Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

και εγω το ψαχνω για αλλεγιολογο. Εμαθα οτι στο Αγγλαια Κυριακου ειναι το πιο καλο τμήμα και οτι εκει μπορεις να κλεισεις και απογευματινα ιατρεια τηλεφωνωντας στο τετραψηφιο που κλεινεις ραντεβου σε νοσοκομεια και λεγοντας ονομα γιατρου. Το ονομα το ψαχνω ακομα γιατι θελω να παω σε κάποιον καλο. Παντως μαυροματακι, αν εχει βγαλει το μωρο εκζεματα και φουσκαλες μπορεις να πας στα επειγοντα χωρις ραντεβου. (εκει δε θα πληρωσεις γιατι τα απογευματινα ραντεβου ειναι 65ευρω) Λοιπον εμενα πριν απο καμια 15 μερες μου εβγαλε ενα εκζεματακι στο λαιμο, το μονο διαφορετικο που ειχα φαει ηταν μπανανα (οποτε δε ξαναφαγα) Πηγα λοιπον και αγορασα Johnson baby oil για το εκζεμα και μετα τον αλοιψα παντου και στο κορμακι του. την αλλη μερα ειχε γεμισει σπιθουρακια κοκκινα, τελικα την επομενη τον εκανα ολοκληρο μπανιο και μετα απο 48 ωρες εφυγαν.οποτε το Johnson baby oil το καταργουμε...οπως και την μπανανα

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΤΙ ΥΠΟΥΛΟ ΠΡΑΓΜΑ,ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ;ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΟΚΙΝΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑΚΙ ΑΣΠΡΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΟΚΙΜΑΣΑ 2 ΦΑΓΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΦΑΕΙ ΤΙΣ 2 ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟ,ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΚΡΗ,Η ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΠΙΤΙ;ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΜΕ ΤΗ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟ.ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ,ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΓΕΙΑ ΣΟΥ....

Κοριτσια καλημερα...Εχω εναν μπεμπη 2μηνων και κατι ο οποιος σιγα αρχισε να εμφανιζει ατοπικη δερματιτιδα στα φρυδακια...τις τελευταιες 10 μερες αυτο φουντωνει και ξεφουντωνει και εξαπλωθηκε στα μαγουλακια στη μυτουλα κτλ...Δεν ηξερα απο αλλεργιες και τετοια...Μαζι με το φουντωμα ξεκινησαν και τρελοι κολικοι που δε ειχε ποτε παρομοιους,ανυσηχια,ευερεθιστοτητα και φαγουρα...Διαβασα στο βιβλιο της Πατσουρου κακι ειδα οτι αυτα ειναι ενδειξεις αλλεργιας.Α επισης πριν λιγες μερες ειδα και λιγη βλεννα στα κακα του.

Σημερα εχω να δω εναν νεο παιδιατρο (γιατι η αλλη που ειχα αντι να βοηθησει αρχισε να μου λεει κατι κουλα οταν της περιεγραψα οτι ο μπεμπης ειναι ασυνηθιστα ανυσηχος και αυτο ισως να σημαινει οτι πειναει και να δω ποσο γαλα εχω με θηλαστρο και κατι τετοια που ευτυχως ειμαι διαβασμενη και εκτος του οτι το μωρο μου ειναι στην πρωτη καμπυλη του βαρους για μωρα και θηλαζει αποκλειστικα και εχει παρει 2900 απο τη μερα που γεννηθηκε,ειχα και υπερπαραγωγητ την οποια ρυθμιζω και το γαλα μου βγαινει με πιδακες τις πεισσοτερες φορες)ο οποιος ειναι και ομοιοπαθητικος και ελπιζω να μας βοηθησει περισσοτερο...Εγω αποφασισα να κανω αποχη απο τα γαλακτοκομικα πληρη,γιατι μεχρι τωρα επινα λιγο κατσικισιο γαλα αλλα ολα τα αλλα βουτυρα τυρια κτλ τα ετρωγα κανονικα.Τις μερες που παρατηρησα τρελους κολικους στο παιδι μου και τρελο φουντωμα στα εκζεματα ηταν οταν ειχα φαει 3 μεριδες σπιτικο ριζογαλο.Δεν ξερω αν ειναι απο αυτα αλλα θα ξεκινησω...

Ποια ειναι η γνωμη σας?Πιστευετε οτι ειναι αλλεργια κι εσεις?ποσο καιρο κανει να καθαρισει ο οργανισμος και φαινεται βελτιωση εαν ειναι απο τα γαλακτοκομικα η αλλεργια?

Ειμαι πολυ στεναχωρημενη με το θεμα γιατι το παιδακι μου το ΄βλεπω ολη μερα που υποφερει με φαγουρες και ενοχλησεις...

DlkKp2.png

aoJjp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Έχω και εγώ ένα μπεμπούλη 40 ημερών περίπου και μας έχει διαγνωστεί ΓΟΠ και αλλεργία σε γαλακτοκομικά. Τον θηλάζω αποκλειστικά (αν και εργάζομαι οπότε αντλώ με το symphony και του δίνω μερικά γεύματα με μπιμπερό) και εδώ και σχεδόν ένα μήνα έχω κόψει γαλακτοκομικά και τα ίχνη καθώς και το μοσχάρι... Δεν είχαμε ποτέ αίμα ή βλέννες στην πάνα, οι κενώσεις είναι κίτρινες ή κιτρινοπράσινες (έχω ένα θέμα με την υπερπαραγωγή που προσπαθώ να ρυθμίσω) και το μόνο σύμπτωμα είναι η ΓΟΠ που και εκεί δεν έχουμε "τρελά" συμπτώματα, δηλαδή για παράδειγμα δεν έχουμε γουλιές αλλά μετά το γεύμα ο καημενούλης ζορίζεται και φαίνεται σαν να πνίγεται στο σάλιο του...:(

Ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να καταλάβω αν τον πειράζουν και άλλες τροφές... Προς το παρόν έχω κόψει όλα τα συνήθη αλλεργιογόνα (σοκολάτα, ξηρούς καρπους, πορτοκάλι κτλ) αλλα΄θέλω σιγά σιγά να δω αν μπορώ τελικά να τρώω... Αν φάω σήμερα για παράδειγμα σουσάμι και τον θηλάσω την ίδια μέρα θα φανεί ότι τον πειράζει ή μετά απο 1-2 μέρες;:confused:

Aso4p2.pngplWtp2.png

Κοριτσια καλημερα...Εχω εναν μπεμπη 2μηνων και κατι ο οποιος σιγα αρχισε να εμφανιζει ατοπικη δερματιτιδα στα φρυδακια...τις τελευταιες 10 μερες αυτο φουντωνει και ξεφουντωνει και εξαπλωθηκε στα μαγουλακια στη μυτουλα κτλ...Δεν ηξερα απο αλλεργιες και τετοια...Μαζι με το φουντωμα ξεκινησαν και τρελοι κολικοι που δε ειχε ποτε παρομοιους,ανυσηχια,ευερεθιστοτητα και φαγουρα...Διαβασα στο βιβλιο της Πατσουρου κακι ειδα οτι αυτα ειναι ενδειξεις αλλεργιας.Α επισης πριν λιγες μερες ειδα και λιγη βλεννα στα κακα του.

Σημερα εχω να δω εναν νεο παιδιατρο (γιατι η αλλη που ειχα αντι να βοηθησει αρχισε να μου λεει κατι κουλα οταν της περιεγραψα οτι ο μπεμπης ειναι ασυνηθιστα ανυσηχος και αυτο ισως να σημαινει οτι πειναει και να δω ποσο γαλα εχω με θηλαστρο και κατι τετοια που ευτυχως ειμαι διαβασμενη και εκτος του οτι το μωρο μου ειναι στην πρωτη καμπυλη του βαρους για μωρα και θηλαζει αποκλειστικα και εχει παρει 2900 απο τη μερα που γεννηθηκε,ειχα και υπερπαραγωγητ την οποια ρυθμιζω και το γαλα μου βγαινει με πιδακες τις πεισσοτερες φορες)ο οποιος ειναι και ομοιοπαθητικος και ελπιζω να μας βοηθησει περισσοτερο...Εγω αποφασισα να κανω αποχη απο τα γαλακτοκομικα πληρη,γιατι μεχρι τωρα επινα λιγο κατσικισιο γαλα αλλα ολα τα αλλα βουτυρα τυρια κτλ τα ετρωγα κανονικα.Τις μερες που παρατηρησα τρελους κολικους στο παιδι μου και τρελο φουντωμα στα εκζεματα ηταν οταν ειχα φαει 3 μεριδες σπιτικο ριζογαλο.Δεν ξερω αν ειναι απο αυτα αλλα θα ξεκινησω...

Ποια ειναι η γνωμη σας?Πιστευετε οτι ειναι αλλεργια κι εσεις?ποσο καιρο κανει να καθαρισει ο οργανισμος και φαινεται βελτιωση εαν ειναι απο τα γαλακτοκομικα η αλλεργια?

Ειμαι πολυ στεναχωρημενη με το θεμα γιατι το παιδακι μου το ΄βλεπω ολη μερα που υποφερει με φαγουρες και ενοχλησεις...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΗ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΤΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ,ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ,ΚΟΛΙΚΟΙ,ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ,ΓΟΠ,ΒΛΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΚΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑ.ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ ΝΟΜΙΖΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ..

Διαφημίσεις

ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΟΥ ΦΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ 100 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ

Να συνεχίσεις να θηλάζεις και να αλλάξεις παιδίατρο

.pngy3DLp3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΚΙΝΙΛΕΣ;ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ; ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΠΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ;ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΘΗΛΑΖΕΙΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑΠΩ.ΠΡΙΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΑΜΕ.....

mayromataki, εισαι σιγουρη οτι φταιει αυτο που τρως και οχι κατι αλλο εξωτερικο?και πριν δυο μερες μετα απο ποση ωρα σας εφυγαν?χωρις να παρει το μωρο κανενα σιροπι, περασαν μονα τους?ο παιδιατρος τα ειδε τα σπυρακια?τι σου εχει πει?

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΧΑ ΦΑΕΙ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΦΑΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΦΑΓΑ ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΟ ΚΑΙ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΣΠΡΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΙΠΕΡΙΑ.ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Η ΜΠΕΜΠΑ ΕΙΧΕ ΑΙΜΑ ΜΙΑ ΣΤΑΜΠΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΚΑΙ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΤΗΣ,ΜΙΚΡΑ ΣΠΙΘΟΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΟΚΚΙΝΙΛΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑΛΙΤΣΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΙΛΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΘΕΣΗ ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ.ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΤΑΡΑΞ ΚΙ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΙΛΕΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΑΓΑ ΚΑΤΙ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ ΣΠΥΡΑΚΙΑ.ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ,ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ...

Διαφημίσεις

Νομιζω πως τα σπυρακια πρεπει να τα δει καποιος γιατρος...αν μαλιστα εχουν καποιο χαρακτηριστικο, οπως η φουσκαλιτσα που λες, ισως σε καποιο νοσοκομειο που βλεπουν χιλιαδες περιστατικα να ξερουν κατι περισσοτερο...οι τηλεφωνικες γνωματευσεις απο γιατρο ειναι αοριστες..το αιμα τουλαχιστον εχει σταματησει?αν εχει σταματησει ειναι ενα θετικο βημα.Παντως εγω ειχα φαει σπανακορυζο μια φορα στις 2/12/09 (τα σημειωνω βλεπεις) και ειχε βγαλει ενα κομματι αιμα τεραστιο!Φασολια δεν εχω φαει ακομα...

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΦΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΟ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΘΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟ ΜΗΠΩΣ ΒΓΑΛΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΡΗ

ΕΜΕΝΑ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΗ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ.ΟΤΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΟΥ,ΠΕΣ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

σε λιγες μερες θα γινουμε εξι μηνων..ο μικρος δεν εχει φαει ακομα και απο οτι καταλαβαινω θα αργησει ακομα. Θα ρωτησω αυριο τον παιδιατρο για τα υπολοιπα

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

ΚΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ;ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΟ ΦΑΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΣΤΑ ΜΑΤΗΣΩ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΕΙΚΟΝΑ.ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΟ ΥΠΝΟ,ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΛΙΓΟ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!

Μανουλες βοηθηστε μας!!Θα ηθελα παρα πολυ να ξερω τι μας συμβαινει.Αν το μωρακι μου εχει αλλεργια ή οχι ή αν οφειλεται σε υπερπαραγωγη το προβλημα μας.Το μωρο εχει καποια στοιχεια που απο οτι διαβασα εδω ειναι αποδειξη αλλεργιας δηλαδη:συγκαμα,φαγουρα στο προσωπο και στο κεφαλι,εκζεμα πισω απο το γονατο,συχνες αναγωγες,κακα με βλεννες και τελος ειχαμε και ροζ βλεννα στα κακα πριν τρεις μερες.Το μωρο ειναι τεσσαρων μηνων και το θηλαζω αποκλειστικα.Εγω ειχα και προβλημα με υπερπαραγωγη και το τελευταιο διμηνο κανω block feeding αλλαζω στηθος ανα τρεις ωρες.Εχω δει βελτιωση στα κακα-ηταν καταπρασινα-τωρα κανει κυριως κιτρινοκαφε κακα χωρις καθολου σπορακια και καποιες φορες μεσα στην μερα θα κανει και λαχανι παντα χωρις σπορακια.Εσεις τι καταλαβαινετε απο αυτα που γραφω εχει αλλεργια το μωρο ή ακομα η υπερπαραγωγη δημιουργει προβληματα?Μηπως θα επρεπε μετα απο δυο μηνες να σταματησω το block feeding?Εχει αλλεργια το μωρο σε κατι που τρωω?Εχω μπερδευτει πολυ.Η παιδιατρος θεωρει ολα τα κακα πλην μαυρων και ασπρων φυσιολογικα και το αιμα το απεδωσε,τηλεφωνικα, σε ραγαδα χωρις καμια αλλη υποδειξη.Ευχαριστω εκ των προτερων

iphi, οι βλέννες στα κακά είναι ένδειξη αλλεργίας, το ίδιο και τα εξανθήματα και το έκζεμα. Η αλλεργία είναι σίγουρη. Το θέμα είναι να βρεις σε τι είναι αλλεργικό το μωρό.

Πρώτος ένοχος είναι τα γαλακτοκομικά. Σαν αρχή κόβεις αυτά και βλέπεις. Θα πρέπει να περιμένεις ένα μήνα για να δεις σημαντικά αποτελέσματα.

Αν η κατάσταση παραμείνει ίδια θα πρέπει να ψάξετε και άλλες τροφές.

Οι ενδείξεις είναι τόσο πολλές που η παιδίατρος θα έπρεπε να σας παραπέμψει σε αλλεργιολόγο μια και από ότι φαίνεται η ίδια είναι εντελώς άσχετη.

Το block feeding μην το σταματάς για την ώρα.

Αγλαια χαρηκα τοσο πολυ που απαντησες!!Ευχαριστω πολυ!!Ειχα αγχος μηπως το μεγαλο διαστημα του block feeding επηρεασει τη παραγωγη μου,τωρα νιωθω ανακουφισμενη οτι δεν κανω καποιο λαθος.Θα συνεχισω φανταζομαι μεχρι να γινουν τα κακα μουσταρδι με κοκκους.Τα γαλακτοκομικα απο αγελαδινο γαλα τα ειχα σταματησει εδω και λιγο καιρο τωρα θα τα σταματησω ολα γενικα.Οσο για την παιδιατρο δεν μπορω να εχω καμια εμπιστοσυνη,οταν της ειπα οτι τα κακα επρεπε να ειναι μουσταρδι με κοκκους οτι ετσι εχω διαβασει,μου ειπε σταματα να μπαινεις στο ιντερνετ.Τι να κανω ομως,ειναι η τριτη παιδιατρος που αλλαζουμε.Πολυ θα θελαμε εναν καλο παιδιατρο σχετικο με το θηλασμο αν μπορει καποιος να μας συστησει,και εναν αλλεργιολογο γιατι δεν ξερω κανεναν.Αγλαια και παλι ευχαριστω!!!

εμενα παλι ο παοδιατρος μου, μου ειπε να συνεχισω με παιδογαστρεντερολογο. Εξαλλου, τωρα που ειμαστε στον 6μηνα θα βαζαμε τροφες, θεωρει εκεινος οτι οι τροφες πρεπει καθυστερησουν, αλλα καλυτερα να το επιβεβαιωσει αυτο και γαστρεντερολογος...Απ οτι θυμαμαι, ο γαστρεντερολογος μου ειχε πει οτι δε θα βαλουμε φαγητο στον 6, αλλα επειδη ηταν τηλεφωνικο θα του κανω μια επισκεψη μεσα στην εβδομαδα για να το επιβεβαιωσω. Για να δουμε...Σχετικα με τα δερματικα τεστς ο παιδιατρος μαλλον θεωρει οτι δεν ειναι αξιοπιστα, αλλα καταλαβα οτι δεν ηταν σιγουρος και αυτος

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

......Οσο για την παιδιατρο δεν μπορω να εχω καμια εμπιστοσυνη,οταν της ειπα οτι τα κακα επρεπε να ειναι μουσταρδι με κοκκους οτι ετσι εχω διαβασει,μου ειπε σταματα να μπαινεις στο ιντερνετ........

Έτσι έλεγε και σε μας η παιδίατρος.

Οι γονείς δεν κάνει να ενημερώνονται από το ιντερνετ αλλά οι γιατροί κάνει να ενημερώνονται από τις φαρμακευτικές εταιρίες;

Τι να πει κανείς.....

.pngy3DLp3.png

To ίντερνετ οι περισσότεροι γιατροί το έχουν στο πυρ το εξώτερον...γιατί άραγε:rolleyes:

Και ο δικός μας λέει ότι είναι ο απόπατος της κοινωνίας...

Να σας πω και εγώ τα νέα μας. Τα κακά είχαν αρχίσει να βελτιώνονται αρκετά μέχρι που έφαγα χαλβά Φαρσάλων από τη μαμά μου την Καθαρά Δευτέρα (με αλεύρι νισεστέ από καλαμπόκι) και την επομένη μέρα ξανά αίμα.

Χθες έφαγα δύο κομμάτια κέικ και σήμερα τα κακά γεμάτα βλέννες και τριχούλες κόκκινες. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι παλιότερα εκτός από βλέννα δεν είχα δει ποτέ πολύ αίμα, ενώ τώρα το αίμα έχει αυξηθεί...

Ο παιδίατρος είναι της άποψης ότι εγώ απλά πρέπει να προσέχω τη διατροφή μου γενικότερα και να καταναλώνω όσο το δυνατόν λιγότερα αντιγόνα, να ξεκινήσουμε τώρα που κλείνουμε τον 6ο στερεές με φρούτα (αχλάδι, μήλα, μπανάνα, πορτοκάλι, με αυτή τη σειρά) και μετά από 2-3 εβδομάδες κρέμα βανίλια χωρίς γλουτένη. Λέει ότι θα καταλάβουμε από τις στερεές αν έχει αλλεργία σε κάτι:confused:

Και ρωτάω: Αν εγώ δεν έχω κόψει τα αλλεργιογόνα πως θα ξέρουμε αν την πείραξε το πορτοκάλι που έφαγε αυτή ή το αυτό πχ που έφαγα εγώ;;;

Επίσης, μήπως θα ήταν καλύτερα να καθυστερήσουμε το πορτοκάλι που είναι ισχυρό αλλεργιογόνο (για την κρέμα βανίλια δεν το συζητάω καν...)

Δεν μου άρεσαν καθόλου αυτά που μου είπε. Μου έδωσε την εντύπωση ότι εκνευρίστηκε που έβγαλα διαγνώση χωρίς την έγκρισή του και του είπα ότι μάλλον έχει αλλεργία η μικρή...

Και δεν έχουμε και πολλούς παιδιάτρους στην περιοχή....:-(

Αγλαϊα (πως στο καλό μπαίνει ο τόνος και διαλυτικά μαζί;;; ) αν τυχόν μπεις και δεις το μήνυμα μου, μήπως θα μπορούσες να μου στείλεις με πμ τα στοιχεία κάποιου παιδιάτρου-ομοιοπαθητικού στη Θεσσαλονίκη; Στην ιστοσελίδα εταιρείας ομοιοπαθητικής έχει μόνο μία. Την γνωρίζεις; Είχα διαβάσει σε κάποιο ποστ σου ότι πηγαίνετε και εσείς σε ομοιοπαθητικό παιδίατρο γι'αυτό παίρνω το θάρρος και ρωτάω. Νομίζω ότι θα στραφούμε προς αυτή την κατεύθυνση πλέον....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...