Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΧΩΡΟΣ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2008

Recommended Posts

Λοιπον, τα Πετρινο εχει 28 για τους μεγαλους και 17 για τα παιδακια και ναι ενα αρνητικο του ειναι η πισινα και μη πεσει κανα μωρο μεσα. Βεβαια ειναι ωραιος χωρος. Απο την αλλη τα Λιθαριτσια ξεκιναν απο 21 και 15 το παιδικο. Το μονο ειναι οτι ειναι μπροστα στο δρομο. Δεν ντυνει τις καρεκλες αλλα βαφτισια ειναι και ιδιως για μεσημερι θες κατι αναλαφρο.Επισης δεν σου δινει ολο τον κηπο, εκτος αν εχεις 200 και ατομα οποτε το γεμιζεις. Εχει και δικια τους κοπελα για τη διακοσμηση του χωρου. Ειναι και το Αmigos στη Γλυφαδα με ωραιο κηπο αλλα εχει 28 για ολους και δεν εχει γλυκο. Στην παραλια ολα ξεκιναν απο 40 το ατομο..

Αν εχει κανεις να προτεινει και καμια αλλη ταβερνα-εστιατοριο εδω γυρω να προτεινει..

annita

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 194
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 5 εβδομάδες μετά...
Exei ακουσει καμια τιποτα για το Δημαρχειο 13 στο Ελληνικο? Ειναι καινουριο λεει..

annita με καθε επιφυλαξη,επειδη δεν το εχω δει απο μεσα,ειναι μονοκατοικια κολλητα στον ΑΒ ΜΕGΑ δηλ.το σουπερμαρκετ Βασιλοπουλο του Ελληνικου,στο δεξι σου χερι κατεβαινοντας προς παραλια.Εξωτερικα ειναι απομιμηση αρχαιοελληνικου στυλ με κιονες κλπ. και ολο μαζι βαμμενο καφε-χρυσο?????

Ελπιζω να βοηθησα...

Τελικα κλεισαμε στα Λιθαριτσια για Σαββατο μεσημερι.

Δεν θελαμε χορους και πανηγηρια, απλα καπου να παμε

να φαμε ησυχα και ωραια.

Το τι ακουσα απο πεθερα και συνυφαδα δεν λεγεται.

Οχι οτι ακουσα εγω προσωπικα αλλα ξερετε αυτα

τα τυπου '' και αν θελουν οι καλεσμενοι να χορεψουν τι θα κανουν?'' και '' τι δεν θα χορεψω στη βαφτιση του

ανηψιου μου?"

Και η απαντηση του αντρα μου ''να πας στα πανηγηρια να χορεψεις!''

Η δικια μου απαντηση ηταν ''ξερετε συνηθηζεται αυτα τα πραγματα να τα κανονιζουν οι γονεις του παιδιου και οχι οι λοιποι συγγενεις!''

Πως σας φανηκε?

Αρτεμης εσυ τι εκανες τελικα?

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

Διαφημίσεις

Εγώ Χρύσα δεν έχω κλείσει γιατί δεν έχω προλάβει να πάω ακόμα να συζητήσω, αλλά στα Λιθαρίτσια θα πάω και εγώ. Νομίζω ότι έχω ακόμα λίγο καιρό μπροστά μου αφού είναι για τον Σεπτέμβριο!

Και μην ακούς κανέναν Χρύσα. Να πας εκεί που εσένα σε ευχαριστεί περισσότερο. Οι συγγενείς θα πούνε τα δικά τους ακόμα και αν τους πας στη Μεγάλη Βρετάνια!!!!!

7adb2868d6.png

• 2 εβδομάδες μετά...

κοριτσια ςος επειδη διαβαζω κ σας βρισκω πολυ ενημερωμενες θα ηθελα να μου πειτε αν γνωριζετε χωρους κοντα στην περιοχη της καισαριανης για την βαφτιση της μπεμπας μου..

Eμεις καναμε την βαφτιση της κορης μου στον Αγ.Χαραλαμπο,που ειναι πανεμορφη εκκλησια,μεσα στο δασος πισω ακριβως απο το Holiday Inn και μετα πεζοι κατευθειαν μεσα στο δασος σε ενα ομορφο,καλο και απλο εστιατοριο,με τραπεζακια μεσα στο δασος,το saloon.Mαλιστα παπας κ ιδιοκτητης μπορουν κ να συνεννοηθουν για ημερομηνια που βολευει...Αλλη ιδεα ειναι το μοναστηρι του Αγ.ΙΩΑΝΝΗ Θεολογου στον περιφερειακο κ μετα το αναψυκτηριο ΄΄τα Ξυλινα΄΄ στο παρκο απεναντι απο το γηπεδο.Εκει σε καποιους αρεσε,σε καποιους οχι...Ελπιζω να βοηθησα

Eπιτελους μετα απο μεγαλη ερευνα αγορας κλεισαμε χωρο δεξιωσης!Λεγεται blue water και ειναι στην πλαζ Βουλας.ειναι πανω στην θαλασσα ετσι ακριβως οπως το ηθελα και απο τιμες λογικες.

βοήθεια.... ψάχνω catering για το σπίτι για μετά τη βάφτιση. τρεις προσφορές που πήρα είναι της τάξης €35. μας φάνηκαν παρα πολλά . μήπως έχετε υπόψη σας κάτι πιο φτηνό;

age.png

Διαφημίσεις

mohitaki,εκανα τον γαμο μου στο blue water κι εμεινα ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΜΕΝΗ με τα παντα....Σκεψου οτι 3 απο τις καλεσμενες μου παντρευτηκαν κι αυτες εκει,ακομα ο Ναζος ειναι υπευθυνος?

Ismeni ,Για catering,επειδη ψαχνω κι εγω,βρηκα το Dijon,me 22ευρω ΟΛΑ μεσα,μια χαρα μενου.Δεν εχω δοκιμασει ακομα απο κοντα, ομως μια φιλη που εμπιστευομαι την κριση της τους χρησιμοποιει 3 χρονια τωρα.Δεν εχω προχειρο το τηλ.,αλλα υπαρχει στο ιντερνετ

Εχω ενα κετερινγκ που μας κάνει και εμάς και μου έκανε προσφορά πολύ καλή.4 σαλάτες 4 κρέατα, πλατό τυριών 4 παρελκόμετα, πχ κρέπες,και κατι άλλο που δεν θυμάμαι και 3 ζυμαρικά, αναψυκτικά κρασιά επώνυμα,τούρτα και wellcome drink 25 ευρώ και απο 0-5 ετών τίποτα, απο 5-15 12 ευρώ. Το βρήκα πολύ καλό.Απο κάτι άλλα που για τα ίδια μου π.... τον κ.... για πλάκα και δεν είχαν αυτή την διαφορά για τα πιτσιρίκια που κάνει διαφορά στην τιμή νομίζω.

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΣΤΟ KWABA ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ-ΓΥΠΕΔΟ ΤΕΝΝΙΣ-ΠΙΣΙΝΑ-ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ.ΕΙΝΑΙ 31euro το ατομο

ΜΕ ΤΟΥΡΤΑ ΜΕΣΑ-ΠΟΤΑ-ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ-ΜΠΟΥΦΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΟΙΚΤΟΣ.

ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ SUPER.EXEI KAI istioselida.

YV9Hp2.png

432968wwi0anufp3.gif

mohitaki kalispera!

otan ennois logikes times ,diladi??

afti pou eklises einai me fpa?mesa h toyrta?h moysikh?

Καλησπερα η τιμη ειναι 40.30ευρομε το φπα.περιλαμβανεται η τουρτα μπουφες με κρεατικα μπαρμπεκιουκαι αλλα,ο στολισμος του χωρου τα ποτα το κοκτειλ υποδοχης ομπρελες στα τραπεζια.τα παιδια εως 6 ετων ειναι δωρεαν και 6-12 ετων 50%.το μπαρμπεκιου το ψηνουν εκεινη την ωρα μπροστα στους καλεσμενους.extra ειναι οι 2παρκαδοροι150ευρο και ο dj300.

Διαφημίσεις

mohitaki,εκανα τον γαμο μου στο blue water κι εμεινα ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΜΕΝΗ με τα παντα....Σκεψου οτι 3 απο τις καλεσμενες μου παντρευτηκαν κι αυτες εκει,ακομα ο Ναζος ειναι υπευθυνος?

Ismeni ,Για catering,επειδη ψαχνω κι εγω,βρηκα το Dijon,me 22ευρω ΟΛΑ μεσα,μια χαρα μενου.Δεν εχω δοκιμασει ακομα απο κοντα, ομως μια φιλη που εμπιστευομαι την κριση της τους χρησιμοποιει 3 χρονια τωρα.Δεν εχω προχειρο το τηλ.,αλλα υπαρχει στο ιντερνετ

Αληθεια?μακαρι να ειναι ολα τελεια οπως τα χω ονειρευτει! :lol: ο υπευθυνος ειναι ο Γιαννης Αμαραντος.Παρα πολυ συνεργασιμος!

Γνωρίζει κανείς για το Ελλάδος Εικόνες το καλοκαιρινό? Αυτό που είναι στη Γλυφάδα. Έχω πάει για φαγητό πέρισυ και είναι πάρα πολύ όμορφα! Άκουσα ότι τιμές για Βάφτιση - Γάμο ξεκινάει από 26 ευρώ.

Πως σας φαίνετε σαν ιδέα? Θα είναι και Κυριακή μεσημέρι.....

Για βοηθείστε βρε κορίτσια????

7adb2868d6.png

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΣΤΟ KWABA ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ-ΓΥΠΕΔΟ ΤΕΝΝΙΣ-ΠΙΣΙΝΑ-ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ.ΕΙΝΑΙ 31euro το ατομο

ΜΕ ΤΟΥΡΤΑ ΜΕΣΑ-ΠΟΤΑ-ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ-ΜΠΟΥΦΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΟΙΚΤΟΣ.

ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ SUPER.EXEI KAI istioselida.

Που ειναι ακριβώς στο Μαρκόπουλο?

Καθώς έρχεσαι απο Αθήνα μπαίνεις μεσα στην πολη η συνεχίζεις?

Καλή η τιμή και εχει όμορφο περιβάλλον.

Λεω να παω μια βολτα να το δω απο κοντά

ltPsp2.png

Αρτεμης, νομιζα οτι θα εκλεινες στα Λιθαριτσια.

Τι εγινε αλλαξες γνωμη?

Δεν άλλαξα γνώμη Χρύσα, αλλά θα ήθελα να δώ και κάπου άλλου! Δεν έχω κλείσει ακόμα και θέλω να δω και στο Ελλάδος Εικόνες. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι Κυριακή μεσημέρι που θέλω, στα Λιθαρίτσια δεν έχει μουσική και είναι και αυτό ένα θέμα. Ενώ στο Ελλάδος Εικόνες έχει ζωντανή μουσική!

Από τιμές είναι περίπου στα ίδια και είναι και πάνω στη θάλασσα! Δεν ξέρω θα δω!

7adb2868d6.png

EXEI XARTH!!!

SRA FANARIA POY PAS GIA PORTO RAFTH STRIFEIS ARISTERA(EKEI POY EINAI O KOYRTAKHS)

KAI SE PANE TA BELAKIA...DEN EINAI MAKRYA APO TA FANARIA ANTE KANA DYO XILIOMETRA...

ESY GIA POTE LES??

EGW EXW KLEISEI GIA MESHMERI KHRIAKHS!!!

Ευχαριστώ για την απάντηση ele.

Δεν ξερω ποτε ακριβως θα παω να δω γιατι εχω το μικρο λιγο αρρωστουλη. Αν το ΣΚ εχει καλο καιρο ισως τον παρω και παω.

Ο χαρτης του με μπερδευει λιγο. Εκτος αν και η Αττικη οδο που λεει ειναι το σημειο απο την Λαυριου.

ltPsp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...