Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!

σας διαβασα στα γρηγορα και σας γραφω τα νεα μας.

αρχισαμε να τρωμε κοτοπουλο,κολοκυθακι και σπανακι χωρις προβλημα.δοκιμασαμε και χοιρινο αλλα ειδα σπυρακια στο προσωπο που πιθανον να ειναι κουνουπι αλλα καλου κακου θα ξαναδοκιμασω χοιρινο οταν της περασουν.απο φρουτα μονο μηλο,αχλαδι.

το μεσημερι της κανω σουπα με κοτοπουλο,κολοκυθακι,πατατα η ρυζι και καροτο και καποιες φορες σπανακι.ηθελα να ρωτησω,κανει να δινω κοτοπουλο καθε μερα η να δινω απλη χορτοσουπα? επισης τι προτεινετε να εισαγω μετα,μακαρονια η καποιο οσπριο?

πηρα την κρεμα κεχρι της holle αλλα δεν την τρωει.τι θα μπορουσα να δινω το απογευμα?το μεσημεριανο παλι?μερικες φορες της δινω ρυζογκοφρετα,ειναι λαθος αυτο που κανω?η μικρη σε λιγες μερες χρονιζει.

πολινα συμφωνω απολυτα μαζι σου για το θεμα της αλλεργιας!πολυ σωστα τα ειπες!

odFi.jpgK9qbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε κοριτσια γιατι δεν διαβαζετε?χαχα.γι αυτο διευκρινησα απο το ντια.ειναι χωρις γαλα.γραφει συστατικα.στα νορμαλ σουπερ μαρκετ ναι εχει.εκει βρηκα χωρις.οχι μαμα δεν ειναι απο την φρυγανια.ειναι απο την μπανανα.οποτε κανω τεστ στην μπανανα βγαζει αιμα.δεν την αντεχει ακομα.πηγαμε παιδιατρο σημερα.θα ξεκινησουμε αρχες αυγουστου τροφη που θα ναι 6 και μηνων και θα αρχισει απο τα λαζχανικα που μπορει...δηλ στανταρ πατατα,κολοκυθακι και ξαναρχιζω να δοκιμαζω ολα τα λαχανικα...

Αν μπορείς καθυστέρησε όσο γίνεται τις τροφές. Εμείς την πατήσαμε που ξεκινήσαμε νωρίς. Τώρα κλείνει τον 7ο και δεν φαίνεται να θέλει και ιδιαίτερα να φάει.

0A53p3.png

oC8dp2.png

amaretto,διαβασα αυτο που εγραψες για το βιταμ.πρωτον,σ'ευχαριστω πολυ για την πληροφορια!εμενα δεν φαινεται να την πειραζει.τρωω εδω και πολυ καιρο και ολα καλα.αυτο που σιγουρα την πειραζει ειναι το αυγο και το γαλα.αν και η αλλεργιολογος μου ειπε να ξεκινησω να τρωω γαλακρ=τοκομικα,οχι γαλα,δεν το τολμισα ακομα.:?

α κοριτσια και κατι ακομα.κανουμε θεραπεια για το εξανθημα.βαζουμε μια κρεμα το πρωι,μια την ημερα και το βραδυ.κανουμε μπανιο με ειδικο αφρολουτρο και την ξεπλενουμε με ειδικο λαδακι.αναρωτιεμαι,αν το παιδι το πειραξει κατι θα φανει με αυτη τη θεραπει που κανουμε?θελω να πω θα βγαλει σπυρακια η θεραπευονται?

odFi.jpgK9qbp3.png

amaretto,διαβασα αυτο που εγραψες για το βιταμ.πρωτον,σ'ευχαριστω πολυ για την πληροφορια!εμενα δεν φαινεται να την πειραζει.τρωω εδω και πολυ καιρο και ολα καλα.αυτο που σιγουρα την πειραζει ειναι το αυγο και το γαλα.αν και η αλλεργιολογος μου ειπε να ξεκινησω να τρωω γαλακρ=τοκομικα,οχι γαλα,δεν το τολμισα ακομα.:?

Δεν κατάλαβα. Την πειράζει το γάλα αλλά δεν την πειράζει το βιτάμ που περιέχει πρωτεΐνες γάλακτος; Και τι διαφορά έχει αν καταναλώνεις το γάλα σε άλλες μορφές αλλά όχι το ίδιο το γάλα; :?

Ένα τυρί είναι κατά κάποιον τρόπο συμπυκνωμένο γάλα (όπως λέει η διαφήμιση, για να φτιάξουν ένα κιλό, χρησιμοποίησαν 10 κιλά γάλα). Άρα ό,τι έχεις με το ίδιο το γάλα, θα το έχεις Χ10 με τα παράγωγα του :roll:

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

τρωω το βιταμ bio.αυτο δεν εχει γαλα,ειναι φυτικο.μου ειπε οτι οι εξετασεις εδειξαν οτι το μωρο εχει αλλεργιασ στο αυγο και μικρο ερεθισμο στο γαλα.οποτε λεει μπορεις να φας τυρι αλλα οχι να πιεις γαλα:?

odFi.jpgK9qbp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα.αν θελεις να δωσεις κατι τυποποιημενο μπορεισ να δοκιμασεις το κινοα με ρυζαλευρο που εχει στα βιολογικαδικα.μπορεις φυσικα να κανεις επαναληψη του μεσημεριανου η φρουτα.κρεας επιβαλεται 6 μερες τη βδομαδα για να χτισει τον οργανισμο του.αυτα.

καλημερα!σ'ευχαριστω πολυ!δεν ειναι οτι θελω να δωσω κρεμα κουτιου αλλα δεν ηξερα τι να δωσω.φρουτα τρωει το πρωι.σημερα ξεκιναμε μακαρονακι,αστρακι.για να δουμε...

ειχα ρωτησει την αλλεργιολογο αν ξκανει να δωσω βρωμη και ειπε οχι.εσεις δινετε?κουακερ?

odFi.jpgK9qbp3.png

Γεια σας!αυτη η εβδομαδα ηταν δυσκολη για τη μικρουλα μου.πηραμε κατευθυνση για το τι πρεπει να κανουμε.καναμε ραστ πατσ κ δερματικεσ δοκιμασιεσ.ουσιαστικα επιβεβαιωθηκαν οι δικες μου υποψιες κ παρατηρησεις κατι μου μου εδωσε κουραγιο κ την πεποιθηση οτι κανω καλη δουλεια.αλλαξαμε μεχρι κ τα καλλυντικα μασ γιατι περιεχουν σιταρι..πηραμε κ γνωμη ομοιοπαθητικου κ ελπιζουμε να παμε ακομη καλυτερα!αναμενουμε τα αποτελεσματα των ραστ για να δουμε μηπως αλλαξουν τα δεδομενα.εχουμε καιρο μπροστα μας μεχρι τισ στερεεσ κ εχουμε χρονο να δοκιμασουμε κ αλλα πραγματακια.αν κ εχω διαβασει την αποψη τησ αγλαιας περι των συμπληρωματων ασβεστιου ολοι επιμενουν πως ειναι απαραιτητο.τι λετε?σιδηρο?

Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα κι εγώ στο club. Εμένα το μωράκι μου είναι 48 ημερών. Σήμερα συνειδητοποιήσα ότι το μωρό μου έχει τελικά αλλεργία. -Μέχρι τώρα έλεγα πως μπορεί το αίμα στα κακά του να οφειλόταν σε ραγάδα πρωκτού- Βλέπω όμως πως τα κακά του παραμένουν εδώ και 2 βδομάδες πράσινα και εκτός από αίμα περιέχουν και βλέννη. Έχει "εκρηκτικές" κενώσεις, πολλά αέρια, έκζεμα στα γόνατα, μπούκωμα, τα ματάκια του δακρύζουν και κοκκινίζουν. Ευτύχως δεν είναι πολύ ανήσυχος και δεν έχει κωλικούς γι'αύτο και ως τώρα δεν πίστευα ότι τα παραπάνω οφείλονται σε τροφική αλλεργία. Ο παιδίατρος και η σύμβουλος θηλασμού (LLL) μου είπαν πως πρέπει να κόψω αυστηρά τα γαλακτομικά για 4 εβδομάδες. Διαβάζω πως κάποιες έχουν κόψει και αυγό, σόγια, μοσχαρινό κρέας, σιτηρά και κάποιες και πολύ περισσότερα. tselinkas διάβασα πως εσύ έτρωγές για ένα μήνα μόνο πατάτες. Τα rast και patch tests είναι αξιόπιστα μόνο αν είναι θετικά. Ήθελα να ρωτήσω εγώ που δεν έχω κάνει τα tests αρκεί να κόψω τα γαλακτοκομικά ή πρέπει να κόψω και κάτι άλλο από την λίστα;

Δεν κατάλαβα. Την πειράζει το γάλα αλλά δεν την πειράζει το βιτάμ που περιέχει πρωτεΐνες γάλακτος; Και τι διαφορά έχει αν καταναλώνεις το γάλα σε άλλες μορφές αλλά όχι το ίδιο το γάλα; :?

Ένα τυρί είναι κατά κάποιον τρόπο συμπυκνωμένο γάλα (όπως λέει η διαφήμιση, για να φτιάξουν ένα κιλό, χρησιμοποίησαν 10 κιλά γάλα). Άρα ό,τι έχεις με το ίδιο το γάλα, θα το έχεις Χ10 με τα παράγωγα του :roll:

Καλησπερα :)

Τα παρασκευασματα απο γαλα,λογω της επεξεργασιας που εχουν υποστει εχουν σχεδον χασει καποια συστατικα,ή εστω την ποσοτητα καποιοων συστατικων

[/url] Νεφέλη 12/06/08[/b][/font][/size][/color]

Διαφημίσεις

Ήθελα να ρωτήσω εγώ που δεν έχω κάνει τα tests αρκεί να κόψω τα γαλακτοκομικά ή πρέπει να κόψω και κάτι άλλο από την λίστα;

εγω θα σου ελεγα να κοψεις αρχικα τα γαλακτοκομικα και να περιμενεις 1 μηνα,οπως σου ειπαν.μετα αν δεν δεις αποτελεσμα κοβεις και κατι αλλο.ενα καθε φορα για να δεις τι πειραζει το μωρο.υπομονη καο ολα θα πανε καλα!

odFi.jpgK9qbp3.png

Καλησπερα :)

Τα παρασκευασματα απο γαλα,λογω της επεξεργασιας που εχουν υποστει εχουν σχεδον χασει καποια συστατικα,ή εστω την ποσοτητα καποιοων συστατικων

καπως ετσι μου το εξηγησε και η αλλεργιολογος.

odFi.jpgK9qbp3.png

Κορίτσια εμέις βγάλαμε την δεύτερη μαγιερ αρνητική :P:p

Θα ξανακάνω βέβαια μία πάλι μέσα στην βδομάδα. Αλήθεια, κάθε πότε κάνετε μάγιερ? Μία την βδομάδα δεν αρκεί?

.αν κ εχω διαβασει την αποψη τησ αγλαιας περι των συμπληρωματων ασβεστιου ολοι επιμενουν πως ειναι απαραιτητο.τι λετε?σιδηρο?

Η δική μου σύμβουλος είχε προτείνει ασβέστιο, όπως και όλοι οι υπόλοιποι γιατροί. Εγώ όμως δεν πηρα καθόλου ασβέστιο ακολουθώντας μία έρευνα που είχε παρουσιάσει κάπου η Αγλαια (έκανα 5,5 μηνες ειδική διατροφή). Μετά την λήξη της δίαιτας, έκανα εξετάσεις. Το ασβέστιο μια χαρά και μόνο ο σίδηρος πεσμένος, αλλά καλούτσικη η φεριτινη μου. Για σίδηρο μου είχε προτείνει η σύμβουλος θηλασμού μία μάρκα που είναι εύκολα απορροφήσιμη και δεν πειράζει το μωρό. Δεν το πήρα γιατί έχω θέμα με τα χάπια, για να σου πω αν την πείραζε την δικιά μου, αλλά αν θέλεις η μάρκα λέγεται true food easy iron της higher nature

Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα κι εγώ στο club.

Ήθελα να ρωτήσω εγώ που δεν έχω κάνει τα tests αρκεί να κόψω τα γαλακτοκομικά ή πρέπει να κόψω και κάτι άλλο από την λίστα;

Δυστυχώς καλώς όρισες...

Σίγουρα σοκολάτες, ξηρούς καρπούς, αυγό,ψάρι, και τα πολύ επίφοβα φρούτα, τύπου φράουλας θα σου έλεγα εγώ. Όσο για τα τεστ είναι πααααααρα πολυ νωρίς ακόμα για σας!

Να σας ζήσει το μωράκι σας!

ειχα ρωτησει την αλλεργιολογο αν ξκανει να δωσω βρωμη και ειπε οχι.εσεις δινετε?κουακερ?

Εγώ χωρίς να ρωτήσω έδωσα και είναι οκ. Βέβαια την έδωσα πολύ μετά τα σιτηρά. Το βάζω στο φαγητό της, όποτε θυμάμαι (κανά 3-4 φορές την βδομάδα). Αν δεν είσαι σίγουρη, κάντο με πολύ παρατήρηση, μην σε πάρω στο λαιμό μου :-)

Kt0tp2.png NaAfp3.png

καλημερα!σ'ευχαριστω πολυ!δεν ειναι οτι θελω να δωσω κρεμα κουτιου αλλα δεν ηξερα τι να δωσω.φρουτα τρωει το πρωι.σημερα ξεκιναμε μακαρονακι,αστρακι.για να δουμε...

δηλαδή κάνει να του δώσεις μακαρόνια που περιέχουν αρκετή γλουτένη και δεν κάνει βρώμη που περιέχει λιγότερη γλουτένη;

Η βρώμη είναι πολύ καλύτερη ως τροφή από τα ζυμαρικά που είναι λευκά και δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα εκτός από θερμίδες.

Καλή μου credo όταν δεν ξέρεις τι να δώσεις, δίνεις jank food?

Δηλαδή όταν δεν ξέρουμε τι να φάμε εμείς τα goody's είναι η λύση ή μια σοκολατίτσα από το περίπτερο; Για το μωρό αυτές οι κρέμες ισοδυναμούν με τη σοκολατίτσα για εμάς...

Αν δεν ξέρεις τι να δώσεις, ξαναδίνεις αυτό που έδωσες στο προηγούμενο γεύμα.

ελεριμιε κακως ηρθες.χαχα.καταλαβες τι εννοω.λοιπον.να σου ζησει το μωρακι σου.ναι εχετε αλλεργια.μην τρομαξεις καθολου,μην ανησυχεις.θα περασει.οψε οπως σου ειπαν τα αλλεργιογονα.οπως διβασες εμεις εχουμε αλλεργια σε πραγματα που δεν εχουν πολλα μωρακια για υτο παντα να εισαι υποψιασμενη για ολα τα φαγητα.γραφε ημερολογιο τι τρως.και να θυμασαι μονο με τον θηλασμο θα περασει γρηγορα.υπομονη και να μην σε πιανει πανικος οταν βλεπεις αιμα.εγω αρχισαννα εχω π[ροβλημα τον πρωτο μηνα.πολυ αιμα.τωρα ειμαστε καλα.πολυ σπανια αιμα.ακομα και το εκζεμα τελειωσε.παμε πολυ καλα.εγω ετρωγα καιρο μονο πατατες για να καθαρισει και να προσθετω μια μια τις τροφες να ξερω ποθια τροφη ακριβως τον πειραζει γιατι αλλιως με πολλες μαζι μου βγαζε αιμα και δεν ηξερα απο τι.πχ ετρωγα μακαρονια με καροτο και νομιζα οτι φταινε τα μακαρονια ενω ηταν τελικα το καροτο.αν δεν το ειχα κανει ποτε δεν θα μαθαινα τι φταιει.οποτε μην σε πιανει πανικος.θα περασει.απλα υπομονη.θα πεσει πολυ πεινα στην αρχη λλα ο καιρος περναει γρηγορα.φιλια.

Διαφημίσεις

εχεις δικιο αγλαια μου! δηλαδη να δινω το απογευμα βρωμη ετσι? μαυρο σιταρι μπορω να δωσω?

χτες εδωσα αστρακι.να δοκιμασω βρωμη σε 1 βδομαδα η 2-3 μερες?ευχαριστω για τις απαντησεις σας,με βοηθανε πολυ!

odFi.jpgK9qbp3.png

χτες εδωσα αστρακι.να δοκιμασω βρωμη σε 1 βδομαδα η 2-3 μερες?

Καλημερα! Δε ξέρω αν είναι το σωστό αυτό που θα σου πω, αλλά αφού άρχισες αστράκι, δώστο μια βδομάδα με μαγιερ στο τέλος της και αν βγει καθαρή δώσε βρώμη, πάλι με μάγιερ στο τέλος της βδομάδας. Αν βγείτε καθαροί φαντάζομαι θα είστε οκ..

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Ευχαριστώ κορίτσια για την στήριξη και τις συμβουλές. fairy's mom, τα αυγά τα έκοψα ξηρούς καρπούς όλους ; Ούτε αμύγδαλα; Σοκολάτα καθόλου; Ούτε λίγο μαύρη;

Απο τη μέρα που τα κόψατε όλα αυτά τα κακά πότε άλλαξαν;

tselnikas, νομίζω πως το δικό μου το μωρό δεν έκανε ποτέ κίτρινα κακά από το νοσοκομείο ακόμη τα κακά του ήταν πρασινωπά με βλέννη αλλά στο μήνα εμφάνισε και αίμα.

credo 83, το βιτάμ bio μήπως περιέχει σόγια; Δες τα συστατικά. Εγώ ένα bio που έχω της Μινέρβα έχει σόγια. Αν έχετε αλλεργία στο αυγό νομίζω πως έχετε αλλεργία και στη σόγια.

Κορίτσια καλημέρα, μπαίνω κατευθείαν στο θέμα, η μπέμπα μου είναι 4 μηνών και τη θηλάζω αποκλειστικά. Εχθές το βράδυ παρουσίασε τριχίτσες από αίμα στα κόπρανα, μίλησα με την παιδίατρο τηλεφωνικά και μου είπε να κόψω γαλακτοκομικά και μοσχάρι και να αρχίσω ασβέστιο. Επίσης μου είπε πως όταν η μπέμπα αρχίσει κρέμες θα φάει ειδικές και όχι κρέμα βανίλια, ότι δεν θα φάει μοσχάρι αλλά κατσικάκι και αρνάκι, και ότι όταν σταματήσω το θηλασμό θα πάρει ειδικό υποαλλεργικό γάλα...

Δεν ξέρω κορίτσια, μου ήρθαν απότομα όλα αυτά... Εγώ επιθυμούσα να τη θηλάσω 1 χρόνο και μετά να την πάω απ΄ευθείας σε γάλα φρέσκο εμπορίου, τώρα αυτές οι εξελίξεις σημαίνουν ότι θα πρέπει να της δώσω σκόνη? Θα τρελλαθώ... :-(

Είναι δυνατό να την πείραξαν μετά από 4 μήνες τα γαλακτοκομικά? Το λέω διότι τις τελευταίες 2 ημέρες κατανάλωσα φουντούκια, για πρώτη φορά από την ώρα που γέννησα, και αναρωτιέμαι αν υπάρχει πιθανότητα να την πείραξαν αυτά και να "καταργήσω" άδικα τα γαλακτοκομικά...Επίσης, εκτός από τα φουντούκια, έφαγα και γκρέιπ φρουτ, δεν ξέρω, λέω μήπως φταίει κάτι από τα δύο?

Επίσης, διάβασα ποιο πάνω ότι υπάρχει μία έρευνα που παρουσίασε η Αγλαϊα για το ασβέστιο, μπορείται να με βοηθήσετε ως προς το που θα τη βρω να τη διαβάσω?

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων, ευτυχώς που υπάρχει το φόρουμ, με έχετε βοηθήσει πολλές φορές!

Πεινάμε περισσότερο από την έλλειψη αγάπης και εκτίμησης σ΄αυτό τον κόσμο, παρά από την έλλειψη τροφής. Η αγάπη καρπίζει όλες τις εποχές και ο καρπός της είναι προσιτός σε όλους. (Mother Tereza)

credo 83, το βιτάμ bio μήπως περιέχει σόγια; Δες τα συστατικά. Εγώ ένα bio που έχω της Μινέρβα έχει σόγια. Αν έχετε αλλεργία στο αυγό νομίζω πως έχετε αλλεργία και στη σόγια.

καλημερα,αν ειχε γαλα στη σογια δεν θα φαινοταν?εννοω δεν θα εβγαζε σπυρακια οπως στο αυγο?

μαγιερ πρεπει να κανω?εγω νομιζα οτι αν την πειραξει κατι θα βγαλει σπυρακια.:?

odFi.jpgK9qbp3.png

Ευχαριστώ κορίτσια για την στήριξη και τις συμβουλές. fairy's mom, τα αυγά τα έκοψα ξηρούς καρπούς όλους ; Ούτε αμύγδαλα; Σοκολάτα καθόλου; Ούτε λίγο μαύρη;

tselnikas, νομίζω πως το δικό μου το μωρό δεν έκανε ποτέ κίτρινα κακά από το νοσοκομείο ακόμη τα κακά του ήταν πρασινωπά με βλέννη αλλά στο μήνα εμφάνισε και αίμα.

γεια σου elerimie,join the club....

θα σου πω την γνωμη μου κι εγω,κι εσυ πραξε οπως νιωθεις...

εμενα στο παιδων μου ειχαν πει οτι ενοχοποιουν μονο 3 ομαδες τροφιμων:τα γαλακτοκομικα,την σογια και (πολυ σπανια) το ρυζι.(βεβαια ο καθε αλλεργιολογος λεει τα δικα του,οποτε....)

καλυτερα κατα την γνωμη μου να μην τρως καθολου συσκευασμενα τροφιμα,το γαλα και η σογια κρυβονται παντου.

μην κανεις αποχη απο ΟΛΑ τα πιθανα αλλεργιογονα απο τωρα,δεν υπαρχει λογος.

εαν κοψεις τα γαλακτοκομικα,σε λιγες μερες θα δεις βελτιωση εαν ηταν μονο αυτα υπευθυνα για το αιμα,αλλα πρεπει να περασει 1 μηνας αποχης για να εχεις καθαρη εικονα,γιατι η πρωτεινη του γαλακτος παραμενει και στον δικο σου οργανισμο και στου μωρου...

υπομονη,ξερουμε ολες ποσο πελαγωμενη νιωθεις,το ιδιο ακριβως νιωσαμε κι εμεις....

fBaep3.png

uwK7p3.png

καλημερα,αν ειχε γαλα στη σογια δεν θα φαινοταν?εννοω δεν θα εβγαζε σπυρακια οπως στο αυγο?

μαγιερ πρεπει να κανω?εγω νομιζα οτι αν την πειραξει κατι θα βγαλει σπυρακια.:?

τα σπυρακια ειναι το μοναδικο σας συμπτωμα;

δεν εχεις παρατηρησει κατι αλλο;

fBaep3.png

uwK7p3.png

τα αυγά τα έκοψα ξηρούς καρπούς όλους ; Ούτε αμύγδαλα; Σοκολάτα καθόλου; Ούτε λίγο μαύρη;

Η σοκολάτα είναι ούτως ή άλλως κακή τροφή. Μπορείς την ανάγκη για γλυκο να την καλύψεις με γλυκά του κουταλιού ή μέλι ή χαλβά σιμιγδαλένιο. Τώρα για τους ξηρούς καρπούς...τι να σου πω...θεωρούνται επίφοβοι, αν και τα αμύγδαλα είναι όντως φοβερή τροφή. Θες να κόψεις αρχικά μόνο τα γαλακτοκομικά και βλέποντας και κάνοντας? Απλά να κρατάς ημερολόγιο, για να καταλάβεις με τι χειροτερεύει.

Λογικά σε καμία βδομάδα θα πρέπει να αρχίσεις να βλέπεις βελτίωση.

Δεν ξέρω κορίτσια, μου ήρθαν απότομα όλα αυτά... Εγώ επιθυμούσα να τη θηλάσω 1 χρόνο και μετά να την πάω απ΄ευθείας σε γάλα φρέσκο εμπορίου, τώρα αυτές οι εξελίξεις σημαίνουν ότι θα πρέπει να της δώσω σκόνη? Θα τρελλαθώ... :-(

Είναι δυνατό να την πείραξαν μετά από 4 μήνες τα γαλακτοκομικά?

Επίσης, διάβασα ποιο πάνω ότι υπάρχει μία έρευνα που παρουσίασε η Αγλαϊα για το ασβέστιο, μπορείται να με βοηθήσετε ως προς το που θα τη βρω να τη διαβάσω?

Αν αντέξεις τη διατροφή μπορείς να τη θηλάσεις και χρόνο και ακόμα περισσότερο, μέχρι να αποκτήσει ανοσία. Σίγουρα καλό θα της κάνει και όχι κακό. Διαφορετικά το είδικό γάλα είναι αναγκαίο κακό :(

Εμένα τους πρώτους 4 μήνες έκανε μόνο γοπ και στους 4 μου εμφάνισε αίμα. Εσείς είχατε κάποιο άλλο σύμπτωμα, βλένες, ατοπική, εμετοί, αδικαιολόγητο μπούκωμα?

Δεν θυμάμαι πού την είχα δει την έρευνα... μιλούσε σχετικά με την απορρόφηση ασβεστίου στις γυναίκες που θηλάζουν και τις χώριζε σε 3 κατηγορίες, Θηλασμός μέχρι 6 μήνες, θηλασμός 6-12 μηνες και θηλασμός άνω του έτους. Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα..

Kt0tp2.png NaAfp3.png

credo83 Είπα να δεις αν το βιτάμ που τρως έχει λεκιθίνη σόγιας. Και ότι ένα μωρό που έχει αλλεργία στο αυγό είναι πολύ πιθανό να έχει και στη σόγια. Τώρα αν δεν είδές κανένα σύμπτωμα αλλεργίας τι να πω..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...