Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα

Κατ αρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Νιώθω αν μη τι άλλο πολύ καλύτερα βλέποντας ότι υπάρχουν κι άλλες μαμάδες που το παλεύουν. Η αλήθεια είναι ότι ο περίγυρος μου μόλις τους είπα τι διατροφή πρέπει να ακολουθήσω μου είπαν όλοι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αντέξω και να κόψω το θηλασμό και να αρχίσω στον μικρό υποαλεργικό γάλα. Το ένστικτό μου όμως μου έλεγε ότι είναι κρίμα, μετά από τόση προσπάθεια στην αρχή για να μπορώ να θηλάσω αποκλειστικά, και μετά από τόσες αντλήσεις, τώρα που είχαμε βρει επιτέλους ρυθμούς εγώ να κόψω το θηλασμό. Άσε που μόλις μύρισα το υποαλεργικό γάλα, και κάνοντας μία δοκιμή είδα πως έκλαιγε το μωρό όταν του τα έδωσα (γιατί πραγματικά και μυρίζει απαίσια και έχει φριχτή γεύση) ένιωσα ότι αν μη τι άλλο οφείλω στο παιδί μου και στον εαυτό μου να προσπαθήσω για το καλύτερο.

Afrodite προς τα παρόν η αλεργιολόγος θεωρεί ότι πρέπει να συνεχίσουμε για τουλάχιστον μερικούς μήνες αυτή τη διατροφή γιατί δεν θέλει να εκθέσουμε το μικρό σε κανένα αλεργιογόνο φοβούμενη μήπως εμφανίσει και κάπου αλλού αλλεργία στην πορεία. Η αλήθεια είναι ότι με τα λίγα που έχω διαβάσει κι εγώ για τις αλλεργίες και ξέροντας ότι μπορούν να εμφανιστούν οποιαδήποτε στιγμή σε ένα μωρό που έχει προδιάθεση στην αλλεργία μάλλον τείνω να συμφωνήσω μαζί της. Όσο κι αν αυτό με καταπιέζει. Στην πορεία βέβαια από ότι έχω καταλάβει κάπως έτσι θα προχωρήσουμε. Σταδιακά ένα ένα στοιχείο μέχρι να σιγουρευτούμε ότι δεν τον πειράζει. Διάβασα εδώ τις ιστορίες και άλλων μαμάδων και αλήθεια πήρα απίστευτ κουράγγιο.

Amaretto, ευχαριστώ για το κουράγιο. Οι 6,5 μήνες που είσαι σε διατροφή εμένα μου φαίνονται άθλος και μπράβο σου. Ελπίζω να αντέξω κι εγώ. Όπως είπα και στην Afrodite για κάποιο καιρό η Αλεργιολόγος είναι απόλυτη με το θέμα διατροφής και ακόμα κι αν το κάνει από υπερβάλλοντα ζήλο θεωρώ ότι πρέπει να την ακούσω και να μην το ρισκάρω. Δεν είμαι βέβαια ειδική αλλά και ο παιδίατρός μου την εμπιστεύεται απόλυτα, τον οποίο κι εγώ με τη σειρά μου εμπιστεύομαι. Χωρίς βέβαια να αποκλείω το να ακούσω και άλλες απόψεις!

Προς το παρόν κι εγώ χάνω κιλά και αυτό σίγουρα με ευχαριστεί. Όπως λέω χαρακτηριστικά ότι δεν κατάφερα να κάνω εγώ για τον εαυτό μου σε επίπεδο κιλών το έχουν κάνει με τον τρόπο τους τα δύο μωρά μου!!!

Rita&Teo, μπράβο που αντέχεις και μάλιστα χωρίς να βλέπεις θεαματική βελτίωση. Εμένα αν κάτι με κράτησε είναι ότι ο μικρός συνήλθε πολύ γρήγορα οπότε ένιωσα ότι αυτό που κάνω αξίζει και έχει αποτέλεσμα. Όσο για συνταγές φυσικά και θα ήθελα και σε ευχαριστώ. Πιστεύω ότι θα βοηθήσουν και άλλες μανούλες με παρόμοιο πρόβλημα.

.png

.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για κάποιο καιρό η Αλεργιολόγος είναι απόλυτη με το θέμα διατροφής και ακόμα κι αν το κάνει από υπερβάλλοντα ζήλο θεωρώ ότι πρέπει να την ακούσω και να μην το ρισκάρω.

Αυτο ειναι σωστο, γιατι εχει λογο που σου απεκλεισε τις ντοματες, τα εσπεριδοειδη και τ'ακτινιδια (τα οξινα συχνα πειραζουν), τις μπανανες και τις φραουλες... αλλά απο την αλλη, δε νομιζω οτι υπαρχει λογος ν'αποκλεισεις απο τη διατροφη σου τα ροδακινα και τα βερικοκα! Γι'αυτο καλυτερα να της τηλεφωνεις και να τη ρωτας για συγκεκριμενες τροφες καθε φορα, ετσι ωστε να μην υποβαλλεσαι αδικα σε μια υπερ-του-δεοντος αυστηρη διαιτα. Υπαρχουν πολλες τροφες ακομη που μπορεις να τρως, απλά οι διαιτολογοι κι αλλεργιολογοι τεινουν να μην τις γραφουν αναλυτικα γιατι δεν ειναι απο τις πιο συνηθισμενες (π.χ. απο φρουτα, εντελως αθωα ειναι τ'αχλαδομηλα).

ΠΡΟΣΟΧΗ ομως: αν το ατομο εχει αλλεργια σε καποια ΑΛΛΗ ουσια κι οχι στα συνηθισμενα αλλεργιογονα, τοτε η διαιτα παει στραφι. Γι'αυτο θελει συνεχως επαναξιολογηση. (π.χ. ειναι συνηθισμενη η αλλεργια στ'αγρωστωδη, η οποια μπορει να πυροδοτηθει κι απο το πορτοκαλι, το ακτινιδιο, τη ντοματα, το καρπουζι και το πεπονι, αλλά αν το ατομο ΔΕΝ εχει αλλεργια στ'αγρωστωδη αλλά στην αρτεμισια, τοτε οι επικινδυνες τροφες δεν ειναι οι ιδιες, αλλά το μηλο, το καροτο, το σελινο, το καρπουζι και το πεπονι!!!) Αυτα ειναι καλυτερο να εντοπιστουν απο τωρα, γιατι μεσω του θηλασμου πολυ μικρη ποσοτητα της ουσιας περνα στο μωρο (ετσι απο τη μια ειναι αρκετα προστατευμενο κι απο την αλλη μπορει να ειναι τυχερο ν'αναπτυξει μερικη ανοσια με την επαναλαμβανομενη εκθεση σε μικροσκοπικες ποσοτητες), αλλά οταν αρχισει τις στερεες τροφες η ποσοτητα της ουσιας που θα λαβει θα ειναι μεγαλη και αντιστοιχως η αντιδραση. Γι'αυτο το υποαλλεργικο γαλα δεν εχει νοημα, γιατι ουτως ή αλλως το προβλημα "θα το βρεις μπροστα σου" σε 3 μηνες και μαλιστα σε μεγαλυτερο βαθμο.

καλημερα!

η αναιμια του μπεμπη οφειλεται κατα κυριο λογο σε στιγμα μεσογιακης που κληρονομησε αλλα πιθανων να βοηθαει και η αλλεργια.

οι λοιμωξεις τωρα μαλλον απο την αλλεργια και αυτες, αλλα βοηθαει πολυ το οτι ο μεγαλος παει παιδικο και φερνει αφθονες οιωσεις στο σπιτι.

τις τελευταιες μερες φαινοταν μια βελτιωση (η ραγαδα ομως ανοιχτη) απλα δεν φαινοταν το αιμα, αφου εφαγα αυγο καιτην επομενη ψαρι υποτροπιασε παλι για μια δυο μερες και τωρα δειχνει παλι λιγο καλυτερα.<βεβαια τις συγκεκριμενες μερες επινα και μια βιταμινη c αναβραζουσα τυπου πορτοκαλαδα και μπορει αυτη να τον ερεθισε και οχι το ψαρι και το αυγο που εχω ξαναφαει και δεν τον πειραζαν. καλου κακου παντως θα τα αποφυγω για αρκετο καιρο τουλαχιστον μεχρι να σταθεροποιηθει λιγο το μωρο. το καλο ειναι οτι μολις εκοψα το χοιρινο ξεκινησε να περνει λιγο βαρος που τον τελευταιο μηνα ειχε παρει μολις 90gr . για το μοσχαρι το ρωτησα και το ξαναρωτησα μου ειπαν προς το παρον δεν το κοβουμε ακομη

το προβλημα ομως δεν ειναι η διαιτα τα κοβω ολα αν χρειαζεται το θεμα ειναι οτι εχει βγαλει δοντια και με δαγκωνει ο λουλουκος :(:mad::mad:

dominik

Γεια σας κορίτσια!!Η κορούλα μου είναι μόλις 1 μηνός και πρίν 5 μέρες έβγαλε σ'ολο της το προσωπάκι ακόμα και στο κεφαλάκι της μικρά σπυράκια.Η παιδίατρος μου είπε ότι είναι απο τις ορμόνες μου που την θηλάζω,δεν ανέφερε κάτι για την διατροφή μου.Λέτε να είναι κάτι άλλο?Να το ψάξω κι αλλόυ?

2ef2v5u.png

Κι εμάς ο μικρός όταν ήταν ενός μήνα είχε βγάλει πάρα πολλά σπυράκια στο πρόσωπο, σαν έφηβος ήταν. Η γιατρός καθόλου δεν ανησύχησε, μας είπε ότι είναι από την τριβή. Χρησιμοποιήσαμε μία κρέμα Aven Trixera και έτσι όπως εμφανίστηκαν σιγά σιγά εξαφανίστηκαν. Πήρε καιρό, δεν χρειάζεται νομίζω να ανησυχείς. Μπορεί να ήταν έτσι και τρεις εβδομάδες.

241286.png

Διαφημίσεις

Rita&Teo Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!Ναι όντως κι εμένα με είπε η παιδίατρος να μην ανυσηχω.Μου είπε να της βάζω ελαιόλαδο έχω και κρεμα proderm που της βαζω καποιες φορες.Μακάρι να φύγουν γρήγορα πάντως!!

2ef2v5u.png

ρε κοριτσια μια απο τα ιδια. ατοπικη δερματιτιδα εχουμε.

Εμεις στην αρχη το παλεψαμε με ενυδατικες αλλα τιποτα. Μετα ανγκαστηκα βαλαμε κορτιζονη. Εξαφανιστηκε για λιγο αλλα μετα απο μια εβδομαδα ξανα εκαναν την εμφανιση τους οι κοκινιλες για να φτασουμε σημερα να εχουμε τα σπυρακια. Ειμαι με μια ενυδατικη στο χερι γιαυτο δεν εχουμε φαγουρα και καψιμο. Αναγκαστικα πηραμε δευτερη φορα αλοιφη με λιγοτερη κορτιζονη.

Ξεκινησα και εγω την σχετικη διαιτα με τα γαλακτοκομικα. Μπραβο ρε κοριτσια παντοςπου τα καταφερνετε εγω απο την κυριακη εχω να φαω και τωρα πειναω απιστευτα. Θελω ολα τα απαγορευμενα.

Μία ιδέα είναι όλα. Εγώ που τα έχω κόψει όλα εδώ και τρεις μήνες έχω συνηθήσει. Αφού να φανταστείς σαν χτες μου φαίνεται που έφαγα την τελευταία μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα...τουλάχιστον θα φάω κατσικάκι το Πάσχα, κάτι είναι και αυτό.

Καλό κουράγιο

241286.png

ρε κοριτσια τι πρεπει να αποφευγουμε; Ψωμι, μακαρονια, γαλακτοκομικα, μπισκοτα. Aλευρι πιο περνετε; Ας πουμε λεω να φτιαξω χαλβα. Σιμιγδαλη κανει; Oταν θελεις να φας γλυκο τι τρως;

εχω ξεσκησει το γλυκο πορτοκαλι αλλα δεν μου φτανει.

Βασικα το θεμα ειναι οτι πρεπει εσυ σιγασιγα να μαθεις τι πειραζει το μωρο σου.Τα πιο sos ειναι γαλακτοκομικα,ξηροι καρποι,ψαρια,αυγα,ντοματα και τα εσπεριδοειδη,οποτε το γλυκο πορτοκαλι ισως να πειραζει.Εμενα την μικρη μου την πειραζουν και τα δημητριακα οποτε εχω πολυ καιρο να φαω ψωμι,μακαρονια,ρυζι,καλαμποκι κλπ.Αυτα ομως τα καταλαβα σιγα σιγα μεσα σε 5,5 μηνες.

Διαφημίσεις

θα παμε στο παιδων να κανουμε την εξεταση για την αλλεργεια αλλα γνωριζω οτι ισως να μην φανει και κατι. Αρχικα θελω να σταματησει το αιμα και στην πορεια να δουμε αν θα φυγει η τοπικη δερματιτιδα.

Αστα frene εχουμε αλλεργεια. Εκοψα ολα τα γαλακτοκομικα προσπαθω ακομα να προσεχω τα κρυμενα. Ξεκινησα απο την Κυριακη αλλα δεν ηξερα για το ψωμι και εφαγα. Σημερα δεν ειδα αιμα αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν βλεπω και καθε μερα. Της βαζω δυστηχος και κρεμα στο προσωπο και βλεπουμε. Η αληθεια ειναι οτι το γαλα ειτε σε μορφη σκονης ειτε σε αλλες μορφες βρισκετε σχεδον παντου. :(:(:(

ειναι πολυ δυσκολο αλλα οτι και να γινει οτι και να στερηθω το γαλατακι της μαμας θα το πινει

delin για γλυκό μπορείς να φας μήλα ψητά ή επίσης να φτιάξεις κεικ με μήλο, καρότο και ελαιόλαδο (από τις νηστίσιμες συνταγές που βρήκα στο διαδίκτυο). Εγώ έβαλα τη μαμά μου και μου έφτιαξε και μαρμελάδα μήλο για να τρώω το πρωί. Αν ψάξεις, και με λίγη φαντασία μπορείς να φτιάξεις αρκετά πράγματα με τα επιτρεπόμενα φαγητά.

241286.png

Βασικα το θεμα ειναι οτι πρεπει εσυ σιγασιγα να μαθεις τι πειραζει το μωρο σου.Τα πιο sos ειναι γαλακτοκομικα,ξηροι καρποι,ψαρια,αυγα,ντοματα και τα εσπεριδοειδη,οποτε το γλυκο πορτοκαλι ισως να πειραζει.Εμενα την μικρη μου την πειραζουν και τα δημητριακα οποτε εχω πολυ καιρο να φαω ψωμι,μακαρονια,ρυζι,καλαμποκι κλπ.Αυτα ομως τα καταλαβα σιγα σιγα μεσα σε 5,5 μηνες.

Γειά σας αγωνίστριές μου...Aspa δηλ και τι τρώς αν δεν τρως γαλακτοκομικά ζυμαρικά και όσα προανέφερες??????Κομμένα μαχαίρι ε?Και πως είσαι σίγουρη

ποια ακριβώς πειράζουν και ποιά όχι?Γιατι κάποιες άλλες κοπέλες είπαν ότι δεν είδαν καμία διαφορά στους πόνους κι ας τα έκοψαν όλα αυτά!!Μήπως τελικά είναι ανάλογα στο κάθε παιδί?Και πότε είδες βελτίωση είπες μετά απο 5,5 μήνες?Μήπως απλά σταμάτησαν απο μόνοι τους οι πόνοι όπως αναμένεται?Κι εγώ έκοψα τα γαλακτοκομικά δεν έχω πολυ καιρο βέβαια κανα 2 βδομάδες αλλα καμία βελτίωση ίσα ίσα χειρότερα μου φαίνεται.Ειναι 1 μηνός η μπουμπού μου...τι λες εσύ που η ζουζούνα σου είναι πιο μεγάλη?thanks.... :lol:

2ef2v5u.png

Διαφημίσεις

Αννουλα καλησπερα.Εμας η αλλεργια εκδηλωθηκε 48 ημερων και μεχρι τωρα εχουμε περασει απο διαφοερς φασεις.Ευτυχως τωρα εχω ψιλοκαταλαβει περιπου τι την πειραζει-τουλαχιστον τι την πειραζει πολυ.Αυτο που την πειραζει πολυ ειναι ολα τα δημητριακα.Εγω τρωω μονο πουλερικα και πατατες,καροτα,κολοκυθια,πατζαρια και μαρουλι.Λεω να ξεκινησω να πειραματιζομαι και με τα οσπρια ασπρα βεβαια ουτε με κρεμμυδι για αρχη,σαν σαλατα με το λαδι ωμο απο πανω.Παντως οταν το μωρο σου εχει αλλεργια θελει πολλη υπομονη κι επιμονη να καταλαβεις σιγα σιγα τι το πειραζει.Τωρα μολις κλεισουμε τον 6ο θα μπουμε και στο φρουτο μονο μηλο και αχλαδι-ξεχασα να πω οτι τρωω μηλα και αχλαδια.Με στηριξαν πολυ η Αγλαια,και οι συμβουλοι θηλασμου εδω στην περιοχη μου.Και ο αντρας μου βεβαια ειδικα οταν αμφισβητουσα εναν εναν τους γιατρους.

Ξεχασα να πω οτι την μεγαλυτερη βελτιωση την ειδα οταν εκοψα ψωμι και μακαρονια.Δυστυχως ομως ακομα καμμια φορα κανει αιμα,πολυ σπανια αλλα δυστυχως κανει. :(

Αστα frene εχουμε αλλεργεια. Εκοψα ολα τα γαλακτοκομικα προσπαθω ακομα να προσεχω τα κρυμενα. Ξεκινησα απο την Κυριακη αλλα δεν ηξερα για το ψωμι και εφαγα. Σημερα δεν ειδα αιμα αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν βλεπω και καθε μερα. Της βαζω δυστηχος και κρεμα στο προσωπο και βλεπουμε. Η αληθεια ειναι οτι το γαλα ειτε σε μορφη σκονης ειτε σε αλλες μορφες βρισκετε σχεδον παντου. :(:(:(

ειναι πολυ δυσκολο αλλα οτι και να γινει οτι και να στερηθω το γαλατακι της μαμας θα το πινει

Υπομονη...εινια δυσκολα το ξερω!Ειστε ηρωιδες που τα καταφερνετε!

Απο την Κυριακη ειναι πολυ λιγος χρονος για να δεις αποτελεσματα,συνεχισε και σιγα σιγα θα φανουν!

Ευχομαι σε ολα τα μωρακια γρηγορα να ξεπερασουν την αλλεργια!

Μπράβο βρε Aspa πώ πώ φαντάζομαι τι πείνα θα 'χεις ε?Εδώ 40 μέρες νηστεύουμε και ονειρευόμαστε όλα τα απαγορευμένα!!!Ετσι πρέπει όμως τι να κάνεις...θυσίες για το παιδι μας!!!Κουράγιο....σε όλεες!

2ef2v5u.png

γεια σας κοριτσακια!!

απεχω απο γαλακτοκομικα για το χατιρι του μπαρμπουνιου μου εδω και 5 μηνες. οι διαρροιες με αιμα, οι πονοι, τα ουρλιαχτα μεσα στη νυχτα περασαν για μας μετα τον εκτο μηνα και εφοσον ειχα καθαρισει πραγματικα τη διατροφη μου. ησυχασαμε...και κυριως τη νυχτα διοτι εμεις τοτε μαρτυρουσαμε!!!!!!!

πριν ενα μηνα ειχε παρουσιασει ενα εκζεμα στα μπουτακια το οποιο εφυγε για 2 βδομαδες για να επανελθει πανηγυρικα οταν εφαγα ψαρι...

το παραξενο βεβαια ειναι οτι δεν αντιδρα ο οργανισμος του παντα στο ψαρι!!!

να φταιει το ειδος του ψαριου?? μικρο η μεγαλο?? ξερετε κατι??

απο την αλλη χταποδι καλαμαρι γαριδες δεν τον ενοχλησαν!!!

για το εκζεμα εγω δεν του βαζω απολυτως τιποτα... δεν δειχνει να τον ενοχλει οποτε το βρισκω ματαιο να του βαζω κρεμες!

το τελευταιο διαστημα εισαγω στη διατροφη μου γαλακτοκομικα. γραβιερα απο αιγοπροβειο γαλα και κατικι εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης χωρις προβληματα. βεβαια μονο γαλακτοκομικα που εχουν υποστει ζυμωση θα δοκιμασω. δε νομιζω δηλαδη να δοκιμασω φρεσκο κατσικισιο γαλα.(αν και τρελαινομαι) αντε και κανενα γιαουρτακι αν ολα πανε καλα με τα τυρια

αυτο που καταλαβα εγω ως τωρα ειναι οτι δε θελει πανικο και χρειαζεται πολυ υπομονη!!! λιγο στην αρχη πελαγωνεις που δεν ξερεις τι να φας!!! εγω σκεφτομουν πως ολα ειναι υποπτα και θα πρεπε να τρωω μονο τα νυχια μου για να ζησω!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν ξερω αν ειναι απαραιτητες οι επισκεψεις σε τοσους ειδικους!!! εγω μονο στον παιδιατρο τον παω και τωρα σκεφτομαι να παμε και σε εναν αλλεργιολογο ετσι για να μας πει τι να περιμενουμε!!!!!!!! απλως διαβασα πολυ και ξεαγχωθηκα.

επιπλεον το πηρα αποφαση, ολα τα παιδακια κατι εχουν!!! ε, το δικο μου εχει αλλεργια! θα το ξεπερασουμε!!!

xrysi μετά από πόσον καιρό δίαιτας άρχισαν να υποχωρούν τα συμπτώματα της αλλεργίας; Εγώ απέχω περίπου 2,5 μήνες από όλα (δες παραπάνω) και ακόμη εμφανίζεται αίμα που και που. Σε λίγες ημέρες κλείνει τον έκτο και η γιατρός μου είπε με την εισαγωγή των στερεών τροφών να αρχίσω κι εγώ να βάζω σιγά σιγά τρόφιμα στη διατροφή μου. Εσένα πόσο μηνών είναι ο μικρός; Με τις στερεές πώς τα πάει γενικά;

241286.png

ααααααααααααααχχχχχ! τι ηθελα και μιλησα ?????????

τι ηθελα και χαρηκα??????????????

σημερα ειδα αιματηρη βλεννη στα κακα!!!

ενιωσα χαλια!!!!!ΤΥΨΕΙΣ!!!!!!!!!!!!

τις τελευταιες μερες δοκιμασα γραβιερα κατικι και ανθοτυρο. ολα απο αιγοπροβειο. δεν ξερω αν φταιει αυτο το ξεσαλωμα!!!!

εχθες ομως εφαγα και κατι κουλουρακια (2) που μπορει να ειχαν αγελαδινο γαλα. δεν ξερω τι φταιει οποτε τα κοβω παλι ολα!!

η πλακα ειναι οτι ειχα να δω αιμα 3-4 μηνες. εκανε μονο εκζεμα και συναχι .

ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

Υπαρχει ενδεχομενο η καθε τροφη να προκαλει διαφορετικο αλλεργικο συμπτωμα στο μωρο?? εχω την εντυπωση οτι το γαλα κανει αιμα στα κακα ενω κοτοπουλο και ψαρι πονους αερια και εκζεμα!!!!!!!

ΛΕΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ??? η μπορει και να ειναι ετσι??????????????????????

την τριτη θα παμε παιδιατρο για προγραμματισμενη επισκεψη και αν τολμησει παλι να μου πει δωσε υποαλλεργικο θα παιξουμε ξυλο!!!!!!!!

αυτος θα την πληρωσει!!!!!!!!!!! τα νευρα μου!!!!!!!!

τελωσπαντων!!! αποχη και παλι... και θα περασει!!!!!!!!!!!

αλλεργιομανες υπομονη!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Υπαρχει ενδεχομενο η καθε τροφη να προκαλει διαφορετικο αλλεργικο συμπτωμα στο μωρο?? εχω την εντυπωση οτι το γαλα κανει αιμα στα κακα ενω κοτοπουλο και ψαρι πονους αερια και εκζεμα!!!!!!!

Η αλλεργία μπορεί να κάνει ό,τι θέλει: η κόρη μου είχε διαφορετικού είδους σύγκαμα από διαφορετικές τροφές ... έχω ειδικευτεί πλέον και στην χαρτογραφία του κ... :lol::lol:

Καλή συνέχεια με την αποχή ... κι εγώ λέω να τη γενικεύσω οσονούπω ...

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

και επιτελους θα με τρελανετε!!!!!!!! εγω παιρνω κιλα η γουρουνα δε χανω!!!!!

κι εχουμε και βαφτιση το μαη!!!!!

αμαρετο πιστευω οτι διαφερει η εκδηλωση της αλλεργιας σε σχεση με την τροφη... αχ φοβαμαι μηπως παει για μερες το αιμα ωσπου να αποτοξινωθω εγω απο την πρωτεινη αγελαδινου γαλακτος.

μωρε λετε να φταιει που περασε μια ιωση coksackie που του εκανε και διαρροια?? μηπως αυτο του ερεθισε το εντερακι του???

αρχισα παλι τα μηπως και τα αν!!! θα τρελαθω με τις υποθεσεις παλι και ακρη φυσικα δε θα βγαλω!

• 4 εβδομάδες μετά...

γεια σας δεν εχω χρόνο να διαβασω ολα τα μηνυματα σας αλλα εχω κιεγω προβλημα με το μωρακι μου με ατοπικη δερματιτιδα.ειναι 5μιση μηνων θηλαζω αποκλειστικα και εχει εκζεματα στο προσωπακι του στο σωμα του παντου σχεδον και υποφερω που τον βλέπω.του εβαλα 2 φορες κορτιζονη οπως μουπε ο παιδιατρος αλλα μετα πηγα σε παιδοδερματολογο και μουπε ποτε στα βρεφη κορτιζονη για αισθητικους λογους μονο αν εχει φαγουρα και νευρικοτητα κατι που δεν εχει ευτυχως.οποτε δεν του ξαναβαλα και εδω και μηνα εχει γινει χειροτερο απο ποτε το μαγουλακι του τρεχει ενα υγρο και γεμισε και σε αλλα σημεια.μολισ το ειδε ο παιδιατρος μουπε οπωσδηπτοε να του βαλω κορτιζονη για μερικες μερες και ο αντρασ μου θελει να τυο βαλω αλλα εγω δεν ξερω. επισης μουλενε οτι μπορει να φταιει κατι που τρωω και το μονο που σκεφτομαι ειναι να φταιει το ψωμι γιατι ειναι το μονο τροφιμο που τρωω καθημερινα απο τη μερα που γεννηθηκε.τα γαλακτομικα τα εχω κοψει καιρο γιατι εχω καταλαβει πως τον πειραζανε.εσας εχει καποιο μωρο αλλεργια στα σιτηρα?υπαρχει τετοια περιπτωση?τι λετε?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...