Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

To ίντερνετ οι περισσότεροι γιατροί το έχουν στο πυρ το εξώτερον...γιατί άραγε:rolleyes:

Και ο δικός μας λέει ότι είναι ο απόπατος της κοινωνίας...

Το φοβούνται γιατί βγάζει την άγνοιά τους στη φόρα.

Ο παιδίατρος είναι της άποψης ότι εγώ απλά πρέπει να προσέχω τη διατροφή μου γενικότερα και να καταναλώνω όσο το δυνατόν λιγότερα αντιγόνα, να ξεκινήσουμε τώρα που κλείνουμε τον 6ο στερεές με φρούτα (αχλάδι, μήλα, μπανάνα, πορτοκάλι, με αυτή τη σειρά) και μετά από 2-3 εβδομάδες κρέμα βανίλια χωρίς γλουτένη. Λέει ότι θα καταλάβουμε από τις στερεές αν έχει αλλεργία σε κάτι:confused:

Τι εννοεί; Πού βρίσκεις τα αντιγόνα και τα καταναλώνεις;

Η κρέμα χωρίς γλουτένη είναι πολύ ακριβή και πολύ άχρηστη. Γιατί να την πάρεις;

Αν ενδιαφέρεσαι για την ευημερία του γιατρού είναι εντάξει.

Δηλαδή οι βέννες και το αίμα δεν είναι ενδείξεις αλλεργίας;

Αν δεν είναι ενδείξεις αλλεργίας, τότε σαν γιατρός ας μας εξηγήσει τι είναι.

Και ρωτάω: Αν εγώ δεν έχω κόψει τα αλλεργιογόνα πως θα ξέρουμε αν την πείραξε το πορτοκάλι που έφαγε αυτή ή το αυτό πχ που έφαγα εγώ;;;

Επίσης, μήπως θα ήταν καλύτερα να καθυστερήσουμε το πορτοκάλι που είναι ισχυρό αλλεργιογόνο (για την κρέμα βανίλια δεν το συζητάω καν...)

Δεν μου άρεσαν καθόλου αυτά που μου είπε. Μου έδωσε την εντύπωση ότι εκνευρίστηκε που έβγαλα διαγνώση χωρίς την έγκρισή του και του είπα ότι μάλλον έχει αλλεργία η μικρή...

Τόλμησες να αμφισβητήσεις την άποψη αυτού που σου είπε να μην καταναλώνεις αντιγόνα; (πού τα βρίσκεις;;; )

Τολμάς να έχεις άποψη για τήν κρέμα βανίλια;

Το ότι είδες αίμα και βλέννες στα κακά δεν σημαίνει ότι μπορείς να υποπτευθείς και αλλεργία. Αυτό μπορεί να το κάνει μόνο ο γιατρός.

Και δεν έχουμε και πολλούς παιδιάτρους στην περιοχή....:-(

Δηλαδή θέλεις να ακούς τα ίδια από πολλούς; Οι λίγοι δεν σου φτάνουν;

Αγλαϊα (πως στο καλό μπαίνει ο τόνος και διαλυτικά μαζί;;; )

Αυτό μπορώ να το απαντήσω με σιγουριά: shift+w+ι

Έτσι θα μπορείς να γράφεις πρωτεΐνη, καΐσι κλπ!

θα σου στείλω πμ για γιατρό

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια καλημερα.sagia ελπιζω να βρεις την ακρη σου γιατι εγω δεν καταλαβαινω τι συμβαινει.εμενα εκανε παλι αιμα,η τεταρτη φορα αυτην την βδομαδα.κι ο υπνος της,χαλια.καθε 1-2 ωρες να ξυπναει και να φωναζει.και ειμαι σε αυστηρη διαιτα.μηπως τελικα την πειραζει και το κοτοπουλο;γιατι στις μερες που ειχαμε αιμα το μονο κοινο τους ηταν το κοτοπουλο.αφου τοσον καιρο που ετρωγα κοτοπουλο,δεν ειχε αιμα.δεν καταλαβαινω...εχει καμια σας παρομοια περιπτωση;

Δηλαδή θέλεις να ακούς τα ίδια από πολλούς; Οι λίγοι δεν σου φτάνουν;

:lol::lol: Ομολογώ ότι δεν το είχα σκεφτεί έτσι;)

Ουδέν κακόν αμιγές καλού τελικά....

Τόλμησες να αμφισβητήσεις την άποψη αυτού που σου είπε να μην καταναλώνεις αντιγόνα; (πού τα βρίσκεις;;; )

Τολμάς να έχεις άποψη για τήν κρέμα βανίλια;

Το ότι είδες αίμα και βλέννες στα κακά δεν σημαίνει ότι μπορείς να υποπτευθείς και αλλεργία. Αυτό μπορεί να το κάνει μόνο ο γιατρός.

Το πιο κουφό είναι ότι μου είπε πως είναι "χαζό" να κόψω τα γαλακτοκομικά αφού η μικρή πίνει γάλα από μένα:shock::shock: Και μου ανέφερε και μια περίπτωση γαλακτοζαιμίας που είχε αντιμετωπίσει παλιότερα....

Δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν καταλαβαίνει τη διαφορά μεταξύ αγελαδινού και μητρικού γάλατος... διαφωνεί για να διαφωνήσει νομίζω....

Το καλό ήταν ότι μέχρι τώρα δεν με είχε ενοχλήσει στο θέμα του θηλασμού, δεν έκανε ποτέ κάποιο αρνητικό σχόλιο (ούτε και θετικό βέβαια..), ούτε με προέτρεψε να δώσω συμπλήρωμα (καλά είναι και τροφαντή η μικρή, οπότε και να ήθελε θα ήταν άτοπο).

Δεν τον ρωτούσα βέβαια και εγώ ποτέ για τέτοια θέματα. Μια φορά τον ρώτησα για τα πράσινα κακά και μου είπε ότι δεν είναι τίποτα, και άλλη μια του ζήτησα να κοιτάξει για κοντό χαλινό και μόνο που δεν έφαγα ξύλο....

Αυτό μπορώ να το απαντήσω με σιγουριά: shift+w+ι

Έτσι θα μπορείς να γράφεις πρωτεΐνη, καΐσι κλπ!

Ευχαριστώ!! Ανά διαστήματα το βρίσκω κατά τύχη και μέτα πάλι το ξεχνάω.... Αν με λέγανε Αγλαΐα θα το θυμόμουν:lol:

κοτοπουλο δεν τρωω και εγω, το αποφευγω...τρωω ομως γαλοπουλα, που την παιρνω κανονικα απο το κρεοπωλειο και τη βαζω στην κατσαρολα, στο τηγανι, στο φουρνο. Βεβαια, ο γιατρος μου απορει λιγο γιατι μου λεει οτι κοτοπουλο-γαλοπουλα ειναι ξαδερφια, οποτε πως γινεται να σε πειραζει το ενα και οχι το αλλο...Η αληθεια ειναι οτι μπορει να τον πειραζει και η γαλοπουλα γιατι μην νομιζεις και εμεις δεν εχουμε ηρεμησει, τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα βλεπω αιμα. ελααααχιστο βεβαια (σαν την ακρη καρφιτσας, οχι το κεφαλακι) αλλα ειναι αιμα...

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

Διαφημίσεις

τι τρωω?ριζες και ακριδες!!σαν τον αι γιαννη τον νηστευτη!!:D:D:D απορώ με τα κεφια μου :lol:

τρωω τα κατωθι: γαλοπουλα, πατατα, μακαρονι, ψωμι (που φτιαχνω μόνη μου στον αρτοπαρασκευαστη), αλατι, λαδι, κρεμμυδακι ξερο και φρεσκο, ζαχαρη (φτιαχνω τηγανιτες με αλευρι, νερο και ζαχαρη), μηλο και προσπαθω να ενταξω το κατσικακι αλλα πρεπει να τον ενοχλει...το ψαχνω αυτο. Επισης, ψαχνομαι με τη μαγια που χρησιμοποιω στο ψωμι...

καμια ωρα νομιζω οτι θα μου βγει κανενα γαλοπουλακι απο το αυτι ιχιχχιχι!!!(θα κατεβουν οι γαλοπουλες τις περιοχης σε διαδηλωση διαμαρτυριας, τις εχω αποδεκατισει, ακουνε sagia και τρεχουνε!)

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

κολοκυθακια και καροτα τρως;η θελεις να περασει καιρος πρωτα;ποσο καιρο κανεις διαιτα;παντως αν ο καιρος δεν ειναι ικανοποιητικος καπου διαβασα οτι μπορει να βγαζει αιματακι χψρις απαραιτητα να ευθυνεται η νεα τροφη.απλα δεν εχουν επουλωθει ακομη οι πληγες.τι ναπω;υπομονη....

τι τρωω?ριζες και ακριδες!!σαν τον αι γιαννη τον νηστευτη!!:D:D:D απορώ με τα κεφια μου :lol:

τρωω τα κατωθι: γαλοπουλα, πατατα, μακαρονι, ψωμι (που φτιαχνω μόνη μου στον αρτοπαρασκευαστη), αλατι, λαδι, κρεμμυδακι ξερο και φρεσκο, ζαχαρη (φτιαχνω τηγανιτες με αλευρι, νερο και ζαχαρη), μηλο και προσπαθω να ενταξω το κατσικακι αλλα πρεπει να τον ενοχλει...το ψαχνω αυτο. Επισης, ψαχνομαι με τη μαγια που χρησιμοποιω στο ψωμι...

καμια ωρα νομιζω οτι θα μου βγει κανενα γαλοπουλακι απο το αυτι ιχιχχιχι!!!(θα κατεβουν οι γαλοπουλες τις περιοχης σε διαδηλωση διαμαρτυριας, τις εχω αποδεκατισει, ακουνε sagia και τρεχουνε!)

τι αλευρι χρησιμοποιεις;

Διαφημίσεις

sagia, mauromataki και zaharini μην ξεκινησετε στερεες τροφες στα μωρα αν πρωτα δεν σταματησει το αιμα στα κακα τους. Μετα δεν θα ξερετε αν το αιμα προερχεται απο κατι που εχετε φαει εσεις ή απο τη τροφη που δωσατε. Σας το λεω γιατι εγω ετσι την πατησα. Εμπιστευτηκα την γαστρεντερολογο που πηγαιναμε και μετα μπλεξαμε και μεχρι να βγαλουμε ακρη ταλαιπωρηθηκε και το παιδι και εγω. Σε καμια περιπτωση στερεες τροφες πριν τους 6 μηνες . Μαλιστα οσο αργοτερα τις ξεκινησετε τοσο το καλυτερο.

Και κατι αλλο, καλυτερα να κοψετε τη γλουτενη, καλαμποκι και ισως και κοτοπουλο, μηπως και βγαλετε καποια ακρη. Εμενα ο μικροσ μου ειναι και σε αυτα αλλεργικος. Αντι για ψωμι τρωω ρυζογκοφρετες[χωρις σουσαμι] και για μακαρονια τρωω ρυζομακαρονα.

Ακολουθηστε τις συμβουλες της aglaia . Μονο ετσι θα βγαλετε ακρη.

candy μου εγώ τα έχω κόψει και αυτά που λες, εκτός από το κοτόπουλο που έχω δει ότι είναι εντάξει. Το καλαμπόκι μάλιστα διαιπίστωσα πρόσφατα ότι την πειράζει... Όσο για αυτό που λες ότι πρέπει να περιμένουμε να καθαρίσουν πρώτα τα κακά πριν τις στερεές λογικό μου φαίνεται. Μήπως μπορείς να το πεις και στον παιδίατρο (όχι ότι θα τον ακούσουμε αλλά να μην τα λέω μόνο εγώ...):)

sagia αφού τρως αλεύρι μην παραπονιέσαι... ξέρεις πως σε ζηλεύω που τρως τηγανίτες...είναι από τα αγαπημένα μου:(

Ο μικρούλης μου σε λίγες μέρες γίνεται 1 έτος και θηλάζουμε αποκλειστικά.8 ημερών νοσηλεύτηκε στην ΜΕΝΝ για 15 ημέρες λόγω βρογχιολίτιδας Εκεί κατανάλωσε φάρμακα για όλο το υπόλοιπο της ζωής.του...:( . Καμμία φορά αναρωτιέμαι μήπως δεν είναι αλλεργικός και ήταν από την επίδραση των φαρμάκων. Μόλις βγήκε από την ΜΕΝΝ μας παρουσίασε αίμα στα κακά, αναγωγές, όπου απόκλεισα γαλακτοκομικά και μοσχάρι. Από τότε μόνο μια φορά παρατήρησα μια κλωστούλα αίμα σε ηλικία 8 μηνών μετά από ίωση. 10 μηνών μου είπε η παιδίατρος μου (άνθρωπος που με βοήθησε στο να συνεχίσω το θηλασμό ) να δοκιμάσω μοσχάρι ενώ η παιδογαστρεντολόγος δεν μου έδινε ακριβής απαντήσεις (είναι ακόμη μικρός, εάν είναι ανάγκη φάε και τέτοια)Δοκίμασα και δεν τον πείραξε.

Αυτή τη στιγμή τρώει τα εξής:

κατσίκι, κοτόπουλο

μακαρόνια, ρύζι,

πατάτα, καρότο, σέλινο

μπανάνα , αχλάδι, μήλο,

ψωμάκι του δίνουμε λίγο όταν μας βλέπει να τρώμε.

Εγώ τρώω τα ΠΑΝΤΑ εκτός γαλακτομικά.

Σπινθουράκια , κοκκινίλες και γενικά ευαισθησία στο δέρμα δεν είχαμε ποτέ, μόνο λίγη ξηροδερμία στα μπουτάκια που με λίγη κρέμα φεύγει.

Ήθελα να ρωτήσω τα εξής:

- Σε ποια ηλικία γίνονται οι εξετάσεις αίματος και κοπράνων που δίνουν ακριβή αποτελέσματα;

- Σε ποια ηλικία γίνεται η δοκιμή; Γίνεται στο νοσοκομείο ή στο ιατρείο;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!!!!

Εισαι απο τις τυχερες σχετικα.Εγω ετρωγα μονο πουλερικα πατατες κολοκυθια και αχλαδομηλα.ουτε ψωμι ουτε τιποτα τα δημητριακα την πειραζαν πολυ.να φανταστεις οταν ξεκινησα να τρωω καινουργιες τροφες για να δω τι την πειραζει δοκιμασα μεχρι και την ζαχαρη.τωρα ειναι 16 μηνων τρωω τα παντα εκτος απο γαλακτοκομικα ψαρι και αυγο.το αυγο της το δοκιμασα τις 2 προηγουμενες εβδομαδες και την πειραξε οποτε μετα απο 6 μηνες παλι...

παιδια ξεχασα να σας πω οτι τρωω και μαρουλι!

Οποτε μπορω να πω οτι τρωω σαν βασιλιας!

οταν εκοψα για 5-6 μερες τη γλουτενη και το ριξα στις ρυζογκοφρετες, το θεμα χειροτερεψε, οποτε υποθετω οτι τον πειραζει το ρυζι...αλευρι χρησιμοποιω τους μυλους αγ. γεωργιου για ψωμι και αυτο που φουσκωνει μονο του για τις τηγανιτες...για το αρνι δεν το ηξερα, θεωρουσα το κατσικι καλυτερο, θα το δοκιμασω να δω.Το καροτο μας πειραζει, το κολοκυθι δε ξερω. Τα patch τεστ ξερω οτι ειναι λιγοτερο αξιοπιστα απο τα rast. Τα ραστ ομως μου ειπε ο παιδογαστρεντερολογος οτι στα 4 παιδια με διαπιστωμενη αλλεργια μονο στο ενα παιδι βγαινει θετικο, τα αλλα ψαξε βρες. Τωρα σε ποια ηλικια γινονται αξιοπιστα, δε γνωριζω

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

Διαφημίσεις

ΚΙ ΕΠΕΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.[/QUOT

πραγματικά συγνωμη για την καθυστέρηση. θα σου στείλω με πμ το τηλέφωνο του γιατρού. έχουμε κάνει πατς τεστ (ειναι μικροτσιμπηματα στο χερι) βγαίνουν αμέσως (φουσκώνει το χεράκι του όπως κάναμε μαντού) διαπιστώνεται η αλλεργία. εμείς εχουμε στο αγελαδινο γαλα. εκοψα τελείως γαλακτομικα και παραγωγα συνέχισα το θηλασμο και σε μέσα σε δέκα μέρες είχα αποτελεσματα. αρνητική μαγιερ. και απο τότε μέχρι στιγμής είναι αρνητική. αλλά προσέχω πάρα πολύ, δεν τρώω αρκετα πράγματα. μοσχάρι τρώω απλά όχι πολύ συχνά.

βρε καλως το το κοριτσι.ολα καλα;σ ευχαριστω για την απαντηση.εχω ηδη κλεισει ραντεβου για την τριτη.εχτες εδωσα κρεμα θποαλλεργικη και εβγαλε σπυρακια.δεν της ξαναδινω τιποτα μεχρι να παω στον αλλεργιολογο.sagia.αυτο με το καροτο το εχω σκεφτει κι εγω,γιατι εφαγα σαλατα μαρουλι και ωμο καροτο και την επομενη μερα ειχε πολυ αιμα στα κακα.οταν η διατροφη ειναι περιορισμενη,καπου παει ο νους σου για την ενοχη τροφη.λενα,απο οσπροια ειχες δοκιμασει νωρις η μετα απο καιρο;μου εχει καρφωθει να φαω ρεβυθια

μην φοβάστε να αλλάξετε παιδίατρο.

δεν χαλαει ούτε η σειρα των εμβολίων ούτε τίποτα. σημασία έχει να κάνουμε το καλύτερο για το παιδί μας και όχι ποιος γιατρός μας βολεύει ή ποιος είναι κοντά στο σπίτι μας.

μην ακούτε συγγενείς γιατί θα τρελαθείτε.

σημαντικά πράγματα που αποκομισα από την εμπειρία μου και τους γιατρούς που έχω γυρίσει:

νο1 θηλασμός :σωτήριο μέσο για να ξεπεράσουμε την αλλεργία και να μπορέσει μετά από 1 ή 2 ή 3χρόνια να τρώει τα πάντα. ο θηλασμός βοηθάει το παιδί να αναπτυχθεί σωστά, να πάρει τις βιταμίνες και όλα όσα χρειάζεται η ηλικία του κάτι που τα υποαλλεργικά γάλατα δεν κάνουν. βοηθάει να επουλωθούν οι πληγές που έχει δημιουργησει η αλλεργία στο έντερο του μωρού μας (εξού και το αίμα που βλέπουμε εμείς στα κακάκια του), βοηθάει το παιδί που έχει αλλεργία να δεχτεί σιγά σιγα τις στερεες τροφές, ισσορωποντας το πεπτικο σύστημα.

νο2 αιμα στα κακα: μην αφήνετε το χρόνο να περνάει βλέποντας αίμα στα κακά, υπάρχει ενδεχόμενο μονιμης αναιμίας στο παιδί.

νο3 βαζουμε σειρά στην διατροφή μας αρχίζοντας να αποκλείουμε γαλα και παράγωγα και δίνουμε το χρόνο που χρείαζεται το σώμα μας για να αποβάλει αυτές τις τροφές με επικοινωνία παιδιατρου και αλλεργιολογου.

νο4 ακούμε το ενστικτό μας και αλλάζουμε γιατρούς όποτε δεν νιώθουμε ασφάλεις για αυτά που μας λένε. το παιδί είναι δικό μας και ότι και αν πάθει εμείς πονάμε, στους περισσότερους γιατρούς δεν καίγετε καρφάκι.

Εγω δεν ηξερα και αργησα να βρω αυτο το site για να με βοηθησει να δω τι συμβαινει. εμενα ειχε αιμα στα κακα απο 2 μηνων και η παιδιατρος μου ελεγε φυσιολογικο. εγω δεν ηξερα αλλα ουτε και ρωτησα καποιον αλλον. τωρα μετα απο την διαπιστωση της αλλεργιας και την αλλαγη της παιδιατρου και μετά απο αιματολογικές εξετάσεις, διαπιστωθηκε στο παιδί αναιμία. ευτυχως λίγη και θα την ξεπερασουμε. αυτά.

Εγω δεν ηξερα και αργησα να βρω αυτο το site για να με βοηθησει να δω τι συμβαινει. εμενα ειχε αιμα στα κακα απο 2 μηνων και η παιδιατρος μου ελεγε φυσιολογικο. εγω δεν ηξερα αλλα ουτε και ρωτησα καποιον αλλον. τωρα μετα απο την διαπιστωση της αλλεργιας και την αλλαγη της παιδιατρου και μετά απο αιματολογικές εξετάσεις, διαπιστωθηκε στο παιδί αναιμία. ευτυχως λίγη και θα την ξεπερασουμε. αυτά.

:shock::shock::shock:Με αυτα που διαβαζω εδω μεσα ειλικρινα εχω σιχαθει τους παιδιατρους,ουτε για φτυσιμο δεν ειναι.

Σου ελεγε οτι ειναι φυσιολογικο να εχει κενωσεις με αιμα το παιδι????

Ελεος ρε παιδια σε τι ανθρωπους εμπιστευομαστε την υγεια των παιδιων μας???? Μα ειναι τελειως σαπιο το συστημα τελικα?:(

6Qyip2.pngKvUzp2.png

μην φοβάστε να αλλάξετε παιδίατρο.

δεν χαλαει ούτε η σειρα των εμβολίων ούτε τίποτα. σημασία έχει να κάνουμε το καλύτερο για το παιδί μας και όχι ποιος γιατρός μας βολεύει ή ποιος είναι κοντά στο σπίτι μας.

μην ακούτε συγγενείς γιατί θα τρελαθείτε.

σημαντικά πράγματα που αποκομισα από την εμπειρία μου και τους γιατρούς που έχω γυρίσει:

νο1 θηλασμός :σωτήριο μέσο για να ξεπεράσουμε την αλλεργία και να μπορέσει μετά από 1 ή 2 ή 3χρόνια να τρώει τα πάντα. ο θηλασμός βοηθάει το παιδί να αναπτυχθεί σωστά, να πάρει τις βιταμίνες και όλα όσα χρειάζεται η ηλικία του κάτι που τα υποαλλεργικά γάλατα δεν κάνουν. βοηθάει να επουλωθούν οι πληγές που έχει δημιουργησει η αλλεργία στο έντερο του μωρού μας (εξού και το αίμα που βλέπουμε εμείς στα κακάκια του), βοηθάει το παιδί που έχει αλλεργία να δεχτεί σιγά σιγα τις στερεες τροφές, ισσορωποντας το πεπτικο σύστημα.

νο2 αιμα στα κακα: μην αφήνετε το χρόνο να περνάει βλέποντας αίμα στα κακά, υπάρχει ενδεχόμενο μονιμης αναιμίας στο παιδί.

νο3 βαζουμε σειρά στην διατροφή μας αρχίζοντας να αποκλείουμε γαλα και παράγωγα και δίνουμε το χρόνο που χρείαζεται το σώμα μας για να αποβάλει αυτές τις τροφές με επικοινωνία παιδιατρου και αλλεργιολογου.

νο4 ακούμε το ενστικτό μας και αλλάζουμε γιατρούς όποτε δεν νιώθουμε ασφάλεις για αυτά που μας λένε. το παιδί είναι δικό μας και ότι και αν πάθει εμείς πονάμε, στους περισσότερους γιατρούς δεν καίγετε καρφάκι.

ακριβως...εαν τα ειχα κανει ολαααα αυτα απο τοτε που ειδα αιματακι και δεν ακουγα τη πρωτη μας παιδατρο που ελεγε οτι ειναι απο το εντερο και τις πολλες κενωσεις δε θα φταναμε εως τωρα που αρχισε να δεχετε το γαλα (σχεδον 3 χρονων ) και ακομη δε δεχετε αλλα....και εαν επισης δε ''θαμπωνομουνα'' απο το δευτερο παιδιατρο ''καθηγητη παιδιατρικης'' δε θα εκοβα το θηλασμο 6 μηνων....και ευτυχως το ενστικτο μου μου χτυπησε καπως αργα αλλα μου χτυπησε....αργησα αλλα καταλαβα....δυστυχως το φορουμ αργησα να βρω και αργησα πολυ και στο αλλεργιολογο να παω απο μια διεστραμμενη αντιληψη οτι το παιδι δε χρειαζεται να παει (δικη μου αντιληψη ) ...ναναι καλα εκει στο παιδων ....μπορει να αργουν τα ραντεβου αλλα τουλαχιστον ξερεις οτι δε σε κοιτανε σαν τσουβαλι με λεφταμιας και δε πληρωνεις και θελουν το καλο του παιδιου σου.....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

κοριτσια,θελω να ρωτησω κατι.τα κακα της μπεμπας ειναι πρασινα και υδαρη,ενω πριν μερες ηταν κιτρινα η κιτρινιπρασινα.ειναι εξαιτιας της αλλεργιας η πρεπει να αλλαξω τροπο που την θηλαζω;και επεισης πριν ενεργηθει ζοριζεται για κανενα τεταρτο σαν να γενναει..

να μαστε παλι...σημερα πηγαμε γαστρεντερολογο, γιναμε και επισημα 6μηνων..Με λιγα λογια μου ειπε να αρχισω σιγα σιγα να τρωω πιο πολλες τροφες και να δοκιμαζω, να αφηνω να περνανε λιγες μερες απο καθε τροφη που δοκιμαζω αλλα να κανω και μαγερ αυτη τη φορα ωστε να ειμαστε σιγουροι οτι δεν εχει αιμα (μεχρι τωρα μου λεγε να μην ανησυχω με το λιγο αιματακι). Οταν θα φαινεται οτι δε θα τον πειραζει η τροφη να συνεχιζω στην επομενη. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι μου ειπε να δοκιμασω λιγες γούλιες γαλα καποια στιγμη (και τωρα που το σκεφτομαι, δεν μου μιλησε καν για κατσικισιο!).Προβληματιζομαι, πολυ φοβαμαι, ειμαι σχεδον σιγουρη οτι δε θα τα δεχτει ο μικρος και θα κατρακυλησουμε..Και στο τελος αφου θα τα δεχτει ολα αυτα (το ποτε ακριβως δε διευκρινιστηκε), να ξεκινησω να του δωσω μια κρεμα nutra (nutricia) και μετα απο καμια βδομαδα μηλο+ (εβδομαδα)αχλαδι+ (εβδομαδα)κοτοπουλο +(εβδομαδα)ρυζαλευρο +...πατατα κλπ κλπ...

{Θα εχει φτασει στρατο ο μικρος?:-P }

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

κοριτσια,θελω να ρωτησω κατι.τα κακα της μπεμπας ειναι πρασινα και υδαρη,ενω πριν μερες ηταν κιτρινα η κιτρινιπρασινα.ειναι εξαιτιας της αλλεργιας η πρεπει να αλλαξω τροπο που την θηλαζω;και επεισης πριν ενεργηθει ζοριζεται για κανενα τεταρτο σαν να γενναει..

H απάντησή σου είναι μάλλον εδώ:

εχτες εδωσα κρεμα θποαλλεργικη και εβγαλε σπυρακια.δεν της ξαναδινω τιποτα μεχρι να παω στον αλλεργιολογο.

Η υποαλλεργική κρέμα έχει υποαλλεργικό γάλα. Το υποαλλεργικό γάλα προκαλεί επίσης αλλεργίες αλλά λιγότερο συχνά.

Στα μωρά που έχουν διαπιστωμένη αλλεργία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να δίνουμε τέτοια προϊόντα.

Θα πρέπει να διαλέξεις αν θα ακολουθήσεις το συμφέρον του γιατρού σου ή θα σεβαστείς την υγεία του παιδιού σου. Δυστυχώς αυτά τα δύο είναι αντίθετα στην προκειμένη περίπτωση.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...