Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Β-χοριακή και ορμονολογικές εξετάσεις - φυσιολογικές τιμές

dina27

Recommended Posts

ελενα ολα καλα με τον υπερηχο?το ειδατε το μωρακι σας?καλη εγκυμοσυνη κ ευτυχισμενα κ γερα παιδια!!!!!!!!!!
ολα μια χαρά, ακουσα την καρδουλα της/του....και τωρα θα περιμενω τον επόμενο υπέρηχο στις 12/03!εσυ πως εισαι;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!

Με το καλο να έρθουν τα μωράκια σας!

Μια απορία έχω!Ειμαι και εγω εγκυος με 5 μερες τώρα καθυστέρηση.

πρώτη χοριακή ήταν την Τετάρτη 15/02 μια μερα πριν αδιαθετήσω και ηταν 14.Χθές Δευτέρα δλδ πήγε μετα απο 4 μέρες 155!

Πως σας φαίνεται?Απο την στιγμη που διπλασιάζεται λογικά πάω καλά σωστα?

Παίζει ρόλο αν είναι υψηλό το νούμερο της χοριακής η όχι απο τη στιγμή που διπλασιάζεται κανονικα?Κύκλο έχω μικρό 26-27ημέρες.φιλια

ηταν νωρις, για αυτο ηταν χαμηλη,σημασια δεν εχει τι νουμερο ειναι... πρεπει να διπλασιαζεται καθε 24-36 ωρες.. αρα μια χαρα ολα!!! σου ευχομαι καλη εγκυμοσυνη να εχεις!!!!!

pX0wp2.png

97l0p3.png

κοριτσια καλημερα!!!εγω δυστυχως μετα την βιοχημικη,ειρθε κ η αρνητικη χοριακη!εχω αλλα τεσσερα μωρακια να με περιμενουν ελπιζω να ναι τα γερα μου!!!

καλες εγκυμοσυνες σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!φιλια;)

κοριτσια καλημερα!!!εγω δυστυχως μετα την βιοχημικη,ειρθε κ η αρνητικη χοριακη!εχω αλλα τεσσερα μωρακια να με περιμενουν ελπιζω να ναι τα γερα μου!!!

καλες εγκυμοσυνες σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!φιλια;)

Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!!!!

pX0wp2.png

97l0p3.png

Διαφημίσεις

Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!!!!

πρεπει να σκεφτεσαι θετικα και όλα θα πάνε καλά!Να μην χανεις την ελπίδα και την πίστη σου!οταν κατι το θελουμε πολύ πάντα γινεται!

Καλησπερα εχτες εκανα τεστ clear blue και βγηκε θετικο 2-3 και σημερα εκανα χωριακη και βγηκε θετικη αλλα μονο 431 μοναδες. Ο κυκλος μου ειναι λιγο περιεργος απο 31-36 μερες περιπου οποτε δεν ξερω τι να σκεφτω γιατι εχω αλλη μια αποβολη και φοβαμαι παρα πολυ αν καποια γνωριζει απο τιμες ας με βοηθησει σας παρακαλω....:(

Καλησπερα εχτες εκανα τεστ clear blue και βγηκε θετικο 2-3 και σημερα εκανα χωριακη και βγηκε θετικη αλλα μονο 431 μοναδες. Ο κυκλος μου ειναι λιγο περιεργος απο 31-36 μερες περιπου οποτε δεν ξερω τι να σκεφτω γιατι εχω αλλη μια αποβολη και φοβαμαι παρα πολυ αν καποια γνωριζει απο τιμες ας με βοηθησει σας παρακαλω....:(

Εγω νομίζω Ότι είναι Καλή η χοριακη σου, Αλλά για να σου φύγει το άγχος, κανε άλλη μια σε 24-36 ώρες.. Θα πρέπει να διπλασιαστεί.. Εγω αυτο ξέρω!! Εύχομαι Ότι καλύτερο!!!

pX0wp2.png

97l0p3.png

ο θεος να ειναι πλαι σας κ σε 9 μηνες να εχετε αγκαλια το γερο μωρακι σας!!!συγχαρητηρια!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

kriaraki84 καλή είναι η χοριακή σου. Σε ποιά μέρα του κύκλου σου έκανες το τεστ?

Το τεστ το εκανα Τεταρτη 22/2 και την χωριακη την Πέμπτη 23/2. Τελευταια περιοδο ειχα 16/1 αλλα ο κυκλος μου ειναι απο 31-36 μερες περιπου. Ο μικροβιολογος λεει οτι ειμαι 4-5 βδομαδα....:rolleyes:

Καλησπέρα κορίτσια. Θα ήθελα και εγώ τη συμβουλή σας. Τελευταία περίοδο είχα 24-1-12, επαφές στις 8 και 9-2-12 και πρώτη φορά που έκανα το τεστ (21-2-12) ήταν αχνό θετικό. Επανέλαβα το τέστ στις 22-2-12 (και πάλι αχνό) και σήμερα (24-2-12) έκανα χοριακή και η τιμή βγήκε 45. Ο γιατρός μου είπε να μην αγχώνομαι και ότι ενδεχομένως να έγινε αργά η σύλληψη. Μου είπε να επαναλάβω την εξέταση, στις 28-2-12. Εννοείται ότι έχω καθυστέρηση περίπου 2 ήμερες, αλλά έχω λίγα πονάκια χαμηλά. Τι λέτε. Βρίσκετε την τιμή φυσιολογική;

Σας ευχαριστώ.

LfwCp3.png

Καλησπέρα κορίτσια. Θα ήθελα και εγώ τη συμβουλή σας. Τελευταία περίοδο είχα 24-1-12, επαφές στις 8 και 9-2-12 και πρώτη φορά που έκανα το τεστ (21-2-12) ήταν αχνό θετικό. Επανέλαβα το τέστ στις 22-2-12 (και πάλι αχνό) και σήμερα (24-2-12) έκανα χοριακή και η τιμή βγήκε 45. Ο γιατρός μου είπε να μην αγχώνομαι και ότι ενδεχομένως να έγινε αργά η σύλληψη. Μου είπε να επαναλάβω την εξέταση, στις 28-2-12. Εννοείται ότι έχω καθυστέρηση περίπου 2 ήμερες, αλλά έχω λίγα πονάκια χαμηλά. Τι λέτε. Βρίσκετε την τιμή φυσιολογική;

Σας ευχαριστώ.

οπως σου ειπε κ ο γιατρος σου,μπορει να εγινε καθηστερημενη συλληψη.μην ανησυχεις.ξανακανε χοριακη,πρεπει να διπλασιαστει..κ τα πονακια ειναι φυσιολογικα!!

σου ευχομαι οτι καλυτερο!!

pX0wp2.png

97l0p3.png

Διαφημίσεις

οπως σου ειπε κ ο γιατρος σου,μπορει να εγινε καθηστερημενη συλληψη.μην ανησυχεις.ξανακανε χοριακη,πρεπει να διπλασιαστει..κ τα πονακια ειναι φυσιολογικα!!

σου ευχομαι οτι καλυτερο!!

καλημερα, τα πονακια να μην σε ανησυχουν, εγω ειμαι στον 2ο μηνα και μεχρι και χθεσ ειχα πονάκια!Σημερα ειμαι καλύτερα!

πρεπει να σκεφτεσαι θετικα και όλα θα πάνε καλά!Να μην χανεις την ελπίδα και την πίστη σου!οταν κατι το θελουμε πολύ πάντα γινεται!
σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου και σε σενα τα καλυτερα!

Κορίτσια βοήθεια!!!!

Πήρα τα αποτελέσματα απο τις ορμονολογικές εξετάσεις κ η τιμή της προλακτίνης είναι 60,1 !!!!! Τιμές αναφοράς 1,2-30. Αύριο το απογευμα θα πάρω τον γιατρό τηλέφωνο, αλλά εχω τρελαθεί γιατί διάβασα στο ιντερνετ οτι αυτη η ορμόνη οφείλεται στο να μην γίνει η συλληψη. Ολες οι άλλες ορμόνες ειναι πολύ καλές!!!!

Αν ξερει κάποια τι σημαίνει η τόσο μεγάλη τιμή, ας μου πεί!!

eP77p3.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Γεια σας....είναι η πρώτη φορά που είχα καθυστέρησει 5 μέρες καθώς προσπαθούμε με τον άντρα μου εδώ και 7 μήνες. Οι φίλες μου, μου έβαλαν την ιδέα πως μπορεί και να είναι η ώρα για το ευχάριστο γεγονός και έτσι έκανα εξέταση β-χοριακή. Πήρα τα αποτελέσματα και δυστυχώς η μικροβιολόγος μου είπε πως είναι αρνητικό....Ακόμη περίοδος δε μου έχει έρθει και ο γυναικολόγος μου είπε να ξανακάνω την ίδια εξέταση το Σάββατο, αν δε μου έχει έρθει. Υπάρχει περίπτωση να είμαι και να μη φαίνεται δηλαδή?

Γεια σας....είναι η πρώτη φορά που είχα καθυστέρησει 5 μέρες καθώς προσπαθούμε με τον άντρα μου εδώ και 7 μήνες. Οι φίλες μου, μου έβαλαν την ιδέα πως μπορεί και να είναι η ώρα για το ευχάριστο γεγονός και έτσι έκανα εξέταση β-χοριακή. Πήρα τα αποτελέσματα και δυστυχώς η μικροβιολόγος μου είπε πως είναι αρνητικό....Ακόμη περίοδος δε μου έχει έρθει και ο γυναικολόγος μου είπε να ξανακάνω την ίδια εξέταση το Σάββατο, αν δε μου έχει έρθει. Υπάρχει περίπτωση να είμαι και να μη φαίνεται δηλαδή?

η χοριακή δείχνει πολλές φορές και πριν την καθυστέρηση. μήπως έγινε καθυστερημένα η σύλληψη? μήπως έγινε λάθος στο μικροβιολογικό? μήπως απλά λόγω άγχους έχεις καθυστέρηση? κι εγώ έχω 6 μέρες καθυστέρησης κι ανησυχώ γιατί σε εμένα δεν υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης. τί μπορεί να φταίει??

Δε ξέρω τι να σκεφτώ? Σίγουρα θέλω να πιστέψω πως δε θα μου έρθει περίοδος και πως στην εξέταση του Σαββάτου θα βγει θετικό. Από την άλλη δε θέλω να παραμυθιάζω τον ευατό μου και να μου δίνω ψεύτικες ελπίδες. Ο γυναικολόγος μου είπε μήπως έκανα καθυστερημένα ωορηξία αλλά συμπλήρωσε πως είναι σπάνιο!!!! Φαντάσου πως στον άντρα μου ακόμη δεν είπα τίποτα γιατί νομίζω πως θα τον αγχώσω με την πεσμένη διάθεση μου.

Κι όμως πίστευα πως είμαι.............:-(

Δε ξέρω τι να σκεφτώ? Σίγουρα θέλω να πιστέψω πως δε θα μου έρθει περίοδος και πως στην εξέταση του Σαββάτου θα βγει θετικό. Από την άλλη δε θέλω να παραμυθιάζω τον ευατό μου και να μου δίνω ψεύτικες ελπίδες. Ο γυναικολόγος μου είπε μήπως έκανα καθυστερημένα ωορηξία αλλά συμπλήρωσε πως είναι σπάνιο!!!! Φαντάσου πως στον άντρα μου ακόμη δεν είπα τίποτα γιατί νομίζω πως θα τον αγχώσω με την πεσμένη διάθεση μου.

Κι όμως πίστευα πως είμαι.............:-(

κι αν δεν είσαι τώρα, ελπίζω να γίνεις σύντομα. πάντως αν μέχρι τώρα είχες σταθερό κύκλο, θα συμφωνήσω με το γυναικολόγο σου. αλλιώς ίσως να είναι καθυστερημένη σύλληψη λόγω καθυστερημένης ωορρηξίας. επίσης ρώτα στο μικροβιολογικό αν επανέλαβαν την εξέταση κι αν είναι σίγουροι για το αποτέλεσμα. καμμιά φορά γίνονται και λάθη.

κι αν δεν είσαι τώρα, ελπίζω να γίνεις σύντομα. πάντως αν μέχρι τώρα είχες σταθερό κύκλο, θα συμφωνήσω με το γυναικολόγο σου. αλλιώς ίσως να είναι καθυστερημένη σύλληψη λόγω καθυστερημένης ωορρηξίας. επίσης ρώτα στο μικροβιολογικό αν επανέλαβαν την εξέταση κι αν είναι σίγουροι για το αποτέλεσμα. καμμιά φορά γίνονται και λάθη.

Στο μικροβιολογικό ρώτησα μόνο αν είναι σίγουρο το αποτέλεσμα και μου απάντησαν "ναι". Δε ρώτησα αν το επανέλαβαν. Δεν είχα ποτέ καθυστέρηση στη ζωή μου...είχα κύκλο 28-29 ημέρες. Τρέφω ακόμη ελπίδες μήπως και....τι να πω?:confused:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...