Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

Μιλάμε πάντα για το 'Gut and psychology syndrome' βιβλίο έτσι? Χρειάζεται κ κάποιο άλλο, πχ αυτό με τις συνταγές ή το άλλο για διατροφικές παραδόσεις...?

h9mbp2.png

ΘΗΛΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΩ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλησπέρα και από εμένα...

Δυστυχως δεν μπορώ να παρακολουθήσω τα αρθρα για τα οποία μιλάτε γιατι αν και υπάρχει ένα Lower στο συρτάρι μου, τα αγγλικά ποτέ δεν ήταν το αγαπημένο μου μάθημα

Εμείς πήγαμε σήμερα να μας πει η Συρίγου τι έδειξαν τα patch... Βγήκαμε θετικοί σε γάλα, μοσχάρι και αυγό

Στο σιτάρι που πίστευα μεχρι τωρα ότι ήμαστε τελικά λέει πως η τιμή που εδειξε το rast δεν αξιολογείται.

Της είπα ότι παίρνω προβιοτικά και προς εκπληξη μου μου είπε ότι μπορει να βοηθησουν... επίσης μου ανέφερε μια έρευνα που έγινε στη Φιλανδια (αν θυμαμαι καλά) η οποία έλεγε ότι η λήψη προβιοτικων κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης μειωνει την πιθανότητα να παρουσιάσει το μωρό αλλεργίες... η έρευνα αυτή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ...

Αυτά τα ολίγα από εμένα!!!

Kαλησπέρα και από εμένα...

Δυστυχως δεν μπορώ να παρακολουθήσω τα αρθρα για τα οποία μιλάτε γιατι αν και υπάρχει ένα Lower στο συρτάρι μου, τα αγγλικά ποτέ δεν ήταν το αγαπημένο μου μάθημα

Εμείς πήγαμε σήμερα να μας πει η Συρίγου τι έδειξαν τα patch... Βγήκαμε θετικοί σε γάλα, μοσχάρι και αυγό

Στο σιτάρι που πίστευα μεχρι τωρα ότι ήμαστε τελικά λέει πως η τιμή που εδειξε το rast δεν αξιολογείται.

Της είπα ότι παίρνω προβιοτικά και προς εκπληξη μου μου είπε ότι μπορει να βοηθησουν... επίσης μου ανέφερε μια έρευνα που έγινε στη Φιλανδια (αν θυμαμαι καλά) η οποία έλεγε ότι η λήψη προβιοτικων κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης μειωνει την πιθανότητα να παρουσιάσει το μωρό αλλεργίες... η έρευνα αυτή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ...

Αυτά τα ολίγα από εμένα!!!

Σου έγραψε γαλατα κ κρέμες;;

Yugup3.png

Αλήθεια τι εξηγηση σου έδωσε για την εντερικη κατάσταση του μωρού εφόσον εσυ έκανες αποχή απο αυτα;;

Moυ είπε πως όσο συνεχίζω να θηλάζω μπορει να παρατηρώ τετοιες κενώσεις (δεν εγινε συγκεκριμενη για τους λόγους που μπορεί να προκαλέσει κατι τετοιο).... αυτό βεβαια να μη με ανυσυχεί και να συνεχίζω να θηλάζω..

Moυ έδωσε 2 επιλογές σε γάλατα και 2 επιλογες σε κρεμες χωρις γάλα

Μου είπε κρεμες αν θελω εγω να του δωσω και να τις φτιαχνω με γαλα δικο μου αλλά γνωμη της είναι πως εφοσον το παιδί ειναι τοσο αναπτυγμενο δεν χρειάζεται (βέβαια εγω δεν ειχα σκοπο να δωσω κρέμες στο παιδι)

Διαφημίσεις

Ροσι και Αγλαια τα κοκκαλα για τον ζωμο που τα βρισκεται ?παιρνετε μονο βιολογικα?

εφτιαξα ζωμο απο κατσικισια κοκκαλα(με 3ωρο βρασιμο) ,πεντανοστημος ,περασα απο μπλεντερ τους χονδρους και εβαλα και τον μυελο

μια καλη λυση για γρηγορο πληρες και πεντανοστημο φαγητο

στην αγορα ,νομιζω πουλανε ξεχωριστα και κοκκαλα ε?

Ροσι και Αγλαια τα κοκκαλα για τον ζωμο που τα βρισκεται ?παιρνετε μονο βιολογικα?

εφτιαξα ζωμο απο κατσικισια κοκκαλα(με 3ωρο βρασιμο) ,πεντανοστημος ,περασα απο μπλεντερ τους χονδρους και εβαλα και τον μυελο

Εγω πάντως απο το χασαπη τα παίρνω.. Του λέω να μου καθαρίσει το κομμάτι κ να μου τα δώσει ξεχωριστά...απλά παίρνω απο γνωστό χασαπη... Τώρα τα βιολογικά που λες...δεν ξέρω κι αν είναι όντως βιολογικά..

Πάντως ο ζωμος απο Κατσίκι όντως βγαίνει υπέροχος!!:D άρεσε κ στο σύζυγο που δεν προτιμά τις σούπες!!

Yugup3.png

Ναι, εγώ μόνο βιολογικά, από βιολογικό κρεοπωλείο, μου τα δίνει τζάμπα.

Και όταν κάνουμε κοτόπουλο κρατάω τα κόκκαλα σε μια σακουλίτσα στην κατάψυξη και όποτε μαζευτούνε αρκετά κάνω ζωμό.

Μόνο που τρεις ώρες μου φαίνονται πάρα πολύ λίγες, θέλεις τουλάχιστον 12!

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Διαφημίσεις

που τα διαβασες αυτα?

Στη διάγνωση της αλλεργιολόγου αναφέρει σε ποιες τροφές του έκανε τεστ και εχει και αυτά τα τρία... εκείνη την ωρα δεν το ειδα για να τη ρωτησω

Στη διάγνωση της αλλεργιολόγου αναφέρει σε ποιες τροφές του έκανε τεστ και εχει και αυτά τα τρία... εκείνη την ωρα δεν το ειδα για να τη ρωτησω

Polimerou αυτά ηταν στα επιδερμικά με την βελωνίτσα??

Yugup3.png

Στα patch ήταν....

Πάλι έφυγα με απορίες!!!!

Αλήθεια γιατί εμένα στα patch εγραφε σκέτο κοτόπουλο, καλαμπόκι κλπ...

Κάτι τέτοια τα έγραφε για το άλλο τεστ..

Yugup3.png

Διαφημίσεις

Ναι, εγώ μόνο βιολογικά, από βιολογικό κρεοπωλείο, μου τα δίνει τζάμπα.

Και όταν κάνουμε κοτόπουλο κρατάω τα κόκκαλα σε μια σακουλίτσα στην κατάψυξη και όποτε μαζευτούνε αρκετά κάνω ζωμό.

Μόνο που τρεις ώρες μου φαίνονται πάρα πολύ λίγες, θέλεις τουλάχιστον 12!

α καλα στην Αθηνα εχει και βιολογικο κρεοπωλειο

στην Θεσνικη ποιος να ξερει αραγε?

σου τα δινει τσαμπα επειδη σε ξερει η γενικα συμβαινει αυτο?

σκεφτομουν πως θα μπορουσα να αφαιρεσω το κρεας του νωπου κοτοπουλου ,αρα εσυ λες οτι εινασι δυσκολο ε ,το ευκολοτερο ειναι να τα βρασουμε και μετα να κρατησω τα βρασμενα κοκκαλα ,δεν χαλανε ομως στο ψυγειο η τα βαζεις στην καταψυξη? ο μεγαλος μου επειδη ειναι αλλεργικος στο λευκωμα του αυγου δεν του δινω κρεας απο κοτοπουλο γιατι εχει την οβακουινη (που ψαχνει η Πολιμερου:lol::lol:)

οσο για τις ωρες που λες σιγουρα θα τις αυξησω ,αλλωστε σκεφτομουν μα πως δεν ξεκινησα να φτιαχνω τον ζωμο νωριτερα ,οταν το ανεφερες

Νομίζω ότι τα δυο πρώτα είναι πρωτεΐνες του αυγού, το τρίτο κάτι που περιέχεται μέσα ή μαζί με τη γλουτένη.

αυτα ειναι

να σας πω και κατι εντελως ασχετο(εμεις το χρειαστηκαμε τωρα) ,επειδη ερχεται ο χειμωνας και μπορει να χρειαστειται σιροπακια για ρευστοποιηση των βροχγικων εκκρισεων για τα παιδια ,να προτιμησετε τα χαπακια της BISOLVON ,επειδη τα σιροπακια(αυτα για τα παιδια) ειναι γεματα ζαχαρη που απορρυθμιζει ενα ερεθισμενο εντερο ,το" τσακιζει" για την ακριβεια

Κορίτσια SOS...

H αλεργιολόγος μου είπε πως αν είχε αλλεργία στις τροφές που του έκανε patch θα φαινόταν και ότι από τα patch δε βγαίνουν ψευδως αρνητικά...

Όπως είπα και παραπάνω βγηκαμε θετικοι σε γαλα, μοσχαρι και αυγό..

Το κοτάπουλο ήταν αρνητικό και είπα κι εγώ να το ξαναεντάξω στη διατροφή μου μιας και ήταν και αυτο μια από τις τροφές που είχα βγάλει εκτος... Εχτές λοιπόν έφαγα κοτόπουλο... και ενώ είχα 10 μερες να δω αιμα και είχα κάνει και την προηγουμενη εβδομαδα αιμοσφαιρινη κοπρανων που βγηκε αρνητικη....σήμερα σε μια κένωση είδα ιχνος αίματος...

Φταιει λέτε το κοτόπουλο??? ? Να το βγάλω πάλι εκτός???

Είμαι απελπισμένη για ακόμα μια φορά!:!!!!

Αλήθεια γιατί εμένα στα patch εγραφε σκέτο κοτόπουλο, καλαμπόκι κλπ...

Κάτι τέτοια τα έγραφε για το άλλο τεστ..

Κι εμενα τα εγραφε σκέτα... όπως εγραφε και αυγό.. Δε ξερω, τι να πω!

Κοτόπουλα βρίσκω βιολογικά, τα παίρνω ολόκληρα, τα τεμαχίζω και τα μαγειρεύω ξεχωριστά. Δηλαδή το στήθος το κάνω φιλέτα ή σουβλάκια και τα βάζω στην κατάψυξη, τα μπούτια επίσης και όλα τα υπόλοιπα: καρίνα, φτερά, λαιμοί και τα οστά της λεκάνης τα βράζω για το ζωμό.

Παίρνω μερικές φορές δύο, πιο συχνά τρία κοτόπουλα, οπότε το υλικό που έχω για το ζωμό είναι για μια τεράστια κατσαρόλα. Συνήθως το βάζω βράδυ πριν κοιμηθώ για να σιγοβράζει μέχρι το πρωί.

α καλα στην Αθηνα εχει και βιολογικο κρεοπωλειο

στην Θεσνικη ποιος να ξερει αραγε?

σου τα δινει τσαμπα επειδη σε ξερει η γενικα συμβαινει αυτο?

σκεφτομουν πως θα μπορουσα να αφαιρεσω το κρεας του νωπου κοτοπουλου ,αρα εσυ λες οτι εινασι δυσκολο ε ,το ευκολοτερο ειναι να τα βρασουμε και μετα να κρατησω τα βρασμενα κοκκαλα ,δεν χαλανε ομως στο ψυγειο η τα βαζεις στην καταψυξη? ο μεγαλος μου επειδη ειναι αλλεργικος στο λευκωμα του αυγου δεν του δινω κρεας απο κοτοπουλο γιατι εχει την οβακουινη (που ψαχνει η Πολιμερου:lol::lol:)

Υπάρχει και στη Θεσσαλονίκη. Το ξέρω γιατί παίρνει η πεθερά μου για μένα και τα παιδιά όποτε πάμε ή είναι να μαγειρέψει και να μας στείλει φαγητό.

Μόνο μοσχαρίσια κόκκαλα έχω πάρει και ναι, μου τα δίνει τζάμπα.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κόκκαλα (πχ κοτόπουλου) και από ψητό κοτόπουλο. Μάλιστα όταν ροδίσεις ωμά κόκκαλα στο φούρνο και μετά τα βράσεις ο ζωμός γίνεται πιο νόστιμος!

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Λίγο off topic αυτο που θα πω..

Τι να πω..εγω παίρνω πλέον τα πάντα βιολογικά....

Κ το κοτόπουλο όταν το τρωγαμε βιολογικό έπαιρνα αλλα τώρα για τα μοσχαρια κ τα κατσίκια δεν έχω πεισθεί ακόμη ότι μπορει να τρέφονται μόνο με βιολογικές τροφές κλπ... Για να ξεκινήσει μια βιολογική καλλιέργεια χρειάζονται χρόνια κ προϋποθέσεις κ στην Ελλάδα δεν ξέρω κατα ποσο τις πληρούν...

Πιο πολυ εμπιστεύομαι τον γνωστό μου που έχει δικιά του φάρμα σε νησι κ τους ξέρουμε τους ανθρώπους..

Εδω για τα λαχανικά μια γνωστή μου έχει εξοχικό δίπλα σε βιολογικές καλλιέργειες κ λέει πως κάθε λίγο κ λιγάκι τα ψεκαζουν...

Να σας πω την αλήθεια πιο πολυ τα παίρνω για να πω μέσα μου πως κάνω το καλύτερο...κ πιο πολυ για το παιδι μου..

Μακάρι όλα να ήταν ιδανικά!!!:rolleyes:

Yugup3.png

Σε δυο εβδομάδες περίπου αρχίζουμε στερεες... Τι να περιμένω από κενώσεις?? Πώς έίναι οι φυσιολογικές με την εισαγωγη των στερεων??

Οι βλέννες θα είναι εμφανεις μετα την εισαγωγη των στερεων?? Το αίμα???

Aglaia- Rosie ευχαριστω για τις απαντησεις και την διευθυνση

να ρωτησω κατι Ροσι(ξερεις την εμμονη μου με το ασβεστιο )ποσο ασβεστιο μπορει να εχει ο ζωμος .το εχετε διαβασει πουθενα ,ετσι απο περιεργεια ?

Πολιμερου για τα κακα υπαρχουν πολλες εκδοχες ,ξεκινα εσυ και βλεπεις

Σε δυο εβδομάδες περίπου αρχίζουμε στερεες... Τι να περιμένω από κενώσεις?? Πώς έίναι οι φυσιολογικές με την εισαγωγη των στερεων??

Οι βλέννες θα είναι εμφανεις μετα την εισαγωγη των στερεων?? Το αίμα???

οι κενώσεις θα είναι σαν μους!!το πρωΐ πιο υδαρείς και από το μεσημέρι πιο πηχτες..χε χε καλημέρα!!οι βλέννες φαίνονται μια χαρά.και το αίμα επίσης, έτσι που έχουμε μάθει να εξετάζουμε την πάνα!για τις βλένες τι σου είπε η αλλεργιολόγος;;πάντως μια τριχούλα αίμα μια στο τόσο μας ειπε ότι δεν είναι καθόλου ανησυχητικό. πιο "ανησυχητικά" σημάδια ειναι το αν το παιδί έχει αναγωγές, αν είναι ανήσυχο, και αν παίρνει κανονικά το βάρος του.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...