως ειπε και το zaxarini ποτε τα λεγαμε το χειμωνα και ποτε γεννοβολατε...

εγω εχω καιρο ακομα:roll:

αντε να αυξανομαστε κι αλλο σιγα σιγα!!!

κοριτσια και στα δικα σας...

pGqKp3.pngXyeRp3.png

1044578lc6sxz35b5.gif

Γλυκα μου..γλυκα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να σου ζησει η ΚΟΡΑΚΛΑ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!

Μπραβο ρε κοριτσακι...ποπο απιστευτο μου φενεται..

ΠΟλυ πολυ πολυ χαρηκα..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλοτυχο να ειναι παντα ευτυχισμενο...κ εσεις οι γονεις να το καμαρωνετε καθως θα μεγαλωνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κ παλι πολλα πολα συγχαρητηρια Γλύκα!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

lamlamsdg20100211_-6_My+child+is.png

Θαυματάκι μου...σε λατρευω..εισαι ολη μου η ζωή!!!!!!!!!

Κοριτσάκια μου όλα δεν έχω τίποτα άλλο να πω παρά μόνο ευχαριστώ!!

Με έχετε κατασυγκινήσει.

Χτες ήρθαμε σπίτι μας και είμαστε σε άλλο κόσμο.

Η υπέροχη εμπειρία της εγκυμοσύνης έληξε για μένα με έναν υπέροχο τοκετό. Πανέυκολο, ανώδυνο, γρήγορο, η πιο δυνατή εμπειρία της ζωής μου. Κλαίω ασταμάτητα με τη παραμικρή ανάμνηση αυτής της περιόδου που πέρασε. Και τώρ που σας γράφω αυτό κάνω.

Η μπουμπούκα μου είναι μικρούλα αλλά ζόρικη! Παλεύει στο στήθος, παλεύει να κοιμηθεί, κοιτάει ασταμάτητα γύρω της! Θηριάκι, μας βασανίζει λίγο! Τη λατρεύουμε!

Επανέρχομαι με φωτό σε λίγο!

k6rO.png

yMCu.png

Τα thavmatakia μου και γω!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει!!! Συγκινήθηκα με τις φωτό! Κι εγώ σε 12 μέρες περίπου έτσι θα είμαι και δεν μπορώ να το πιστέψω! Εύχομαι να είστε πάντα τόσο ευτυχισμένες και αγαπημένες όσο δειχνετε στην φωτό και πάνω από όλα να σφίζετε από υγεία! Και πάλι να σας ζήσει!

39of6754xr8myz8h.png

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου!!!

Είναι απίστευτες στιγμές αυτές που ζω, οι πιο έντονες της ζωής μου.

Βέβαια δυσκολεύομαι πάρα πολύ με το θηλασμό που θέλω τόσο πολύ, και κλαίω συχνά, περνάω σίγουρα κατάθλιψη. Προσπαθώ να επιβληθώ και να χαρώ όσο μπορώ αυτές τις ανεπανάληπτες στιγμές!

Φιλιά σε όλες!

k6rO.png

yMCu.png

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου!!!

Είναι απίστευτες στιγμές αυτές που ζω, οι πιο έντονες της ζωής μου.

Βέβαια δυσκολεύομαι πάρα πολύ με το θηλασμό που θέλω τόσο πολύ, και κλαίω συχνά, περνάω σίγουρα κατάθλιψη. Προσπαθώ να επιβληθώ και να χαρώ όσο μπορώ αυτές τις ανεπανάληπτες στιγμές!

Φιλιά σε όλες!

honey μου τι ζουζου ειναι αυτη! και μαλλακι ! κουτσουνακι μου:P

yZX6p2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ ξανά όλα τα κορίτσια για τα καλά τους λόγια και τις ευχές!!

Με τι τρόπο μπορώ άραγε να τα κρατήσω όλα αυτά να τα δείχνω στο κοριτσάκι μου αργότερα??

Να και δύο φωτό!

Οχι ότι εχω ξελιγωθεί και καμαρώνω.....χιχιχι!

http://img33.imageshack.us/i/053tcy.jpg/

http://img268.imageshack.us/i/17082009v.jpg/

k6rO.png

yMCu.png

Βάζω και εδώ τη περιγραφή μου γιατί θέλω να τα έχω όλα μαζεμένα, θα τα σωσω όλα μαζί, τα δικά μου συναισθήματα και τις δικές σας γλυκές ευχές και καλά λόγια!

Κάποια στιγμή στο μέλλον θα τα δείχνω στο κοριτσάκι μου!

Σε όλη μου την εγκυμοσύνη διάβαζα εδώ στο φόρουμ και αναρωτιόμουν πως θα ναι. Τελικά όσα και να διαβάσεις η δική σου γέννα θαναι μόνο δική σου! Θα γράψω και γω την ιστορία μας, είμαι ακόμα τόσο συγκινημένη, μπορώ να μιλάω ώρες γι'αυτό. Ηταν πανέμορφα!

Μπήκα με ραντεβού για πρόκληση 40η εβδομάδα, αφού είχα πολλές συσπάσεις και διαστολή 2, αλλά το μωρό ψηλά εκτός λεκάνης.

5.30 το πρωί κλαίγοντας από άγχος και συγκίνηση πάμε στο Λητώ, κάνουμε εισαγωγή, μπαίνω με μια γλυκύτατη κοπέλα για ντύσιμο (νυχτικάκι μίνι) ξύρισμα (δεν έκανα, είχα κάνει μόνη μου) και κλίσμα (1 δευτερόλεπτο υπόθεση ούτε το κατάλαβα). Μετά ανέβηκα στην αίθουσα ωδίνων, μου έβαλαν τον καρδιοτοκογράφο και χαλάρωσα για μισή ώρα βλέποντας τηλεόραση. Στις 7 ήρθε η μαία μου, μου έβαλε ορό και περιμέναμε να ξεκινήσουν συσπάσεις. Βέβαια είχα από μόνη μου συσπάσεις, οπότε δε κατάλαβα τη διαφορά, είτε είχα τον ορό είτε όχι το ίδιο ήταν, καθόλου πόνος, μόνο σφίξιμο. Ηρθε και ο γιατρούλης μου, με κοίταξαν με το χέρι κάποιες φορες και οι δυο (επίσης καθόλου πόνος, ήμουν πολύ χαλαρή) και βλέπαμε Σπάιντερμαν στο Star, μιλάγαμε για ταξίδια, πραγματικά όμορφη ατμόσφαιρα. Και γω να ρωτάω πότε θα αρχίσει το γλέντι! Και γελούσαν όλοι, μου λέγαν έχει αρχίσει και δε τους πίστευα. Και φέραν τον αντρούλη μου μέσα ο οποίος ήταν σούπερ δυνατός!

Στις 8 με τη διαστολή να προχωρά αλλά το μωρό ψηλά αποφασίζουν να μου σπάσουν τα νερά για να προχωρήσουμε μπας και κατέβει το μωρό και γλιτώσω τη καισαρική. Μου τα σπάνε, εγώ να ρωτάω τι έγινε ακόμα? Και να γελάνε πάλι, μα δε τα νιώθεις να τρέχουν μου λένε? Μόο κάτι ζεστό ένιωσα, ούτε πόνο, τίποτα.

Μετά από λίγο άρχισα επιτέλους να νιώθω πίεση χαμηλά, μπροστά και πίσω, σα να θες ΠΟΛΥ τουαλέτα και να μη μπορείς. Η χαρά μου ανείπωτη, μου λέει η μαία, μπράβο κατεβαίνει το μωρό, θα πάμε καλά. Επισκληρίδιο δεν πολυήθελα να κάνω γιατί ειλικρινά δεν πονούσα και είχα φτάσει διαστολή 8. Αλλά το ξανασκέφτηκα και είπα να κάνω μια δόση μπας και....να μαι προετοιμασμένη. Στις 9 ήρθε η αναισθησιολόγος, πολύ πλακατζού, μαγικό χέρι, πάλι τίποτα δε κατάλαβα! Και μετά χαλάρωση....σα να μουν σε σπα! Μιλαγαμε με τον άντρα μου όλοι μαζί, με έβαζαν να ξαπλώνω σε διαφορετικές στάσεις για να το βοηθήσουμε να κατέβει, έκλαιγα που και που από υπερφόρτωση συναισθημάτων, με κοίταζαν από κάτω, διαστολή 10! Ξεκινάμε εξωθησεις, έκανα 3 φορές από 3 εξωθήσεις. Η μαία μου φώναζε Μπράβο πας τέλεια βλέπω μαύρο μαλλί για αλογοουρά! Ανατριχιάζω. Τόσο έντονες στιγμές! Δε συνειδητοποιούσα ότι αυτό που σπρώχνω και με πιέζει εκεί κάω είναι το μωρό μου!

Μέσα σε 10 λεπτά φωνάζει η μαία Φεύγουμε και σε 3 λεπτά βρέθηκα με το κρεβάτι-φορείο στο χειρουργείο παραδίπλα. Ενω μου έβαζαν τα πόδια επάνω, νιώθω να έρχεται η πίεση, λέω έρχεται τι να κάνω? Μου λένε σπρώξε έτσι όπως είσαι. Σπρώχνω και φωνάζουν Φτάνει φτάνει και ξαφνικά βλέπω το γιατρό να κρατάει ένα μωρό και τον άντρα μου να βγάζει φωτογραφια με άνα βλέμμα που δε θα ξεχάσω ποτέ. Και γω να ρωτάω τον άντρα μου, τι έγινε, αυτό είναι το μωρό μας? Και να κλαίω. Μου τη δίνουν αγκαλιά και αμέσως με κοίταξε στα μάτια, Θεέ μου έλιωσα, αναρωτιώμουν τι συνέβη, τι θαύμα, κοίταζα μια το μωρό μια τον άντρα μου.

Την πήραν για καθάρισμα και ο γιατρός μας έδειξε τον πλακούντα, τι θαύμα και αυτό, ο άντρας μου με 2 γουρλωμένα μάτια! Βγήκε έξω με το μωράκι να το δείξει στους δικούς μας και μένα με έραβαν για 5 λεπτά ενώ μου έλεγαν τι ωραίος τοκετός και γω να λέω μα τώρα τέλειωσε??? Και μετά μου τη ξανάφεραν αγκαλιά και θήλασε, Παναγιά μου τι συναίσθημα πάλι.....

Και τώρα κοιμάται και τη βλέπω και αναρωτιέμαι.....από που ήρθε? Εμείς τη δημιουργησαμε? Και χαίρομαι και φοβάμαι πολύ! Ναναι πάντα καλά και να τη μεγαλώσουμε ευτυχισμένη!

Εύχομαι όλα τα κορίτσια να ζήσουν τη δική τους μοναδική εμπειρία, εύκολη ή δύσκολη, μοναδική θα είναι!

k6rO.png

yMCu.png

Κοριτσάρα μου, καταπληκτική η περιγραφή σου!! Συγκινήθηκα!!!!

Να σου ζήσει η κουκλίτσα σου!! Είναι χάρμα οφθαλμών! Να είναι γερή, καλότυχη και ευτυχισμένη και εσείς να είστε γεροί να την καμαρώνετε!!!

Σε όλες τις φιλενάδες τέτοιο τοκετό εύχομαι!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...