Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Τωρα είδα την αναρτηση σου ευχαριστω για την απαντηση δεν εμπαινα ειχα βλεπεις ξεμπερδεψει με τους μυκητες και αρχισα παλι να τρωω γλυκα του σκασμου κ σε συνδιασμο με το στρες και τωρα ξαναρθαν δρυμιτεροι !Πηρα μονη μου sporanoχ για 4 μερες 1 χαπι την ημερα..για γιατρο δε παω λεφτα δεν υπαρχουν.κεφιρ δε ξαναδοκιμασα με φοβησε η φαγουρα κ το πεταξα λετε να αρχισω κεφιρ παλι?αχ δεν αντεχω να το περασω παλι !

Γεια!!

Κι εμενα το κεφιρ μου εκανε απιστευτη φαγουρα στον κολπο περισσοτερο. Ωστοσο δεν ηπια πολυ γιατι 1ον το σιχαθηκα και 2ον με προβληαμτισε η φαγουρα

Διαβασα οτι η φαγουρα στο σωμα ειναι καλο γιατι λεει ετσι φευγουν οι τοξινες απ τους μυκητες που ειναι στο σωμα. Στην ουσια το κεφιρ τους διωχνει. Αυτο καταλαβαινω.

Μια και εχει περασει καιρος απ το Post σου εχεις παρατηρησει κατι αλλο? Το συνεχισες το κεφιρ? Σε βοηθησε?

• 3 months later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 78
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα μανούλες μου γλυκές.Είμαι νεα στο φορουμ και γράφτηκα παρόλο που ακόμη δεν είμαι μανούλα γιατι μορφώνομαι απο τις εμπειρίες σας και τις γνώσεις σας!

Λοιπόν, το θέμα μου είναι και μενα οι μύκητες, ειμαι 23 χρονών και πριν απο 1 μήνα είχα ανεξήγητη κολπική αιμοραγία στη δουλειά.Αμέσως κάλεσα το γυναικολόγο μου ο οποίος μου ο οποίος μόλις με είδε μου είπε πως κατα πάσα πιθανότητα έχω hpv -εξαιτίας μιας τεραστίων διαστάσεων τραχηλίτιδας- και εκτός αυτού, έχω και μύκητες λόγω 2 κουτιών αντιβίωσης που είχα κατεβάσει εκείνο το διάστημα.Έπαιρνα και 2-3 ultra levure την ημέρα αλλα δυστηχώς δεν βοήθησαν.

Μου έδωσε χάπια για τους μύκητες γιατί ήταν σε πολύ αρχικό στάδιο και ηρέμησα.

Το περασμένο Σάββατο όμως ένιωθα μια πίεση,σαν ο κόλπος μου να σφίγγεται απο κάτι.

Με καθρέπτη κοίταξα απο κάτω μετά το μπάνιο και είδα οτι γύρω απο την τρύπα του κόλπου, όλη η γύρω περιοχή είναι λευκή.

Τον πήρα τηλ και μου είπε να μην πάρω αλλα χάπια αλλα να κάνω πλύσεις με χαμομήλι και να περιμένω την Παρασκευή που θα πάω για κολποσκόπηση και να με κοιτάξει.

Την Κυριακη όμως πονούσε εκεί η περιοχή πολύ και τον ξαναπήρα και είπε να ξεκινήσω την Dactarin και τα Stabilanol 200mg.

το θέμα είναι οτι σήμερα είναι Τετάρτη και παρόλο που ο πόνος δεν υφίσταται πια, το λευκό αυτό στρώμα δεν υποχωρεί.

Την Παρασκευή θα πάω για την κολποσκόπηση και πολύ φοβάμαι μην βρει κατι αλλο.

'Μήπως ξερετε αν όντως είναι μύκητες βρε κορίτσια; Γιατί έχω ξαναπεράσει μύκητες αλλα δεν υπήρχε ποτέ κατι τέτοιο.

Να παραθέσω οτι τον περασμένο μήνα που είχα πάει έκανα τεστ παπ και καλλιέργεια κολπικού υγρού και δεν έδειξαν κάτι πέρα απο το τους μύκητες και την ύπαρξη low grade hpv.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας!!Κάθε απάντηση θα φανεί χρήσιμη!

Κορίτσια το κεφίρ το βάζουμε στον κόλπο με ένα ταμπόν που το έχουμε μουλιάσει καλά με κεφίρ. Αν το πίνουμεμ όνο θα ενταθεί το πρόβλημα με τους μύκητες.

Δοκιμάστε και πλύσεις με σοδόνερο ή και ταμπόν βουτηγμένο με σοδόνερο, αλλά και το vgel της Himalaya.

FLcUp3.png0BQfp3.png

• 3 χρόνια μετά...

Κοριτσια καλησπερα!! Ελπίζω να το δείτε το μήνυμα κι ας έχει περάσει καιρός από την τελευταία ανάρτηση... Απέκτησα και γω θέμα με τους μισητούς μας μύκητες 3 μήνες πριν, σε ενα βραδυνό μπανιο στην παραλία του σχινιά, που για κάποιον λόγο απλά δεν άλλαξα μαγιώ ολο το βραδυ.... Από τότε ταλαιπωρούμαι πολυ άσχημα καθώς δεν λένε να φυγουν. Επίσης, το πιο τραγικό ειναι πως κανω καλλιέργειες αλλα δεν εμφανίζεται τιποτα, ενώ υπαρχει!! Ο γυναικολόγος μου, μου έχει πει πως μεχρι να γίνει η καλλιέργεια το μικρόβιο πεθαίνει, αλλα βλέπει ασπρα παχύρευστα υγρα μεσα. Μου είπε πως έχει ξανασυναντήσει τετοιο περιστατικό και πως το αντιμετώπισε με σοδονερο και τα υποθετα της frezyderm τα ecovag balance. Αυτην την θεραπεια ακολουθω και εχω δει καποια υγρα παχυρευστα ασπρα να φευγουν με αυτην την διαδικασια, αλλα ακομα και τωρα φοβαμαι. Γενικά για να μην πολυλογω.. εχω αλλάξει τρεις γιατρους και εχω ακουσει τρεις διαφορετικες αποψεις....η μια μ εδωσε travogen και travocort, ξαναεμφανιστηκαν, εκανα καλλιεργεια, εβγαλε ουρεοπλασμα μονο, μου εδωσε αντιβιωση, μετα αλλος γιατρος μ ειπε το ουρεοπλασμα αν δεν σε ενδιαφερει η εγκυμοσυνη δεν το θεραπευεθς , αρα τσαμπα αντιβιωση, η αλλη ατυπη βακτηριαδιακη κολπιτιδαα, παρε αυτα τα φυτικα υποθετα της Vidermina, και τωρα αυτο.:mad::-x:-x:-x:-x Γενικα εχω χασει την εμπιστοσυνη μου και φοβαμαι μηπως ουτε τωρα βρω λυση, αν και στον τελευταιο εχω λιγη παραπανω πιστη καθως μου τον συστησε μια φιλη μου. Τι να πω θα δειξει.. Ειχε καμια παρομοιο προβλημα;;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...