Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδικοί σταθμοί στο Ωραιόκαστρο!

Recommended Posts

Ξετρελλαθηκε ο γιοκας μου μολις ειδε τις τοιχογραφιες με τους δεινοσυρους απ αυτον τον παιδικο, επειδη ομως το βλεπουμε στο ιντερνετ μηπως μενει καποια μαμα παλαιοκαστρο να με ενημερωσει??? μεσα ειναι τελειο οπως φαινεται και οχι σαν κατι αλλα που απλα βαφουν τις πορτες και ειναι σπιτια ουσιαστικα.....δε βλεπω ομως πουθενα αυλη αν και λεει εχει μεγαλη

ειναι καμια μαμα εδω να μου πει πως ειναι αν εχει περασει απ εξω?????

επισης αυτο το μικρο καραβι μεσα στο ωραιοκαστρο οχι στη γαληνη εχει παει κανεις???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 61
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειναι απο πισω κολλητα η τεχνοξυλ κανουν επιπλα κουζινας, κοβουν, βαφουν στην αυλη, εγω γι αυτο και μονο δεν το εβαλα ενω ειναι τοσο ωραιο αλλα φοβαμαι τα τοξικα τοσο κοντα που ειναι

εγω θα συμφωνησω στο οτι ειναι τελειως υποκειμενικη η κριση του καθε γονιου στο ποσο ευχαριστημενος ειναι απο τον καθε παιδκο.

αλλα καλο ειναι καποια στανταρ πραματα να τα ζυγιζουμε και να τα αναζητουμε, πχ πολλες δασκαλες σε καθε τμημα, ανετους χωρους, να υπαρχει καποιο εκπαιδευτικο προγραμμα για το τμημα των νηπιων (οχι για τα βρεφακια), μια καθαριοτητα, μια σοβαροτητα, μια υπευθυνοτητα. και αυτα ειναι πραματα που μπορουμε να τα καταλαβουμε.....

Οσο για το ΜΙΚΡΟ ΚΑΡΑΒΙ, εγω σας τον συστηνω. η μικρη μου πηγε περσι βρεφικο εκει και σε γενικες γραμμες εμεινα ευχαριστημενη.

2 δασκαλες για 10 βρεφακια, ανετοι χωροι, καινουριες σχετικα εγκαταστασεις, ασχοληθηκαν με το παιδι που ειχε μια δυσκολια στο φαγητο και το καταλαβα απ τα κιλα πουυ εβαλε και που δεν ερχοτανε σπιτι πεινασμενη σαν τον λυκο, εξυπηρετκες οι κοπελες και η ιδιοκτητρια, πολυ αλη τιμη.

αλλα η χζη δε διεθεσε θεσεις στο προγραμμα για βρεφακια και το μετανοιωσε. αλλιως με κλειστα ματια θα την δλωνα πρτη προτιμηση!!

λοιπόν θα ηθελα να σας ανφερω και κατι ακομη. μιλησα με μια γνωστη μου που εχει βρεφονηπιακο σταθμο στην Θεσσαλονικη.

ο νομος και η πρόνοια ορίζουνε 1 δασκάλα ανα 7 βρεφάκια!!!!!!!!

ο καπελίνο μου ειπε εχει 1 δασκάλα για 25 βρεφάκια και μια βοηθό που θα ειναι μπαλαντερ στα 2 τμήματα και οπου υπάρχει ανάγκη. πως γίνεται αυτο?? και πως συνέχεια μου ελεγε "εμένα με καλύπτει ο νόμος και κάνω αυτό που λεει ο νόμος".

Διαφημίσεις

Mama-Chris διάβασα με πολύ ενδιαφέρον όλα αυτά και πραγματικά εξεπλάγη...Αλλά για να σου πω την αλήθεια αυτό το site είναι site ενημέρωσης και όχι διαφήμισης ή δυσφήμισης...Αν όλα αυτά που συνάντησες εκεί ήταν τόσο αρνητικά,ωστε να σου φταίει μέχρι και ο ήλιος εντάξει μάλλον δεν σου άρεσε πράγμα αποδεκτό και κατανοητό γιατι η κάθε μία απο εμάς ψάχνει άλλα πράγματα(εμένα για παράδειγμα δεν θέλω ο μικρός να κοιμάται,ενω εσύ θέλεις απο ότι κατάλαβα)....Αλλά το να ξεκινάς και να αραδιάζεις τα μεινονεκτήματα,χωρις να αναφέρεις καθόλου στα πλεόνεκτήματα δεν αποτελεί ενημέρωση αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δυσφήμιση....Αλλά αυτός ο χώρος δεν είναι ούτε χώρος αντιπαράθεσης...είναι χώρος ενημέρωσης και μόνο....Κάθε γονιός ενημερώνεται,αξιολογεί και μετά επιλέγει για έναν παιδικό...

Υ.Σ. Τα αγγελούδια μας και τα μάτια μας....!!!

Mama-Chris διάβασα με πολύ ενδιαφέρον όλα αυτά και πραγματικά εξεπλάγη...Αλλά για να σου πω την αλήθεια αυτό το site είναι site ενημέρωσης και όχι διαφήμισης ή δυσφήμισης...Αν όλα αυτά που συνάντησες εκεί ήταν τόσο αρνητικά,ωστε να σου φταίει μέχρι και ο ήλιος εντάξει μάλλον δεν σου άρεσε πράγμα αποδεκτό και κατανοητό γιατι η κάθε μία απο εμάς ψάχνει άλλα πράγματα(εμένα για παράδειγμα δεν θέλω ο μικρός να κοιμάται,ενω εσύ θέλεις απο ότι κατάλαβα)....Αλλά το να ξεκινάς και να αραδιάζεις τα μεινονεκτήματα,χωρις να αναφέρεις καθόλου στα πλεόνεκτήματα δεν αποτελεί ενημέρωση αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δυσφήμιση....Αλλά αυτός ο χώρος δεν είναι ούτε χώρος αντιπαράθεσης...είναι χώρος ενημέρωσης και μόνο....Κάθε γονιός ενημερώνεται,αξιολογεί και μετά επιλέγει για έναν παιδικό...

Υ.Σ. Τα αγγελούδια μας και τα μάτια μας....!!!

Συγνώμη αλλα δεν εχω απολύτως κανένα προσωπικο οφελος απο το να δυσφημίσω τον συγκεκρημενο βρεφονηπιακό σταθμό.

θα μπορουσες σε παρακαλώ να μας αναφέρεις εσυ τα θετικα που ειδες και σου αρεσαν?? να τα μαθουνε ολα οι γονεις που ψαχνουνε βρεφονηπιακο σταθμό. γατι εγω εκτος απο ενα ωραιο κτιριο και τα δωρεαν διδακτρα μεσω του προγραμματος που συμμετεχει δεν ειδα.

αντιθετως ειδα ραντζακια στους διαδρόμους, μια αθουσα με 4 κρεβατακια που εικει αλλα θα παιζουνε και αλλα θα κοιμουνται και αλλα θα τρωνε, ειδα ενα ραντζακι διπλα στην ντουζιερα-μπανιο και αναμεσα στην κουζινα, ειδα 6-7 καροτσια για να κοιμουνται λογικα τα μωρα-βρεφη, ακουσα για μια δασκαλα και ισως μια βοηθο για το ενα τμημα ων 25 βρεφων,κλπ κλπ.

γιατι "ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑ ΣΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ"

αλλα και παλι ευχομαι στην επομενη χρονια που θα εχει κελεισει ο παιδικοσ αυτος εναν χρονο λειτουργιας και αν στειλει το παιδακι σου εκει να διαψευσθώ και να μου πεισ τα καλυτερα.

αχ βρε Μενη μου...όλες σου οι διμοσιεύσεις σου οδηγούν στο καπελινο...

Αν σου άρεσε τόσο πολύ ασε τις μαμάδες να επιλέξουν τους υπόλοιπους σταθμούς για να τον χαρείς μόνη σου ολόκληρο...

και αυτο με την κακοκαιρια που λετε...?

εγγυηθηκε ο δημαρχος οτι αν χιονισει δεν θα παθουν τιποτα τα παιδια μας στον δρομο?

ή οτι δεν θα χιονισει???

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

αχ σημερα αυτα που ειδα στο καπελινο με απογοητευσαν !!!

ενα θα σας πωωωωωωω........

ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ..............

και ειμαι απολυτα σγουρη σε αυτο που σας λεω.

οσο καινουριο ειναι το κτηριο τοσο ..........! δεκα φορεσ ρωτουσα καποια στανταρ βασικα πραματα και απεφευγαν να μου απαντησουνε. κατι βρωμαει εδω λεω......ολο μου λεγανε οτι τι ομορφο που ειναι το κτιριο και τι καινουριο που ειναι και επι της ουσιας τιποτα. ρωτουσα βασικα πραματα, ποσα ατομα εχει το τμημα (το βρεφικο δηλαδη), ποσες δασκαλες εχει, που κοιμουνται, κλπ κλπ

και οι απαντησεις που μετα απο δυσκολια και επανηλλειμενεσ ερωτησεις που εκανα ηταν:

- 25 ατομα σε καθε τμημα με μια δασκαλα και ισως μια βοηθο που θα το παιζει μπαλαντερ οπου υπαρχει αναγκη.

- 25 παιδακια σε εναν χωρο και για υπνο και για δραστηριοτητες

- ελαχιστα κρεβακια για τοσα παιδια, καμαι 10αρια κρεβατια για 50 παιδια και κατι ραντζακια στον διαδρομο (τα πιο πολλα παιδακια-βρεφακια, δεν κοιμουνται λεει), δηλαδη απο 50 βρεφακια δεν θα βρεθουνε 10 και πανω να νυσταξουνε ταυτοχρονα??

- τα πολυ πολυ μωρα, τα 2 και 3 μηνων θα ειναι μαζι με τα αλλα βρεφακια και ειδα και κατι ριλαξ και καροτσια διασπαρτα σε μια γωνια

- εχει και αλλες θεσεις που μπορει να διαθεσει και εκτοσ προγραμματος σε ιδιωτες, δηλαδη ποσα βρεφακια θα στιβαξει σε 2 αιθουσες?? αλλα την καλυπτει η αδεια και ο νομος λεει να βαλει και αλλα παιδακια....

- αν πας ιδιωτικα λεει ειναι 300? συν 80? το φαγητο αν θες και συν 80? το λεοφοριακι αν εισαι σε περιοχη που δεν εξηπηρετει!! εχει λαλησει αυτη....

- το κτηριο απο την αντηλια ηταν ανυπόφορο και την ρωτησα αν θα βαλει κουρτινες και λεει θα δουμε....(καλα αυτο δεν το θεωρω και πολυ σοβαρο μειονεκτημα απλα το αναφερω...)

αστα αστα... απογοητευθηκα τελειως.... η κυρια εχει κανει οτι λεει ο νομος για να ειναι καλυμενη, το μονο που την νοιαζει ειναι τα λεφτα του προγραμματος και επι της ουσιας τιποτα...... σιγα να μην νοιαστει για το αν θα γινει σωστη δουλεια και θα προσεξει τα δικα μας βρεφακια. μα 25 βρεφακια σε μια αιθουσα με μια δασκαλα και μια βοηθο?? αν χεστουν 5 ταυτοχρονα τι θα γινει?? η πενάτεν και τα συγκαματα θα ειναι εβδομαδιαιο φαινομενο.....

δεν τα γλιτωνω τα διδακτρα παλι φετος για βρεφονηπιακο. πηγα και στον ανδρεαδη μετα την πικρα που πηρα και μου φανηκε ποιο σοβαρο και αξιολογο και μαλλον για εκει καταληγω και ας πληρωσω 300? περιπου. χαλαλι για το παιδακι μου.... λυση δεν βρισκω αλλη, παρα μονο να τα ακουμπησω!!

Αυτό ακριβώς ισχύει και στου Ευόσμου... Ήταν ο λόγος που δεν έστειλα τη μικρή μου. Ακουσα και από μαμάδες ότι έπερναν τα παιδιά τους συγκαμένα και κατουρημένα....

Κατά τα άλλα ναι είναι πολύ ωραίος χώρος!!!

Κορίτσια δεν υπάρχει κανένας λόγος αντιπαράθεσης.Απλά όταν μιλάμε σε ένα τέτοιο forum,προσωπική μου άποψη,είναι οτι πρέπει να μετράμε την κάθε μας κουβέντα,γιατί πολλά μπορούν να παραποίηθουν.Αλλά δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης.Ο κάθε ένας κάνει την επιλογή του.Και μακάρι,πραγματίκα mama-chris, στο τέλος της χρονιάς να σου πώ τα καλύτερα.Και όσο αναφορά το αν θα χιόνισει είναι ο μόνος μου ενδοιασμός.!Και αντε χιονίζει 10 φορές τιν χρόνο,δεν πιστεύω να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια.

Υ.Σ. Τα Αγγελούδια και τα μάτια μας....!

Διαφημίσεις

πιστεψε με Μενη μου οτι προσπαθησα να μετρησω καθε μου λεξη και κουβεντα ωστε να μην κανω δυσφλημιση και να παρουσιασω τα πραματα οπως ακριβως τα ειδα και μου ειπανε....

αν σου τα ελεγα προφορικα να δεις ποοοοοοσα θα τους εσουρνα.......

το ενδεχομενο του χιονιου δεν με απασχολησε και πολυ και κακως κιολας. δεν το σκεφτηκα καθολου. γιατι και να χιονισει και να καθαρισουνε τον δρομο, θα τρεμει το φιλοκαρδι μου για το πως θα φτασει το παιδι στο σχολειο καθε φορα??

ε οχι ρε παιδια.... πρωτο μελημα μας "ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ....."

αλλα για καομη μια φορα θα σου ζητησω να μας πεις τα θετικα-πλεονεκτηματα που ειδες εσυ ωστε να τα μαθουνε και οι αλλες μαμαδες.

Αυτό ακριβώς ισχύει και στου Ευόσμου... Ήταν ο λόγος που δεν έστειλα τη μικρή μου. Ακουσα και από μαμάδες ότι έπερναν τα παιδιά τους συγκαμένα και κατουρημένα....

Κατά τα άλλα ναι είναι πολύ ωραίος χώρος!!!

ε αν και στον Ευοσμο εχουνε μια δασκαλα σε 25 βρεφακια τοτε λογικο δεν ειναι να ειναι συγκαμενα και κατουρημενα?? ε και πεινασμενα. γιατι η δικια μου κορουλα ειναι πολυ δυσκολη στο φαγητο, αρα θα κατσει η πενχρα πληρωμενη βρεφονηπικομος να ασχοληθει με την δικια μου κορη, αν εχει αλλα 24 παιδακια να ταισει και να αλεσει??

τελοσ παντων πολυ ασχοληθηκαμε με τον συγκεκριμενο βρεφονηπιακο σταθμο και πολυ αξια του εδοσα.

το μονο που ευχομαι ειναι να κοιλησουνε ολα ρολοϊ και να μην εχουνε κανενα προβλημα τα παιδακια εκει μεσα, αν και δεν το νομιζω..... απλα θα τα καλυπτουνε τοσο καλα που οι γονεισ απο εξω δεν θα τα μαθαινουνε ολα, αφου τα βρεφουδια δεν μιλουνε....

αχ βρε Μενη μου...όλες σου οι διμοσιεύσεις σου οδηγούν στο καπελινο...

Αν σου άρεσε τόσο πολύ ασε τις μαμάδες να επιλέξουν τους υπόλοιπους σταθμούς για να τον χαρείς μόνη σου ολόκληρο...

και αυτο με την κακοκαιρια που λετε...?

εγγυηθηκε ο δημαρχος οτι αν χιονισει δεν θα παθουν τιποτα τα παιδια μας στον δρομο?

ή οτι δεν θα χιονισει???

η ιδιοκτητρια ηταν τοσο προετοιμασμενη για ολες τις ερωτησεις με το θεμα κακοκαιρια που με ειχε εκπληξει... και επειδη ξερω τι οπου ακουσ πολλα κερασια παρε μικρο καλαθι..... εβαλα την λογικη να δουλεψει. και με καθαρο δρομο που εχει περασει το εκχιονιστικο ξερετε παλι πωσ γλιστρανε τα λεοφοριακια?? ή μηπως για να αποφυγει την ευθυνη θα ελεγε φερτε τα εσεις στο σχολειο??

μπήκες βρε μένη να ρωτήσεις και καλά πληροφορίες για ένα συγκεκριμένο παιδικό σταθμό, και μόλις βρέθηκε καποιος να πει άσχημες εντυπωσεις μίλησες για κανόνες του φόρουμ και δυσφυμίσεις κλπ. Μάλλον εσύ μπήκες για να διαφημίσεις το παιδικό σταθμό κι έτσι δεν σου άρεσε όταν σε ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ για τις κακές εντυπωσεις!!!! Εαν πραγματι σε ενδιέφερε τι ισχύει τότε θα ευχαριστούσες το μέλος που σου είπε την εμπειρία της και δεν θα την κατέκρινες.

gth0p3.png

Διαφημίσεις

Δηλαδή από όλα αυτά εσείς καταλάβατε οτί εγώ κατακρίνω όλα αυτά που είπε η mamachris?Και πολύ με προβλημάτισαν και στην πρώτη χαζομάρα θα γίνει πανικός αν ισχύουν αυτά στο σχολείο.Αλλά εντάξει ρε κορίτσια είπαμε ενημέρωση αλλά όχι και κατακραυγή επειδή δεν άρεσε ένα σχολείο.Κάθεστε και γράφετε και γράφετε.Δηλαδή ρε κορίτσια το μελλοντικό σχολείο των παιδιών μου και αλλών 2-3 μαμάδων που γνωρίζω(το επέλεξαν απο το ετεαα)άρχισε να λειτουργεί..??Δηλαδή δεν θα αγοραστουν άλλα κρεβατάκια αν έχει παιδάκια..?αν δεί η ιδιοκτήτρια οτι τα παιδιά δεν μπρουν να κοιμηθούν λόγω ήλιου δεν θα βάλει κουρτίνες..?δεν θα πάρει άλλα καροτσάκια;Αν όντως δεν γίνουν αυτά είμαι η πρώτη που θα το πάρει απο εκεί μέσα.Ο καθένας κάνει τις επιλογές του για τα παιδία του και είναι υπεύθυνος.Ούτε είπα πηγαίνετε κατευθείαν και πουθενά αλλόυ.Είπα εγώ θα τον επιλέξω και συνιστώ να πάτε να τον δείτε αν θέλετε.Είπε η κυρία,και ισχύει,έχει παιδικό σταθμό 15 χρόνια ιδιωτικό.και άλλα 22 χρόνια στο Δημόσιο...Την ρωτήσατε για τις σπουδές τις?4 πτύχια και τα 4 αναρτημένα τα έχει.Σε κανένα άλλο σχολείο δεν είδα πτυχία.Δηλαδή που ξέρεις ότι στα υπόλοπια σχολεία ειναι νηπιαγωγοί οι δασκάλες;είδες πουθενά αποδείξεις;Κάτι σημαίνουν και αυτά.και σε όλα τα σχόλια μου λέω οτι μακάρι να γίνει δουλειά.Αμέσως επείδη είπα κάτι όπως μου φάνηκε και κακώς που το είπα δημόσιακαι ζητώ συγγνώμη για αυτό απο την mamachris,αρχίσατε να αραδιάζετε κακά στοιχεία..είναι αυτή ενημέρωση;Και εγώ αλλά και άλλες μαμάδες ξέρουν ιστορίες για όλα τα σχολεία αλλά ξεκίνησαν να τις λένε;και εγω ξέρω σχολεία που τα παιδιά φεύγανε κατουρημένα αλλά δεν ξεκίνησα να τα αναφέρω.όσο αναφορά το θέμα της κακοκαιρίας ναι με ανησυχεί πολύ..Αλλά το είπα μια όχι 10.Δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται όμως γιατι δεν είναι σωστό και για το site που δίνει το δικαίωμα να μιλάμε αλλά και για τις υπόλοιπες μαμάδες.

Υ.Σ. Τα Αγγελούδια και τα μάτια μας...

Κρίμα που έχει 4 πτυχία και τόσαο χρόνια στον ιδωτικό τομέα και άλλα τόσαο στο δημόσιο...και δεν έμαθε η κυρία οτι μια δασκάλα με 25 ΜΩΡΑ δεν μπορεί να λειτουργήσει?Και δεν καταλαβαίνω την τόση υποστήριξη σου για τον συγκεκριμένο παιδικό...ψάχνω τα οφέλη...

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Κρίμα που έχει 4 πτυχία και τόσαο χρόνια στον ιδωτικό τομέα και άλλα τόσαο στο δημόσιο...και δεν έμαθε η κυρία οτι μια δασκάλα με 25 ΜΩΡΑ δεν μπορεί να λειτουργήσει?Και δεν καταλαβαίνω την τόση υποστήριξη σου για τον συγκεκριμένο παιδικό...ψάχνω τα οφέλη...

΄

Κι εγώ πήγα και ρώτησα στο συγκεκριμένο σταθμό και μου είπανε για τα νήπια ότι θα έχουν μέχρι περίπου 20 (εκτός αν δεν το πίστευαν ότι θα έχουν περισσότερα). Γιαυτό μου κάνει εντύπωση πως σας είπανε ότι θα υπάρχει ένα τμήμα με 25 βρεφάκια...

Μήπως έγινε κάποια παρεξήγηση; Μήπως εννοούσανε ότι θα δεχτούν 25 βρεφάκια συνολικά στο σχολείο και άρα θα γίνουν περισσότερα τμήματα;

Πάντως η προσωπική μου εμπειρεία από άλλο σταθμό και πάλι στο Ωραιόκαστρο είναι ότι λένε έναν αριθμό, αλλά στην πραγματικότητα σημβαίνουν άλλα πράγματα μέσα στις αίθουσες!

Πάντως ακόμα κι έτσι να ήτανε μου κάνει εντύπωση πώς και δεν απέκρυψαν την αλήθεια (με διάφορα τεχνάσματα...) για να κάνουν καλές εντυπώσεις... (όπως και άλλοι σταθμοί).

ε αν και στον Ευοσμο εχουνε μια δασκαλα σε 25 βρεφακια τοτε λογικο δεν ειναι να ειναι συγκαμενα και κατουρημενα?? ε και πεινασμενα. γιατι η δικια μου κορουλα ειναι πολυ δυσκολη στο φαγητο, αρα θα κατσει η πενχρα πληρωμενη βρεφονηπικομος να ασχοληθει με την δικια μου κορη, αν εχει αλλα 24 παιδακια να ταισει και να αλεσει??

Στον Εύοσμο θυμάμαι χαρακτηριστικά που μου είχαν πει ότι το τμήμα είχε 25 παιδάκια και μια κοπέλα με μια βοηθό.. επίσης είχε 5 κρεβατάκια για να κοιμηθούν (μου είπαν ότι δεν κοιμούνται και αν κάποιο θέλει να κοιμηθεί υπάρχει κρεβάτι και αναρωτήθηκα τότε με τόση φασαρία 24 παιδιών πως θα κοιμηθεί το παιδι;;;)

Επίσης είχαν στο πάτωμα κάτι στρωματάκια σε ένα μικρό χώρο για τα βρεφάκια με μια ψεύρτικη περίφραξη μαζί με τα άλλα παιδιά... Είχε κουζίνα σε ενιαίο χώρο κάτι το οποίο βρήκα επικίνδυνο... και πολλά μα πάρα πολλά παιχνίδια.... άπειρα παιχνίδια και θυμάμαι το είχα σχολιάσει αρνητικά στον άντρα μου γιατί είπα για να έχουν τόσα παιχνίδια με τόσα παιδιά και 2 κοπέλες να τα προσέχουν δεν ασχολούνται μαζί τους... τα αφήνουν να παίζουν.. Εγώ προσωπικά δεν θέλω να στείλω το παιδί μου κάπου απλά και μόνο για να παίξει.. θέλω να μάθει πράγματα.. να ασχοληθούν μαζί του...

Και κάτι ακόμα που μου έκανε εντύπωση. Μου είπε ότι τα παιδιά κάθε φορά που κάνουν τσίσα ή κακά τα πλένουν με νερό δεν τα καθαρίζουν με μωρομάντηλα... αν ισχύει αυτό δεν πρέπει να έχουν μια κοπέλα να κάνει μόνο αυτό;;;; Είναι 25 παιδιά!!!!!

Καλησπέρα Κορίτσια....Γνωρίζει κάποια ρε κορίτσια για τον καινουργιο παιδικό σταθμό που ανοίγει στον δρόμο προς Μελλισοχώρι..;;Πηγαίνα προχτές προς Μελλισοχωρι και είδα μία πινακίδα πού έλεγε για βρεφονηπιακό σταθμό...Είναι και νηπιαγωγείο;Αν ξέρει κάποια κατι παράπανω ας με ενημρώσει γιατί πραγμάτικα η πρώτη εξωτερική εντύπωση του χώρου ήταν πολύ θετική...:shock:

Με βάση αυτού του πρώτου μηνύματος αναφέρθηκαν όλα καλή μου.... Δηλαδή να μην πούμε αυτά που αποκομίσαμε εμείς από την δική μας επαφή μαζί τους;; Αν ήταν να γραφτούν ΜΟΝΟ θετικά σχόλια τότε δεν υπήρχε λόγος να ανοίξεις θέμα... θα ήξερες ότι θα γράψουν όλοι τα καλύτερα...

Από εκεί και πέρα ναι σαν χώρος (για του Ευόσμου θα μιλήσω στο άλλο δεν πήγα) είναι υπέροχος και εγώ όταν το είδα είπα ΟΥΑΟΥ!!!!!!

σχετικα με τα 4 πτυχια.... μηπως το ενα απο αυτα ηταν πτυχιο μαρκετινγκ??

γιατι απο οι βλεπω σε ολα κανει καλη προβολη αυτων που θελει και ξερει τι πουλαει και τι δημιουργει εντυπωση στις μαμαδες. εμενα παντως τα 4 πτυχια δεν μου λενε τιποτα αν το παιδι μου δεν αποκομιζει απο κει μεσα αυτα που θα πρεπει. αν αυτη εχει 4 πτυχια και οι κοπελες που προσεχουνε τα παιδια μας εχουνε ενα πτυχιο εχει σημασια?? καμια!!!

και τα τεσσερα δικα της ητανε?? γιατι απο οτι εμαθα και ο αντρασ τησ δασκαλοσ ειναι και οι κορεσ τησ που δουλευουνε και οι δυο εκει μεσα λογικα κατι θα εχουνε σχετικο σπουδασει. και οταν λεμε πτυχια τι εννουμε?? απο ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ ητς χώρας μας ή απλα σεμιναρια και κολλεγια κλπ κλπ που πλητωνεισ για να τα παρεισ και να τα κορνιζωσεισ στον τοιχο??

επιπλεον σε ολουσ τουσ βρεφικους υπαρχουνε πτυχια, διοτι για να ανοιξεισ βρεφονηπιακο απαιτειται πτυχιο για να παρεισ την αδεια. απλα αυτο ειναι αυτονοητο και δεν χρειαζεται να το κρεμασεισ στον τοιχο!

΄

Κι εγώ πήγα και ρώτησα στο συγκεκριμένο σταθμό και μου είπανε για τα νήπια ότι θα έχουν μέχρι περίπου 20 (εκτός αν δεν το πίστευαν ότι θα έχουν περισσότερα). Γιαυτό μου κάνει εντύπωση πως σας είπανε ότι θα υπάρχει ένα τμήμα με 25 βρεφάκια...

Μήπως έγινε κάποια παρεξήγηση; Μήπως εννοούσανε ότι θα δεχτούν 25 βρεφάκια συνολικά στο σχολείο και άρα θα γίνουν περισσότερα τμήματα;

Πάντως η προσωπική μου εμπειρεία από άλλο σταθμό και πάλι στο Ωραιόκαστρο είναι ότι λένε έναν αριθμό, αλλά στην πραγματικότητα σημβαίνουν άλλα πράγματα μέσα στις αίθουσες!

Πάντως ακόμα κι έτσι να ήτανε μου κάνει εντύπωση πώς και δεν απέκρυψαν την αλήθεια (με διάφορα τεχνάσματα...) για να κάνουν καλές εντυπώσεις... (όπως και άλλοι σταθμοί).

ΟΧΙ μαρια μου δεν καταλαβα κατι λαθος, γιατι ημασταν 3 ατομα, 3 μαμαδες μαζι, (εγω και αλες δυο γνωστες μου) και ετσι ακριβως μας ειπε. 25 βρεφακια στο τμημα, 2 τμηματα των 25 βρεφων και 1 δασκλαλα σε καθε τμημα και μια βοηθος μπαλαντερ (η οποια βοηθος σιγουρα ολη μερα θα αλλαζε τα 50 βρεφακια).

και ολα αυτα για να τα μαθουμε ξεκαθαρα δεινοπαθησαμε ε. την ρωτουσαμε 10 φορες και 1ο φορες απευφευγε να μας απαντησει. με το τσιγγελι τα μαθαμε... μαλλον προσπαθουσαν ε να αποκρυψουνε και αυτες την αληθεια αλλα βλεπεισ ειμασταν 3 μαναδες μαζεμενες και δεν τα καταφερε, ειδακια οταν καταλαβαμε τι γινεται την καναμε κοσκινο στισ ερωτησεις και απο τις απαντησεις που μας εδινε ολο και πιο πολυ δυσαρεστημενεσ μεναμε.....

ΜΑ ΠΩς ΓΙΝΕΤΑΙ????? αφου ο νομος οριζει στους βρεφικους 1 δασκαλα αν α7 βρεφη! εδω πως αλλαζει τοσο η αναλογια??? κατι μου βρωμαει....

Το λοιπόν ξαναπήγα στο καπελίνο του Ωραιοκάστρου και ρώτησα τα ίδια και μου είπανε τελείως διαφορετικά πράγματα...

Μέχρι και στα νήπια μου είπανε έως 20 παιδιά με 2 κοπέλες (νηπιαγωγό και βρεφονηπιοκόμο) για κάθε αίθουσα ξεχωριστά!

Για τα βρεφάκια μου είπανε ότι αν έχουνε μέχρι 6 μηνών θα είναι 3-4 με μία κοπέλα, ενώ για τα μεγαλύτερα μέχρι 1,5 χρονών θα είναι έως 11-13 τα παιδάκια με 2 κοπέλες...

Αυτά σχετικά με τις πληροφορίες που εδωσαν σε μένα για τον αριθμό των παιδιών-βρεφών...

Κατα τα άλλα να πώ πως είναι κρίμα για τις δύο γλυκήτατες κοπέλες που θα έχουν τη διαχείρηση του σταθμού, το ότι δεν υπάρχει συνέπεια στην πληροφόρηση των γονέων. Κι αυτό γιατί η κυρία που διαχειρίζεται την υποψήφια πελατεία άλλα λέει στον ένα και άλλα στον άλλο γονέα. Αλλά και σε αυτά που έχουν συμφωνηθεί μετά τα παίρνει πίσω!!!

Κρίμα γιατί αναρωτιέσαι στο τέλος ποια από αυτά που άκουσες ισχύουν και ποιά όχι. Και έτσι αμφιβάλεις ακόμα και για τα καλά που ακούς...

Εγώ προσωπικά ενώ έγραψα τα παιδιά μου με μία τιμή που συμφωνήσαμε, μου λέει τις προάλλες ότι δυστυχώς άλλαξε η τιμή χρεώνοντάς μου 160€ παραπάνω το μήνα για τα δυο παιδιά (και βέβαια μου το είπε αφού έληξαν οι προθεσμίες για τις εγγραφές στους δημόσιους σταθμούς)! (και χωρίς καμία έκπτωση που είναι αδερφάκια!!!)

Και αναρωτιέμαι... αν δεν μπορείς να είσαι σωστός σε αυτά που φαίνονται στους γονείς, πόσο σωστός μπορείς να είσαι σε αυτά που μπορείς να κρύψεις;

Σε αυτη την περιπτωση εχεις δυο επιλογες......

1) Παιρνεις τα παιδια και τα γραφεις αλλου και φυσικα παιρνεις και οσα λεφτα εχεις ηδη δωσει και

2) Μενουν τα πραγματα οπως τα ειχατε συμφωνησει απο την αρχη.

ΠΟΤΕ δεν πρεπει να δινουμε παραπανω χρηματα ενω εχουμε ΗΔΗ κανει μια συμφωνια....ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.....

Εαν δεν ισχυουν αυτα που ειπατε για τα χρηματα φαντασου ολα τα υπολοιπα που "συμφωνησατε" για το παιδι.....

ΚΡΙΜΑ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...