Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Β-χοριακή και ορμονολογικές εξετάσεις - φυσιολογικές τιμές

dina27

Recommended Posts

Αγαπητό μου Βαλεριάκι,

Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά ναι δυστυχώς το τεστ μπορεί να είναι ψευδώς θετικό και αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις δύο τρεις μέρες να ξανακάνεις χοριακή και να πάρεις τηλέφωνο το γιατρό σου να του πεις το αποτέλεσμα. Αυτός θα ξέρει να σου απαντήσει κατάλληλα.

Κρίμα είναι ο άνδρας σου να πάρει μια τόσο μεγάλη χαρά και μετά από λίγες μέρες αν δεν είσαι - που το απεύχομαι - να πάρει μια ακόμα μεγαλύτερη στενοχώρια.

Σου εύχομαι πάντως αυτό που επιθυμείς να συμβεί πολύ σύντομα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Domnina μου καλή...

Δυστυχώς έκανα την χοριακή σε ένα αλλο διαγνωστικό κ ήταν σαφέστατη! Ευρηθήσα τιμή ΑΡΝΗΤΙΚΗ!

Πήρα τηλ τον γιατρό μου κ θα πάω να με δει απλά μου λέει μετά από τόσο καιρό αποκλείεται να ήμουν έγκυος κ να βγει αρνητική... Κριμααααααααααααα!!!!!!!

Χίλια ευχαριστώ και συγνώμη αν σας ζάλησα κορίτσια... θέλω τόσο πολύ να κάνω ένα μωράκι...

Φιλάκια σε όλες!

Κρίμα κοριτσάκι μου. Εύχομαι την επόμενη φορά να έχεις θετικό αποτέλεσμα. Να εμπιστεύεσαι τη χοριακή, αυτά τα τεστ κάνουν απίστευτα λάθη! Θα έρθει γρήγορα το μωράκι σου!

Bourbou μου σε ευχαριστω πολυ πολυ...

Γενικα σας ευχαριστω ολες για την συμπαρασταση και την υποστηριξη!!!

Θα παρακολουθω το forum, ευχομαι την επομενη φορα που θα σας γραψω να ειμαι μανουλα!!

Φιλακια πολλα σε ολες και Καλα Χριστουγεννα!!!!!!

μια πρακτική ερώτηση.... πόσο κοστίζει η χοριακή? και πόσο τα τέστ του φαρμακείου?

...η αγάπη μετριέται με ό,τι μπορείς να απαρνηθείς

για χάρη της.... ακόμα και την ίδια την αγάπη....

Διαφημίσεις

μια πρακτική ερώτηση.... πόσο κοστίζει η χοριακή? και πόσο τα τέστ του φαρμακείου?

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ...ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ(ΕΧΩ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ)ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ...ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΟΛΥΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΑ ΤΕΣΤ,ΠΗΡΑ ΤΗΛ. ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΝΕΙ 20-25 ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΧΩΡΙΑΚΗ 30-35 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 1000% ΣΙΓΟΥΡΟ...ΚΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΜΟΝΑΔΕΣ...ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ 2-3 ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΟΤΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΑ... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ

ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ...ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ(ΕΧΩ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ)ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ...ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΟΛΥΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΑ ΤΕΣΤ,ΠΗΡΑ ΤΗΛ. ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΝΕΙ 20-25 ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΧΩΡΙΑΚΗ 30-35 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 1000% ΣΙΓΟΥΡΟ...ΚΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΜΟΝΑΔΕΣ...ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ 2-3 ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΟΤΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΑ... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ

ευχαριστώ πολύ , λιγο υπερβολικά δεν είναι τα ποσά? ιδίως αν σκεφτεί κανείς ότι αν είσαι εγκυος χοριακή πρέπει να επαναλάβεις μερικές φορές....

παντού πατάνε στον πόνο μας.....

νοτα μου η τιμή εξαρτάται από την ασφάλειά σου. Εγώ έχω ασφάλεια τραπεζών και σε όλα τα διαγνωστικά κέντρα που έκανα χοριακή πλήρωσα 12 ευρώ. Επίσης αν σου τη γράψει ο γιατρός τα παίρνεις και πίσω.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΕΙΞΕ 3,3 ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΥΤΟ?ΟΤΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ?ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ?ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ?

Διαφημίσεις

νοτα μου η τιμή εξαρτάται από την ασφάλειά σου. Εγώ έχω ασφάλεια τραπεζών και σε όλα τα διαγνωστικά κέντρα που έκανα χοριακή πλήρωσα 12 ευρώ. Επίσης αν σου τη γράψει ο γιατρός τα παίρνεις και πίσω.

ax kali mou exw ika kai de tha to dokimaza kai dwrean na itan....

tha kanw ypomoni toulaxiston mexri tin pempti to prwi kai meta

tha paw.....gia xoriaki i isws na parw test farmakeiou den kserw

tha dw .....

να ξέρεις πάντως οτι, όπως το έχω ξαναγράψει, η ορμόνη της εγκυμοσύνης ανιχνεύεται πρώτα στο αίμα και μετά στα ούρα, άρα πρώτα δείχνει η χοριακή. Εμένα το τεστ έδειξε αρνητικό και την επόμενη μέρα έμαθα από τη χοριακή οτι ήμουν έγκυος. Καλά αποτελέσματα

να ξέρεις πάντως οτι, όπως το έχω ξαναγράψει, η ορμόνη της εγκυμοσύνης ανιχνεύεται πρώτα στο αίμα και μετά στα ούρα, άρα πρώτα δείχνει η χοριακή. Εμένα το τεστ έδειξε αρνητικό και την επόμενη μέρα έμαθα από τη χοριακή οτι ήμουν έγκυος. Καλά αποτελέσματα

se eyxaristw poly......

apo ti mia thelw na paw twra..... kai apo tin alli lew oxi as perimenw eksallou

an eimai i an den eimai den allazei tipota 2 meres ligoteri xara....

mpika ston peirasmo kai evala thermometro 37.2..... elpizw elpizw elpizw

tha itan nomizw to teleio dwro ston antra mou gia tin prwti mas epeteio.....

Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα. Πάντως εγώ από την αρχή μέχρι και τώρα που είμαι στον 6ο μήνα έχω κανονική θερμοκρασία, και μάλιστα λίγο πιο χαμηλή από το κανονικό. Πότε περιμένεις περίοδο;

αν αντέχεις να περιμένεις μπράβο σου, εγώ δεν είχα καθόλου υπομονή!

Καλημέρα! Συνήθως περίοδο έχω κάθε 27 ημέρες και καμία φορά 28.

Σήμερα είμαι στην 28 ουσιαστικά 1η καθυστέρησης. Ιδιαίτερα συμπτώματα δεν έχω

λίγο η κοιλιά μου, λίγο το στήθος, αρκετή ανακατωσούρα αλλά όλα είναι και συμπτώματα περιόδου ή συμπτώματα κατα φαντασίαν εγκύου. Το πιο σημαντικό είναι

ότι καθυστέρηση δεν είχα ποτέ στους 10 μήνες που προσπαθούμε....

ασ περάσει και αυτό το 24ωρο και παω αύριο για εξέταση....(αν αντέξω...)

φοβάμαι τόσο πολύ ότι είναι πάλι στο μυαλό μου όλα......

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Συνήθως περίοδο έχω κάθε 27 ημέρες και καμία φορά 28.

Σήμερα είμαι στην 28 ουσιαστικά 1η καθυστέρησης. Ιδιαίτερα συμπτώματα δεν έχω

λίγο η κοιλιά μου, λίγο το στήθος, αρκετή ανακατωσούρα αλλά όλα είναι και συμπτώματα περιόδου ή συμπτώματα κατα φαντασίαν εγκύου. Το πιο σημαντικό είναι

ότι καθυστέρηση δεν είχα ποτέ στους 10 μήνες που προσπαθούμε....

ασ περάσει και αυτό το 24ωρο και παω αύριο για εξέταση....(αν αντέξω...)

φοβάμαι τόσο πολύ ότι είναι πάλι στο μυαλό μου όλα......

Nοτα,

δεν εχουμε ξαναμιλήσει , αλλά όταν είδα τα μηνυμά σου , μου γεννήθηκε μια σιγουριά ότι είσαι εγκυός. σου στέλνω όλη την θετική ενέργεια για θετικά αποτελέσματα , όταν αισθανθείς έτοιμη να κάνεις την εξέταση ή το τεστ. για τηην ιστορία και εγώ έχω σταθερή περίοδο 27 ημέρες. πότε καμία καθυστέρηση και όταν έμεινα εγκυός την προηγούμενη άνοιξη στην 28 ημέρα έκανα χωριακή και ήταν 398...... περιμένουμε με αγωνία τα νάε σου.

α ξέχασα να σου γράψω ότι και εγώ 2 ημέρες πριν την ημερομηνία που πείμενα περίοδο είχα τα σύνηθει συμπτώματα περιόδου, όπως και εσυ

Σε ευχαριστώ τόοοοοσο πολυ για την συμπαράσταση...

Είμαι στο γραφείο και έχω μια πάλη απίστευτη μέσα μου γιατί πονάει το στομάχι μου τη μια στιγμή πολύ και μετά τίποτα και να θέλω να κλάψω χωρίς λόγο και νομίζω ότι όλα αυτά τα βγάζω από το μυαλό μου .....

θα σου γράψω νέα μου.... σε ευχαριστώ και πάλι!!!!!!

μην αγχώνεσαι όλα είναι καλά είτε θετικό είτε όχι αποτέλεσμα. έαν είσαι το μωρουλίνι σου είναι κρίμα τα πρώτα συναισθήματα που θα βιώσει να είναι αγχός...... χαμογέλα και πες εγώ είμαι εγκυόσ και μωρουλίνι σε αγαπάω.....

πάντως και τώρα να κάνεις η χοριακή θα δείξει. Τα συμπτώματα είναι σχετικά και διαφορετικά για κάθε γυναίκα. Εγώ ας πούμε το μόνο που είχα ήταν πόνοι περιόδου από 10 μέρες πριν την περίοδο. Το ένιωθα οτι ήμουν έγκυος, ήμουν σίγουρη. Καλά αποτελέσματα και περιμένουμε με αγωνία.

αχ αχ κοριτσάκια εκανα χοριακή...... σε 3 ώρες τα αποτελεσματα!!!!

Δυστυχώς αρνητική....η χοριακή

Φαντάσου τι παιχνίδια μας παίζει το μυαλό μας....

στους 10 μήνες που προσπαθώ ποτέ δεν είχα καθυστέρηση...

να λοιπόν για μένα ένα ακόμα σημάδι που δε θα πρέπει να δίνω σημασία..

κριμα κρίμα και τα είχα σχεδιάσει πάλι όλα.....

Αντε καλά αποτελέσματα στις υπόλοιπες!!!!!!!....

για μένα προβλέπονται ωραίες γιορτινές νύχτες!!!!!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...