Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

Καλησπέρα!Το αλεύρι χωρίς γλουτένη απο τα βιολογικάδικα,διάβασα οτι περιέχει και καλαμπόκι και κριθάρι κ.α...Το καλαμπόκι δεν είναι αλλεργιογόνο?Και το δικό μου παιδί ειναι αλλεργικό και στην γλουτένη,και ψάχνω αλεύρι ...

Υπάρχει καλαμποκάλευρο, ρυζάλευρο και ότι άλλο σε -άλευρο μπορείς να φανταστείς.

gwggp2.png ISWTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

sagia εγω δεν τρωω κοτοπουλο, γαλοπουλα γιατι ο μικρος ειναι αλλεργικος στο κοτοπουλο. Τρωω κατσικι και αρνι. Επισης ειναι αλλεργικος στο γαλα,σογια,αυγο,καλαμποκι,σιτηρα[γλουτενη]. Αντι για ψωμι τρωω ρυζογκοφρετες χωρις σουσαμι γιατι το σουσαμι ειναι ξηρος καρπος και εννοειται οτι δεν επιτρεπονται οι ξηροι καρποι. Για γλυκο τρωω ρυζογκοφρετες με μελι. Κανε κουραγιο , ολα θα πανε καλα. Γαλα θα εχεις ειτε τρως πολυ ειτε λιγο. Η παραγωγη του γαλακτος εξαρταται απο το ποσο συχνα βαζεις το μωρο στο στηθος και οχι απο το τι τρως. Ξεχασα να πω οτι εχω βρει στα βιολογικα αλευρι απο κεχρι.

Zaharini σε ευχαριστω για την πληροφορια. Σε προηγουμενο μηνυμα σου ρωταγες για το πως πρεπει να ειναι τα κακα των μωρων που θηλαζουν. λοιπον αυτο που ξερω ειναι οτι πρεπει να ειναι κιτρινα και παχυρευστα σαν κρεμα. Τα νερουλα κακα δενξερω εαν ειναι φυσιολογικα αλλα οι βλεννες σιγουρα δεν ειναι καλο. Κατι δειχνουν, κυριως αλλεργια.

σημερα το πρωι πηγα σε βιολικαδικο, οντως υπαρχουν τα παντα!πηρα κατι ρυζογκοφρετες και κατι ρυζομπισκοτα. Εχω απογοητευτει ομως, πολυ...τα κακα του μικρου πλεον ειναι ενα μαυροκοκκινο ζουμι. Φοβαμαι μηπως του κανω χειροτερο κακο. Σε λιγο θα τηλεφωνησω στη γαστρεντερολογο γιατι μου ειχε πει να περιμενω αλλη μια εβδομαδα μηπως φτιαξει η πανα για να δουμε...τι να δουμε δηλαδη...

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

Διαφημίσεις

μιλησα και με γαστρεντερολογο.οταν της ειπα μαυροκοκκινο ζουμι, μου ειπε οτι πρεπει να δει την πανα, θα παω την τεταρτη. παντως το παλευει και αυτη να μην κοψω το θηλασμο...τι να κανω τωρα εγω...τι να φαω.τη γλουτενη την εκοψα απο χθες, αλλα να σταματησω και τα πουλερικα?να φαω μονο κατσικι?και θα χρειαστει κανα 15νθημερο για να καθαρισω πρωτα εγω και μετα το μωρο...ωχ...θεε μου!...και αυτη τη στιγμη που μιλαμε γουργουλαει η κοιλια μου, παω να τηγανισω ενα στρεμμα πατατες να χορτασω την πεινα μου.

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

Γιατί δεν σου έδωσε κάποια βιολογική κρέμα από αυτές που υπάρχουν χωρίς γάλα; Δεν δίνουν φαίνεται ταξιδάκια στο εξωτερικό οι βιολογικές κρέμες...

Ελα ντε..:(.. Γιατι δεν μου εδωσε:?:? Αχ βρε κοριτσια αν δεν ειχαμε και εσας.... Εχω μαθει τοσα απο ολες εσας για να βοηθησω το αγορακι μου...

Ο πρώτος καιρός της αποχής είναι δύσκολος αλλά μετά από λίγες μέρες αρχίζεις να συνηθίζεις ... ενδεχομένως και να αισθάνεσαι καλύτερα, σαν αποτοξίνωση. Να σκέφτεστε θετικά, ότι η χορτοφαγία είναι τρέντυ και να διευρύνετε τις επιλογές σας σε νέα τρόφιμα. Για το αλεύρι να σκέφτεστε ότι είναι μόνο άδειες θερμίδες και για τα γαλακτοκομικά ότι τα μοσχαράκια στερήθηκαν τη μαμά τους, για να πίνουμε εμείς λίτρα ;)

Όταν τρώτε πουλερικά, προτιμάτε βιολογικά ή τελοσπάντων να "ξέρετε" ότι δεν έχουν τραφεί με κάτι που μπορεί να προκαλεί αλλεργία.

Το καλό με τις τροφές που σου μένουν, όταν κόβεις τα αλλεργιογόνα, είναι ότι μπορείς να φας μεγάλες ποσότητες, χωρίς να βαραίνεις/φουσκώνεις κτλ.

Αφροδίτη, εσύ έψαχνες για κρέμα εκτάκτου ανάγκης, που να μη θέλει βράσιμο; Η δικιά μας ήταν η μπανάνα ;)

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Καλησπέρα,

Θηλάζω αποκλειστικά και πολεμάμε κι εμείς τις αλλεργίες (ανεπιτυχώς μέχρι στιγμής) στο 3.5 μηνών μωράκι μας. Επειδή δεν μπορώ να διαβάσω και τις 40 σελίδες του θέματος, σας παρακαλώ αν κάποιος έχει αλλεργιολόγο που τον έχει βοηθήσει (όχι συμβουλές τύπου "κόψε θηλασμό" κλπ) να μου δώσει τα στοιχεία του.

Ευχαριστώ πολύ.

Διαφημίσεις

γεια σας ξανα και απο μενα.σημερα πηγα στη γαστρεντρολογο και αφου της εδειξα τη πανα αποφασισε οτι πρεπει να κοψω το θηλασμο..απο την ωρα που κοιμηθηκε ο μικρος εχω ξεκινησει και διαβαζω τα μηνυματα του φορουμ απο την αρχη. Δυσκολη κατασταση, δε βγαζω ακρη...

μας εβαλε ενα σωρο εξετασεις για αναιμια, για ηλεκτρολυτες μηπως εχει παθει αφυδατωση και για πολλα αλλα. και rast για γαλα, κοτοπουλο και ρυζι (αφου εκοψα τη γλουτενη απο την κυριακη, ειναι τα μονα που ετρωγα). Μας εδωσε το γαλα neocate και μου ειπε να μην του δωσω ουτε σταγονα για μια εβδομαδα απο το δικο μου. τον θηλασα προτου κοιμηθει και αναρωτιεμαι αν αυτη ειναι η τελευταια φορα και μου ερχονται δακρυα στα ματια.δεν περιμενα τοσο αποτομα παυση. Αυριο πρωι πρωι, τον παω για τις εξετασεις

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

sagia προφανως η γιατρος δεν εχει ιδεα απο αλλεργιες σε μωρά! Ποια ειναι η γιατρος?

όλοι οι σοβαροι παιδογαστρεντερολόγοι συστηνουν μητρικό γάλα σαν μόνη ΑΣΦΑΛΗ λύση για τα μωρα που εχουν αιμοραγικες κενώσεις. Η μαμα πρέπει όμως να προσέχει τι τρώει.

Εγω στη θέση σου θα πήγαινα σε μια άλλη πιο αξιόπιστη γιατρό τουλάχιστον να πάρεις μια δεύτερη γνώμη για να μην χάσεις άδικα τον θηλασμό.

Γιατί αν δεν του δίνεις για μια βδομάδα θα μειωθεί η παραγωγή σου και θα θέσεις σε κίνδυνο τον θηλασμό.

Αν θέλεις μπορώ να σου πω σε ποια γιατρο πήγαμε εμεις στο παιδων Α. Κυριακού.

gwggp2.png ISWTp2.png

..sagia απο προχθες που μας εγραψες οτι τα κακα του μωρου σου ειναι μαυροκοκκινο ζουμι ανησυχισα και περιμενα να δω τι θα σου πει η γιατρος σου. Συμφωνω και εγω με την jen οτι στις αλλεργιες δεν κοβεται ο θηλασμος για να καλυπτονται οι αναγκες του μωρου σε γαλα.

Πρεπει η μαμα να κανει αυστηρη διαιτα στις τροφες που ειναι αλλεργικο το μωρο.

Σε ποια γαστρεντερολογο πηγες? Μηπως πρεπει να παρεις μια δευτερη γνωμη? Μηπως φταιει κατι αλλο και το μωρο εχει τετοια κακα? Σε παρακαλω να μας ενημερωσεις για οτι συμβει. Ολα θα πανε καλα.

forty two εμεις πηγαμε στη Συριγου. Καλη μου φανηκε , αν και σε καποια φαση μου ανεφερε οτι μπορει να χρειαστει να κοψω το θηλασμο. Απλα εκανα οτι δεν το ακουσα. Η yasemi στη προηγουμενη σελιδα γραφει το ονομα του γιατρου της και φαινεται να ειναι καλος

γεια σας ξανα και απο μενα.σημερα πηγα στη γαστρεντρολογο και αφου της εδειξα τη πανα αποφασισε οτι πρεπει να κοψω το θηλασμο..απο την ωρα που κοιμηθηκε ο μικρος εχω ξεκινησει και διαβαζω τα μηνυματα του φορουμ απο την αρχη. Δυσκολη κατασταση, δε βγαζω ακρη...

μας εβαλε ενα σωρο εξετασεις για αναιμια, για ηλεκτρολυτες μηπως εχει παθει αφυδατωση και για πολλα αλλα. και rast για γαλα, κοτοπουλο και ρυζι (αφου εκοψα τη γλουτενη απο την κυριακη, ειναι τα μονα που ετρωγα). Μας εδωσε το γαλα neocate και μου ειπε να μην του δωσω ουτε σταγονα για μια εβδομαδα απο το δικο μου. τον θηλασα προτου κοιμηθει και αναρωτιεμαι αν αυτη ειναι η τελευταια φορα και μου ερχονται δακρυα στα ματια.δεν περιμενα τοσο αποτομα παυση. Αυριο πρωι πρωι, τον παω για τις εξετασεις

O γιατρός που επισκέφθηκες είναι ανεύθυνος κι επικίνδυνος.

Λυπάμαι πολύ αλλά σου είπε βλακείες και το γνωρίζει πολύ καλά.

Δεν υπάρχει αλλεργία στο μητρικό γάλα και σε καμία περίπτωση όταν υπάρχουν αλλεργίες δεν συστήνεται διακοπή του μητρικού θηλασμού γιατί κάτι τέτοιο βάζει σε κίνδυνο την υγεία και ίσως την επιβίωση του μωρού.

Θεωρώ ότι είναι επικίνδυνο και επιπόλαιο να βασιστείς στην γνώμη εντός τέτοιου γιατρού. Υπάρχουν δεκάδες γιατροί που είναι πιο υπεύθυνοι και πιο αξιόπιστοι.

Διαφημίσεις

πριν απο 2 μηνες πηγα σε γιατρο του παιδων Α. Κυριακου και μετα απο ενα μηνα νηστεια και flagyl κατεληξε σε διακοπη. επειτα πηγα σε καθηγητη του ιδιου νοσοκομειου και χθες μετα απο συνολικα 2,5 μηνες νηστεια κατεληξε σε οριστικη παυση. σημερα πηγαμε για εξετασεις αιματος ευτυχως ειναι οριακα εντος οριων ο αιματοκριτης αλλα τα ηωσινοφιλα ειναι 21...απο το πρωι ξεκινησα το neocate αλλα η κατασταση ειναι δραμα, δεν πινει με τιποτα. το δικο μου το στηθος κοντευει να εκραγει, βγαζω βγαζω με το θηλαστρο συνεχεια.Παρ ολα αυτα η νηστεια που εκανα ηταν πολυ αυστηρη δε εκλεψα ποτε, δε εφαγα τιποτα συσκευασμενο ή ετοιμο ακομα και το ψωμι μου το εφτιαχνα σε αρτοπαρασκευαστη...απο την κυριακη που εκοψα τη γλουτενη και απο τριτη εφαγα μονο κατσικι και οχι κοτοπουλο. Παρολαυτα, σημερα το μεσημερι αν και νηστικο, εβγαζε κομματια μεγαλα...κλαιω πραγματικα...για να μην πω πως πενθω ολη μερα..τοσο βιαιη παυση δεν την αντεχω...αλλα νομιζω πως δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο για να βελτιωσω την κατασταση, επιασα πατο.

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

πριν απο 2 μηνες πηγα σε γιατρο του παιδων Α. Κυριακου και μετα απο ενα μηνα νηστεια και flagyl κατεληξε σε διακοπη. επειτα πηγα σε καθηγητη του ιδιου νοσοκομειου και χθες μετα απο συνολικα 2,5 μηνες νηστεια κατεληξε σε οριστικη παυση. σημερα πηγαμε για εξετασεις αιματος ευτυχως ειναι οριακα εντος οριων ο αιματοκριτης αλλα τα ηωσινοφιλα ειναι 21...απο το πρωι ξεκινησα το neocate αλλα η κατασταση ειναι δραμα, δεν πινει με τιποτα. το δικο μου το στηθος κοντευει να εκραγει, βγαζω βγαζω με το θηλαστρο συνεχεια.Παρ ολα αυτα η νηστεια που εκανα ηταν πολυ αυστηρη δε εκλεψα ποτε, δε εφαγα τιποτα συσκευασμενο ή ετοιμο ακομα και το ψωμι μου το εφτιαχνα σε αρτοπαρασκευαστη...απο την κυριακη που εκοψα τη γλουτενη και απο τριτη εφαγα μονο κατσικι και οχι κοτοπουλο. Παρολαυτα, σημερα το μεσημερι αν και νηστικο, εβγαζε κομματια μεγαλα...κλαιω πραγματικα...για να μην πω πως πενθω ολη μερα..τοσο βιαιη παυση δεν την αντεχω...αλλα νομιζω πως δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο για να βελτιωσω την κατασταση, επιασα πατο.

Mα είναι δυνατόν να περιμένεις με λίγες μέρες αποχής από τις επικίνδυνες τροφές να δεις διαφορά?

Εγώ περίμενα ένα μήνα για να ηρεμήσει! Κάνε λιγάκι υπομονή!

Επίσης όταν κάναμε ΣΤΑΔΙΑΚΟ αποθηλασμό για να του δώσω το υποαλλεργικό γάλα (το οποίο βρωμάει και ζέχνει και δεν έχει καμιά σχέση με τη νοστιμια του μητρικού) μας πήρε περίπου 2 μήνες αποθηλασμού στους οποιους έδινα με μπιμπερο αρχικά μόνο δικό μου και σιγα σιγα βδομαδα με τη βδομάδα μείωνα το δικό μου και αύξαινα το ξένο...έτσι πολλλλυυυυυ σιγα σιγα και σταδιακά το μωρό μου μετέβη στο ξένο.

Μην περιμένεις από τη μια μέρα στην άλλη να πιει το neocate το οποιο δεν ειναι ουτε καν υποαλλεργικό γάλα αλλά ειναι στοιχειακό δηλαδή ακόμη πιο μακρυα απο τη γευση του μητρικού γάλατος.

gwggp2.png ISWTp2.png

sagia, εμπιστευσου το ενστικτο σου!!! Ο γιατρος ειναι ασχετος απο αλλεργιες και θηλασμο. Σαφως προτεινει το νεοκειτ γιατι αυτο ξερει να κανει στα παιδια που πινουν ηδη ξενο γαλα. Απο θηλασμο δεν ξερει κ του ειναι το πιο ευκολο να σου προτεινει αυτο. Αν ομως ηξερε, θα προτεινε θηλασμο και ξανα θηλασμο, ειδικα σε παιδι με ηωσινοφιλα 21!!! Το παιδι εχει μεγαλη προσιαθεση για αλλεργιες και ο θηλασμος ειναι το μονο που μπορεινα το βοηθησεινα αντιμετωπισει αυτο τοπροβλημα καλυτερα αποοτιδηποτε αλλο (γιατι το ζητημα δεν ειναι να αντιμετωπιστειμονο η τωρινη αλλεργια,αλλα κοι υπολοιπες που πιθανων να τιο ακολουθουν στην υπολοιποή του ζωη). Δε θελω να σε αγχωσω, αλλα αν τελικα δεν δεχτει αυτο το γαλα ή αν μετα απο καιρο το πειραξει, τα πραματα θα ειναι πολυ χειροτερα.

Σε καταλαβαινω,περασα απο την ιδια ακριβως φαση, τοτε πιστευα περισσοτερο στους γιατρους απο οτι τωρα. αφου κ εσενα δε σου αρεσει αυτη η λυση, τουλαχιστον παρε αλλη μια γνωμη.

αν τελικα αποφασισειςαποθηλασμο,τοτε καν'το λιγο πιο σταδιακα, θα ειναι καλυτερα κ για το παιδι κ για σενα, δεν κοβεται μαχαιρι αυτο το πραμα.

GwASp3.png

To παιδί σου αναπτύσσεται τόσο καιρό καλά με το γάλα που πίνει.

Αν με το γάλα που προτείνει ο γιατρός δεν τα πάει καλά και εν τω μεταξύ αποθηλάσεις, τι θα κάνεις;

Θα βλέπεις το μωρό σου να αδυνατίζει επειδή δεν τρώει, να κάνει αλλεργίες ακόμη χειρότερες, να χειροτερεύουν οι δείκτες και εσύ δεν θα μπορείς να προσφέρεις τίποτα.

Λυπάμαι που οι γιατροί σε μπλέκουν έτσι, δυστυχώς είσαι μια ακόμη από τις πολλές περιπτώσεις που δίνουν λάθος συμβουλές και μετά, όταν το μωρό θα πηγαίνει χειρότερα θα σηκώσουν τα χέρια ψηλά και θα πούνε ότι κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν.:?

Το παιδί αρνείται την τροφή που το κάνει χειρότερα. Γι αυτό αρνείται το ξένο γάλα.

Η απότομη διακοπή του θηλασμού με τόσο βάρβαρο τρόπο, θα υποβάλλει το μωρό σε κατάσταση στρες που θα επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την υγεία του.

Sagia μου, πάρε και μια δεύτερη γνώμη.Για να είσαι πιο σίγουρη.Ρώτα ευθέως γιατί ξένο και όχι το δικό σου;;Εδώ εγώ με 3,5 μήνες αποχή από γάλα, αυγό, ψάρι, χοιρινό, ξηρούς καρπούς κτλ. πήγα σε παιδογαστρεντερολόγο στο Παπαγεωργίου, την κυρία Φ., και το πρώτο που μου είπε είναι:Θηλάζεις;;Απαντάω ναι, αλλά έλεγα να αποθηλάσω σταδιακά...δε θα ήθελα να συνεχίσω μετά το χρόνο και η απάντηση που πήρα ήταν...Γιατί να σταματήσεις;;Όχι, σε καμία περίπτωση!Θα συνεχίσεις!Θα μπλέξουμε χειρότερα με τα γάλατα.Απλά θα προσέχεις τι τρως και δε θα κάνεις υπερβολές π.χ. κόβω όοοολα τα αλλεργιογόνα προληπτικά κτλ.Μόνο ό,τι πείραξε το παιδί αποδεδειγμένα. Η παιδίατρος έγραψε στο παιδί σίδηρο, έβγαλε όμως αίμα και πήρα τη Φωτουλάκη, η οποί αμου είπε πως το συγκεκριμένο περιέχει λακτοκάτι τελοσπάντων και γι ΄ατυό τον πείραξε!Είπε να δίνω δύο γεύματα με κρέας τη μέρα, για να μην πάρουμε συμπλήρωμα και όλα ΟΚ!Μου είπε πως είναι περαστικό, αλλά αργεί ακόμα.Να βρεις έναν επιστήμονα που να εμπιστεύεσαι.Ακου εκεί να κλαις...Και να θυμάσαι πως υπεύθυνη για το παιδί σου είσαι εσύ!Δική σου θα είναι η απόφαση για το τί θα κάνεις και κανενός γιατρού που ελαφρά τη καρδία σε πιέζει και εσένα και το παιδί την ώρα που σε έχει περισσότερη ανάγκη από ποτέ!

Το μόνο που με προβλημάτισε είναι με 3 θηλασμούς 22.00, 5.00 και 9.00 το πρωί διατηρείται η γαλουχία;;Στις 11.00 φρούτο με ρυζάλευρο, 3.00 γεύμα με λαχανικά και κρέας και απόγευμα πάλι λαχανικά με κρέας, λόγω της αναιμίας.Μετά από τη συμβουλή της να ανακατεύω το φρούτο με το ρυζάλευρο παίρνει και βιατμίνες (αν διαβάσετε παραπάνω θα δείτε πως όταν έτρωγε σκέτο φρούτο έκανε εμετό!!!) και γενικά πάμε πάρα πολύ καλά!;Αρχισε να κάνει και μπουτάκια!!!

Το παιδί χορταίνει, γιατί τρώει αρκετά και δεν θέλει μετά να θηλάσει.Θα ήθελα να συνεχίσει να θηλάζει τα βράδια.Λέτε να μειωθεί το γάλα επικίνδυνα;;Καλή δύναμη σε όλες.

Vd4Sp3.png

sagia μηπως θα επρεπε να πας και σε αλλεργιολογο για να κανει πληρη αλλεργιολογικο ελεγχο στο μωρο για να δειτε ακριβως ποιες τροφες το πειραζουν? Για παραδειγμα μπορει να ειναι αλλεργικο στο ρυζι που εσυ τρως και να μην ειναι σε κατι αλλο που εχεις κοψει. Βεβαια σε αυτη την ηλικια δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστα τα αποτελεσματα. Νομιζω οτι το λεμονι που τρως κακως το τρως. Ειναι οξινο και μπορει να φταιει αυτο.

Κανε υπομονη, παρε μια δευτερη γνωμη. Και εγω αν ειχα ακουσει τους γιατρους τωρα δεν θα θηλαζα. Προτιμησα να ακολουθησω τις συμβουλες τις aglaia και των μαμαδων του forum γιατι πιστευα και πιστευω οτι το καλυτερο γαλα για το παιδι μου ειναι μονο το δικο μου. δεν μπορουσα ποτε να φανταστω οτι κανω κακο στο παιδι μου θηλαζωντας το. Αυτα ειναι επινοησεις των γιατρων για να τα τσεπωνουν απο τις εταιρειες. Το αγελαδινο γαλα ειναι καταλληλο για το μοσχαρακι. Της μανας για το παιδι της.

Καλησπερα!

Θα ηθελα τη γνωμη σας!!!

Η μπεμπα μου ειναι σχεδον 5 μηνων κ θηλαζει αποκλειστικα.

Οταν ηταν 3,5 μηνων εμφανισε εκζεματακι στο μετωπο κ στην παρεια του προσωπου.

Ο παιδιατρος μου ειπε να κοψω τα γαλακτοκομικα...Το εκανα..Σχεδον..Αφου "μπερδευτηκα":oops: κ ετρωγα βιταμ(με το σκεπτικο οτι το τρωνε στη νηστεια:oops:)...

Ταυτοχρονα εβαζα κρεμα της αντερμα.Τα πραγματα πηγαιναν καλυτερα ωσπου καποια στιγμη πριν 2 βδομαδες παρατηρησα εκζεματακι στο στερνο το οποιο εξαπλωνεται(εξαφανιζεται στην αρχικη θεση κ προχωραει ελαφρως αροστερα)..

Ο παιδιατρος συνεστισε να κοψω ολα τα αγελαδινα+αιγοπροβεια,αλλαντικα,ξηρ.καρπους(μεχρι κ κουβερτουρα),πορτοκαλι...

Εχω πολλες ερωτησεις-απο που να αρχισω!!!

-Να κοψω κ το μοσχαρι?μηπως ξεχασε να μου το πει??

-Πως μπορω να βεβαιωθω πως ολα ή καποια απο τα παραπανω πραγματι την πειραζουν??

-μεχρι ποτε πρεπει να κανω αυτη τη διατροφη αν πραγματι της προκαλει την αλλεργια???

_να απευθυνθω σε αλλεργιολογο για καποια τεστ ή να συνεχισω τρωγωντας "χαζα"?:P

Να σας πω οτι η μπεμπα παιρνει πολυ βαρος κ υψος(γεννηθηκε 3780-52 κ 4 μηνων ηταν 66,5 κ 8400!)

Επισης δεν εχω δει ποτε αιμα στα κακακια της ή πρασινα κακα(εκτος απο 1-2 φορες περιπου στον 2ο μηνα)

Συγνωμη για το μεγαλο ποστ...Δεν ξερω απο που να ξεκινησω να ψαχνω κ να μαθαινω!!!

zuQwp3.png

Καλησπέρα,

sagia τώρα είδα την περίπτωση σου και ήθελα να σου πω πως καταλαβαίνω πως νοιώθεις χάλια και είναι φυσιολογικό αλλά χρειάζεται πολυ υπομονή με την αποχή (και πολυ αυστηρή αποχή κιολας) για να δεις αποτελέσματα. Εμένα μου πήρε γυρω στους 2-2,5 μήνες. Εβγαλα σχεδόν τα πάντα (απο τα αλεργιογόνα και όχι μόνο) από τη διατροφή μου και πήρε χρόνο να δούμε βελτίωση. Όταν το μωρό άρχισε τις στερεές τροφές και εγώ συνέχιζα την αποχή αυστηρά (και ακόμα συνεχίζω τώρα που έιναι 11 μηνων ) είδαμε ικανοποιητική βελτίωση. Αυτό που θέλω να σου πω είναι πως η αποχή μοιάζει με απεργία πείνας αλλά σιγά σιγά συνηθίζεις και μολις το μωρό γίνει καλύτερα δε σε νοιάζει καθόλου το τι τρως.

Επίσης καλό θα ήταν να δεις και έναν άλλο γιατρό. Αυτά που σου λέει ο παιδογαστρεντερολόγος σου μου ακούγονται κάπως... (για να μην πω βλακείες).

Το μωρό γενικά πως είναι? Φάινεται να πονάει? Η διαθεσή του είναι καλή?

magda30 το μωρο σου θηλαζει στις 22:00 και κοιμαται μεχρι τις 5:00? εισαι τυχερη που κοιμασαι τοσες ωρες. Οταν λες οτι δινεις το φρουτο με το ρυζαλευρο τι ακριβως εννοεις? το φρουτο το βαζεις ωμο μεσα στο ρυζαλευρο και τι φρουτα δινεις?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...