Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

Δυστυχώς πρέπει να αποσυνδεθώ και δεν πρόλαβα να γράψω τα νέα μου!

Καιρό έχουμε να τα πούμε φιλενάδα....

Γράψε μας τα νέα σου, πως πάει η Θεοδώρα???

Ααα και να μας ζήσουνε τα παιδάκια μας (μια μέρα διαφορά δεν έχουμε:wink:)

Καλημέρα , άστα φιλενάδα , καιρό δε λες τίποτα!

Να μας ζήσουν φυσικά τα παιδάκια μας και να είναι πάντα γερα , υγιή και τυχερα!

Λοιπόν τα νέα μας είναι τα εξής : Η Θεοδώρα τρώει - δοκιμάζει τα πάντα ! δεν της μαγειρεύω πια δικό της φαγητό αλλά της δίνω από το δικό μας. Τη μια βέβαι της αρέσουν και την άλλη όχι! έχει ξετρελαθεί με το τυρί, μπορεί να τρωει μόνο τυρί όλη τη μέρα. Ξεκινήσαμε να δοκιμάσουμε αυγό αλλά δεν της αρέσει καθόλου. Μαγειρεμένο που της έδωσα δεν αντέδρασε.

περπατάμε εδώ και 10 μέρες οπότε έχουμε γίνει μικρά παιδάκια!!!

Κατά τα άλλα βγάζουμε και δόντια , έχουμε φτάσει τα 5. Το κακό είναι οτι όλη την προηγούμενη εβδομάδα τα βράδια ήθελε να θηλάζει συνέχεια, ... πρώτη φορά σκέφτηκα να κόψω το θηλασμό. Ημουν 5 μέρες άυπνη. Αφηστε που οι θηλές έχουν γίνει τόσο ευαίσθητες που ακόμα και το φανελάκι να ακουμπάει ποναω. Πηρα να της δώσω να δοκιμάσει το έτοιμο γάλα της nutricia ... δεν υπάρχει περίπτωση, αυτό βρωμάει! Θα ήθελα πάντως σιγά σιγά να πίνει και ένα μπουκάλι άλλο γάλα. Εσείς δίνετε κάτι άλλο;;;

Αυτά από μας προς το παρόν .

Μου λείπετε!!!

πολλά φιλάκια!

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Afroditi mou s' euxaristo gia tin apantisi ... ego exo mia koroula 4,5 eton pou ti thilasa apoklistika (as ine kala o sindesmos thilasmou ke to oti genisa sto Alexandra ke oxi se kana Iaso...) mexri ton 4o mina tis epomenis egimosinis pou irthe eno i proti itan sxedon enos etous ... oles mou i egimosines - akoma ke i proti - itan poli diskoles .... esthanomouna eksantlisi, ixa ligo ema apo tin arxi ke ponakia pros to telos mi fisiologika... i deuteri egimosini termatistike asxima stin alagi pros ton 7o mina ke eno de thilaza katholou apo ton 4o ke meta... thimame oti anagastika na kopso apotoma to thilasmo stin kori mou pou thilaze trela ke gia ena megalo diastima perasame diskola afou den epine katholou ma katholou gala ke zitouse thilasmo sinexia... tote i apopsis gia to thilasmo kata tin egimosini diistanto... klino na pisteuo ke ego oti efoson ksekourazese ke tros sosta den iparxi provlima... akoma i deuteri mou kori pou ine 13 minon thilazi trela ke exi alergia kapou ! (akoma den exoume entopisi ti, apla oxi sto ageladino gala, pantos apo fagito den trome genika ke akoma den exoume dokimasi arketa opos psari,augo k.a.)... ke skeftome oti tha ithela na perioriso ligo to thilasmo prin tin epomeni egimosini - tin opia de tha ithela na kathisteriso omos ke para poli!! :) Kali dinami , me to kalo to neo melos!! Asxeto: ti deuteri ti genisa sto Iaso ke eno ixa kani safes oti thelo apoklistiko thilasmo mono mia fora stis 5 meres pou emina mesa lou ti ferane ektos orariou... ime apolita vevei oti tin taizan endiamesa kati alo para tis fones mou :twisted: ... opos katalavenis ksero pou DEN thelo na ksanageniso an ke ixa kalo ginekologo!

...έχει ξετρελαθεί με το τυρί, μπορεί να τρωει μόνο τυρί όλη τη μέρα.

Χαχα μπορούσες να φανταστείς ότι θα έγραφες κάτι τέτοιο μερικούς μήνες πριν... Πολύ χαίρομαι, ποπο θυμάσαι τί άγχος είχες...

Ξεκινήσαμε να δοκιμάσουμε αυγό αλλά δεν της αρέσει καθόλου. Μαγειρεμένο που της έδωσα δεν αντέδρασε.

Εμένα ο μεγάλος μου γιος αυγό τρώει μόνο με τη φρουτόκρεμα, αηδία....

μόνο έτσι το τρώμε. Ο μικρός πάλι δεν έχει πρόβλημα ΟΛΑ τα τρώει αυτό το παιδί...

περπατάμε εδώ και 10 μέρες οπότε έχουμε γίνει μικρά παιδάκια!!!

Άντε καλα τρεχάματα!!! Εμείς μόλις εχθές κάναμε 4 βηματάκια μόνοι μας αλλά νομίζω ότι θα τον φάμε το μήνα μας για να τα καταφέρουμε....

Κατά τα άλλα βγάζουμε και δόντια , έχουμε φτάσει τα 5.

χαχα εδώ σας περνάμε έχουμε 8!

Πηρα να της δώσω να δοκιμάσει το έτοιμο γάλα της nutricia ... δεν υπάρχει περίπτωση, αυτό βρωμάει! Θα ήθελα πάντως σιγά σιγά να πίνει και ένα μπουκάλι άλλο γάλα. Εσείς δίνετε κάτι άλλο;;;

Εννοείς το Almiron growing up? Εμείς ακόμα πίνουμε το guigoz 2, αλλά θα του το αλλάξω αυτές τις ημέρες. Περιμένω να γίνουμε καλά γιατί την χτυπήσαμε τη ρινοφαρυγγίτιδα-λαρυγγίτιδα-βρογχίτιδα...

Δοκίμασε πάντως και το Neslac το εβαπορέ, μπορεί να της αρέσει...

Πολύ χάρηκα που πάτε μια χαρά!

Αφροδίτη μου και πάλι με το καλό!!!

υγ. ποπο πως περνάει ο καιρός, σαν χθες μου φαίνεται που έμπαινα στο τόπικ και η δανάη ήταν μόλις 10 μηνών....

«Γιατρε γιατί φογάς ροζ, Είσαι κοριτσάκι???»

Tboys υχαριστω για τις ευχες σου! Οντως μεγαλωσαν τα ζουζουνια μας κ χτες ανακαλυψα οτι εβγαλε κ δυο τραπεζιτες απο πάνω!!! Καλ εμενα πλεον ειναι οντως παιδακι, ειδικα οταν τα πρωινα φοραει τη τσαντα της στον ωμο κ μου λεει "γεια ζου" ειναι όλα τα λεφτα!΅Αυτο το διαστημα εχω τρελλαθει εχω γινει τρελλη κουκουβαγια!!!

Ποθητη, σε ευχαριστω κ σενα για τις ευχες σου, εχεις περασει κ εσυ πολλα, αλλα ευχομαι να τελειωσουν τα βασανα δυντομα κ να χαιρεσαι με την οικογενεια σου. Με την αλλεργια δεν βγαλατε ακρη τελικα? Βλεπεις τωρα καποιον αλλεργιολογο?

GwASp3.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Τboys μου ουτε το φανταζόμουν ποτέ οτι θα έτρωγε τυρί , θα έπινε γάλα έστω και εβαπορέ , και όλα όσα μπορεί να φαέι και περιέχουν τροφές που εγώ επί μήνες απευφευγα.

Θα τολμήσω να πω τέλος καλό , όλα καλά. Αξιζε τον κόπο, οτι στέρηση και να τραβηξα!

Και φυσικά επειδή η υστερία της μάνας συνεχίζεται, η Θεοδώρα συνεχίζει να μη παίρνει βάρος, είμαστε με το ζόρι στα 8150 . Αφού χθες πήγα στα mothercare να της πάρω ολόσωμες πυτζαμούλες και της πήρα για 9 μηνών που και πάλι της ήταν τεράστιες!!!

Τι να κάνουμε !!!

Η κα Κα...μας έχει πει να της κάνουμε πάλι εξετάσεις για το σίδηρο για να δούμε πως πήγε με το συμπήρωμα αλλά τρέμω να πάω ... Την προηγούμενη φορά είχε πλανταξει στο κλάμα!!!

Αυτά προς το παρόν φιλιά σε όλες!!!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Ναι bon-bonιτα μας και δημοσίως πλεον σου ευχομαι με το καλο να ερθει το αδερφακι της Θεοδώρας!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Οσο για τις εξετασεις, σου εχω πει οτι ξερω μια πολυ καλη μικροβιολογο, απλα ειναι στα Ανω πατησια... Εσυ πως την βλεπεις απο χρωμα? Εχει φτιαξει?

Για το βαρος, ειμαστε παραπανω αλλα εχει σταματησει να βαζει βαρος εδω και παααρα πολυ καιρο. Τωρα τελευταια που τρωει πολυ περισσοτερο περιμενω να εχει τσιμπησει λιγο. Αν δεν ανυσηχει ο γιατρος (ισα γιαυτο ολοι ξερουν) ολα καλα.

GwASp3.png

Ναι bon-bonιτα μας και δημοσίως πλεον σου ευχομαι με το καλο να ερθει το αδερφακι της Θεοδώρας!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

ευχαριστωωωω!

με το καλο κι στις δυο μας! :wink:

Οσο για τις εξετασεις, σου εχω πει οτι ξερω μια πολυ καλη μικροβιολογο, απλα ειναι στα Ανω πατησια... Εσυ πως την βλεπεις απο χρωμα? Εχει φτιαξει?

ναι μου το εχεις πει αλλα ειναι μακρια!

απο χρωμα παμε μια χαρα ευτυχως!

Για το βαρος, ειμαστε παραπανω αλλα εχει σταματησει να βαζει βαρος εδω και παααρα πολυ καιρο. Τωρα τελευταια που τρωει πολυ περισσοτερο περιμενω να εχει τσιμπησει λιγο. Αν δεν ανυσηχει ο γιατρος (ισα γιαυτο ολοι ξερουν) ολα καλα.

δεν ανησυχει αν και μου ειπε οτι καλα θα ηταν να ειχε 100 γρ παραπανω!

ελπιζω οταν μεγαλωσει να μην την κυνηγαμε να αδυνατησει!

φιλακια!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Kαλησπέρα κυρίες μου (και τυχόν κύριοι :D ),

Έχω την εντύπωση ότι μπήκα κι εγώ ύστερα από 5 μήνες θηλασμού στο κλαμπ με τις μητέρες που τα παιδιά τους έχουν αλλεργία. Ειδικότερα, πριν από 3 μέρες είδα καφεκόκκινη βλέννα σε 2 πάνες. Η παιδίατρος μου είπε αν ξανασυμβεί να κάνω mayer κοπράνων. Όντως, συνέβη 2 μέρες πριν και πάλι μόλις πριν από λίγο. Αύριο το βράδυ θα έχουμε και τα αποτελέσματα...

Και όλο αυτό τη χειρότερη στιγμή, αύριο επιστρέφω στη δουλειά και την επόμενη βδομάδα θα ξεκινούσαμε και φρούτο. Καταλαβαίνετε το άγχος μου...

Λοιπόν, δεν πρόλαβα να διαβάσω και τις 39 σελίδες του thread. Απ'ό,τι πάντως κατάλαβα, όσες είχατε τέτοιο πρόβλημα το ξεπεράσατε μόλις κόψατε τα γαλακτοκομικά, έτσι; (πω πω πίκρα :( ).

Σας παρακαλώ, γράψτε μου καλά νέα, γιατί χρειάζομαι εμψύχωση :)

Σας παρακαλώ, γράψτε μου καλά νέα, γιατί χρειάζομαι εμψύχωση :)

Έχεις καιρό μπροστά σου, μην αγχώνεσαι! Καλύτερα να καθυστερήσεις τις στερεές λίγο ακόμη, να πατήσετε καλά στον έβδομο, ίσως και αργότερα, αν έχετε τέτοια προβλήματα.

Αν τελικά κάνεις αποχή από τα γαλακτοκομικά, πρέπει να κρατήσει τουλάχιστον 4 εβδομάδες και από τους δυο σας. Θα έλεγα, αφού περίπου συμπίπτουν αυτά τα διαστήματα, να εισάγεις τις τροφές αφότου ολοκληρώσεις την αποχή, ώστε να αποφύγεις παράλληλες αντιδράσεις με άλλες τροφές και να μην μπερδευτείς άσκοπα (έτσι πίστευα ότι τη μικρή μου την πείραζαν διάφορες τροφές αλλά τις περισσότερες τις ανέχτηκε, όταν κόψαμε τα γαλακτοκομικά). Πρόσεχε τα κρυμμένα γαλακτοκομικά. Ίσως χρειαστείς συμβουλές για έξτρα αντλήσεις, γιατί μάλλον το ξένο συμπλήρωμα δεν θα είναι υπό συζήτηση με αυτές τις συνθήκες.

Καλή επάνοδο στη δουλειά!

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Διαφημίσεις

Amaretto, σ'ευχαριστώ για τις ευχές - καλά ηταν για πρώτη ημέρα..!

Σήμερα είχαμε άλλη μια πάνα με τριχάκια και κουκίδες. Σκεφτόμουν, λοιπόν, και κάτι άλλο: Εδώ και μια βδομάδα περίπου, η μπέμπα έτρωγε ένα γεύμα αντλημένο γάλα (για να συνηθίσει το μπιμπερό). Με την άντληση έχω ένα θέμα, αντλώ κυρίως πρωί (αφού ταϊσω την μπέμπα) και γύρω στα 150 ml.

Το θέμα είναι ότι το γάλα που βγαίνει είναι το αραιό, οπότε τα γεύματα που έχουν αντληθεί περιέχουν κυρίως τέτοιο γάλα.

Είναι δυνατόν να φταίει αυτό για το αιματάκι... ή λέω βλακείες; Σημειώνω ότι τον Ιούλιο είχα αντιμετωπίσει και πρόβλημα υπερπαραγωγής, το οποιο ξεπέρασα με block feeding.

Mήπως να απευθυνθώ και στην ενότητα Θηλασμός;

Ηρθα και απο δω , με ευχάριστα νέα :D

Ειμαστε καλα με κακακια καθαρά ! :lol: Νομίζω οτι ξερω πλεον τι την πειράζει και αυτο ειναι το αγελαδινό γαλα . Οχι ολα τα παράγωγα αλλα το γάλα .

Συνεχίζω τις αποχες και καθυστερώ την εισαγωγή τροφων και βλεπουμε !

Μπον μπονιτα με το καλο !! Συγχαρητήρια :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

αντλώ κυρίως πρωί (αφού ταϊσω την μπέμπα) και γύρω στα 150 ml.

Το θέμα είναι ότι το γάλα που βγαίνει είναι το αραιό

Αν αντλεις αφου την εχεις θηλασει, σιγουρα δε βγαινει το αραιο.

Αν τη θηλαζεις απο το ενα και αντλεις τα 150 ml απο το αλλο, παλι ολα αυτα δεν ειναι αραιο. Αραιο ειναι το γαλα στην αρχη του θηλασμου ή της αντλησης.

λαμπρινουλα ευχαριστω!

ωραια τα νεα, οποτε μπορεις να ελεγχεις τι θα της δωσεις!

peony συμφωνω με την tasuki αφου αντλεις μετα το θηλασμο το γαλα δε θα πρεπει να ειναι αραιο αλλα με την υπερπαραγωγη ποτε δε ξερεις!

ποσο καιρο απεχεις απο τα γαλακτοκομικα;;;

απο τα υπολοιπα τρως τα παντα;;; εμας την πειραζε το ταχινι...

katerina24 καιρο εχω να δαβασω νεα σου!

το μελι ειναι φουλ αλλεργιογονο , οποτε μην του ξαναδωσεις σιγουρα πριν χρονισει. να θυμασαι οτι οι τροφικες αλλεργιες σ'αυτες τις ηλικιες συνηθως ξεπερνιουνται ολες!

φιλακια

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Διαφημίσεις

katerina24 καιρο εχω να δαβασω νεα σου!

το μελι ειναι φουλ αλλεργιογονο , οποτε μην του ξαναδωσεις σιγουρα πριν χρονισει. να θυμασαι οτι οι τροφικες αλλεργιες σ'αυτες τις ηλικιες συνηθως ξεπερνιουνται ολες!

φιλακια

μπον-μπονακι μου συγχαρητηρια!!!τωρα το ειδα!! :D

δεν εχω συνδεση πια και δεν γραφω... :cry:

εχουμε χρονισει κοπελα μου!!

το μελι το εδωσα γιατι μου εδωσε το οκ ο γιατρος!! :roll:

δεν ξαναδινω τωρα....

9a7bp2.pngIm47p2.png

λοιπον,κι εγω εδω στο κλαμπ,ελπιζω για λιγο!

ο μικρος ειναι αλλεργικος στο μελι.του εδωσα πριν 2 μερες και τα κακα του ειναι κατακοκκινα! :(

Βρε κατερινα, οταν λες κατακόκκινα, εισαι σιγουρη οτι ειναι αιμα? Μου κανει εντυπωση γιατι το μελι ειναι μεν αλλεργιογονο αλλα το συμπτωμα του δεν ειναι το αιμα συνηθως. Τιποτε δεν αποκλειεται βεβαια. Περαστικά σας.

Peony, περαστικα κ σε σας και υπομονη, μην καθεσαι κ κανεις ενα σωρο υποθεσεις που σε αγχωνουν. Να δεις οτι με λεγες μερες αποχη απο γαλακτοκομικα, θα φτιαξει το πραμα.

GwASp3.png

λοιπον,κι εγω εδω στο κλαμπ,ελπιζω για λιγο!

ο μικρος ειναι αλλεργικος στο μελι.του εδωσα πριν 2 μερες και τα κακα του ειναι κατακοκκινα! :(

Βρε κατερινα, οταν λες κατακόκκινα, εισαι σιγουρη οτι ειναι αιμα? Μου κανει εντυπωση γιατι το μελι ειναι μεν αλλεργιογονο αλλα το συμπτωμα του δεν ειναι το αιμα συνηθως. Τιποτε δεν αποκλειεται βεβαια. Περαστικά σας.

Peony, περαστικα κ σε σας και υπομονη, μην καθεσαι κ κανεις ενα σωρο υποθεσεις που σε αγχωνουν. Να δεις οτι με λεγες μερες αποχη απο γαλακτοκομικα, θα φτιαξει το πραμα.

Μήπως φάγατε παντζάρια; :shock:

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

κατερινουλα δεν το ειχα δει οτι εχει χρονισει ο μανωλης μας γιατι δεν εβλεπα το τικερ σου!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλε amaretto τι πατζαρια?ουτε εγω δεν τα τρωω,μπλιαχ!!!

ηταν κατακοκκινα ενοω Αφροδιτακι πως ειχε ολο κοκκινες τριχουλες,ειμαι σιγουρη γιατι δεν του εχω δωσει κατι αλλο καινουργιο,ουτε τοματα ετρωγε εκεινες τις μερες!!! :?

9a7bp2.pngIm47p2.png

Καλησπέρα κι από εμένα!!!

Επιτέλους κατάφερα να διαβάσω όοοοολο το τόπικ!!!! 40 σελίδες!!!

Φυσικά μου πήρε αρκετές μέρες αλλά καταλαβαίνετε... ανήκω στο κλάμπ :cry::cry::cry:

Χαίρομαι που διάβασα ότι πολλά μωράκια ξεπέρασαν το πρόβλημα και μου έδωσε θάρρος γιατί είχα αρχίσει να απογοητεύομαι...

Συγχαρητήρια στις μανούλες για την υπομονή τους και την επιμονή τους στο θηλασμό παρόλες τις στερήσεις.

Η μπέμπα μου είναι 5 μηνών και στο 2ο μήνα παρουσίασε αίμα στα κακάκια :oops: της. Καταλαβαίνετε το σοκ που έπαθα, το έχετε περάσει. Έκοψα άμεσα όλα τα γαλακτοκομικά, το ψάρι και τους ξηρούς καρπούς και σταμάτησε το αιματάκι ή τουλάχιστον δεν έβλεπα κάτι αφού δεν κοίταζα για αίμα τύπου "ίνες" αφού δεν ήξερα ότι μπορεί να έχει αυτή τη μορφή. Από τον Αύγουστο μέχρι σήμερα είχαμε δύο "ατυχηματάκια" - βούτυρο σε κρέας και σε ριζότο σε εστιατόρια και για τις επόμενες μέρες παρουσίαζε λίγο αιματάκι.

Τις τελευταίες περίπου 10 ημέρες πάλι αίμα σαν μικρές τριχούλες και με έχει πιάσει απογοήτευση :cry: . Πήγαμε προχθές σε γαστρεντερολόγο και μου είπε να μην ανησυχώ για τόσο μικρή ποσότητα αίματος και ότι θα μπορούσε να συμβεί σε κάθε μωράκι ακόμα και σε αυτά που δεν έχουν αλλεργία λόγω του ανώριμου πεπτικού συστήματός τους. Μου είπε επίσης οτι δε χρειάζεται να κόψω κάτι παραπάνω από τη διατροφή μου. Εγώ όμως σταμάτησα τη σίκαλη, το αυγό και το μέλι (όπως διάβασα εδώ). Εαν δεν πάμε καλά θα κόψω και την τομάτα που μου είναι αρκετα δύσκολο...

Επίσης,τις τελευταίες μέρες έχει πορτοκαλί κακάκια κάποιες φορές. Το έχει δει κάποιος αυτό? Είναι αιματηρές κενώσεις?

ΟΟΟΥΦ!!!! τα είπα!!! Συγνώμη για την πολυλογία αλλά τα έβγαλα από μέσα μου.... Δεν έχω ξαναγράψει τόσο μεγάλο ποστ!

bimba να σου ζησει το μωρακι σου και συντομα περαστικα με την αλλεργια. Κια να δεις οτι οταν εισαγεις τις στερεες απο τον επομενο μηνα και μετα (καροτο, πατατα), τα πραγματα θα βελτιωθουν.

Οσον αφορα την διαιτα για να μη σε κουραζει πολυ, αφου δεις οτι καποιο συστατικο δεν σου κανει διαφορα μπορεις να το ξαναβαζεις στη διατροφη σου.

Σχετικα με τις πορτοκαλι κενωσεις δεν νομιζω να ειναι αιμα, το αιμα θα ηταν ειτε ζωηρο κοκκινο ή στη χειροτερη καφε. Αλλα για να σου φυγει η αγωνια παρε ενα δειγματακι κ πηγαινε το σε καποιο μικροβιολογικο για μαγιερ κοπρανων. Ειναι μια φτηνη εξεταση που δειχνει αν υπαρχει αιμα η οχι. Βεβαια αν υπαρχει καμια "τριχουλα" απο αιμα τοτε θα βγει παλι θετικη.

Γενικα βλεννα εχουν τα κακα της?

GwASp3.png

Σ΄ευχαριστώ Afrodite που μου δίνεις θάρρος..

Ελπίζω κι εγώ ότι θα ξεπεράσουμε το πρόβλημα με την εισαγωγή στερεών τροφών όπως οι περισσότεροι από εσάς..

Θα κάνω σίγουρα mayer για να μου φύγει από το μυαλό ότι τα πορτοκαλί κακάκια είναι αιματηρά κακάκια :oops: - έχεις δίκιο!!

Όμως για πρώτη φορά χθες δεν είχε καμμία κένωση :shock:

Σήμερα όμως στη μία κενωση που είχε μου φάνηκαν καλύτερα γι΄αυτό σκέφτηκα να περιμένω μέχρι αύριο.

Επειδή έχω Alzheimer δε θυμάμαι σε αυτά που διάβασα έαν κάποια έχει δώσει σίδηρο στο παιδάκι της :?::?: Με προβληματίζει αυτό.. Σε εξετάσεις αίματος που κάναμε στον 3 μήνα ο σίδηρος ήταν ΟΚ. Δεν έχουμε ξανακάνει και ούτε θέλω να ξανακάνουμε γιατι ήταν μια άσχημη εμπειρία...

Ξέχασα....

Κάποιες φορές έχουν βλέννα τα κακάκια της και κάποιες όχι.

Τελικά τι είναι χειρότερο η βλέννα ή το αίμα?? (τι λέω τώρα!! δικαιολογήστε το άγχος μου.. :cry::cry: )

Επειδή έχω Alzheimer δε θυμάμαι σε αυτά που διάβασα έαν κάποια έχει δώσει σίδηρο στο παιδάκι της :?::?: Με προβληματίζει αυτό.. Σε εξετάσεις αίματος που κάναμε στον 3 μήνα ο σίδηρος ήταν ΟΚ. Δεν έχουμε ξανακάνει και ούτε θέλω να ξανακάνουμε γιατι ήταν μια άσχημη εμπειρία...

Το σιδηρο στη παρουσα φαση θα ελεγα να το αποφυγεις. Πες στον παιδιατρο σου να δει το παιδι, αν εχει σημαδια αναιμιας. Και μονη σου μπορεις με την εμεπειρια. Αν ειναι δλδ χλωμο, αν κοιμαται πολλες ωρες, αν το εσωτερικο των ματιων δεν ειναι κοκκινο ή το εσωτερικο των χεριων και οι πατουσιτσες ειναι πολυ ασπρες. Αν υπαρχουν αυτα τα σημαδια τοτε καλα θα ηταν να ξανακανετε εξετασεις, απλα να πατε σε ενα ειδικευμενο για παιδια μικροβιολογικο. Αλλα και παλι, το σιδηρο ειναι πολυ βαρυ για το εντερο και απο τη στιγμη που εχει το αιματακι καλα θα ηταν να αποφευχθει.

Εμεις καθε φορα που ξεκιναγαμε επιδεινωνοταν η κατασταση.

GwASp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...