Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

Μπορείτε να μου πείτε αν έχει διαφορά οπτικά και σε μορφή το αίμα πού προέρχεται απο ραγάδα στον ποπό ή απο σφίξιμο και σφιχτά κακά? Σε σχέση μέ το αίμα απο αλλεργία.

6kQ4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια εσείς που βλέπετε αίμα στα κακά και είναι από αλλεργία , τι ποσότητα βλέπετε??

ΕΜας δεν ξέρω αν είναι αππό αλλεργία βλέπω 2-3 κουκιδούλες !!!!

έχω κόψει 40 μέρες γαλακτοκομικά και οι πράσινες βλέννες έχουν εξαφανιστεί!!! Αλλά τώρα βλέπω κουκιδούλες αίμα , όχι σε όλες τις πάνες!!Εχώ δει σε καμιά 10αρια εδώ και 2 βδομάδες!!

Gdt4p2.png

Καλησπερα, αντιγραφω μερος μηνυματος που εχω γραψει αλλου: Βοηθεια, εχω φρικαρει και δεν αντεχω αλλο την ψυχραιμια του γιατρου αποτο τηλεφωνο κι απο κοντα θα τον δω σε δεκα μερες...

Λοιπον το αγορακι μου εχει εμφανισει πρασινα κακα και λιγο αιματακι. Μου πε ο γιατρος κι εχω κοψει τα γαλακτοκομικα εδω και δυο εβδομαδες και αυτα εμφανιζονται ακομα, ξερω οτι δεν εχει καθαρισει ο οργανισμος μου και γι'αυτο δεν βλεπω ακομα βελτιωση.

Το αγορακι μου ομως εδω και δυο μερες, το βραδυ ξυπναει ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ και κλαιει απαρηγορητος μεχρι που κανει διαρροια, μεγαλη ποσοτητα και... με πιεση, πως να το πω, βγαινουν απο την πανα γινεται χαμος. Την υπολοιπη μερα μια ειναι μουσταρδι, μια πρασινα, μια πορτοκαλι, ο,τι θες βλεπω πια σ'αυτην την πανα. Και γενικα πολλες φορες δυσανασχετει μεχρι να τα κανει, σφιγγεται, γκρινιαζει, αλλα χτες και προχτες το βραδυ, το κακομοιρο ουρλιαζει, δε μπορω να το βλεπω. Ειναι κι αυτο απο τα γαλακτοκομικα; Να ψαξω κατι αλλο στην διατροφη μου; Την προηγουμενη εβδομαδα ειχα κοψει ζαχαρη και αλευρι γιατι υποψιαζομουνα μυκητες αλλα μετα αποφασισα να τα ξαναρχισω κι εφαγα μερικα μελομακαρονα, να φταινε αυτα; Τα ξανακοψα παντως για καλο και για κακο...

Σημερα βρηκα μια πανα με πρασινα κακα, βλεννες και αιμα. Και βασικα αυτο που δεν ξερω ειναι, αν η αλλεργια του ηταν στα γαλακτοκομικα, δε θα ηταν ολες του οι πανες ετσι μεχρι να φυγει η πρωτεινη απο τον οργανισμο μου; Μηπως το οτι καποιες μερες ειναι φυσιολογικα ενω αλλες οχι, υποδηλωνει οτι το προβλημα οφειλεται σε κατι αλλο στη διατροφη μου; Τωρα εχουν αυξηθει και οι γουλιες του, σημερα εκανε κι εμετο-ρουκετα, και γενικα ειναι ανησυχος το μεγαλυτερο μερος της ημερας, απο παντα. Τι να κανω;

SSdUp2.png

wviXp2.png

Ναι μαζί το συζητούσαμε! Απλά δεν έχει στρώσει απο τότε κ επιπλέον η γαστρεντερ μου είπε τηλεφωνικά να απέχω κ eγω κ το μωρό απο όλα τα κρέατα πλην τόυ κοτόπουλου. Χωρίς να έχω πολλές γνώσεις θεωρώ ατοπη την πρόταση της κ δεν θα το κάνω. Τουλάχιστον δεν είναι λύση αυτό!

Αν δεν έβλεπα αίμα δε θα ασχολιόμουν τόσο πολύ πια...

Της δίνω μόνο κοτόπουλο πατάτα κ καρότο για μεσημέρι. Μου φαίνεται πολύ φτωχο το γεύμα. Θέλω να βάλω κ άλλα πράγματα άλλα η μια μου λέει όχι άλλα κρέατα, ο παιδίατρος μου λέει όχι άλλα λαχανικα. Ε γίνεται έτσι? Δε γίνεται!

Καθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Δύο μωρά με αλλεργία στο γάλα, το ένα μπορεί να ανεχεται το μοσχάρι και το άλλο όχι. Το ίδιο συμβαίνει με όλες τις τροφές. Γι αυτό λέμε ότι χρειαζεται παρατηρηση. Συμφωνώ με το ένστικτο σου. Είναι λάθος να τρεφεστε μονο με κοτοπουλο, εκτός αν διαπιστωμένα δεν ανεχεστε τα υπολοιπα κρέατα. Αν βλεπεις ότι δεν σας πειράζουν θα τρώτε από όλα τα είδη.

Συμφωνώ ότι και με το ότι είναι φτωχό το γεύμα. Σχετικα με τα λαχανκά είναι πολύ απλό. Αν τα κακά τείνουν προς διαρροια, κοβεις πολλά λαχανικά ή ακομα και τα καταργείς προσωρινά και δίνεις έμφαση σε κρέας και ζωμούς. Αν έχει κανονικές κενώσεις ή προς δυσκοιλιοτητα, τότε αυξάνεις τα λαχανικά, χωρίς όμως να καταργήσεις το κρέας.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Καλησπερα, αντιγραφω μερος μηνυματος που εχω γραψει αλλου: Βοηθεια, εχω φρικαρει και δεν αντεχω αλλο την ψυχραιμια του γιατρου αποτο τηλεφωνο κι απο κοντα θα τον δω σε δεκα μερες...

Λοιπον το αγορακι μου εχει εμφανισει πρασινα κακα και λιγο αιματακι. Μου πε ο γιατρος κι εχω κοψει τα γαλακτοκομικα εδω και δυο εβδομαδες και αυτα εμφανιζονται ακομα, ξερω οτι δεν εχει καθαρισει ο οργανισμος μου και γι'αυτο δεν βλεπω ακομα βελτιωση.

Το αγορακι μου ομως εδω και δυο μερες, το βραδυ ξυπναει ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ και κλαιει απαρηγορητος μεχρι που κανει διαρροια, μεγαλη ποσοτητα και... με πιεση, πως να το πω, βγαινουν απο την πανα γινεται χαμος. Την υπολοιπη μερα μια ειναι μουσταρδι, μια πρασινα, μια πορτοκαλι, ο,τι θες βλεπω πια σ'αυτην την πανα. Και γενικα πολλες φορες δυσανασχετει μεχρι να τα κανει, σφιγγεται, γκρινιαζει, αλλα χτες και προχτες το βραδυ, το κακομοιρο ουρλιαζει, δε μπορω να το βλεπω. Ειναι κι αυτο απο τα γαλακτοκομικα; Να ψαξω κατι αλλο στην διατροφη μου; Την προηγουμενη εβδομαδα ειχα κοψει ζαχαρη και αλευρι γιατι υποψιαζομουνα μυκητες αλλα μετα αποφασισα να τα ξαναρχισω κι εφαγα μερικα μελομακαρονα, να φταινε αυτα; Τα ξανακοψα παντως για καλο και για κακο...

Σημερα βρηκα μια πανα με πρασινα κακα, βλεννες και αιμα. Και βασικα αυτο που δεν ξερω ειναι, αν η αλλεργια του ηταν στα γαλακτοκομικα, δε θα ηταν ολες του οι πανες ετσι μεχρι να φυγει η πρωτεινη απο τον οργανισμο μου; Μηπως το οτι καποιες μερες ειναι φυσιολογικα ενω αλλες οχι, υποδηλωνει οτι το προβλημα οφειλεται σε κατι αλλο στη διατροφη μου; Τωρα εχουν αυξηθει και οι γουλιες του, σημερα εκανε κι εμετο-ρουκετα, και γενικα ειναι ανησυχος το μεγαλυτερο μερος της ημερας, απο παντα. Τι να κανω;

Μοιαζει με αλλεργια. Παρομοια συμπτωματα ειχαμε και μεις εκτος απο το αιμα το οποιο σε μας εμφανιστηλε μετα απο 4 μηνες αποχης:shock::shock::shock: (και τελικα ηταν μαλλον ραγαδα γιατι πεντε μερες τωρα ευτυχως δεν εχει τιποτα)

Χρειαζονται περιπου 4 βδομαδες να καθαρισει ο οργανισμος απο τις πρωτεινες του γαλακτος, οποτε θελει υπομονη για να δεις αποτελεσμα. Εγω ειδα μετα απο 3 μηνες αποχης διαφορα στα κακα του... Μονο το εκζεμα που ειχε του εφυγε αμεσως...

Κοριτσια, κατι ακομα: η παιδιατρος, η παιδογαστρ και οι αλλεργιολογοι του Παιδων επιμενουν οτι τα πρασινα κακα ειναι φυσιολογικα. Εμας ειναι ετσι εδω και ενα μηνα και κατι. Μου ειπαν ολοι να μην το ξανασκεφτω, ειναι οκ...

Διαφημίσεις

Κορίτσια γεια σας. Εχω κ εγώ θέμα με τον μικρόυλη μου και χρειάζομαι βοήθεια. Στις 30 μέρες ο μικρουλης μου εμφάνισε μια ραγαδα κ τότε η γιατρός μου έκοψε τα γάλακτοκομικα και μέσα σε μια εβδομάδα εξαφανίστηκε . Θηλαζα με κάποιες φορές να του δίνω και σκόνη όταν ο μικρόυλης μου άρχισε μέρα με την μέρα να γκρίνιαζει και να κλαίει συνέχεια. Τότε με βάλε σε δίαιτα ( γαλακτοκομικα,αυγό ξηρούς καρπούς κ ψάρι) και αποκλειστικό θηλασμο. Εκανα το λάθος και νομίζοντας πως δεν χορταινει επειδή εκλαιγε συνέχεια του έδωσα ξανά σκόνη. Μετά από λίγες μέρες χειροτερέψει η γκρίνια και τότε μου έδωσε υπόαλλεργικο γάλα . Με αυτό όμως είχε βλεννες και αίματα κι στα κακακια του. Εχει αλλεργια κ Εχω 3 μέρες τωρα μόνο με αποκλειστικό θηλασμο και είναι λίγο καλύτερα, με λιγότερη γκρίνια. . Το γάλα μου όμως από τον καιρο που γκρινιαζε και έπαιρνε σκόνη έχει μειωθεί.Βγάζω και με το θηλαστρο όλη μέρα για να έχω κ απόθεμα αλλά με το ζόρι 120 μλ το 24 ωρο. Πρώτα έβγαζα και 100 μλ την φορά. Τον βάζω συνέχεια στο στήθος αλλά πείτε μου τι αλλο μπορώ να κάνω για να αύξησω το γάλα . Παίρνω από τότε που γέννησα χαπακια μαγιά μπύρας και μπύρες χωρίς αλκοόλ. Υπάρχει περιπτώσει να γυρίσει ξανά το γάλα η τζάμπα προσπαθώ? ο μικρόυλης μου βρέχει και πάνες και καταπίνει κανονικά όταν θηλαζει

Βοηθήστεμε αν μπορεί καμία.

Ευχαριστώ πολύ !!!!

aDMJET1.jpgaDMJp2.png

Κορίτσια γεια σας. Εχω κ εγώ θέμα με τον μικρόυλη μου και χρειάζομαι βοήθεια. Στις 30 μέρες ο μικρουλης μου εμφάνισε μια ραγαδα κ τότε η γιατρός μου έκοψε τα γάλακτοκομικα και μέσα σε μια εβδομάδα εξαφανίστηκε . Θηλαζα με κάποιες φορές να του δίνω και σκόνη όταν ο μικρόυλης μου άρχισε μέρα με την μέρα να γκρίνιαζει και να κλαίει συνέχεια. Τότε με βάλε σε δίαιτα ( γαλακτοκομικα,αυγό ξηρούς καρπούς κ ψάρι) και αποκλειστικό θηλασμο. Εκανα το λάθος και νομίζοντας πως δεν χορταινει επειδή εκλαιγε συνέχεια του έδωσα ξανά σκόνη. Μετά από λίγες μέρες χειροτερέψει η γκρίνια και τότε μου έδωσε υπόαλλεργικο γάλα . Με αυτό όμως είχε βλεννες και αίματα κι στα κακακια του. Εχει αλλεργια κ Εχω 3 μέρες τωρα μόνο με αποκλειστικό θηλασμο και είναι λίγο καλύτερα, με λιγότερη γκρίνια. . Το γάλα μου όμως από τον καιρο που γκρινιαζε και έπαιρνε σκόνη έχει μειωθεί.Βγάζω και με το θηλαστρο όλη μέρα για να έχω κ απόθεμα αλλά με το ζόρι 120 μλ το 24 ωρο. Πρώτα έβγαζα και 100 μλ την φορά. Τον βάζω συνέχεια στο στήθος αλλά πείτε μου τι αλλο μπορώ να κάνω για να αύξησω το γάλα . Παίρνω από τότε που γέννησα χαπακια μαγιά μπύρας και μπύρες χωρίς αλκοόλ. Υπάρχει περιπτώσει να γυρίσει ξανά το γάλα η τζάμπα προσπαθώ? ο μικρόυλης μου βρέχει και πάνες και καταπίνει κανονικά όταν θηλαζει

Βοηθήστεμε αν μπορεί καμία.

Ευχαριστώ πολύ !!!!

Μπραβο στη γιατρο, να συνεχισεις με αποκλειστικο θηλασμο ειναι πιο καταλληλο αν το μωρο εχει αλλεργια, ακομη και στα υποαλλεργικα γαλατα οι αγελαδινες πρωτεινες δεν ειναι διασπασμενες 100% και μπορει να επιδεινωσουν την κατασταση..Αν βρεχει πανες να εισαι ησυχη για την ποσοτητα που πινει.Ισως να μη χρειαζεσαι καθολου τις αντλησεις (εκτος αν θες να φτιαξεις αποθηκη) η την μαγια και το κανεις μονο απο ανασφαλεια.Ποσο συμπληρωμα εδινες και για ποσο καιρο;Οσο βαζεις το μωρο στο στηθος η παραγωγη σου θα συντονιζεται με τις αναγκες του μωρου, χρειαζεται μολις λιγες ημερες για να επιτευχθει αυτο.Δεν χρειαζεται να αυξησεις υπερβολικα το γαλα σου γιατι αν κανεις υπερπαραγωγη ισως αυτο να του προκαλει πονακια και γρινιαζει. Οσο συνεχιζεις την αποχη η κατασταση θα βελτιωνεται αλλα αυτο δεν γινεται απο την μια μερα στην αλλη,θελει λιγη υπομονη, μη σε πιανει πανικος.Ποσο καιρο κανεις αποχη;Ποσες πανες βρεχει;

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Καλησπερα, θελω να ξεκινησω να αντλω γαλα για περιστασιακες απουσιες αλλα και για οταν θα επιστρεψω στη δουλεια, το θεμα ειναι οτι δεν εχουν περασει ακομα 4 εβδομαδες απ'οταν εκοψα τα γαλακτοκομικα αρα το γαλα που βγαζω τωρα δεν πρεπει να το φυλαξω για αργοτερα, σωστα;

SSdUp2.png

wviXp2.png

Απο τον δικο σου οργανισμο οι πρωτεινες κανουν περιπου 2 εβδ να φυγουν οποτε αν κανεις αποχη 2 εβδ εισαι περιπου καλυμμενη.Οι αλλες 2 εβδ χρειαζονται για να "καθαρισει" το μωρο, εξ ου και οι 4 εβδ

Διαφημίσεις

Ποιος ειπε πως θελει εβδομαδες 4 βρε παιδια??? Μηπως εννοουμε του μωρου ο οργανισμος??γιατι ο δικος μας θελει ενα διμηνο στο νερο!

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Αυτο ισχυει μονο με το γαλα; Γιατι υποψιαζομαι οτι η αλλεργια του μικρου ειναι στους ξηρους καρπους τελικα τους οποιους εχω κοψει 4 μερες τωρα, αν ειναι οντως αυτοι, το γαλα μου τωρα ειναι οκ;

SSdUp2.png

wviXp2.png

Μπουρμπουρ1 σε ευχαριστώ πολυ για την γρηγορη απάντηση. Συμπλήρωμα εδεινα για 2 εβδομάδες περίπου 3 εώς μπορει κ 4 φορές το 24 ωρο από 30- 60 μλ έπινε .αποχη κάνω εδώ κ δυο μήνες εκτός από καμία εβδομάδα τα Χριστούγεννα που δεν άντεξα και έφαγα τυρί. Από τότε όμως δεν τρωο τίποτα από όλα αυτά. Ο μικρόυλης μου (4 μηνων) βρέχει τώρα 5 μπορεί κ 6 πάνες . Από την Παρασκευή που σταμάτησαμε το υπόαλλεργικο γάλα είναι πολυ ήρεμος. Εκλαιγε συνέχεια ενώ τώρα όχι τόσο πολυ. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο .εαν θέλω να κάνω αποθήκη από δικό μου γάλα στον κατάψυξη του ψυγείου για πόσο καιρό μπορώ να το κράτησω μέσα? μπορώ π.χ να ανακατεψω το γάλα από 2 διαφορετικές μέρες? πως ακριβώς κάνετε αποθήκη βρε κορίτσια. Δε θέλω να κάνω κάτι λάθος!

Και κάτι άλλο που θυμήθηκα τώρα. Σε απόκλειστικο θηλασμο κάθε ποτέ κάνουν κακακια σ εσάς? η γιατρός μου είπεως μπορεί να κάνει εώς και 5 μέρες. Ισχύει??

aDMJET1.jpgaDMJp2.png

Μπουρμπουρ1 σε ευχαριστώ πολυ για την γρηγορη απάντηση. Συμπλήρωμα εδεινα για 2 εβδομάδες περίπου 3 εώς μπορει κ 4 φορές το 24 ωρο από 30- 60 μλ έπινε .αποχη κάνω εδώ κ δυο μήνες εκτός από καμία εβδομάδα τα Χριστούγεννα που δεν άντεξα και έφαγα τυρί. Από τότε όμως δεν τρωο τίποτα από όλα αυτά. Ο μικρόυλης μου (4 μηνων) βρέχει τώρα 5 μπορεί κ 6 πάνες . Από την Παρασκευή που σταμάτησαμε το υπόαλλεργικο γάλα είναι πολυ ήρεμος. Εκλαιγε συνέχεια ενώ τώρα όχι τόσο πολυ. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο .εαν θέλω να κάνω αποθήκη από δικό μου γάλα στον κατάψυξη του ψυγείου για πόσο καιρό μπορώ να το κράτησω μέσα? μπορώ π.χ να ανακατεψω το γάλα από 2 διαφορετικές μέρες? πως ακριβώς κάνετε αποθήκη βρε κορίτσια. Δε θέλω να κάνω κάτι λάθος!

Και κάτι άλλο που θυμήθηκα τώρα. Σε απόκλειστικο θηλασμο κάθε ποτέ κάνουν κακακια σ εσάς? η γιατρός μου είπεως μπορεί να κάνει εώς και 5 μέρες. Ισχύει??

Σου γράφω για την αποθήκευση γάλακτος. Το αποθήκευεις σε ειδικά σακουλακια η δοχεία φύλαξης μητρικου γάλακτος. Στην κατάψυξη το ψυγειου που είναι με ξεχωριστή πόρτα διαιρείται 3 μήνες. Στο ψυγείο 3 μέρες μην το βάζεις στη πόρτα βαζε το στο ράφι μέσα στο βάθος και μην ανοιγοκλεινετε συνέχεια το ψυγείο. Καλύτερα να αποφύγεις την ανάμιξη αλλα εάν το κανείς πρεπει να έχουν και τα δυο γάλατα ακριβώς την ίδια θερμοκρασία.

Κορίτσια να ρωτήσω και κάτι άλλο.η γιατρός με έχει βάλει σε δίαιτα ( γαλακτοκομικά, αυγο,ξηρούς καρπούς και ψάρι). Οταν έχετε όρεξη για γλυκό τι τρώτε κορίτσια???? πείτε καμία ιδέα γιατί μου λείπουν τα γλυκά!!!!

aDMJET1.jpgaDMJp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια να ρωτήσω και κάτι άλλο.η γιατρός με έχει βάλει σε δίαιτα ( γαλακτοκομικά, αυγο,ξηρούς καρπούς και ψάρι). Οταν έχετε όρεξη για γλυκό τι τρώτε κορίτσια???? πείτε καμία ιδέα γιατί μου λείπουν τα γλυκά!!!!

Ζελε με φρουτα,μουσταλευρια,κουλουρακια καννελας...καλο κουραγιο!!!!

Αχ ευχαριστω πολυ !!!! Τι καλά θα ηταν στο γλυκό του κουταλιού να ρίχναμε και λίγο σοκολάτα.αν έχετε κ άλλες ιδέες πείτε μου. Εχει κολλήσει το μυαλό μου.

aDMJET1.jpgaDMJp2.png

Κέικ με λάδι, κουλουράκια, μπισκοτάκια δικά σου.

Τώρα είδα δεν τρως αυγό. Μπορείς αντί για αυγά στο κέικ να βάζεις ώριμες μπανάνες. Εγώ με αυτή τη συνταγή έχω κάνει πάρα πολλές παραλαγές, με μήλα, με σταφίδες, με χυμό πορτοκάλι κ.α.

http://www.sintagespareas.gr/sintages/no-eggs-no-milk-no-problem-banana-bread.html

NiHHp2.png

προσπάθησε να αποφύγεις τη ζάχαρη. Υπάρχουν λοιπόν, το μέλι, οι χουρμάδες, τα ξερά δαμάσκηνα, τα ξερά σύκα....

Αν σε ένα μούλτι χτυπήσεις μουλιασμένα και αφυδατωμένα αμύγδαλα, προσθέσεις χουρμάδες (κοίτα να μη γράφουν ζάχαρη, γλυκόζη κλπ) και μετά φτιάξεις μπαλάκια και τα κυλήσεις σε τρίμμα καρύδας, θα πάθεις πλάκα..... Είναι πεντανόστιμο και πολύ γλυκό...

Καλό κουράγιο....

FLcUp3.png0BQfp3.png

Κέικ με λάδι, κουλουράκια, μπισκοτάκια δικά σου.

Τώρα είδα δεν τρως αυγό. Μπορείς αντί για αυγά στο κέικ να βάζεις ώριμες μπανάνες. Εγώ με αυτή τη συνταγή έχω κάνει πάρα πολλές παραλαγές, με μήλα, με σταφίδες, με χυμό πορτοκάλι κ.α.

http://www.sintagespareas.gr/sintages/no-eggs-no-milk-no-problem-banana-bread.html

Μου τρέχουν τα σάλια, θα το κάνω αύριο!!!:D

Λοιπόν, είναι μια βδομάδα τώρα που δεν έχουμε αίμα!!!:D

η παιδογαστρ μου είπε να συνεχίσω θηλασμό κανονικά (δεν τον είχα σταματήσει, εννοείται) και σιγά σιγά να μπούμε και στις στερεές. Το Σάββατο θα είμαστε 6 μηνών:-D Οπότε το αίμα ήταν μάλλον από ραγάδα, όπως έλεγε το ένστικτό μου, γιατί ξεκίνησε μετά απο 4 μήνες αποχής και μόλις σταμάτησαν οι διάρροιες και έγιναν τα κακά του νορμάλ. Προφανώς ήταν ασυνήθιστος στο...νορμάλ και ζορίστηκε:shock: Ελπίζω δηλαδή!

Τώρα πότε μπορώ να βάλω γαλακτοκομικά ξανά; η γιατρός είπε αργούμε ακόμα...

Προβατακι αργειτε ακομα, μη βιαζεσαι οσο κι αν θες να πιεις γαλα.Εγω θα δοκιμασω φετα αυτη την εβδομαδα.

Για γλυκα αυτο που δεν αλλαζω με τιποτα ειναι το ταχινι με μελι, σλρουπ! ενιοτε βαζω και κακαο.Μου εφεραν και γλυκακι καρυδια χοντοκομενα με αυτο το μειγμα ταχινι-μελι-κακαο μεσα σε φυλλο κρουστας σαν πουγκι ψημενο ελαφρα-φοβερο.Σκεφτηκα κι αλλο ενα αλλα το μωρο δεν με αφηνει να το φτιαξω, πηρα τριμμα καρυδας θα το αναμειξω με ζαχαρονερο και θα φτιαξω μπαλακια που θα ψησω για λιγο στο φουρνο μετα θα βαλω επανω αυτη την αυτοσχεδια μερεντα και θα το πω "κεφτεδες καρυδας":p:p:p

Ησυνταγη για κεικ πολυ ενδιαφερυσα και οι χουρμαδες ειναι γλυκιοι απο μονοι τους!

Τρωω επισης μαυρες σταφιδες για γλυκο που και που παστελι, λουκουμια.

και γλυκα του κουταλιου!

δεν ξέρεις πόσο σε ευχαριστώ!!! Ηθελα τόσο πολύ να φαω κατι πραγματικά γλυκό. Ειχα και το σύζυγο δίπλα που προκλητικότατα έτρωγε μια σοκολάτα και έτσι όπως διαβαζα το θεμα είδα την απάντησή σου. Δεν το είχα σκεφτεί. Είμαι καινούρια στο θέμα αλλεργίες. Οπότε το τσακισα το κερασάκι.

Εγω κοριτσια κλασσικη σοκολατου και τοσο καιρο με την αποχη εχω φρικαρει...

Φτιαχνω σοκολατενιο κεικ λοιπον με το κακαο του Παυλιδη... μονο αυτο ομως ειναι σκετο κακαο χωρις τιποτα μεσα...Ειναι το μονο που μπορουμε να φαμε εμεις οι αλλεργιομανες;) ειναι λιγο ακριβουτσικο σχετικα αλλα ...αξιζει... κανω το κεικ μου...

Φτιαχνω και γλασσο απο πανω

1 φλ. αχνη ζαχαρη

1κ.γ ηλιελαιο

3κ.σ κακαο

Και λιγο νερακι οσο παρει με το ματι ,καλο ανακατεμα με το κουταλι γινεται τελειο γλασσο το περιχινω απο πανω και γινεται κολαση...

Οχι πως ευχαριστιεμαι γλυκο 100% αλλα απο το τιποτα!

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...