Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Β-χοριακή και ορμονολογικές εξετάσεις - φυσιολογικές τιμές

dina27

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσακια, εχω πολυ καιρο να μπω στο site!!Ευχομαι σε ολες τα καλυτερα!Να ρωτησω αν ξερει καμια, εγω εκανα χοριακη στις 22/05 (το σαββατο) μετα απο 2η εμβρυομεταφορα και με πηρε ο γιατρος και μου λεει συγχαρητηρια εισαι εγκυος με τιμη 67, τον ρωταω καλη ειναι η τιμη και μου λεει ναι!Ωραια που λετε και προχθες (τη κυριακη) την επομενη της χοριακης βλεπω λιγο αιμα και μετα κατι καφε και μου λεει ο γιατρος μην αγχωνεσαι μπορει να ειναι μια μικρη αποκολληση κτλ και μου λεει πηγαινε αυριο για χοριακη...και παω τη δευτερα 24/05 και βγαζει τιμη 72 οπου μου λεει να σταματησω τα φαρμακα γιατι ειναι μη αναπτυσομμενη κυηση και απλα να παω παλι για χοριακη να δω οτι οντως η τιμη αρχιζει να πεφτει!

Εν τω μεταξυ δεν μου εχει ερθει ακομα περιοδος, υπαρχει περιπτωση να εξελιχθει εγκυμοσυνη με τοσο χαμηλη αυξηση της χοριακης σε 2 μερες???

Θα παω αυριο το πρωι να κανω χοριακη να δουμε τι τιμη θα βγαλει!!

Τι τραβαμε ρε κοριτσια!!!!????!!!!

Γεια σας κοριτσακια, εχω πολυ καιρο να μπω στο site!!Ευχομαι σε ολες τα καλυτερα!Να ρωτησω αν ξερει καμια, εγω εκανα χοριακη στις 22/05 (το σαββατο) μετα απο 2η εμβρυομεταφορα και με πηρε ο γιατρος και μου λεει συγχαρητηρια εισαι εγκυος με τιμη 67, τον ρωταω καλη ειναι η τιμη και μου λεει ναι!Ωραια που λετε και προχθες (τη κυριακη) την επομενη της χοριακης βλεπω λιγο αιμα και μετα κατι καφε και μου λεει ο γιατρος μην αγχωνεσαι μπορει να ειναι μια μικρη αποκολληση κτλ και μου λεει πηγαινε αυριο για χοριακη...και παω τη δευτερα 24/05 και βγαζει τιμη 72 οπου μου λεει να σταματησω τα φαρμακα γιατι ειναι μη αναπτυσομμενη κυηση και απλα να παω παλι για χοριακη να δω οτι οντως η τιμη αρχιζει να πεφτει!

Εν τω μεταξυ δεν μου εχει ερθει ακομα περιοδος, υπαρχει περιπτωση να εξελιχθει εγκυμοσυνη με τοσο χαμηλη αυξηση της χοριακης σε 2 μερες???

Όντως δε φαίνεται να αυξάνεται ικανοποιητικά, μακάρι όμως να είναι διαφορετικά τα πράγματα....σου εύχομαι οτι καλύτερο και να γίνεις σύντομα μανούλα:)....

gNrhp2.png

Ρενάτα κοριτσάκι μου,

Δυστυχώς δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά όντως δεν δείχνει να εξελίσσεται καλά η κύηση.. Κανονικά χθες θα έπρεπε η τιμή να είναι γύρω στο 100 με 120... Αν δεν κόψεις τα φάρμακα δεν θα σου' ρθει η περίοδος..

Μακάρι η σημερινή σου χοριακή να δείξει κάτι θετικό, ειλικρινά σου το εύχομαι...

• 3 εβδομάδες μετά...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ 10-11 ΙΟΥΝΙΟΥ. Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟΣ+ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ.ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΡΗΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΠΟΛΥ, ΕΙΧΑ ΖΑΛΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ,ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΗΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΛΑ ΜΟΥ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ) ΚΑΙ ΕΝΙΩΘΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ. ΕΠΕΙΔΗ 11 ΜΑΙΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΒ/ΚΟ ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ (0,5). ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ. ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ. ΚΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΔΕΙΞΕ Η ΧΟΡΙΑΚΗ?

Διαφημίσεις

καλησπέρα....θα σε απογοητευσω αλλα μην έχεις ελπίδες....πέρασα τα ίδια σε δυο αποβολές...η χοριακή ανέβαινε έστω και καπως καλουτσικα...κι ομως αφου δεν ανεβαινε οπως επρεπε σε μοναδες...μετα απο λιγες μερες ακολουθουσε και η αποβολη....τα φαρμακα σου ειπε να τα σταματησεις για να αδιαθετησεις κι ολας...γιατι εγω ειχα αποβαλει...δεν το ηξερα....και επειδη επαιρνα τα φαρμακα δεν ειχα αιμα και νομιζα ακομα οτι ειχα το μωρακι μου :-(

Καλησπέρα κορίτσια!

τελευταία φορά είχα περίοδο στις 6/5 και ο κύκλος μου είναι 28-30 ημέρες. Οπότε περίμενα περίοδο στις 4-6/6 και δεν μου έχει έρθει ακόμη μέχρι και σήμερα. Στις 6/6 είχαμε ελεύθερη επαφή. Υπέθεσα μία πιθανή εγκυμοσύνη κ έτσι χθές μετά από 8 μέρες πήγα και έκανα χοριακή αλλά από το μικροβιολογικό μου είπανε πως είναι κάτω από 2 οπότε είναι αρνητική. Τι να κάνω? τι μπορεί να συμβαίνει?

Μπορεί να είναι απλά η εποχή του χρόνου που παρουσιάζεται μια μικροανωμαλία στον κύκλο σου.. Μπορεί να κουράστηκες τον προηγούμενο μήνα ή να ζορίστηκες ψυχολογικά.. το πολύ πολύ να έχεις κάποια κυστούλα η οποία θα φύγει μόλις έρθει η περίοδος..

Μην ανησυχείς.. κάνε μια βδομάδα υπομονή ακόμα και αν δεν σου έρθει πάρε το γιατρό σου τηλέφωνο..

καλησπέρα σας! Έχω καταμπερδευτει....λοιπόν! Έχω καθυστέρηση ...2 μήνες!!! Ο κύκλος μου πάντα ήταν άστατος αλλά ποτέ με τόση καθυστέρηση...έκανα με το σύζυγό μου μια προσπάθεια για μωράκι τη 1 Ιουνίου...η περίοδός μου ακόμα άφαντη.Κάθε μέρα έχω ενοχλήσεις περιόδου αλλά καθόλου αίμα...έκανα ενα τεστ αλλά βγήκε αρνητικό.Σήμερα 17 ιουνίου έκανα κ χοριακή αλλά βγήκε αρνητική 0.4....η αδιαθεσία συνεχίζεται...ο μικροβολόγος μου είπε πως αν θέλω μπορώ να επαναλάβω σε μια βδομάδα την χοριακή αν κ εφόσον δεν αδιαθετήσω μέχρι τότε(γιατί ίσως να πήγα νωρίς)...αξίζει τον κόπο για μια επανάληψη της χοριακής;

cst, χωρίς να θέλω να σε στενοχωρήσω, λίγο δύσκολο εως απίθανο το βρίσκω να είσαι έγκυος, έχουν περάσει πάρα πολλές μέρες απο την επαφή και θα έπρεπε να είχε δείξει η χοριακή....πάρε και τη γνώμη του γυναικολόγου σου.

gNrhp2.png

Διαφημίσεις

maraki76 σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!Είμαι τελείως άσχετη με όλα αυτά!Χοριακές,τεστ εγκυμοσύνης και λοιπές διαδικασίες...τώρα μπήκα στον [χορό] ...πάντα πρόσεχα πολύ έτσι ωστε να μην γίνω....μανούλα! Και τώρα που το πήρα απόφαση είμαι τελείως άσχετη!Μάλλον κάποιο ορμονικό πρόβλημα θα παίζει γιατί η περίοδός μου μέχρι κ σήμερα δεν έχει κάνει την εμφάνισή της...2 μήνες+Το απόγευμα θα πάω στον γιατρό κ θα μου λυθούν οι απορίες!κ πάλι ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις!!!:o:o:o

• 4 εβδομάδες μετά...

κοριτσια γεια σας!!!!!

σας διαβαζω τον τελευταιο καιρο...ειμαι 33 ετων και εχει αρχισει να με προβληματιζει το θεμα της μητροτητας και της γονιμοτητας μου...

θα ηθελα την βοηθεια σας και γω...

στις 30-5 ειχα την τελευταια μου περιοδο.......στις 18 ιουνη εκανα τεστ παπ και η κυτταρολογος μου ειπε οτι ειδε κυτταρα που δεν ηταν συμβατα με την μερα του κυκλου...συνεπως η ωορρηξια μου δεν εγινε την 14 μερα αλλ αργοτερα...να σημειωσω οτι μεχρι τωρα ειχα παντα σταθερο κυκλο!!!!!

το θεμα που με απασχολει ειναι οτι μεχρι σημερα δεν εχω αδιαθετησει ακομα...εκανα μια χοριακη την παρασκευη 9-7 και το αποτελεσμα ηταν 1.

να σας πω ακομα οτι ειχα μια ελευεθερη επαφη στις 25-6..υπαρχει περιπτωση να εγινε συλληψη τοτε και ακομα να μην φαινεται αυξηση της χοριακης????

εχω πρηξιμο στην κοιλια..και στο στηθος ...με πονανε μονο οι θηλες μου (οι οποιες ειναι και πιο σκουρες) και οχι ολος ο μαστος...

ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια σας!!!!!!!

γεια σας κοριτσια τι κανετε?

εγω χαθηκα γιατι εψαχνα να βρω ακρη για τις ορμονολογικες μεγαλη ταλαιπωρία τεσπα

σημερα πηρα ενα μερος τον εξετασεων και ενω ολες ειναι σε φυσιολογικα επιπεδα μια ορμονη με εχει κανει και ανησυχώ αν και ο γιατρος ( δεν ειναι ο δικος μου αλλα ενεκεν η οικονομικη κριση και πηγα μεσω ικα και τις εκανα ) μου ειπε οτι ειναι λιγο τσιμπημένη και μην στεναχωριέσαι.

η LH - ωχρινοτροπος ορμονη εχει τιμη 12.30 με τιμες παραγωγικης φασης 2.0-10.0

εκτος του οτι δεν μου ειπε τι ειναι εψαξα στο ιντερνετ και σε αλλα λεει οτι ισως ειναι προβλημα σύλληψης και σε αλλα οτι μπορει να ειναι κοντα στην ωορρηξία .

μεχρι τελος του μηνα που θα παρω και τις υπολοιπες εγω θα τρελλαθω

μπας και μπορει να με διαφωτίσει καμια ζουζουνα τι στο καλο ειναι τελικα?

line_line_typew7_beg_d_typew3_time_1253332800_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

κοριτσια γεια σας!!!!!

σας διαβαζω τον τελευταιο καιρο...ειμαι 33 ετων και εχει αρχισει να με προβληματιζει το θεμα της μητροτητας και της γονιμοτητας μου...

θα ηθελα την βοηθεια σας και γω...

στις 30-5 ειχα την τελευταια μου περιοδο.......στις 18 ιουνη εκανα τεστ παπ και η κυτταρολογος μου ειπε οτι ειδε κυτταρα που δεν ηταν συμβατα με την μερα του κυκλου...συνεπως η ωορρηξια μου δεν εγινε την 14 μερα αλλ αργοτερα...να σημειωσω οτι μεχρι τωρα ειχα παντα σταθερο κυκλο!!!!!

το θεμα που με απασχολει ειναι οτι μεχρι σημερα δεν εχω αδιαθετησει ακομα...εκανα μια χοριακη την παρασκευη 9-7 και το αποτελεσμα ηταν 1.

να σας πω ακομα οτι ειχα μια ελευεθερη επαφη στις 25-6..υπαρχει περιπτωση να εγινε συλληψη τοτε και ακομα να μην φαινεται αυξηση της χοριακης????

εχω πρηξιμο στην κοιλια..και στο στηθος ...με πονανε μονο οι θηλες μου (οι οποιες ειναι και πιο σκουρες) και οχι ολος ο μαστος...

ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια σας!!!!!!!

Γειά σου και καλώς όρισες!

Η χοριακή δείχνει 15 μέρες μετά τη σύλληψη. Μπορεί να δείξει και στις 12-13 αλλά εξαρτάται απο τον οργανισμό και το πόσο γρήγορα θα ανέβουν οι μονάδες της (πληροφορίες απο το γιατρό μου τη προηγούμενη εβγομάδα). Αν έχεις αγχος και το σκέφτεσαι διαρκώς καθυστερεί η περίοδος η άτιμη και σε τρελαίνει! Γιαυτό χαλάρωσε , όσο αυτό είναι δυνατόν, και ότι είναι να γίνει 8α γίνει.

Σου εύχομαι να γίνει αυτό που επιθυμείς!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!Εχω μια απορια,θα μπορουσε η β χοριακη να δειξει αποτελεσμα πριν την καθυστερηση;Εκανα σημερα μια δυο μερες πριν αδιαθετισω(και ευχομαι να μην γινει) με σταθερο κυκλο 28 ημερων.Ειχα κανονικα επαφη στις γονιμες μερες και επιδη ειμαι λιγο βιαστικη την εκανα νωριτερα να μαθω.Σε μια ωρα θα ξερω!

Tα παιδιά μου είναι η ολη μου η ζωή! http://www.youtube.com/watch?v=uAghZEicc1E:grin:

Καλημερα κοριτσια!Εχω μια απορια,θα μπορουσε η β χοριακη να δειξει αποτελεσμα πριν την καθυστερηση;Εκανα σημερα μια δυο μερες πριν αδιαθετισω(και ευχομαι να μην γινει) με σταθερο κυκλο 28 ημερων.Ειχα κανονικα επαφη στις γονιμες μερες και επιδη ειμαι λιγο βιαστικη την εκανα νωριτερα να μαθω.Σε μια ωρα θα ξερω!

Σαφως και δειχνει! Και στις 2 εγκυμοσυνες μου εκανα την 26η μερα απο 28 ημερων κυκλο. Θα μαθεις σε μια ωρα!

Κορίτσια γειά σας. Ειστε οι πρώτες που θέλω να μοιραστώ την αγωνία μου. Τον τελευταίο καιρό έχω 25-26 μέρες κύκλο με κάποια καφέ 3-4 μέρες πριν έρθει. Ο τελευταίος μου κύκλος ήταν 22 ημερών (μετά απο σαλπιγγογραφία) και τελευταία περίοδος ήρθε 2/7. Πήγαμε διακοπές 7-11/7 και του δώσαμε και κατάλαβε, θεωρητικά έπεσαν και οι γόνιμες μέσα. Τώρα είμαι στην 25η μέρα του κύκλου. Καθόλου καφε υγρά που τα είχα μόνιμα τα τελευταία 2 χρόνια, μουδιασμα χαμηλά στην κοιλιά με ελαφρύ πονάκι όπως όταν περιμένω. Χθες Κυριακή, 24η μέρα του κύκλου έκανα τεστ self clear αλλά ήταν αρνητικό. Προσπαθούμε ένα χρόνο περίπου και η σαλπιγγογραφία έδειξε δεξιά σάλπιγγα με συμφύσεις αριστερή βουλωμένη αλλά η γιατρός μου είπε να προσπαθήσουμε γερά τώρα μετά την εξέταση γιατί έχουμε πιθανότητες. Ποτε μπορώ να κάνω χοριακή? Πόσο να περιμένω? Το τεστ το έκανα νωρίς ?(αν και λέει απο την 5η μέρα της σύλληψης). Βοήθειαααααα

Το θαύμα ήρθε και τώρα βλέπω τον ήλιο μέσα απο 2 μελιά μάτια :D

tGzTp2.png

Κοριτσια σας παρακαλω 8α η8ελα τα φωτα σας....ποτε 8εωρειται 8ετικη η χωριακη για εγγυμοσυνη?Διαβασα μια λιστα με τις τιμες κ λεει πανω απο 5,7....δηλαδη υπαρχει περιπτςσει οταν εχεις 8,5 χωριακη (1 εβδομαδα πριν την κανονινη περιοδο) να εισαι εγγυος???Σας παρακαλω ας μου απαντησει καποια...Ευχαριστω πολυ....

JiM5NjA7JiM5NDU7JiM5NTU7JiM5NTM7ICYjOTQ1OyYjOTYwOyYjOTU5OyAmIzk2NDsmIzk1MTsmIzk1NzsgJiM5NDU7JiM5NjE7JiM5Njc7JiM5NTE7Li4uLi4u.jpg

Κοριτσια σας παρακαλω 8α η8ελα τα φωτα σας....ποτε 8εωρειται 8ετικη η χωριακη για εγγυμοσυνη?Διαβασα μια λιστα με τις τιμες κ λεει πανω απο 5,7....δηλαδη υπαρχει περιπτςσει οταν εχεις 8,5 χωριακη (1 εβδομαδα πριν την κανονινη περιοδο) να εισαι εγγυος???Σας παρακαλω ας μου απαντησει καποια...Ευχαριστω πολυ....

και βεβαια εισαι εγκυος!!!!!!! Πανω απο 5 πρεπει να ειναι!

και βεβαια εισαι εγκυος!!!!!!! Πανω απο 5 πρεπει να ειναι!

Αχ λες mariapap82 mou???Μακαρι....Την Δευτερα 8α παω να δω αν ανεβει...Εχω πολυ αγωνια...Μοθ φενεται χαμιλη η χωριακη...τι να πω δεν ξερω....:roll::roll::roll:

JiM5NjA7JiM5NDU7JiM5NTU7JiM5NTM7ICYjOTQ1OyYjOTYwOyYjOTU5OyAmIzk2NDsmIzk1MTsmIzk1NzsgJiM5NDU7JiM5NjE7JiM5Njc7JiM5NTE7Li4uLi4u.jpg

καλημερα!!!και βεβαια εισαι εγκυος απλως εκανες την χοριακη πολυ νωρις για αυτο και ηταν χαμηλη επαναλαβε την σε δυο μερες να δεις αν θα αυξηθη!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...