Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

Kat'arxin sas euxaristo oles gia tin apantisi sas. Katafera kai koimithika ligo kai eimai ligo pio iremi apo oti to proi alla kai xari stis apantiseis sas :) Eilikrina einai mia anakoufisi pou yparxete!!!!

Deleni se euxaristo poli koritsi mou :)

Χαρά-Μαρία geitonissa!! na sai kala gia tis simboules (sou esteila pm). Tis protes meres den ton krataga tosi ora pano mou oste na reutei sosta kai na "katsei" to gala alla apo otan to xekinisa exei kalyterepsei para poli. Den kanei pleon anagoules kai koimate pio irema meta. An sinexiso na anisixo (giati mporei na einai apla kai i diki mou anisixia logo aypnias) tote tha ton pame kai gia yperixo. Oso afora ton giatro, min anisixeis xairomai otan kapoios leei auto pou skeftete, exeis dikio kai idi psaxnoume gia paidiatro. Einai kalos anthropos kai oikogeniakos filos alla auto den ftanei!!!! Pira tilefono enan pou einai edo konta alla leipei kai tha einai apo Deutera.

v.polina apo ta liga pou diabasa sou euxomai kali ypomoni kai na sou po xaras to kouragio sou!!!! bravo kopela mou kai bravo se oles tis manoules pou exoun na antimetopisoun blakes....den katalabainoun otan mia mana anisixei oti thelei alli antimetopisi apo tin stegni politiki pou mporei na exei i kathe kliniki - giatros. Polina mou kai ego pisteuo oti isos yperbalo logo tou oti eimai aypni kai exo kai ton "megalo" (21minon) na me trexei.

Apla isos einai mia kali eukairia na allaxo paidiatro giati den antexo na prepei sinexia na psaxno ego anti na mou dinei ekeinos apantiseis!

Κλειώ o paidiatros den mou eipe tipota ego apla anisixo giati kai ego akribos tin idia aporia exo me esena...einai kolikoi i allergia??? idou to erotima! Oso afora ta spyrakia efoson einai apla se kapia simia sto prosopo nomizo einai fisiologiko. Katharize sixna to prosopaki me xliaro neraki kai meta kremoula, an omos emfanizei se olo to soma tote kalitera na rotiseis ton giatro.

Poli tha ithela na sinexiso na sas grafo omos prepei na bgalo ton megalo bolta prin mas mazepsei OLA ta papoutsia tou spitiou sto saloni!!! lol

filia se oles

Αγγελουδια μου σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατι καθε μερα μαζι σας ειναι ενα μεγαλο πανεπιστημιο χωρις ημερομηνια αποφοιτησης

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

efi 28 εμενα την πρωτη φορα που εβγαλε αιμα ηταν μετα το ceclor που πηρε λογω ουρολοιμωξης. Δεν ειχε ομως πολυ αιμα , ειχε κλωστουλες. Περαστικα σας.

tselinkas εγω δεν τρωω ψωμι , ζυμαρικα και οτιδηποτε ειναι απο σιταρι, σικαλη, βρωμη, κριθαρι γιατι το μωρο εχει αλλεργια και στη γλουτενη.Ουτε κοτοπουλο τρωω για τον ιδιο λογο. Παρατηρησε μηπως συμβαινει το ιδιο και με εσας. Νομιζω οτι μετα την αλλεργια στο γαλα, η πιο συχνη ειναι η αλλεργια στη γλουτενη. Και η σογια επισης κανει αλλεργιες

κοριτσακι μου πολυ πιθανο να χει αλλεργια και σε αυτα που αναφερεις.το θεμα ομως δεν ειναι πια τι δεν τρωμε αλλα απο δω και περα τι μπορουμε να φαμε...δεν παλευεται αλλο.τωρα εφαγα κολοκυθακια με πατατυες τηγανιτες.δεν ξερω πια τι να φαω,,και αν κοψω και ψωμι και μακαρονια τι μενει?και τι μπορουμε να πιουμε?μονο νερο?οι μαρμελαδα μηλο και αχλαδι που σαν φρουτα μου τα επιτρεπουν εχουν μεσα λεμονι που δεν επιτρεπουν.βιταμ δεν με αφηνει.χοιρινο που αναφερεται μερικες εμενα δεν με αφηνει.ουσιαστικα μενει δηλ νερο να πιουμε και κοτοπουλο,κατσικι,αρνι απο κρεατα.απο λαχανικα με αφηνει πατατα,καροτο και κολοκυθακι,απο φρουτα μηλο και αχλαδι,οσπρια οχι,αρακα φαολακια οχι,πρασα οχι,μανιταρια οχι,σαλατες δεν ξερω,μπροκολο και κουνουπιδι οχι,ντοματα πιπερια οχι.....ε τι θα φαε δηλαδη?το γαλα το δικο μας?απ το ενα θα τρωει το μωρο και απ το αλλο εμεις?ελεος.και αυτον τον σιμιγδαλενιο χαλβα ποσο πια να τον φαμε...αηδια καταντησε.και χωρις κανελα.....:evil::evil:πειτε καμια ιδεα μαγειρικης,κατι τελοσπαντων..ποσο κολοκυθακι να φαμε?αχχααχχααχαχαχχα.

Καλησπέρα!Έτυχε σε κανένα παιδάκι με αλλεργία,να εκδηλώσει αλλεργική αντίδραση (με πολύ αίμα στα κακά )από αντιβίωση?Εμένα έπρεπε να πάρει ceclor και επειδή τον πείραξε .καταλήξαμε νοσοκομείο για ενδοφλέβεια..

Μετά από ceclor έκανε ροζ βλένες.:cry: Μείωσα την ποσότητα της αντιβίωσης (μετά από συνεννόηση με τη γιατρό) και μετά τη λήξη της θεραπείας σταμάτησαν οι ροζ βλένες.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

δεν θεωρουν ενοχοποιητικες αλλες τροφες πλην γαλατος-σογιας-ρυζιου.σε δευτερο χρονο λεει,θα εισαγουμε τροφες στο παιδι και θα δουμε.

Και δεν είναι ύποπτο πχ το αυγό:?::?::?: Που αν έχει αλλεργία στο αυγό θα πρέπει να κάνει κάποια εμβόλια στο νοσοκομείο? Τι ακούμε και δεν τους βουτάμε από τον γιακά, απορώ. Χαράς την υπομονή μας!

βρηκα τα τηλεφωνα απο σαξωνη και συριγου και θα επικοινωνησω αμεσα-σημερα μαλλον τα ιατρεια τους ηταν κλειστα,δεν σηκωναν το τηλ.

Αν θες να σου στείλω σε πμ το κινητό της συρίγου

Kt0tp2.png NaAfp3.png

κοριτσακι μου πολυ πιθανο να χει αλλεργια και σε αυτα που αναφερεις.το θεμα ομως δεν ειναι πια τι δεν τρωμε αλλα απο δω και περα τι μπορουμε να φαμε...δεν παλευεται αλλο.τωρα εφαγα κολοκυθακια με πατατυες τηγανιτες.δεν ξερω πια τι να φαω,,και αν κοψω και ψωμι και μακαρονια τι μενει?και τι μπορουμε να πιουμε?μονο νερο?οι μαρμελαδα μηλο και αχλαδι που σαν φρουτα μου τα επιτρεπουν εχουν μεσα λεμονι που δεν επιτρεπουν.βιταμ δεν με αφηνει.χοιρινο που αναφερεται μερικες εμενα δεν με αφηνει.ουσιαστικα μενει δηλ νερο να πιουμε και κοτοπουλο,κατσικι,αρνι απο κρεατα.απο λαχανικα με αφηνει πατατα,καροτο και κολοκυθακι,απο φρουτα μηλο και αχλαδι,οσπρια οχι,αρακα φαολακια οχι,πρασα οχι,μανιταρια οχι,σαλατες δεν ξερω,μπροκολο και κουνουπιδι οχι,ντοματα πιπερια οχι.....ε τι θα φαε δηλαδη?το γαλα το δικο μας?απ το ενα θα τρωει το μωρο και απ το αλλο εμεις?ελεος.και αυτον τον σιμιγδαλενιο χαλβα ποσο πια να τον φαμε...αηδια καταντησε.και χωρις κανελα.....:evil::evil:πειτε καμια ιδεα μαγειρικης,κατι τελοσπαντων..ποσο κολοκυθακι να φαμε?αχχααχχααχαχαχχα.

Βρε μανούλα νομίζω ότι στερείσαι υπερβολικά πολλά!

Εγώ έτρωγα χωρίς να την πειράζει λεμόνι, σπανάκι, μπρόκολο, βιτάμ στο χαρτί, μπανάνα, μέλι, μπρόκολο, χόρτα, μαρούλι και γλυκό βύσσινο. Αντίθετα λάχανο, όσπρια, αρακάς της έκαναν αμέσως αίμα! Δοκίμασε περισσότερες τροφές, γιατί πόσο να αντέξεις? Απλά η κάθε δοκιμή να κρατάει τουλάχιστον 5 μέρες. Και ψωμάκι αν μπορείς καλύτερα φτιάχνε μόνη σου. Εγώ έφτιαχνα 3 καρβέλια κάθε Σάββατο. Τα έκοβα σε φέτες, τα έβαζα στην κατάψυξη και κάθε μέρα ξεπάγωνα όσες φέτες ήθελα και ήταν σαν φρέσκο. Επίσης αντί για κοκκινιστό πολτοποιούσα καρότο και το έκανα σάλτσα (το βάπτιζα κοκκινιστό!!! :D)

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

λεμονι εβαλα και ειχε αιμα.μπανανα εφαγα παλι αιμα.βιταμ,μπροκολα και αλλα μου πε η γιατρος οχι.αρακα εφαγα παλιαιμα...γρρρρρρρρρρρρ.δεν ξερω πια...και ουτε ψωμι ξερω να κανω..τι πινετε?

Και δεν είναι ύποπτο πχ το αυγό:?::?::?: Που αν έχει αλλεργία στο αυγό θα πρέπει να κάνει κάποια εμβόλια στο νοσοκομείο? Τι ακούμε και δεν τους βουτάμε από τον γιακά' date=' απορώ. Χαράς την υπομονή μας!

Αν θες να σου στείλω σε πμ το κινητό της συρίγου[/quote']

θα το ηθελα...αν κ τωρα μαλλον θα τηλεφωνησω απο δευτερα.

ευχαριστω!:-)

fBaep3.png

uwK7p3.png

Πώς καταλαβαίνουμε αν το παιδί έχει κολικούς και πως αν έχει αλλεργία ?

Οσο για την παλλινδρόμηση , εμένα ο παιδίατρος μου είπε οτι είναι φυσιολογικό σε αυτή την ηλικία .

Αυτο που με προβληματίζει είναι κατι σπυράκια που έβγαλε στο πρόσωπο καθως και το γεγονός οτι είναι ανήσυχη μεταξύ των γευμάτων . Πάντα όμως ηρεμεί αν την βάλω στο στήθος , ακόμη και αν δεν πεινάει .

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό ?

Η ΓΟΠ μπορει να συνδέεται με αλλεργία, μπορεί και όχι. Εμένα είχε 4 μήνες ΓΟΠ και οι εμετοί κόπηκαν μαχαίρι, όταν άρχισα την ειδική διατροφή. Εσύ μπορείς να κόψεις για 7-10 μέρες τα γαλακτοκομικά και αν δεις βελτίωση, τότε είναι αλλεργία. Η ανησυχία είναι λογική με την ΓΟΠ.

Το στήθος κι εμένα την ηρεμούσε και την έβαζα κι ας μην πείναγε, μόνο για να ηρεμήσει. Καλό της κάνεις, οπότε μην το σκέφτεσαι και βάζε την όποτε θέλει..

Kt0tp2.png NaAfp3.png

λεμονι εβαλα και ειχε αιμα.μπανανα εφαγα παλι αιμα.βιταμ,μπροκολα και αλλα μου πε η γιατρος οχι.αρακα εφαγα παλιαιμα...γρρρρρρρρρρρρ.δεν ξερω πια...και ουτε ψωμι ξερω να κανω..τι πινετε?

Τι ειδικότητα συμβουλεύεσαι? Καλύτερα απευθύνσου σε αλλεργιολόγο.

Εγώ έπινα νερό, βυσσινάδα και χυμό λεμόνι της Life και είμασταν οκ. Μπρόκολο σκέψου ότι μου είπε να δίνω και απευθείας στο παιδί στη σούπα. Το βιτάμ μου το είχε επιτρέψει εκτός από την αλλεργιολόγο ακόμα και η γκεστάπο γαστρεντερολόγος (τι γυναίκα κι αυτή!:?). Μόνο αυτό στο χαρτί όμως!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

εχουμε νοσηλευτει στο λοιμωδων,φυσικα τα αποτελεσματα για γασρεντερητιδα ηταν αρνητικα και μας παρακολουθει μια γιατρος στο λοιμωδων απο το ιατρειο της χρονιας διαρροιας.επισης εχω παει σε παιδογαστρεντερολογο.και απο δευτερα θα παω σε αλλεργιολογο.12 απριλιου εκλεισα ραντεβου με επικουρο παιδογαστρεντερολογο που θα μιλησει εδψ=ω στο συνεδριο παιδιατριοκης αυριο και μα=εθαυριο για αλλεργιες.ελπιζω να το κατεχει καλα το θεμα αφου θα μιλησει και στο συνεδριο.για να δουμε κασι απο κοντα.αλλα αργει αυτο το ραντεβου.μεχρι τοτε υπομονη....

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια.εγω ειμαι απο θεσσαλονικη.ο μικρος μου εχει ενα μηνα αιμα και βλεννη.ενα μηνα τωρα δεν τρωω τιποτα αλλο εκτος απο καροτα,κοτοπουλο,πατατες,ψωμι,μακαρονια,κολοκυθακι και ρυζι.το αιμα συνεχιζεται.δεν ξερω τι να κανω.ολη μερα ψαχνω,διαβαζω και πειναω.α μας αφηνει και μηλο και αχλαδι και απο προχτες μελι αλλα παλι ειδα αιμα.λαχανικα δεν αφηνει,ουτε φασολακια,αρακα,μπροκολο,κουνουλιδιο κλπ κλπ.το μωρο μου θα γινει σε λιγο 2 μηνων...δεν ξερω τι να κανω,που να παω..ο καθε γιατρος το μακρυ και το κοντο του...

θα προτεινα να αντικαταστησεις το κοτοπουλο με γαλοπουλα...το καροτο εμας μας πειραζει...οταν εκοψα τα σιτηρα-γλουτενη για δοκιμη και το ριξα στις ρυζογκοφρετες (τις σκετες χωρις σουσαμι) τον πειραξε το ρυζι.κολοκυθακι δεν ετρωγα....ουτε αχλαδι..ουτε μελι...ετρωγα ομως και μαρουλι και κρεμμυδακι μαγειρεμενο...και με αυτα, παλι εβγαζε αιμα..και τωρα, που περασαν 5 μηνες, χωρις να εχω αλλαξει τιποτα εχει σταματησει το πολυ αιμα..τωρα κανω εξεταση μαγερ και συνηθως βγαινει θετικη, οποτε καταλαβαινω οτι εχει αιμα.

θα του περασει καθως περναει ο καιρος, δεν μπορεις να κανεις και πολλα, απλα τα μωρα μας ειναι δυσκολες περιπτωσεις..γλυκα κουταλιου και μαρμελαδες ουτε για αστειο δεν τρωω. πρεπει να εισαι ψυχραιμη. αν δεις πανω απο 2-3 κουταλια σουπας αιμα στη πανα τοτε θα πρεπει να κανεις κατι για να μην παθει αναιμια. περιμενε να περασει ο καιρος..

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

γεια σας κοριτσια.εγω ειμαι απο θεσσαλονικη.ο μικρος μου εχει ενα μηνα αιμα και βλεννη.ενα μηνα τωρα δεν τρωω τιποτα αλλο εκτος απο καροτα,κοτοπουλο,πατατες,ψωμι,μακαρονια,κολοκυθακι και ρυζι.το αιμα συνεχιζεται.δεν ξερω τι να κανω.ολη μερα ψαχνω,διαβαζω και πειναω.α μας αφηνει και μηλο και αχλαδι και απο προχτες μελι αλλα παλι ειδα αιμα.λαχανικα δεν αφηνει,ουτε φασολακια,αρακα,μπροκολο,κουνουλιδιο κλπ κλπ.το μωρο μου θα γινει σε λιγο 2 μηνων...δεν ξερω τι να κανω,που να παω..ο καθε γιατρος το μακρυ και το κοντο του...
να κανεις υπομονη,γιατι αργει να καθαρισει ο οργανισμος.επεισης επειδη ειναι ερεθισμενο το εντερο δειχνει να το πειραζουν πιο πολλες τροφες απο οτι το πειραζουν στ αληθεια.καλο κουραγιο..

μιλησα χθες το βραδυ με την αλλεργιολογο της fairy's momκαι της candy!!.

δυστυχως μεχρι τις 24 απριλη δεν μπορει να κλεισουμε ραντεβου,αλλα μου εδωσε οδηγιες για να εισαγω σιγα-σιγα φρουτα και λαχανικα στο παιδι,χωρις κανεναν πανικο,μηλο-αχλαδι-μπανανα,μετα λαχανικα πατατα-κολοκυθι-καροτο,και τελος να προσθεσω αρνι ή κατσίκι.μετα θα μας δει για να κανουμε τα πατς.τριτη θα παμε να μας δει,θα μας εξετασει σε 10 τροφες,και την παρασκευη θα ξαναπαμε για να δει την πλατουλα του.

μπορω να πω οτι παρολο που δεν με εχει δει,ηταν πολυ υπομονετικη στο τηλεφωνο,μιλησαμε αρκετη ωρα,της εξηγησα και τα συμπτωματα του μωρου,και τις προηγηθεισες εμπειριες μας απο γιατρους+απο το παιδων...και οι οδηγιες που μου εδωσε ηταν κατατοπιστικοτατες και αναλυτικες.και πολυ κοντα σε οτι ειχα στο μυαλο μου,,,οποτε....βρηκα αλλεργιολογο!!!

κοριτσια ευχαριστω πολυ.

ειναι απιστευτο το ποσο με ξε-αγχωσε απο το τηλεφωνο.

σημερα φαγαμε μηλαρακι!!!!!!!

φιλια σε ολες.και παλι ευχαριστω fairy's mom και candy!!

ελπιζω να αποδειχτει η γιατρος τοσο νορμαλ οσο μου φανηκε απο το τηλεφωνο...:)

fBaep3.png

uwK7p3.png

ΠΡΑΒΟ.ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΕΓΩ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΑΓΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ,ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΤΗΓΑΝΗΤΑ,ΣΑΛΑΤΑ ΣΓΟΥΡΗ ΛΙΓΟ,ΨΩΜΙ,ΜΕΛΙ,ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΣΤΙΣ 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΕΝΩΣΕΙΣ.ΔΗΛ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΔΗΛ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ?ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...

Διαφημίσεις

tselinkas, περιμενε 3 εικοσιτετραωρα χωρις να προσθεσεις αλλες τροφες για να εισαι σιγουρη. εμενα μου βγαινει μετα 2-3 μερες.οποε περιμενε για να μην μπλεξεις.

v. polina μπραβο που ξεαγχωθηκες, ομως πολυ θα αργησει το ραντεβου...τουλαχιστον,οτι τη χρειαζεσαι φανταζομαι μπορεις να την παιρνεις τηλεφ.βασικα εγω φοβαμαι λιγο την μπανανα.

εγω χθες και σημερα εφαγα αχλαδι, προετοιμαζω το εδαφος για να του το δωσω απευθειας. για να δουμε αν θα το δεχτει μεσω του γαλακτος μου

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

ν.polina χαιρομαι που σου αρεσε η αλλεργιολογος. Και εμας μας ειχε πει για μηλο-αχλαδι-μπανανα , αλλα δυστυχως εμεις μειναμε στο μηλο. Ελπιζω το δικο σου μωρακι να φαει και τα 3 φρουτα. Ευχομαι να πατε καλα.

Κοριτσια εφτιαξα μια μηλοπιτα φοβερη. Το καλυτερο γλυκο που εχω φαει απο τον ιουλιο που ξεκινησα τη διαιτα. Αντι για αλευρι εβαλα ρυζαλευρο, αντι για βιταμ λαδι, αντι για αυγα νερο, χωρις κανελα και καρυδια φυσικα. Θα μου πειτε τωρα τι σοι μηλοπιτα ειναι αυτη? Και ομως ειναι νοστιμη.Αν μπορουσα να φαω αλευρι θα ηταν καλυτερη βεβαια, αλλα δεν πειραζει, καλη ειναι και με το ρυζαλευρο.Εκτος αν μου φανηκε νοστιμη λογω της ασιτιας!!!

tselinkas, περιμενε 3 εικοσιτετραωρα χωρις να προσθεσεις αλλες τροφες για να εισαι σιγουρη. εμενα μου βγαινει μετα 2-3 μερες.οποε περιμενε για να μην μπλεξεις.

v. polina μπραβο που ξεαγχωθηκες, ομως πολυ θα αργησει το ραντεβου...τουλαχιστον,οτι τη χρειαζεσαι φανταζομαι μπορεις να την παιρνεις τηλεφ.βασικα εγω φοβαμαι λιγο την μπανανα.

εγω χθες και σημερα εφαγα αχλαδι, προετοιμαζω το εδαφος για να του το δωσω απευθειας. για να δουμε αν θα το δεχτει μεσω του γαλακτος μου

κι εγω την φοβαμαι την μπανανα και δεν θα την δωσω ακομη.εμενα οταν της πρωτοεδωσα αχλαδι εβγαλε σπυρακια.περιμενα καποιες μερες και σημερα της ξαναεδωσα βρασμενο.ευτυχως με τα φρουτα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα.με το κρεας να δουμε..καλη επιτυχια σε ολες μας κοριτσια!!!:lol:

ΝΑΙ,Ε?ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΨΕΣ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ ΠΙΑ.ΘΕΛΩ ΡΕΒΥΘΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
θελει πολυ υπομονη.και μην επιχειρησεις ρεβυθια ακομη.και οταν δοκιμαζεις κατι νεο,οχι πολλα μαζι γιατι δεν θα ξερεισ τι φταιει.γενικα τι τρως αφοβα;εχεις βρει;

α!διαβασα το πρωτο σου μηνυμα.ειναι πολυ μικρο το μωρο σου.δοκιμασε για λιγες μερες να μην φας ψωμι μακαρονια και ρυζι,να δεις πως παει.αν σταματησει το αιμα,μπορει να φταει και η γλουτενη.οσο πιο μικρο ειναι το μωρο,δειχνει να το πειραζουν περισσοτερες τροφες.οταν πια θα σταματησει το αιμα θα μπορεις να κανεις πιο γερα βηματα.τοτε θα αρχισεις να βλεπεις τι πραγματικα το πειραζει.το αιμα ειναι εμφανες η κανετε mayer κοπρανων;εγω για πολυ καιρο ετρωγα πατατες κοτοπουλο κολοκυθι και αχλαδι και που και που μαρουλοσαλατα.οταν ομως καθαρισει το μωρο,λες χαλαλι η πεινα.καλη υπομονη!!!

ν.polina χαιρομαι που σου αρεσε η αλλεργιολογος. Και εμας μας ειχε πει για μηλο-αχλαδι-μπανανα , αλλα δυστυχως εμεις μειναμε στο μηλο. Ελπιζω το δικο σου μωρακι να φαει και τα 3 φρουτα. Ευχομαι να πατε καλα.

Κοριτσια εφτιαξα μια μηλοπιτα φοβερη. Το καλυτερο γλυκο που εχω φαει απο τον ιουλιο που ξεκινησα τη διαιτα. Αντι για αλευρι εβαλα ρυζαλευρο, αντι για βιταμ λαδι, αντι για αυγα νερο, χωρις κανελα και καρυδια φυσικα. Θα μου πειτε τωρα τι σοι μηλοπιτα ειναι αυτη? Και ομως ειναι νοστιμη.Αν μπορουσα να φαω αλευρι θα ηταν καλυτερη βεβαια, αλλα δεν πειραζει, καλη ειναι και με το ρυζαλευρο.Εκτος αν μου φανηκε νοστιμη λογω της ασιτιας!!!

στειλε επειγοντως συνταγη,γιατι εχω πεταξει ενα σωρο γλυκα,ο θεος να τα κανει..

καλημερα!!!!!ο μπεμπης σημερα ηταν πρωινος-πρωινος...:)

οντως,θα αργησει πολυ το ραντεβου,αλλα μου ειπε να την παιρνω τηλ οποτε εχω οποιαδηποτε απορια,οποτε οκ.

την μπανανα θα την εισαγω πρωτα εγω,και μετα θα του δωσω.και βλεπουμε....

fBaep3.png

uwK7p3.png

ΝΑΙ,Ε?ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΨΕΣ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ ΠΙΑ.ΘΕΛΩ ΡΕΒΥΘΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

πλακα εχεις!:P

Παρολαυτα νομιζω πως πρεπει η επομενη τροφη, που θα βάλεις να ειναι κρεατικο.γαλοπουλα, αρνι, κουνελι, κατι...Οι εμπειρες μαλλον ξερουν περισσοτερα, αλλα vegeterian και θηλασμος δε ξερω αν παει...(σε θελουμε και σενα, καταλαβες, μην μας πεσεις και σε μαζευουμε!)

candy! απο τον ιουλιο!!...Ηρωα σε θεωρω, όπως και όλες τις υπολοιπες κοπέλες που θηλαζουνε με αυτη τη διαιτα 18 και 24 μηνες!Εμεις αυριο γινομαστε 7 και πραγματικα με θαυμαζω και μενα που κανω τη διαιτα 5 μηνες...Απορω με τη δυναμη μου...Αχ... αυτο ειναι μανα!

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...