Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πανα...

Recommended Posts

βρε κοριτσια ειναι μικρος κι αν του κανει αλλεργια?6μηνων ε3ιναι μονο φοβαμαι δεν ξερω..θα τις δοκιμασω ομως!εμενα ο αντρας μου πηρε αυτες που ειναι βρακακι και δοκιμασαμε απτο lidl σε κοκκινη συσκευασια...για να δουμε..

my baby was my reborn...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 51
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα με έχουν καταβολέψει τα pamper's οπότε δε μπήκα στη διαδικασία να δοκιμάσω κάτι λέω εκτός στην αρχή που είχα κάτι δειγματάκια από Libero (δε μας βόλεψαν)...

Η μάρκα των Lidl είναι η Cien αλλά δεν ξέρω λεπτομέρεις δεν έτυχε να πάρω ποτέ μιας και δεν είχα πρόβλημα

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Κορίτσια για όσες χρησιμοποιούν pampers (κι εγώ μέσα γιατί του LIDL τις χρησιμοποιώ μετά τον χρόνο) υπάρχει γραμμή χωρίς χρέωση 800 11 40222 όπου παίρνεις τηλέφωνο την 1η εργάσιμη κάθε μήνα και ζητάς να σου στείλουν εκπτωτικά κουπόνια....

Εγώ το κάνω κάθε μήνα.....

ΚΑι εγώ τηλεφωνό κάθε 1 του μήνα στις 9 το πρωί αλλά πάντα έχουν εξαντληθεί......μόνο σε μένα τυχαίνει αυτό;;;;

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Διαφημίσεις

φανταστήτε ότι είχαν τα στοιχεία μου από το νοσοκομείο και δεν έχω πάρει οπύτε ένα κουπόνι ......... τόσο άτυχη είμαι;;; Ας είναι καλά ο Σκλαβενίτης που έχει πάντα στικερ εκπτωσης στα pampers.

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Διαφημίσεις

Kι εμένα μου στέλνουν στο σπίτι και τα δίνω στην πεθερά μου. Aλλά όχι κάθε μήνα.

Kάθε 2 μήνες και ίσως και πιο αραιά...

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Και μένα μου έρχονται κουπόνια από τα Pampers στην ίδια συχνότητα (δυο μήνες+) και τα αξιοποιώ καταλλήλως!

Εμείς εξ αρχής φορέσαμε pampers και με εξαίρεση δυο-τρια ατυχηματάκια, δεν έχουμε πρόβλημα, με εξαίρεση τις φορές που θα αποφασίσει να ενεργηθεί, όπου τότε μας φτάνει το.....μέχρι τα αυτιά! :D

Άλλες πάνες δεν έχω δοκιμάσει και για να πω την αλήθεια το φοβάμαι λίγο γιατί ο μικρός είναι επιρρεπής στα συγκάματα. :?

fUvDp2.png

εγω χρησιμοποιω απο το lidl πανες απο τοτε που εγινε 4 κιλα. και να σκεφτειτε

οτι ντρεπομουν να το πω γιατι νομιζα οτι θα ημουν απο τις λιγες.εγω το κανω για οικονομια αλλα και γιατι με εξυπηρετουν.

Διαφημίσεις

κορίτσια έχετε σκεφτεί τις επαναχρησιμοποιούμενες, τις λεγόμενες οικολογικές πάνες? Εγώ χρησιμοποιώ συμβατικές πάνες Pampers στην αρχή Lidl αργότερα. Δεν έχω κανένα παράπονο αλλά έβαλα κάτω το κόστος των μέν και των δε και έπαθα πλάκα από τη διαφορά. Εχει χρησιμοποιήσει καμμία γιατί εγώ σκέφτομαι αν κώνω δεύτερο να χρησιμοποιήσω τέτοιες πάνες

W7hT.jpg

εμενα παντως στο μαιευτηριο ειχαν παρει τα στοιχεια και δεν μου εστειλαν ουτε μια φορα. επικοινωνησα εγω μαζι τους και μου ειπαν οτι πρεπει καθε μηνα να τους παιρνω εγω τηλ και να μου στελνουν κουπονια.

φεξε μου και γλυστρησα.....

• 4 months later...

Eμεις χρησιμοποιησαμε ολες τις μαρκες και ειχαμε με ολες διαρροες κακακιων και τελικα καταληξαμε στις λιντλ........οι διαρροες συνεβαιναν επειδη εκανε κακα μια φορα την μερα σε τετοια ποσοτητα που καμμια πανα δεν συγκρατουσε......με τις στερες σταματησε το προβλημα......

Παντως ενω ειχαμε πολλα δερματικα προβληματα μεχρι τους 7 μηνες οι πανες λιντλ δεν επιβαρυναν την κατασταση......σημερα εχουμε μουσκεματα μονο οταν ειμαι απροσεκτη στο θεμα τοποθετησης πουλακιου!!!! :lol:

Οποτε λιντλ δαγκωτο!!!! Δεν υπαρχει λογος να πεταμε λεφτα σε πραγματα που ειναι ιδια και απαραλλακτα!!! :wink:

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Μιας και βλέπω πολλους που χρησιμοποιούν τα Pampers Active Fit....τα Nr.5 Plus (προσοχή,τα Plus + εννοω) τα εχει βρει κανεις πουθενα ?

Περα απο τα 5 δεν εχω δει πουθενα.

Τα ψάχνω και γω και δεν τα βρίσκω πουθενά.Σε plus+ βρίσκω μόνο τα baby dry.

Μήπως δεν κυκλοφορούν?

• 2 εβδομάδες μετά...

Εγώ γέννησα στην πατρίδα μου, στη Ρωσία, και εκεί όλες αυτές οι μάρκες «του σουπερ-μαρκετ» θεωρούνται ανεπιθύμητης ποιότητας και οι μαμάδες που ψάχνουνε αγοράζουνε κάτι Ιαπονέζικες πάνες, που είναι λίγο ακριβότερες, αλλά έχουν τέλεια ποιότητα, κάθε πάνα μοιάζει με αριστούργημα. Όταν ήρθε η ώρα να γυρίσουμε Ελλάδα, ήμον λίγο αγχομένη για το θέμα των πανών.

Με μεγάλη προκατάληψη (το ομολογώ) είχα δοκιμάσει πολλές μάρκες από τότες, πάντα συγκρίνοντας με εκείνες τις τέλειες, τις Ιαπωνέζικες. Τα Pampers μου φάνηκαν χειρότερη ποιότητα από όλα, κάτι που μου έκανε μεγάλη εντύπωση, επειδή υποτίθεται αυτή η εταιρία τα δημιούργησε. Kαλύτερα μου φάνηκαν Libero και κάτι οικολογικές, νομίζω Molto ή κάτι τέτοιο. Μια μέρα ήμασταν στο Lidl και μας τελειώναν οι πάνες, και λεω πόσο χειρότερες μπορούν να είναι? Στη χειρότερη χάνω μόνο 9 ευρώ, και τα πήρα.. Μείναμε μʼαυτές τελικά! Σύγουρα δεν είναι χειρότερες από οʼτι είχα δοκιμάσει πριν, αλλά (αυτό είναι λίγο γέλιο, το ξέρω), έχουν και αυτήν την γραμμόυλα που δείχνει αν είναι λερωμένο που το έβρισκα πολύ βολικό στις Ιαπωνέζικες πάνες, και μπορώ να πώ ότι είμαι ευχαριστημένη.

Βέβαια πρέπει να πώ ότι το παιδάκι μου δεν είναι αλλεργικό και γενικά το δέρμα του δεν φαίνεται να είναι ευαίσθητο.

Επίσης μπορώ να πω σχετικά με τις πάνες πολλαπλής χρήσης, τις χρησιμοποιούσε η αδελφή μου. Υποτίθεται ότι είναι καλύτερα για το δέρμα, και δεν δημιουργούνε το εφφέ του θερμοκηπίου. Η αδελφή μου αγόρασε ένα γερμανικό οικολογικό σετ που είχε τα πάντα - πάνες, ιδικά σορτάκια, μεταξωτά υφάσματα και κάτι πιό χόντρο και μαλακό μάλλινο και βαμβακερό για να βάζεις μέσα στις πάνες, και χαρτί για κακά και κάτι απποριπαντικά. Αυτό κόστηζε λίγο περισσότερο από 200 ευρώ, αλλά δεν ξέρω άν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα. Από τα σχόλια της κατάλαβα ότι πρέπει να έχεις αρκετή όρεξη και υπομονή, και σήγουρα θα ήταν πολύ δύσκολο για μια εργαζόμενη μητέρα, επειδή λερώνονται γρήγορα (πρέπει να αλλάζεις κάθε φορά που το παιδάκι κάνει έστω λίγο τσιτσα), πρέπει να τα πλένεις (ξεχωριστά από τα υπόλοιπα ρούχα), σιδερώνεις. Αλλά μου είπε ότι βοηθούσε να τα βάζει όταν η κόρη της είχε ερεθίσματα, έκανε καλό στο δέρμα. Επίσης μερικές φορές έκαναν «διαρροές», αλλά αυτό συμβαίνει και με κανονικές πάνες. Βλέποντας και ακούγοντας όλα αυτά, εγώ τελίκα δεν τα πήρα, αλλά αν ο γιός μου είχε ευαίσθητη επιδερμίδα, θα το έκανα μάλλον.

• 2 months later...

Αλήθεια σήμερα 1/9 κατάφερε κάποια από ΄σας να "πιάσει" γραμμή στα pampers?

Είχα πεισμώσει τόσο πολύ που την πέρασα σχεδόν όλη την ημέρα με ένα ακουστικό στο χέρι, αλλά μάταια

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

• 6 months later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...