Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

Βρε κορίτσια, ο παιδίατρος με ενημέρωσε ότι το neocate το δίνουν σε περιπτώσεις αποδεδειγμένης αλλεργίας στην αγελαδινή πρωτείνη. Στην περίπτωση υποψίας ή ιστορικού αλλεργιών των γονιών, δίνουν HA υποαλλεργικά γάλατα/κρέμες.

Σε σας sagia μου αποδείχθηκε αλλεργία; (αν και από το μήνυμά σου παραπάνω δε φαίνεται κάτι τέτοιο). Αφρόλουτρα + λοσιόν σου έδωσε για την ατοπική δερματίτιδα (έχε υπόψη σου ότι το eubos δεν είναι παιδικό καθαριστικό);

Με ποιο τεστ φαίνεται αν υπάρχει αλλεργία στην αγελαδινή πρωτείνη; εμείς είχαμε κάποιες ενδείξεις, ο παιδίατρος μου είπε να συνεχίσω θηλασμό με αποχή από γαλακτοκομικά (εισήγαγα σε κάποια φάση κατσικίσια και πρόβεια και όλα καλά, απέχω τώρα μόνο από αγελαδινά) και να χρησιμοποιησω κάποια προϊόντα για την ατοπική και από τότε ο μικρούλης είναι μια χαρά. Με απέτρεψε από το να τον ταλαιπωρήσω με τεστ μέχρι τον χρόνο. Ποια η γνώμη σας;

το eubos δεν ειναι παιδικο?τι μου δωσανε τοτε???θα ρωτησω τον παιδιατρο μου πριν τα αγορασω αυτα που μου εδωσαν...

η αλλεργια μας στο αγελαδινο δεν εχει αποδειχτει ακομα, ομως απο εξετασεις αιματος εχουν βγει αυξημενα καποια νουμερα που δειχνουν οτι υπαρχει αυξημενη αλλεργια γενικως.

και μας ο παιδογαστρεντερολογος δεν ηταν υπερ των τεστ για αλλεργια σε τοσο μικρο παιδι, δεν ειναι αξιοπιστα, μου ειχε πει.εγω ηθελα να παω μηπως βγαλω καμια ακρη.

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το eubos δεν ειναι παιδικο?τι μου δωσανε τοτε???θα ρωτησω τον παιδιατρο μου πριν τα αγορασω αυτα που μου εδωσαν...

η αλλεργια μας στο αγελαδινο δεν εχει αποδειχτει ακομα, ομως απο εξετασεις αιματος εχουν βγει αυξημενα καποια νουμερα που δειχνουν οτι υπαρχει αυξημενη αλλεργια γενικως.

και μας ο παιδογαστρεντερολογος δεν ηταν υπερ των τεστ για αλλεργια σε τοσο μικρο παιδι, δεν ειναι αξιοπιστα, μου ειχε πει.εγω ηθελα να παω μηπως βγαλω καμια ακρη.

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου. Ποιο eubos σου είπε να πάρεις;

Σε καθαριστικό η eubos βγάζει μόνο ένα παιδικό ροζ αλλά όσο και αν έψαξα δεν το βρήκα Ελλάδα. Ο παιδίατρος μου είπε το μπλε, αλλά όταν γκρίνιαξα που δεν είναι παιδικό, μου είπε να πάρω της frezyderm την σειρά για ατοπικά δέρματα. Βελούδο έγινε το κορμάκι μας και ατοπική τέλος :)

Τι του χρησιμοποιείς τώρα; Εγώ του είχα πάρει τα βιολογικά της weleda για πιο αγνά, αλλά τελικά του δημιουργούσαν μεγαλύτερο ερεθισμό.

Ρώτα τον γιατρό σου για πιο σίγουρα. Εγώ θα σου έλεγα να τον ρωτήσεις και για το γάλα. Μου φαίνεται εκεί που πήγες σου αράδιασαν ποιηματάκι άσχετο με την περίπτωσή σας :evil:

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ 7 ΜΕΡΕΣ ΑΙΜΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΧΤΕΣ ΕΦΑΓΑ ΨΩΜΙ ΟΧΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΖΙΑΠΑΤΑ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΑΙΜΑ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΗΔΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ.ΑΠΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.ΤΡΩΩ ΠΑΤΑΤΕΣ,ΚΟΤΑ,ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ.ΣΕΙΡΑ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ.

Καλησπέρα και απο εμάς...

Γενικά πάμε καλά (τσέλινκας 12 του μηνός έχω ραντεβου με τη δικιά σας γαστρεντερολόγο..;))μέχρι στιγμής τρώω χωριάτικο ψωμί, κολοκύθι, καρότο, κοτόπουλο, αρνί, κατσίκι, χοιρινό, πατάτες, ρύζι, μακαρόνια, μήλο και αχλάδι και εχω να δω γουλιά εδώ και 1 εβδομάδα!!!!!:D

ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι!!!

Κουράγιο μανούλες;)

Aso4p2.pngplWtp2.png

maria_s τον πλενω με προδερμ:oops:..βλακεια ε?...βγαζει κατι κοκκινιλες και σπυρακια στο σαγονι, αλλα απο οτι βλεπω σπυρακια βγαζει και σε αλλα σημεια: μπουτακια, πλατουλα, γαμπουλες...μου συστησαν στο αγ. κυριακου το eubos sensitive shampoo και bath (Πρασινο).θα του παρω κατι για να τον πλενω λιαν συντομως (1-2 μερες τωρα λογω των patch test δεν τον πλενω).Εγω παντως φοβαμαι οτι ισως φταιει το καροτο..δε ξερω, αλλα τα εβγαλε μολις εφαγα και εγω και ο μικρος καροτο..

tselinkas τι μελι τρως?απο θυμαρι, απο λουλουδια, απο τι?

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

Διαφημίσεις

Ελενιτσα πιστευω οτι το μωρο σου ειναι ακομα πολυ μικρο και δεν ειναι αξιοπιστα τα τεστ. Νομιζω μετα τους 7 μηνες ειναι καλυτερα να γινουν , χωρις να ειναι σιγουρο οτι και τοτε θα ειναι αξιοπιστα. Και στο δικο μου μωρο, επειδη το δερμα του κοκκινιζει με το παραμικρο, οταν καναμε τα δερματικα τεστ κοκκινισε πολυ και γιαυτο καναμε και πατσ τεστ και ραστ(εξεταση αιματος). Μπορει να φταιει το δερμα του που βγηκαν ολα θετικα, αφου οπως λες γεμισε ολο το χερακι του με σπυρακια και δεν κοκκινισε μονο το σημειο που εγινε το τσιμπημα( οπως επρεπε να γινει).

maria s τα προιοντα της frezyderm για τα ατοπικα δερματα εχουν πρωτεινες σταριου? Γιατι μια κρεμα της frezyderm οταν την εβαλα στο μωρο μου κοκκινισε χειροτερα και τελικα εφταιγε το σταρι γιατι ειναι αλλεργικος στη γλουτενη. Το eubos το μπλε δεν πειραζει που δεν ειναι παιδικο. Ειναι με ουδετερο ph και χωρις αρωμα και γιαυτο το δινουν και σε μωρα.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ 7 ΜΕΡΕΣ ΑΙΜΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΧΤΕΣ ΕΦΑΓΑ ΨΩΜΙ ΟΧΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΖΙΑΠΑΤΑ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΑΙΜΑ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΗΔΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ.ΑΠΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.ΤΡΩΩ ΠΑΤΑΤΕΣ,ΚΟΤΑ,ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ.ΣΕΙΡΑ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ.

η τζιαπάτα νομίζω έχει γάλα :?

Διαφημίσεις

maria_s τον πλενω με προδερμ:oops:..βλακεια ε?...βγαζει κατι κοκκινιλες και σπυρακια στο σαγονι, αλλα απο οτι βλεπω σπυρακια βγαζει και σε αλλα σημεια: μπουτακια, πλατουλα, γαμπουλες...μου συστησαν στο αγ. κυριακου το eubos sensitive shampoo και bath (Πρασινο).θα του παρω κατι για να τον πλενω λιαν συντομως (1-2 μερες τωρα λογω των patch test δεν τον πλενω).Εγω παντως φοβαμαι οτι ισως φταιει το καροτο..δε ξερω, αλλα τα εβγαλε μολις εφαγα και εγω και ο μικρος καροτο..

tselinkas τι μελι τρως?απο θυμαρι, απο λουλουδια, απο τι?

δεν είναι θέμα βλακείας καλή μου. Κάποια μωράκια είναι απλά πιο ευαίσθητα, δεν τίθεται πάντα θέμα αλλεργίας.

ρώτα τον παιδίατρο ποιο σου συστήνει και αυτός.

Από όσο ξέρω, πολύ δύσκολο να δημιουργήσει αλλεργική αντίδραση το καρότο. Μηδαμινή πιθανότητα. Κάποιο ρούχο ίσως (ο δικός μου παρουσίασε κοκκινίλα μια μέρα που δεν μου'κοψε και του φόρεσα ένα μπουφανάκι με φλις επένδυση), ο ήλιος (αλλά μου λές έχει και στο κορμάκι του...), μάλλινα χαλιά, σκόνη....όλα αυτά μπορεί να δημιουργήσουν δερματικό ερεθισμό.

maria s τα προιοντα της frezyderm για τα ατοπικα δερματα εχουν πρωτεινες σταριου? Γιατι μια κρεμα της frezyderm οταν την εβαλα στο μωρο μου κοκκινισε χειροτερα και τελικα εφταιγε το σταρι γιατι ειναι αλλεργικος στη γλουτενη. Το eubos το μπλε δεν πειραζει που δεν ειναι παιδικο. Ειναι με ουδετερο ph και χωρις αρωμα και γιαυτο το δινουν και σε μωρα.

νομίζω όχι, η σειρά atoprel δεν έχει...η ενυδατική που χρησιμοποιώ όμως από την παιδική σειρά έχει χαμομήλι, δεν θυμάμαι για σιτάρι...να δω το βράδυ και να σου πω.

το eubos δεν δούλεψε στην δική μας περίπτωση πάντως να καταπραϋνει δηλαδή το ερεθισμένο δερματάκι του Νικόλα.

silia29 το ακτινιδιο ειναι υποπτο για αλλεργιες, οπως και ολα τα φρουτα με χνουδωτη φλουδα. Μπορει αυτο να προκαλει το συγκαμα στο μωρακι σου. Τον αρακα και τα φασολακια στα ειπε ο παιδιατρος να τα βαλεις στη λαχανοσουπα του μωρου? Δεν ειναι λιγο βαρια για το εντερο του μωρου? Εγω στη κορη μου ,που δεν ειχε αλλεργιες, ειχα ξεκινησει με πατατα, καροτο, κολοκυθι, και αργοτερα ειχα προσθεσει ντοματα, κρεμμυδι, σελινο. Βεβαια ο παιδιατρος ξερει καλυτερα, αλλα εμενα μου φαινονται βαρια για μωρακι 6 μηνων

γεια σας κοριτσια.sagia καλη επιτυχια με τα πατσακια και μην μασας,εσυ θα αποφασισεις το καλυτερο για το μωρο σου.ποτε εκανε δερματιτιδα;αυτο με τα σπυρακια πολυ μπερδεμα.εμεις φαγαμε μπανανα 3τη μερα σημερα.εχουμε κι εμεις σπυρακια που ερχονται και φευγουν.προσπαθω να βγαλω ακρη..

Το μικρό μου είναι σχεδόν 5μιση μηνών. Πήγαμε στην παιδογαστρεντερολόγο προχθές για πρώτη φορά από κοντά (επειδή είναι πολύ μακριά μιλούσαμε ως τώρα τηλεφωνικά).

Μας είπε να σταματήσουμε τις τροφές (τις ξεκινήσαμε πριν μια εβδομάδα), να συνεχίσουμε θηλασμό και να να ξαναπροσπαθήσουμε για στερεές μετά τον 6ο και από πολύ σιγά. Μου έδωσε και ένα σωρό λίστες με τροφές που μπορώ να καταναλώνω εγώ (τις περισσότερες που ήδη ξέρω) καθώς και για το μωρό μετά τον 6ο, τον 9ο, το χρόνο κτλ.

Έχω μια ερώτηση. Εσείς που έχετε μωρά με αλλεργία έχετε καθόλου ως σύμπτωμα αέρια και πόνους στην κοιλιά. Η γιατρός μας είπε ότι το βράδυ πονάει και ξυπνάει από πόνους στην κοιλιά της που το θεωρεί σύμπτωμα αλλεργίας. Εσείς τι λέτε;

0A53p3.png

oC8dp2.png

Διαφημίσεις

Το μικρό μου είναι σχεδόν 5μιση μηνών. Πήγαμε στην παιδογαστρεντερολόγο προχθές για πρώτη φορά από κοντά (επειδή είναι πολύ μακριά μιλούσαμε ως τώρα τηλεφωνικά).

Μας είπε να σταματήσουμε τις τροφές (τις ξεκινήσαμε πριν μια εβδομάδα), να συνεχίσουμε θηλασμό και να να ξαναπροσπαθήσουμε για στερεές μετά τον 6ο και από πολύ σιγά. Μου έδωσε και ένα σωρό λίστες με τροφές που μπορώ να καταναλώνω εγώ (τις περισσότερες που ήδη ξέρω) καθώς και για το μωρό μετά τον 6ο, τον 9ο, το χρόνο κτλ.

Έχω μια ερώτηση. Εσείς που έχετε μωρά με αλλεργία έχετε καθόλου ως σύμπτωμα αέρια και πόνους στην κοιλιά. Η γιατρός μας είπε ότι το βράδυ πονάει και ξυπνάει από πόνους στην κοιλιά της που το θεωρεί σύμπτωμα αλλεργίας. Εσείς τι λέτε;

γεια σου κοριτσακι.εχει δικιο η γιατρος.κι εμενα οταν την πειραζει κατι,ενα απο τα συμπτωματα ειναι κολοικοι και αερια.αλλα οταν ειναι εντονοι την αλλη μερα εχει και αιμα.

κοριτσια ,εμενα ποια μπορει να με βοηθησει;εχω δωσει μπανανα εδω και 4 μερες στην μικρη και ενω δεν μπορουσε πριν να κανει κακα της,πολυ δυσκολα μιλαμε,εδω και 2 μερες κανει πιο ευκολα και σημερα μου φαινεται οτι εχει βλενες.κι αναρωτιεμαι αν ειναι οντως βλενες η ετσι τα κανει η μπανανα.αν ξερει καμια σας ας μου πει.ευχαριστω πολυ.

κοριτσια ,εμενα ποια μπορει να με βοηθησει;εχω δωσει μπανανα εδω και 4 μερες στην μικρη και ενω δεν μπορουσε πριν να κανει κακα της,πολυ δυσκολα μιλαμε,εδω και 2 μερες κανει πιο ευκολα και σημερα μου φαινεται οτι εχει βλενες.κι αναρωτιεμαι αν ειναι οντως βλενες η ετσι τα κανει η μπανανα.αν ξερει καμια σας ας μου πει.ευχαριστω πολυ.

mavromataki κι εγώ όταν δοκίμασα την μπανάνα περίπου στους 9,5 μηνες αν θυμάμαι καλά, μου έκανε βλένες στα κακά μετά από κανά 4ημερο (εμένα δεν ήταν δυσκοίλια) και την έκοψα αμέσως. Πριν κανά 7ημερο που πήγα στη γαστρεντερολογο Παιδων για ανανέωση στο χαρτί για το ΙΚΑ και της το το είπα, μου είπε ότι καλά έκανα. Βέβαια την αλλεργιολόγο δεν την ρώτησα, αλλά κι εμένα οι βλένες μου φάνηκαν πολύ επίφοβες. Πιο πολύ φοβάμαι τις βλένες παρά τα σπυράκια!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Μας είπε να σταματήσουμε τις τροφές (τις ξεκινήσαμε πριν μια εβδομάδα), να συνεχίσουμε θηλασμό και να να ξαναπροσπαθήσουμε για στερεές μετά τον 6ο και από πολύ σιγά.

Στον παιδίατρο που πρότεινε τόσο νωρίς στερεές σε ένα μωρό που διαπιστωμένα είχε αλλεργίες, είπες κάτι;

Η ανευθυνότητά του είναι συνηθισμένη αλλά αυτό δεν την κάνει λιγότερο μεμπτή...

mavromataki κι εγώ όταν δοκίμασα την μπανάνα περίπου στους 9' date='5 μηνες αν θυμάμαι καλά, μου έκανε βλένες στα κακά μετά από κανά 4ημερο (εμένα δεν ήταν δυσκοίλια) και την έκοψα αμέσως. Πριν κανά 7ημερο που πήγα στη γαστρεντερολογο Παιδων για ανανέωση στο χαρτί για το ΙΚΑ και της το το είπα, μου είπε ότι καλά έκανα. Βέβαια την αλλεργιολόγο δεν την ρώτησα, αλλά κι εμένα οι βλένες μου φάνηκαν πολύ επίφοβες. Πιο πολύ φοβάμαι τις βλένες παρά τα σπυράκια![/quote']ευχαριστω

εμας βγηκαν αρνητικα τα πατσ...δε μιλησα πολυ με τον γιατρο, πολυ λιγο, απλα μου ειπαν οτι τα πατσ ειναι λιγοτερο αξιοπιστα οταν βγαινουν θετικα:? λιγο περιεργο...θυηθηκα το παιδογαστρεντερολογο μου, που μου ειχε πει να μην τα κανω καθολου...τελοςπαντων..σε αυτες τις κοκκινιλες που εχει στο σαγονι του (απο την προηγ τεταρτη) εβαλα atropel frezyderm, τα σπιθουρακια παλι μου βγαινουν σε διαφορα σημεια και τα κυνηγαω με τις ενυδατικες.μου ειπαν να μην ξεκινησω με κοτοπουλο, αλλα με κατσικι. το κοτοπουλο πολυ πιο μετα.

απογοητευτηκα παντως με τον θηλασμο, κουραστηκα....πρωτα κοφτον μου ειπαν και μετα ο,τι θες μας παιρνεις τηλεφωνο...και μια αλλη κοπελα ηταν εκει και της τον ειχαν κοψει απο 2 μηνων...κουραστηκα..εφυγα και δεν ηθελα να ακουω κανεναν :-(

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

εμας βγηκαν αρνητικα τα πατσ...δε μιλησα πολυ με τον γιατρο, πολυ λιγο, απλα μου ειπαν οτι τα πατσ ειναι λιγοτερο αξιοπιστα οταν βγαινουν θετικα:? λιγο περιεργο...θυηθηκα το παιδογαστρεντερολογο μου, που μου ειχε πει να μην τα κανω καθολου...τελοςπαντων..σε αυτες τις κοκκινιλες που εχει στο σαγονι του (απο την προηγ τεταρτη) εβαλα atropel frezyderm, τα σπιθουρακια παλι μου βγαινουν σε διαφορα σημεια και τα κυνηγαω με τις ενυδατικες.μου ειπαν να μην ξεκινησω με κοτοπουλο, αλλα με κατσικι. το κοτοπουλο πολυ πιο μετα.

απογοητευτηκα παντως με τον θηλασμο, κουραστηκα....πρωτα κοφτον μου ειπαν και μετα ο,τι θες μας παιρνεις τηλεφωνο...και μια αλλη κοπελα ηταν εκει και της τον ειχαν κοψει απο 2 μηνων...κουραστηκα..εφυγα και δεν ηθελα να ακουω κανεναν :-(

βρε κοριτσάκι μη σε παίρνει από κάτω! είδες βελτίωση με την ενυδατική; για τον θηλασμό μην ακούς κανέναν! Είναι το καλύτερο για το μωρό σου. εμείς ξεκινήσαμε με κοτόπουλο και αφήσαμε το μοσχάρι για αργότερα λόγω της αλλεργίας στην αγελαδινή πρωτείνη.

Πως πάτε από άλλα συμπτώματα; Μόνο κοκκινίλες και σπιθουράκια έχετε;

Παρεμπιπτόντως, ο δικός μου έχει βγάλει από χθες σπιθουράκια χωρίς να έχουμε φάει κάτι διαφορετικό από ότι συνήθως. το τελευταίο που ξεκίνησε ο μικρούλης είναι χυμός πορτοκάλι πριν 16 μέρες. υπάρχει περίπτωση να αντιδρά τώρα;

sagia, μην το βάζεις κάτω, ήταν αναμενόμενα αυτά που σου είπαν, τα έχουμε διαβάσει πολλές φορές. Διάβασε μόνη σου όσο μπορείς και ενημερώσου. Πέρα από αυτό, παντού διαβάζουμε ότι τα τεστ μπορεί να δείξουν ψευδώς αρνητικό, πρώτη φορά διαβάζω ότι τα θετικά είναι λιγότερο αξιόπιστα!

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

κουραστηκα..εφυγα και δεν ηθελα να ακουω κανεναν :-(

Είμαι σίγουρη ότι όλες οι κοπέλες έχουμε αισθανθεί αυτήν την απογοήτευση και απόγνωση και κούραση και όλα τα χάλια συναισθήματα μαζί και σε καταλαβαίνουμε ΑΠΟΛΥΤΑ! Προσπάθησε όμως να δεις λίγο την θετική πλευρά του πράγματος...Ναι, υπάρχει κι αυτή! Κατ' αρχάς, αν έχω καταλάβει καλά, το μωρό δεν έχει πλέον αίμα ή βλένες. Σωστα? Αν ισχύει αυτό, τότε να είσαι πολύ χαρούμενη, γιατί πρόκειται για μεγάλη βελτίωση! Άρα οι κόποι σου σίγουρα δεν έχουν πάει χαμένοι! Επίσης έχετε αρνητικά πατσ!! Αυτό πού το βάζεις?? Είναι πολύ θετική εξέλιξη!!

Τα σπιθουράκια αν είναι ατοπική, αντιμετωπίζονται με ενυδάτωση, απλά είναι χρονοβόρο. Αν πάλι δεν είναι ατοπική και είναι αλλεργική αντίδραση σε κάτι, τότε φαντάζομαι ότι πολύ γρήγορα θα επηρεάσει και το έντερο και θα δεις αίμα / βλένες. Αν δεν δεις κάτι από τα 2, σταμάτα να ανησυχείς, γιατί μπορεί να είναι από τα σάλια ή απλά μωρουδίστικα σπυθουράκια. Επίσης αν τα δεις να κατεβαίνουν στο σώμα και να φεύγουν από το πρόσωπο, πάλι να μην ανησυχήσεις, αλλά να χαρείς, γιατί επίσης σημαίνει βελτίωση.

Το μωρό σου πιστέυω ότι πάει καλά, απλά εσύ είσαι πολύ πεσμένη ψυχολογικά και ίσως να μην το καταλαβαίνεις ακόμα. Προσπάθησε να ηρεμήσεις, να ανασυνταχτείς και να συνεχίσεις τον αγώνα σου για την πολυπόθητη ανοσία! Εμείς είμαστε μαζί σου κοριτσάκι!!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

κοριτσακι μου υπομονη,σε λιγες μερες θα σου εχουν φυγει τα νευρα;)-απο προσωπικη εμπειρια σου το λεω-και θα σκεφτεις με πιο καθαρο μυαλο.γραφ'τους ολους.εαν δεν εχουν υποχωρησει τα συμπτωματα του παιδιου,στην αναγκη σταματησε του τις στερεες,απομακρυνε ολες τις αλλεργιογονες τροφες απο το διαιτολογιο σου και ξεκινα παλι,φτου κι απ'την αρχη.

αλλα ειναι και οι εξωτερικοι παραγοντες που επηρεαζουν....

αλλαξε απορρυπαντικο,μην βαζεις καμια απολυτως ενυδατικη στο παιδι-εγω χρησιμοποιω ΜΟΝΟ ελαιολαδο,αεριζε το δωματιο του συνεχεια και βγαζε τα σκεπασματα του στον ηλιο καθημερινα,βγαλε οτι χαλί εχεις μεσα στο σπιτι,και ουτως η αλλως πολλες φορες τα μικρα σπυρακια στο προσωπο προκαλουνται απο ερεθισμο,απο κατι που ακουμπησε πανω,απο τα γενια του μπαμπα...

θα ξαναπω οτι εγω θεωρω ενοχοποιητικο το ρυζι -απο την δικη μου διατροφη-,και το κοτοπουλο επισης...εαν εισαι σιγουρη οτι δεν τον πειραζουν αυτα,τοτε οκ...

εν τω μεταξυ το σκεφτομαι ολο και περισσοτερο να μην παω ακομα σε αλλεργιολογο.τα συμπτωματα μας εχουν υποχωρησει,και ο νικολας μου τρωει μια χαρα,οποτε γιατι να τραβιομαστε τωρα στην αθηνα και να μας εκνευριζουν παλι;θα εμπλουτιζω την διατροφη του σιγα-σιγα με μη αλλεργιογονες τροφες,και θα το τρεναρω για οταν φτασουμε στον χρονο...ετσι λεω τωρα,μπορει και να αλλαξω γνωμη!!!!!

αυτα απο μενα.φιλια σε ολες!

fBaep3.png

uwK7p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...