Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Β-χοριακή και ορμονολογικές εξετάσεις - φυσιολογικές τιμές

dina27

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα μολις σημερα γραφτηκα, παρολο που σας διαβαζω πολυ καιρο.Τον Ιανουαριο εμεινα εγκυος αλλα δυστυχως απεβαλα. Μέτα την αποβολη δεν μου ξαναηρθε περιοδος και την Δευτερα 1-3.. εκανα χωριακη και βγηκε 260 αυριο θα παω για την δευτερη και προσευχομαι να εχει ανεβει.Εχω ηδη ενα κοριτσακι 6 ετων και ανυπομονη για παρεουλα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επιτελους μπήκα κι εγώ στο κλάμπ των θετικών χοριακών!:D 5 μέρες μετά την αρνητική χοριακή της Δευτέρας επιτέλους σήμερα μου είπαν τιμή 41.88. Για να είναι όλα καλά πόσο πρέπει να δείξει τη Δευτέρα; Πανω από 350 φαντάζομαι ε;

Επιτελους μπήκα κι εγώ στο κλάμπ των θετικών χοριακών!:D 5 μέρες μετά την αρνητική χοριακή της Δευτέρας επιτέλους σήμερα μου είπαν τιμή 41.88. Για να είναι όλα καλά πόσο πρέπει να δείξει τη Δευτέρα; Πανω από 350 φαντάζομαι ε;

καταρχήν συγχαρητήρια και όλα να σου πάνε καλά. Μην αγχώνεσαι τόσο με τα νούμερα. Το 350 είναι πάρα πολύ. Αφού σήμερα είναι σχεδόν 42, υπολόγισε γύρω στο 80 Κυριακή και πάνω από 100 για Δευτέρα. Βέβαια αυτά είναι ενδεικτικές τιμές, μπορεί να ανέβουν και πολύ περισσότερο. Θα τα πεις στο γιατρό σου και θα σου πει αυτός. Είναι ακόμα πολύ νωρίς έτσι κι αλλιώς. Να είσαι ήρεμη και χαρούμενη. Καλή εγκυμοσύνη!

Ευχαριστώ πολύ bourbou!!:D Δεν το πιστεύω οτι ηρθε η σειρά μου μετά από 8 μηνες προσπαθειών να ακούσω αυτές τις ευχές!! Ηταν πολύ γουρλίδικο για μένα τελικά το φόρουμ!Πριν λιγες μερες γραφτηκα! Οσο για τη χοριακη εχεις δίκιο, αφού αυξανεται καθε 48 ώρες όχι κάθε 24 όπως νομιζα ;) Παντως η γιατρός μου είπε κατευθείαν να πάω σε μια βδομάδα και ότι δε χρειάζεται άλλη χοριακή. Τι να πω, μακάρι!:)

Διαφημίσεις

καλημερααααααααα

θελω βοηθεια ειχα καθυστερηση , καθως εχω σταθερο κυκλο 24-28 μερες, εκανα β χοριακη οπως μου ειπε ο γιατρος και εχω μοναδες 331,76, μου ειπε οτι ειμαι εγκυος αλλα να ξανακανω β χοριακη την τριτη για να δει αν ανεβαινουν οι μοναδες,,,,,,δωστε μου λιγο κουραγιο γιατι φοβαμαι οτι θα μου πει πως δεν ειμαι......:oops:

Κορίτσι μου,

Με αυτή τη χοριακή είσαι σίγουρα έγκυος, δεν υπάρχει αμφιβολία περί τούτου... Ο γιατρός σου είπε να την ξανακάνει όχι για να βεβαιωθεί ότι είσαι έγκυος αλλά για να διασφαλίσει ότι η εγκυμοσύνη εξελίσσεται ομαλά! Με το καλό να υποδεχθείς το μωράκι σου..

έτσι ακριβώς είναι..ο γιατρός σου θέλει να δει απλά οτι διπλασιάζεται η χοριακή...στην αρχή, όταν δεν έχει ακουστεί ακόμα καρδούλα και δεν φαίνεται σάκος, συνήθως γίνεται επανάληψη της χοριακής για να δείτε οτι όλα βαίνουν καλώς. Καλή εγκυμοσύνη!

Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ Κ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ, ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου καλημερα!!! θελω κ εγω να με καθησυχασετε με τις εμπειριες σας.... ηταν να αδειαθετησω στις 28-02 αλλα τιποτα!!! εκανα δυο τεστ στο σπιτι στις 02-03 κ βγηκαν θετικα κ επειτα εκανα β' χωριακη για να το επιβεβαιωσω... απ'οτι μου ειπε ο μικροβιολογος ηταν θετικη στα 105, αν κ λιγων εβδομαδων! ο γιατρος μου με περιμενει στις 15-03 να το ακουσουμε κ να δουμε αν πανε ολα καλα. δεν εχω επαναλαβει την εξεταση πειραζει?εχω πολυ αγωνια για το αν πανε ολα καλα ειναι φυσιολογικο?? ειναι το πρωτο μας... ευχαριστω εκ των προτερων.

Κοριτσια μου καλημερα!!! θελω κ εγω να με καθησυχασετε με τις εμπειριες σας.... ηταν να αδειαθετησω στις 28-02 αλλα τιποτα!!! εκανα δυο τεστ στο σπιτι στις 02-03 κ βγηκαν θετικα κ επειτα εκανα β' χωριακη για να το επιβεβαιωσω... απ'οτι μου ειπε ο μικροβιολογος ηταν θετικη στα 105, αν κ λιγων εβδομαδων! ο γιατρος μου με περιμενει στις 15-03 να το ακουσουμε κ να δουμε αν πανε ολα καλα. δεν εχω επαναλαβει την εξεταση πειραζει?εχω πολυ αγωνια για το αν πανε ολα καλα ειναι φυσιολογικο?? ειναι το πρωτο μας... ευχαριστω εκ των προτερων.

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!:D:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα εχω πολυ αγωνια και θα ηθελα την γνωμη σας ο κυκλος μου ειναι καθε 28 μερες επρεπε να δω περιπου 4/3 εκανα χοριακη 3/3 με 23.2 μοναδες ο γιατρος μου ειπε να επαναλαβω στις 5/3 και ηταν 50.1 και επαναληψη στις 9/3 και ηταν 271.2 τι λετε? ειναι χαμηλη η χοριακη για τις μερες που εχω καθηστερηση?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.

26/2 ΕΚΑΝΑ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 11/3 ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 9,2.

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ16/3

ΕΧΩ ΤΑΣΗ ΕΜΜΕΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ,ΖΑΛΑΔΕΣ.

ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΕΣ???????????????????????????????????

Η ελπίδα κοπέλα μου πεθαίνει πάντα τελευταία... Φυσικά και έχεις ελπίδες... Χαλάρωσε, ηρέμησε και πήγαινε πάλι την Τρίτη για μια χοριακή.. Σίγουρα όλα θα πάνε καλά!

καλημερα κοριτσια οταν εκανα την τελευταια χοριακη ειμουν περιπου τεσσαρων εβδομαδων και πεντε ημερινων ειναι καλη η χοριακη 272 ? θα κανω ξανα επαναληψη την δευτερα εχω πολυ ανχος

Η ελπίδα κοπέλα μου πεθαίνει πάντα τελευταία... Φυσικά και έχεις ελπίδες... Χαλάρωσε, ηρέμησε και πήγαινε πάλι την Τρίτη για μια χοριακή.. Σίγουρα όλα θα πάνε καλά!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ domnina!!!!

ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ . ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ.

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4,5,6 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΧΤΕΣ ΜΗΠΩΣΗΤΑΝ ΝΩΡΙΣ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ?

Κοριτσάκι μου,

Υπάρχει η περίπτωση το σποράκι σου να είναι μόνο ένα και γι' αυτό να είναι τόσο μικρή η χοριακή σου... Μη στενοχωριέσαι και μην αγχώνεσαι προκαταβολικά.. Βγάλτο από το μυαλό σου, απόλαυσε το σαββατοκύριακο και την Τρίτη πήγαινε να κάνεις τη χοριακή με ανεβασμένη διάθεση και θα δεις ότι θα έχει ανέβει..

Φιλιά πολλά!

Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΒΓΗΚΕ 6,8 ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΔΙΑΘΕΤΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ.

ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΕΣ? Η ΠΡΩΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 11/3 ΗΤΑΝ 9,2

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...