Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Recommended Posts

Καλησπέρα σας.

Σε ένα μήνα περίπου είναι τα γενέθλια του γιου μου.

Επειδή έχω τρομοκρατηθεί με την Νέα Γρίπη που κυκλοφορεί

ψάχνω εξωτερικό παιδότοπο στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Έχετε τίποτα υπ' όψιν σας;

Επίσης αν υπάρχει κάποιο Δημοτικό Αναψυκτήριο το οποίο να έχει περιφραγμένη παιδική χαρά.

Διαφημίσεις

Καλησπερα.Στη Θεσσαλονικη ξερω μονο δυο εξωτερικους παιδοτοπους:ο ενας ειναι στο COSMOS ο "ΠΑΙΖΟΤΟΠΟΣ" και ο αλλος ειναι ο παιδοτοπος του Ιππικου Ομιλου το "ΖΟΟ CLUB" (εχει και ιστοσελιδα) .

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Ρε συ Σοφια μια και σε βρηκα ον λαιν και συμφωνουμε και στους παιδοτοπους ξερεις να μου πεις για το Modus στον Ευοσμο?Θελω να κανω τα γενεθλια της κορης μου 27 Αυγουστου και ψαχνω κατι καλο.Ειναι ωραια εκει για παρτυ?

z1QBp3.png UKB8p3.png

MARGIO το MODUS ειναι πολυ ωραιο σαν χωρος αλλα επειδη εκανε εκει το παρτυ του γιου της η κουμπαρα και κολητη μου.

Αν θες και μια προταση απο εμενα:εγω τα παρτυ της κορης μου τα εκανα στο KINDER PARK.

Σέυχαριστω για την απαντηση εχω παει στο κιντερ παρκ αλλα οχι σε παρτυ για να δω αν κανουν κατι το ιδιαιτερο.Εμενα δεν με χαλασε τιποτα αλλα η κορη μου δεν πολυεπαιξε και αυτο ειναι που με χαλασε δεν ξερω δεν της αρεσαν τα παιχνιδια η δεν ηταν η μερα της τι να πω?Γιατι της αρεσει πολυ στους παιδοτοπους γενικα.Βασικα δεν με ενδιαφερει και πολυ το πλουσιο πιατο αλλα να προσεχουν καλα τα παιδια αυτο ειναι το πιο βασικο για μενα γιατι ειμαι της αποψης οτι το παρτυ το κανω για να περασουν καλα τα παιδια τωρα οι γονεις ε δεν ερχονται για να φανε.Ξερεις διευθυνση για το Modus να παω να ριξω μια ματια?Με προβληματισες με τη φυλαξη..

z1QBp3.png UKB8p3.png

Διαφημίσεις

Αφου ψαχνεις στον Ευοσμο οπως καταλαβα, πολυ ωραια ειναι και στο παρκο κυκλοφοριακης αγωγης πανω απο την Παπαγου.Πηγα προσφατα σε γενεθλιακαι μου αρεσε.Ειναι και πολυ οικονομικα επισης.Μπορεις να πας να ρωτησεις αν θελεις.

To Cartoon εννοεις? Αν λες αυτο θα ανοιξει 20 Αυγουστου και θα παω να ρωτησω.Το Μοdus ειναι κλειστο κανει ανακαινηση.Δεν ψαχνω μονο Ευοσμο αλλα θελω δυτικα αν εχεις και κατι αλλο να προτεινεις πες μου.

z1QBp3.png UKB8p3.png

Κορίτσια γειά σας. Ψάχνω και εγώ για εξωτερικό παιδότοπο για να κάνω τα γενέθλια της μικρής μου στις αρχές Σεπτεμβρίου. Κατά προτίμηση στην ανατολική Θεσσαλονίκη και μάλιστα ακόμη καλύτερα στα προάστια, π.χ. Περαία, Ρύσιο, Θέρμη, Πανόραμα, Ταγαράδες, Πλαγιάρι κ.τ.λ. Πέρυσι κάναμε το πάρτι στον ΠΑΙΖΟΤΟΠΟ, στο COSMOS αλλά δεν μου άρεσε. Ελπίζω να μου δώσετε καμιά ιδέα.

Επίσης αν κάποια έχει τηλ από κάποια κοπέλα που κάνει face painting ή κάποιου ταχυδακτυλουργού θα το εκτιμούσα.

Ευχαριστώ

3nkrrfqh1bnbrzbb.png

• 10 months later...

Έχω δει να διοργανώνονται πάρτι στο αναψυκτήριο δίπλα στην Αύρα και μου αρέσει πολύ η ιδέα. Βέβαια, κάποια άλλη μητέρα μου είπε ότι είναι πολύ δύσκολο να προσέχεις τα παιδιά. Μα, οι γονείς που θα έρθουν, θα έρθουν για να πιουν καφέ ή για να φέρουν τα παιδιά τους να παίξουν; Ποια είναι η γνώμη σας; Έχει κάνει καμιά γνωστή σας πάρτι εκεί ή σε κάποιον άλλον ανοιχτό παιδότοπο; Σκέφτομαι για τέλη Αυγούστου...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...